Τετάρτη, 2025-02-05, 10:45 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Συνταγές μαγειρικής
    Θα χρειαστουμε
    • 2 ποτηρια αλευρι ολικης
    • 1 φακελακι μαγια
    • 1 κουταλακι αλατι
    • 4 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο
    • 1 φλιντζ χλιαρο νερο
    0298_420_02
    Εκτέλεση
    • Φτιαχνουμε την ζυμη μας και ανοιγουμε μικρα μπαλακια
    • Βαζουμε 1 κουταλακι ντοματα και τυρι φετα (εχω φτιαξει και με ζαμπον και κασερι με χαμηλα λιπαρα)
    • Ψηνουμε για 35 λεπτα

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 65 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικα

    • 1 φλιτζ αλεύρι Γ.Ο.Χ (αυτή είναι η ορολογία μου όταν γράφω συνταγές στο χαρτί για να μην γράφω την λέξη για όλες τις χρήσεις)
    • 1 φλιτζ γάλα πλήρες (βάλτε άπαχο αν θέλετε)
    • 1 φλίτζ γιαούρτι στραγγιστό (Βάλτε λάιτ αν θέλετε)
    • 2 αυγά
    • αλάτι λάδι, βούτυρο

    Για τη γέμιση

    • βούτυρο ή λάδι (η κλασική συνταγή θέλει και απο τα δύο)
    • τυρί ή υλικά όπως της πίτσας ή κιμά ή περισσέυματα απο κοτόπουλο και φαντασία)
    4_400_02

    Εκτέλεση

    Σε ένα μπόλ βάλτε όλα τα υλικά και χτυπήστε τα να γίνουν παχύρρευστος χυλός

    Βάλτε στο ταψί το βούτυρο και βάλτε το στο μάτι της κουζίνας ή στο φούρνο να λιώσει και να κάψει.Ρίξτε μέσα το χυλό απλώστε τον λίγο και ρίχτε το τυρί σε τρίμματα ή τα υλικά της πίτσας ή ακόμα και το περίσσευμα απο τον κιμά που χρησιμοποιήσατε για τα μακαρόνια (μπολονεζ) θα γίνει κιμαδόπιτα. Η συνταγή λέει βούτηρο αγελαδινό φρέσκο σε κομματάκια και λάδι σκορπισμένο πάνω απο τη γέμιση εσείς βάλτε ότι λέει η φωνή της συνείδησης σας. Ψήνουμε στην κάτω σχάρα του φούρνου για ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 99 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά

    • 750 γραμ αλευρι
    • 8 αυγα
    • 750 γραμ φετα
    • 1 κ.γ μπεικιν
    • 1 φλύτζανι βουτυρο
    • 1 κ.γ αλατι
    • 2 φλυτζανια γαλα

    Εκτέλεση

    1. βαζουμε το αλευρι σε μια λεκανη και το ανακατευουμε με το μπεικιν και το αλατι
    2. ριχνουμε τα 6 αυγα χτυπημενα, προσθετουμε λιγο λιγο το γαλα ανακατευοντας συνεχεια να γινει χυλος, κραταμε λιγο βουτυρο και το αλλο το ριχνουμε στο χυλο
    3. ριχνουμε τη φετα τριμμενη και ανακατευουμε καλα
    4. αδειαζουμε το μιγμα σε βουτυρωμενο ταψι.  χτυπαμε τα 2 αυγα και τα ριχνουμε πανω απο το μιγμα ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτα



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 75 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1,5 kg Χόρτα διάφορα μεταξύ αυτών σπανάκι, τσουκνίδα, κτλ.
    • 250 gr Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
    • 200 ml + 100 ml Ελαιόλαδο
    • Αλάτι και Λευκό πιπέρι
    • 3 κουταλιές της σούπας ανηθο ψιλοκομμένο

    Για το φύλλο

    • 600 ml Αλεύρι
    • 300 ml περίπου (χλιαρό) νερό
    • 80 ml περίπου Ελαιόλαδο
    • Αλάτι
    • Σησάμι

    Παρασκευή

    Για το φύλλο
    Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό, το ελαιόλαδο και το αλάτι να γίνει μια σφιχτή ζύμη που να ξεκολλά από τα δάχτυλα. Αφήνουμε τη ζύμη να «ξεκουραστεί» στο ψυγείο μέχρι να κάνουμε τη γέμιση.
    Για τη γέμιση
    Χονδροκόβουμε τα χόρτα, σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και προσθέτουμε τα χόρτα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

    Χωρίζουμε το ζυμάρι σε δύο μέρη και το ανοίγουμε σε φύλλο. Απλώνουμε το φύλλο στο ταψί με τέτοιο τρόπο ώστε να περισσέψει λίγο από το χείλος. Προσθέτουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.

