Τετάρτη, 2025-02-05, 9:55 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Συνταγές μαγειρικής
    Υλικά (για 10 περίπου γεμιστά)
    • 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντάνό
    • 5 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
    • 6 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
    • 6 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
    • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
    • αλατοπίπερο κατά βούληση
    • 1 κουτί ψιλοκομμένα μανιτάρια
    • 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
    • το ψαχνό απο 3 ντομάτες
    • λίγη ζάχαρη
    Εκτέλεση

    _2_400_03

    Προετοιμάζουμε τα λαχανικά μας ακριβώς όπως τα γεμιστά και πολτοποιούμε μαϊντανό - σκόρδο- φρυγανιά παρμεζάνα ψαχνό τομάτας με το λάδι. Κατόπιν προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε τη γέμισή μας.

    Γεμίζουμε με αυτό τα λαχανικά μας και τοποθετούμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με λίγο χυμό τομάτας που θα έχουμε ανακατέψει με λίγη ζάχαρη, αλάτι πιπέρι, και ρίγανη.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 40'. 

    Εάν θέλουμε προσθέτουμε λίγες πατατούλες κομμένες κυδωνάτες και τις πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα 

    Καλή όρεξη


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 115 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλό βλήτα καθαρισμένα
    • 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξύδι
    • 3 σκελίδες σκόρδο
    • 2 ντομάτες πλυμένες και κομμένες σε κυβάκια
    • 1/2 ποτήρι λάδι
    • αλάτι
    Εκτέλεση
    Βράζουμε τα βλήτα, μετά βάζουμε το λάδι στη φωτιά ρίχνουμε το σκόρδο να τσιγαριστεί τις ντομάτες σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε τα βλήτα και το αλάτι μόλις πιούν τα υγρά τους και μείνουν με το λάδι τους είναι έτοιμα.

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 50 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1/2 κιλό μπαρμπουνοφάσουλα (Χάντρες)
    • 1/2 κιλό  βλήτα ή σέσκουλα καλά καθαρισμένα
    • 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
    • 2 κρεμμύδια μέτρια και ψιλοκομμένα
    • αλάτι πιπέρι
    Εκτέλεση
    • Σε δύο ξεχωριστές κατσαρόλες βράζετε τα μπαρμπουνοφάσουλα και τα χόρτα σε άφθονο αλατισμένο νερό
    • Σουρώνετε τα μπαρμπουνοφάσουλα και τα χόρτα.
    • Σε ένα τηγάνι βάζετε λάδι και προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Αφήνετε να τσιγαριστουν καλά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα
    • Εν τω μεταξύ έχετε ενώσει σε μια μεγάλη πιατέλα τα χορτα και από πάνω βαζετε τα φασόλια.
    • Ρίχνετε λίγο πιπέρι στα φασόλια και περιχύνετε με τη καυτή σύβραση όπως την ετοιμάσατε στο τηγάνι. 
    Καλή επιτυχία!


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 40 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλό αρακά (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
    • 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια
    • 2 πατάτες κομμένες
    • 1 κρεμμύδι
    • 1σκελίδα σκόρδο
    • Άνηθο
    • Αλάτι πιπέρι
    • Μισό φλ. λάδι
    • 1-2 λεμόνια
    • 2 φλ. νερό περίπου
    Εκτέλεση
    • Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να κάψει και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφού μαραθεί ελαφρά ρίχνουμε το καρότο και τις πατάτες και ανακατεύουμε για μερικά λεπτά.
    • Έπειτα προσθέτουμε τον αρακά και ανακατεύουμε.
    • Ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι τον άνηθο και το νερό και αφήνουμε το φαγητό βράσει σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις ανά τακτά διαστήματα και ελέγχουμε το φαγητό να μην μείνει χωρίς νερό. Είναι προτιμότερο να το ρίχνουμε λίγο λίγο.
    • Λίγο πριν κλείσουμε το φαγητό ρίχνουμε το λεμόνι .


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 106 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά (για 4 άτομα)
    • ½ κ. αρακά
    • 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια
    • 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
    • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
    • 4 κ.σ. άνιθο ψιλοκομμένο
    • 2 κούπες τομάτα περασμένη από τον τρίφτη
    • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
    • Αλάτι, πιπέρι
    Εκτέλεση
    • Ζεσταίνετε το λάδι και σε αυτό σωτάρετε το κρεμμύδι να γυαλίσει. Προσθέτετε σταδιακά τις πατάτες, τα καρότα και τον αρακά. Τελευταίο ρίχνετε τον άνιθο.
    • Τα φέρνετε όλα 2-3 γύρες και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε  την τομάτα και ανακατεύετε. Συμπληρώνετε με ζεστό νεράκι και σιγοβράζετε για μισή ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς και να χυλώσει όμορφα η σάλτσα.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 70 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 1 πακέτο αρακά
    • 1 καρότο
    • 1 πατάτα
    • 1 κρεμμύδι μεγάλο
    • 1 κονσέρβα κονκασέ ντοματάκι
    • 1 κουταλιά πολτό ντομάτας
    • λίγο λάδι
    • άνιθο, αλάτι, πιπέρι
    • 4 φέτες μπέικον
    Εκτέλεση:

    Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον αρακά, το καρότο σε φέτες, την πατάτα σε κυβάκια, τα ντοματάκια, τον πολτό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και νερό.
    Βράζουμε τον αρακά και προς το τέλος προσθέτουμε τον άνιθο και το μπέικον.

    Το μπέικον είναι μια προσθήκη ειδικά για τους παράξενους που δεν τρώνε σκέτα τα λαδερά.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 90 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