    Αλείφουμε το φύλλο με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε το σησάμι και ψήνουμε σε φούρνο 160° C για 40 λεπτά περίπου.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 48 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 500 gr Αλεύρι
    • Νερό (όσο πάρει)
    • Αλάτι
    • 300 gr Κομμάτια τυριού(φέτα)
    • 3 αυγά προαιρετικά
    • Λάδι
    • Μπαχαρικά (π.χ. ρίγανη, θυμάρι, μοσχοκάρυδο, κανέλλα ή ότι άλλο σας αρέσει, στην ποσότητα που θέλετε)
    • Αν σας αρέσουν τα λαχανικά μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένα σε μέτρια ποσότητα για ποικιλία, εάν σαν αρέσει μπορείτε να προσθέσετε και τραχανά μειώνοντας την ποσότητα του τυριού.
    • Για όσους αρέσουν οι καινούριες γεύσεις καρύδι ψιλοκομμένο
    Εκτέλεση
    • Αναμειγνύουμε το νερό με το αλεύρι ώστε να γίνει ένα κουρκούτι, προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
    • Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το μίγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-250° C μέχρι να ψηθεί από κάτω και να ροδίσει από πάνω.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 91 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κούπα γάλα εβαπορέ
    • 1 κούπα νερό
    • 1 φακελάκι μαγιά
    • 1 κουτ. Κοφτό αλάτι
    • 1 κουτ. Ζάχαρη
    • 400gr φέτα τριμμένη
    • Αλεύρι όσο πάρει (περίπου 750 gr)
    Εκτέλεση
    dsci2514_420
    dsci2523_420
    dsci2526_420
    • Βάζουμε όλα τα υλικά σε λεκάνη και ανακατεύουμε.
    • Κρατάμε λίγο αλεύρι , ζυμώνουμε και προσθέτουμε τη φέτα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο λίγο αλεύρι ώσπου να έχουμε μια ζύμη ελαστική που να μην κολλάει στα χέρια μας, αλλά όχι πολύ σφιχτή.
    • Βάζουμε τη ζύμη μας σε καλά λαδωμένο ταψί, ανοίγουμε με τα χέρια μας και αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με πετσέτα, περίπου ¾ να φουσκώσει.
    • Όταν φουσκώσει η ζύμη μας ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, έως ότου ρ ... Διαβάστε περισσότερα »
      Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 77 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Τα υλικά μας
    Για την ζύμη
    • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
    • 1 κουταλιά της σούπας  ξύδι
    • 2  κουταλιά της σούπας  ηλιέλαιο
    • Νερό χλιαρό όσο πάρει (περίπου 2 1/2 φλυτζάνια)
    Για την γέμιση
    • 600 gr. φέτα
    • 500  gr.βούτυρο
    • Για την επάλειψη
    • 2  αυγά
    Ας δούμε πώς φτιάχνεται
    •  Σε μία μεγάλη λεκάνη βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μία λακκούβα, ρίχνουμε το ξύδι, το λάδι, το αλάτι και το νερό.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 83 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά:

    για 12-15 τυροπιτάκια

    • 12-15 κομματάκια φέτα
    • λίγο γάλα και λίγο σουσάμι.

    Ζύμη:

    • 1 κεσεδάκι 200γρ γιαούρτι στραγγιστό
    • 1/2 από το ίδιο κεσεδάκι λάδι
    • 1/2 κουτ.γλυκού αλάτι
    • 1+1/2 έως 2 φλυτζ.τσαγιού αλεύρι
    Εκτέλεση:

    Ζυμώνω όλα μαζί να γίνουν ομοιόμορφη ζύμη, και την αφήνω να σταθεί για 30 λεπτά. (Ανοίγει πιο εύκολα όταν μείνει και δεν τρυπάει)
    Χωρίζω σε 15 μπαλάκια, ανοίγω το κάθε ένα πιέζοντας με τα χέρια να γίνει πιτούλα, βάζω από ένα κομματάκι φέτα και κλείνω καλά. Αλείφω με το πινέλο με γάλα και ρίχνω σουσάμι να κολλήσει.
    Ψήνω πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς, 30' λεπτα.

    Για μεγάλους εμπλουτίζω τη γεύση με λίγο πιπεράκι, με μείγματα τυριών όπως ροκφόρ με γκούντα ή ότι έχω.
    Αυτά είναι τα πιο απλά, (και μόλις που πρόλαβα να τα φωτογραφίσω!).



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 76 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

     Υλικά:
    Για τη ζύμη
    • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
    • 1 κούπα λάδι (κατά προτίμηση εξαιρετικά παρθένο)
    • 1 πρέζα αλάτι
    • 1/2 φλιντζάνι του καφέ ξίδι
    • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
    • όσο αλεύρι πάρει (μέχρι να σφίξει η ζύμη) - αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    Για τη γέμιση
    • 2 αυγά
    • όσο τυρί πάρει (μέχρι να πήξει λίγο) - τυρί φέτα, ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί
    Τυροπιτάκια
    Εκτέλεση:
    Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το γιαούρτι, το λάδι και το αλάτι.
    Αναμειγνύουμε με το χέρι μέχρι να γίνει ενιαίο μείγμα. Έπειτα κρατάμε το ξίδι μέσα στο φλιντζάνι πάνω από τη λεκάνη και ρίχνουμε μέσα στο ξίδι το μισό κουταλάκι σόδα, ανακατεύοντας παράλληλα. Η χημική αντίδραση θα κάνει το ξίδι να φουσκώσει κ να χυθεί απ' έξω.
    Συνεχίζουμε ν' ανακατεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση.
    Ρίχνουμε το αλεύρι. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, χτυπάμε τα 2 αυγά με το τυρί.
    Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια.
    Σε ένα πλατύ πιάτο, παίρνουμε κάθε μπαλάκι, το απλώνουμε μέχρι να γίνει στρογγυλό, ρίχνουμε λίγη γέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 77 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικα
    • 1/2 κιλο φετα
    • 1/2 κιλο γιαουρτι σακουλας ή total
    • 1 βιταμ
    • 1 φλυτζ.αλευρι φαρινα
    • 1 κουτ.γλ.μπεικιν παουντερ
    • 5 αυγα
    • πιπερι
    • σουσαμι
    Εκτελεση
    • Χτυπαμε το βουτυρο (θερμοκρσια δωματιου) με τα αυγα, ριχνουμε το γιαουρτι, την φετα, το αλευρι με το μπεικιν παουντερ και πιπερι.
    • Βουτυρωνουμε ενα ταψι και ριχνουμε το μιγμα.
    • Βρεχουμε το χερι μας και πιεζουμε απο πανω να γινει πιο λειο. Πασπαλιζουμε με σουσαμι (προεραιτικα).
    • Ψηνουμε στους 180 για 30' 


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 59 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    Για τη ζύμη
    • 1 Βιτάμ soft
    • 1 γιαούρτι Total
    • 1 φαρινάπ
    Για τη γέμιση
    • 1/2 κιλό φέτα
    • 1/2 κιλό ανθότυρο
    • 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι ψιλό
    • 1 ποτήρι κρασιού γάλα εβαπορέ
    • 2-3 αυγά
    • αλάτι
    • μπόλικο πιπέρι
    Εκτέλεση

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί με λίγο αλάτι και στρώνουμε τη ζύμη σε ταψί με το χέρι και αν θέλουμε και στις άκρες. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά μπορούμε να το έχουμε λίγο λαδωμένο και πασπαλισμένο με σιμιγδάλι.
    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης, τρίβοντας τη φέτα και το ανθότυρο. Στρώνουμε τη γέμιση.
    Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 - 40 λεπτά περίπου.
    Αυτό!

    Καλή όρεξη




    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 63 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 300 γραμμάρια φέτα,
    • 100 γραμμάρια γραβιέρα
    • 3 αυγά
    • 1 γιαουρτάκι αγελαδίτσα
    • 1 κούπα αλεύρι
    • μισό κουταλάκι σόδα φαγητού, την οποία θα βάλουμε στο γιαούρτι
    • 1 μικρό πακέτο βιτάμ
    Εκτέλεση

    Αναμειγνύουμε  με το μίξερ το βιτάμ το οποίο θα κόψουμε σε μικρά κομματάκια ή θα φροντίσουμε να το έχουμε βγάλει από το ψυγείο μισή ώρα πριν για να είναι πιο μαλακό, το γιαούρτι με τη σόδα τα αυγά ελαφρά κτυπημένα μετά τα τυριά και τέλος το αλεύρι. Αλείφουμε με βιτάμ ένα ταψάκι μέγεθος ορθογώνιου παραλληλόγραμμου άζουμε το χυλό ισιώνουμε την επιφάνεια με το μαχαίρι ρίχνουμε λίγο τυρί τριμμένο κίτρινο από πάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω. Όταν ροδίσει είναι έτοιμη.

    Είναι νοστιμότατη και πανεύκολη!!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 73 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά για ένα ταψάκι

    • 400gr τριμμένη φέτα
    • 1 φλ. τσαγιού γάλα
    • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
    • ¼ φλ.τσαγιού λάδι
    • 1 αυγό
    • Τριμμένο κεφαλοτύρι

    Εκτέλεση

    Χτυπάμε λίγο το αυγό σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε με τη φέτα καλά. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και το αλεύρι και φτιάχουμε ένα χυλό τον οποίο ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψάκι. Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι από πάνω και ψήνουμε στο φούρνο, στους 200ο για περίπου 40 λεπτά.

    Καλή επιτυχία



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 50 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

     Υλικά
    • 150 γρ.βουτυρο εκτος ψυγειου
    • 250γρ γιαουρτι
    • 4 αυγα
    • 11/3 ποτηρι αλευρι που φουσκωνει μονο του
    • 11/3 ποτηρι φετα τριμμενη
    • 11/3ποτηρι κιτρινα τυρια(γκουντα,ρεγκατο)
    • 100γρ μπεικον ψιλοκομμενο
    • 1κουταλακι μπεικιν παουντερ
    • λιγο μοσχοκαρυδο λιγο πιπερι
    Εκτέλεση
    • Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο τ'αυγα το μοσχοκαρυδο ν'αφρατεψουν.
    • Στη συνεχεια ριχνομε το γιαουρτι το μπεικον τα τυρια και το αλευρι.
    • Βουτυρωνομε ενα ταψι και πασπαλιζομε με αλευρι και ριχνομε τηγεμιση.
    • Ψηνομε στους 170 για 30 με 40'.
    Καλή επιτυχία

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 91 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά

    • 2 γιαούρτια αγελαδίτσες
    • 1 ποτήρι του νερού φαρινάπ
    • 5 αυγά
    • 1 βούτυρο μαλακό ή becel (με την ενδειξη ''κατάλληλο για μαγείρεμα")
    • ¼ ρεγγάτο
    • ¼ φέτα

    Εκτέλεση

    Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε στους 250 βαθμούς σε πάνω κάτω φωτιά.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 69 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 300gr ανθότυρο
    • 250gr μοτσαρέλα
    • 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
    • ½ κούπα του τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
    • ½ κούπα γάλα
    • 3 αυγά
    • 1 ½ κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
    • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (ή ανάλογα με τα γούστα και το πόσο αλμυρά είναι τα τυριά)
    • 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
    • 1 ½ κούπα του τσαγιού αλεύρι
    • ¼ της κούπας ελαιόλαδο
    • Φρυγανιά τριμμένη

    Εκτέλεση:

    Θρυμματίζουμε τα τυριά (τη μοτσαρέλα την κόβουμε σε πολύ μικρούς κύβους ή τη λιανίζουμε με τα χέρια μας) προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την φρυγανιά και ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε καλά ένα μικρό πυρέξ και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Απλώνουμε το μίγμα και πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Ψήνουμε στους 180οC για 40-45 λεπτά περίπου ανάλογα και με τον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

    Καλή επιτυχία!!!

    dsc02017_400


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 107 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο σφολιάτα
    • 400gr Φέτα
    • 200gr διάφορα τυριά τριμμένα
    • 1 ποτήρι γάλα
    • 3 αυγά
    • Αλεύρι όσο πάρει
    Εκτέλεση:

    Τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε ένα πυρέξ και το τρυπάμε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία.

    Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, ρίχνουμε τα τυριά και το αλεύρι τα ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ πάνω στη σφολιάτα. Σκεπάζουμε το μίγμα με το άλλο φύλλο της σφολιάτας, το τρυπάμε σε διάφορα σημεία, το χαράζουμε με ένα μαχαίρι σε μερίδες , βάζουμε κομματάκια βουτύρου και τέλος το ραντίζουμε με λίγο νερό. Το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 81 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • ¾ ποτήρι λάδι
    • 3 ποτήρια γάλα
    • 4 αυγά
    • 250 γρ. ενταμ τριμμένο
    • 250 γρ. ρεγκατο τριμμένο
    • 250 γρ. φέτα τριμμένη
    • 1 κουταλάκι αλάτι
    • λίγο πιπέρι
    Εκτέλεση

    Αλείφουμε ένα ταψί με λάδι και το βάζουμε στο φούρνο στους 180οc στον αέρα στη μέση του φούρνου. Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ το λάδι, γάλα, αλεύρι, τα αυγά χτυπημένα και ύστερα ρίχνουμε όλα τα τυριά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και ψήνουμε για 1 ώρα.

    (Η συνταγή είναι από μια εφημερίδα μαγειρικής -δεν θυμαμαι όνομα, μόλις το βρω θα το συμπληρώσω)




    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 66 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1/2 κιλό φέτα σκληρή
    • 5 αυγά
    • 250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    • 250 γραμ. γιαούρτι πρόβειο
    • 1 ποτήρι νερό
    • 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • αλάτι, πιπέρι
    • Φρυγανιά τριμμένη
    Εκτέλεση
    Τρίβουμε την φέτα στο χοντρό του τρίφτη. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη φέτα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το βούτυρο, το νερό, λίγο αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τέλος το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και το πασπαλίζουμε με μπόλικη φρυγανιά. Ρίχνουμε το μείγμα και ξαναπασπαλίζουμε με φρυγανιά. Ψήνουμε την πίτα για 1 ώρα περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 122 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1/2 κιλό φέτα
    • 100γρ. ρέγκατο
    • 100γρ. γκούντα
    • 100γρ. μυζήθρα
    • 3 αβγά
    • κρέμα γάλακτος ή μισή κούπα γάλα
    • 4 φύλλα κρούστας
    • πιπέρι
    • σπορέλαιο
    • σουσάμι
    Εκτέλεση
    • Λαδώνουμε το  ταψί και στρώνουμε τα δυο φύλλα.
    • Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά, σκεπάζουμε με τα άλλα δυο φύλλα και τα λαδώνουμε.
    • Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε πάνω, κόβουμε την πίτα και την περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος,πασπαλίζουμε με το σουσάμι και την ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 180β.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 103 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο φύλλο για πίτες
    • 2 κούπες γάλα
    • 3 κ. σ. γεμάτες αλεύρι
    • 1 κ.σ βούτυρο
    • 2 κ.σ λάδι
    • 350 γρ. φέτα
    • 150 γρ. ανθότυρο
    • Μισή κούπα edam  ή
      Άλλο κίτρινο γλυκό τυρί
    • Λίγο λευκό πιπέρι
    • Λάδι για τα φύλλα
    Εκτέλεση
    • Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά να ψηθεί λίγο το αλεύρι και ρίχνουμε το γάλα. Με σύρμα ανακατεύουμε  συνέχεια και με γρήγορες κινήσεις μέχρι να δέσει  η σάλτσα μας. Μόλις πήξει την κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα τυριά μας τριμμένα και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε την γέμιση στην άκρη .
    • Σε ελαφρά λαδωμένο ταψί βάζουμε τα μισά φύλλα μας κάτω,  αλείφοντας ενδιάμεσα. Ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα. Γυρίζουμε τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα και χαράζουμε την πίτα μας. Ραντίζουμε με λίγο νερό την πίτα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 75 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 149 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)
    Υλικα
    • 500 γρ φυλλο κρουστας
    • 150-200 γρ τυρι φετα
    • 150-200 γρ τυρι κασερι
    • 150-200 γρ τυρι γκουντα
    • 150-200 γρ τυρι πεκορινο
    • 4 αυγα
    • 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα
    • πιπερι
    • λαδι
    Εκτελεση



    • Εχουμε τριψει τα τυρια μας, και τα ανακατευουμε ολα μαζι ριχνοντας και λιγο πιπερακι.
    • Παιρνουμε ενα ταψι ή μια φορμα κεικ (εγω χρησιμοποιησα φορμα) και την αλοιφουμε με λαδακι..



    • Παιρνουμε ενα-ενα φυλλο, το λαδωνουμε και το στρωνουμε.. βαζουμε τρια απο κατω και στην συνεχεια ριχνουμε τα τυρια μας. Μετα παιρνουμε 3-4 φυλλα ενα-ενα και τα κοβουμε με τα χερια μας και τα τοποθετουμε μεσα στα τυρια.

    Τα φυλλα που εξεχουν, αν βαλετε φορμα, τα γυρνατε προς τα μεσα και σκεπαζετε την γεμιση. Αν βαλετε ταψι, προσθεστε τα υπολοιπα φυλλα απο πανω λαδωνοντας τα ενα ενα

    • Χτυπαμε τα αυγα μαζι με το γαλα και τα ριχνουμε απο πανω.
    • Την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους περιπου 1 ωρα.

    Καλη επιτυχια!!!




    Υλικά
    • 750 γρ. φέτα (εν λευκώ με λιγότερα λιπαρά) ή όποια άλλη φέτα θέλετε
    • 2 φλ. τσαγιού γάλα με 2% λιπαρά
    • 4 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης
    • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι
    • 2 αυγά
    Εκτέλεση
    • Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με την τριμμένη φέτα
    • Μετά προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και το αλεύρι και ρίχνουμε και κάμποσο πιπέρι (αν θέλουμε και αλάτι ανάλογα με την φέτα που θα βάλουμε)
    • Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε τον χυλό που έχουμε φτιάξει
    • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς αέρα για περίπου 40 λεπτά
    Καλή όρεξη


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 63 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κουπα αλευρι
    • 1/2 κουπα νερο βραστο
    • 1/2 κ.γ αλατι
    • 2 κ.σ λαδι
    • λιγη ριγανη
    • 1/2 κ.γ μπεικιν(δικη μου προσθηκη)
    Εκτέλεση

    Ζεματιστη τη λενε επειδη στην ουσια ζεματαμε το αλευρι με το βραστο νερο.Φανταζομαι οτι παραδοσιακα η διαδικασια γινεται με το χερι αλλα εγω μαλλον ειμαι λιγο ευαισθητη και...καηκα...

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 54 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακετο φυλλο κρουστας
    • 300 γρ.φετα
    • 200 γρ.γκουντα
    • 200 γρ. ρεγγατο
    • 1 ποτηρι λαδι
    • 1 κουταλια μπεκιν
    • 4 αυγα
    • μπεικον
    • αλατι-πιπερι
    Εκτέλεση
    • βαζουμε τα φυλλα στη φορμα ανοιγωντας μια τρυπα στη μεση .
    • λαδωνουμε τα δυο πρωτα φυλλα και βαζουμε λιγη γεμιση.
    • συνεχιζουμε βαζοντας φυλλο και γεμιση.
    • στη ζυμη τ'ασπραδια τα χτυπαμε χωρια μαρεγκα και μετα τα ενωνουμε με τ'αλλα υλικα.
    • ψηνουμε για μιση ωρα στους 180 βαθμους.





    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 103 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 3 αυγά καλά χτυπημένα
    • 3 κ.σ. σιμιγδάλι
    • 1φ.τ. φέτα θρυμματισμένη
    • ½ φ.τ. κασέρι
    • ½ φ.τ. κατίκι
    • 1 φ.τ. κορφούλες μπρόκολο
    • Μερικά ολόκληρα ντοματίνια Σαντορίνης
    Εκτέλεση
    • Ανακατεύεται τα 6 πρώτα υλικά πολύ καλά και τέλος ρίχνουμε το μπρόκολο ανακατεύοντας ελαφρα.
    • Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα μικρό ταψάκι και σκορπάμε από πάνω τα ντοματίνια.
    • Ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου

    Καλή επιτυχία





    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 44 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1φλυτζ. τσαγιού τριμμένο μετσοβόνε καπνιστό
    • 1 φλυτζ.τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι
    • 1 φλυτζ. τσαγιού τριμμένη γραβιέρα γλυκιά
    • 11 φέτες ψωμί λευκό μόνο την ψίχα (χρησιμοποιώ του τοστ χωρίς ψίχα, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κανονικό ψωμί τηε προηγούμενης μέρας)
    • 4 αυγά χτυπημένα
    • 1/2 φλυτζ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο
    • 2 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα
    • 2 κουτ. σούπας κρασί
    • 1/2 κουτ. γλ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
    • 1/2 κουτ. γλ. πιπέρι πράσινο φρεσκοτριμμένο
    Εκτέλεση
    • Αναμιγνύουμε το βούτυρυ λιωμένο με τα πιπέρια. Μ αυτό το μείγμα αλείφουμε τις φέτες ψωμιού και τις κόβουμε στα δύο.
    • Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε τις φέτες ψωμιού αφήνοντας λίγο κενό μεταξύ τους.
    • Πασπαλίζουμε με τα τυριά να καλυφθούν εντελώς οι φέτες του ψωμιού.
    • Σε μπωλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το κρασί και περιχύνουμε με αυτό τα υλικά που βρίσκονται ήδη στο ταψί.
    • Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 8 -12 ώρες.
    • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 55-60 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει η πίτα μας.
    Καλή σας όρεξη!!!


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 92 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 300 γραμμάρια Gouda
    • 300 γραμμάρια Regato
    • 1 φύλλο σφολιάτα
    • 1 μικρή κρέμα γάλακτος
    • 2 αυγά
    • αλάτι - πιπέρι
    • 1 ντομάτα κομμένη ροδέλες
    Εκτέλεση

    Τοποθετούμε την σφολιάτα σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ.
    Ρίχνω από πάνω τα τυριά ανακατεμένα και τα περιχύνουμε με τα χτυπημένα αυγά. Προσθέτουμε αν θέλουμε αλατοπίπερο. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τοποθετούμε στην επιφάνεια τις ροδέλες ντομάτας.
    Την βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και την ψήνουμε στους 180ο για λίγη ώρα και καλή σας απόλαυση!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 57 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 175 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • 1 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
    • 60 γραμ. καλαμπόκι βρασμένο
    • 60 γραμ. βούτυρο
    • 100 γραμ. φέτα
    • 100 γραμ. ρεγκάτο
    • 100 γραμ.κεφαλογραβιέρα
    • 150 γραμ. γάλα
    • αλάτι - πιπέρι
    Εκτέλεση
    • Σε μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέκιν.
    • Κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια, το ρίχνουμε στο μπωλ και το τρίβουμε με το αλεύρι.
    • Προσθέτουμε το καλομπόκι και τα τυριά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
    • Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να γίνει μια αφράτη και μαλακή ζύμη.
    • Σε στρογγυλό βουτυρωμένο ταψάκι απλώνουμε τη ζύμη και την χωρίζουμε με το μαχαίρι σε 8 κομμάτια τρίγωνα (όπως κόβουμε την πίτσα).
    • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, 25 - 30 λεπτά.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 111 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 1 κουτί μπεσαμέλ
    • 1 1/2 λίτρο γάλα
    • 500 γρ φύλλο κρούστας
    • 500 γρ. φέτα χονδροκομμένη
    • 150 γρ κεφαλογραβιέρα
    • 5 αυγά
    • λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
    • λίγο βούτυρο λιωμένο
    • άσπρο πιπέρι
    Εκτέλεση
    • Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ.
    • Προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα ελαφρά, τα τυριά και επίσης τον άνηθο και το άσπρο πιπέρι.
    • Στρώνετε τα μισά φύλλα σε ευρύχωρο σκεύος αλείφοντας ένα ένα με βούτυρο λιωμένο.
    • Αδειάζετε πάνω στα φύλλα το μείγμα, ισιώνετε την επιφάνεια και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα που επίσης βουτυρώνετε ένα ένα.
    • Χαράζετε την επιφάνεια σε κομμάτια και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
    Καλή σας επιτυχία!

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 70 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 2 κουπάκια γιαούρτι στραγγιστό (400γρ)
    • 1/2 κιλό φέτα
    • 250 γρ. κίτρινα τυριά
    • 5 αυγά
    • 6 φύλλα χωριάτικα (1/2 κιλό)
    • 1 φλυτζάνι λιωμένη μαργαρίνη
    • πιπέρι
    Εκτέλεση
    Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπωλ και προσθέτουμε την φέτα και τα κίτρινα τυριά στο τέλος βάζουμε τα αυγά χτυπημένα και το πιπέρι.
    Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το πρώτο φύλλο ελαφρά τσαλακωμένο, το βουτυρώνουμε και στρώνουμε το δεύτερο, ρίχνουμε την μισή γέμιση.Συνεχίζουμε με το τρίτο φύλλο πάλι βουτυρώνουμε και βάζουμε και το τέταρτο φύλλο.Ρίχνουμε την υπόλοιπη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 2 φύλλα αφού τα έχουμε βουτυρώσει ενδιάμεσα. Χαράζουμε την πίτα ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 για μία ώρα περίπου.

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 56 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 300 γρ. φέτα
    • 300 γρ. ανθότυρο
    • 300 γρ. γραβιέρα
    • 300 γρ. γκούντα
    • 6 αυγά
    • 1 φλ. λιωμένο βούτυρο
    • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
    • 700 γρ. γάλα
    • 1 κουτ. γλ. μπαίκιν, λίγη κανέλλα
    • 9-10 φύλλα κρούστας
    Εκτέλεση:
    Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα τυριά μαζί. Σε άλλο μπωλ χτυπάμε τ'αυτά, ρίχνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μπαίκιν μαζί με μια πρέζα κανέλα.
    Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά.
    Βουτυρώνουμε ένα ταψί, περίπου Νο40, και στρώνουμε 3-4 φύλλα από κάτω. Με μια κουτάλα, τρυπητή κατά προτίμηση, ρίχνουμε μέρος από το μίγμα μας.
    Βάζουμε άλλα 2 φύλλα και ξανά γέμιση. Στρώνουμε πάλι 1 φύλλο και γέμιση. Τέλος στρώνουμε όσα φύλλα έχουν μείνει και ρίχνουμε το υπόλοιπο των τυριών με τα υγρά τους.
    Τρυπάμε με πιρούνι την τυρόπιτα και ψήνουμε στους 210 βαθμούς για 1 ώρα.
    Στην αρχή είναι πολύ μαλακή σαν σουφλέ. Όσο κρυώνει τόσο πιο ωραία γίνεται!!!


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 56 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
    • 200g τριμμένο γκούντα
    • 200g τριμμένο έμενταλ
    • 200g τριμμένο γραβιέρα
    • 200g τριμμένο κασέρι
    • βιτάμ
    • 1 lit γάλα φρέσκο
    • 5 αυγά
    Εκτέλεση
    • Χωρίζουμε το φύλλο σε δυο ίσες ποσότητες. Στρώνουμε το μισό σε ένα πυρέξ.
    • Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε το φύλλο πάνω κάτω.
    • Ανακατεύουμε τα τυριά και τα στρώνουμε πάνω στο φύλλο.
    • Στρώνουμε και το άλλο μισό φύλο από πάνω και το αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο. Χαράζουμε την τυρόπιτα σε μερίδες.
    • Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε την τυρόπιτα.
    • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC μέχρι να ροδίσει.
    • Θέλει περίπου 1 ώρα ψήσιμο. Προσοχή μην την κόψετε αμέσως, αφήστε να τη λίγο να σταθεί.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 69 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικα
    • 1 πακετο φυλλο καταιφι
    • 400γραμ κασερι
    • 6 αυγα
    • 1 πιπερια κοκινη ψιλοκομμενη(προεραιτικα)
    • 200 γραμ φετα
    • 100 γραμ ανθοτυρο
    • 200 γραμ κεφαλογραβιερα
    • 1 κουτι γαλα εβαπορε διαλυμμενο στη μιση ποσοτητα νερου
    • 250 γραμ φρεσκο βουτυρο
    Εκτελεση
    • τριβουμε τα τυρια σε χοντρο τριφτη και λιωνουμε το ανθοτυρο με το πηρουνι
    • τα βαζουμε σε ενα μπωλ και τα ανακατευουμε
    • αλοιφουμε με βουτυρο ενα πυρεξ και βαζουμε το μισο απο το φυλλο και το ανοιγουμε με τα δαχτυλα μας καλα
    • σκορπιζουμε επανω το μειγμα των τυριων να παει παντου και βαζουμε το υπολοιπο καταιφι καλα ανοιγμενο
    • ζεσταινουμε το υπολοιπο βουτυρο σε ενα κατσαρολακι και περιχυνουμε την πιτα
    • σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα με το γαλα και περιχυνουμε κουταλια-κουταλια την πιτα
    • ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 30-40 λεπτα να ροδισει καλα

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 62 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    Υλικά

    Για το ζυμάρι

    • 1 φλιτζάνι λάδι καλαμποκέλαιο
    • 2 φλιτζάνια νερό χλιαρό
    • 1 και μιση κ.σ ξύδι
    • 1 πρέζα αλάτι
    • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο σηκώσει για να γίνει μια αφράτη ζύμη που να μην κολλαει στα χέρια και να μπορεί να ανοιχτεί σε φύλλο

    Για τη γέμιση

    • 1 αυγό
    • Τυρί φέτα περίπου 400γρ ή και ότι άλλο τυρί θέλουμε
    • Προαιρετικά άνηθος ή ρίγανη
    • Επίσης μπορούμε να βάλουμε υπολείμματα από κιμά μαγειρεμένο για μακαρόνια με λίγο τυρί μέσα αλλά να μην έχει πολλά υγρά.
    • Γενικά βάζουμε ότι θέλουμε ανάλογα την έμπνευση μας

    Εκτέλεση

    • Ανοίγουμε το φύλλο όσο γίνεται πιο λεπτό
    • Κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε στην άκρη γέμιση τα διπλώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λαδί κατά προτίμηση καλαμποκέλαιο το πολύ για 5 λεπτά
    • Κάνουν φουσκάλες και γίνονται πολύ γρήγορα

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 87 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-23 | Comments (0)

    « 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 82 83 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2025  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 3
    Φίλοι-Επισκέπτες: 3
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2025Website builderuCoz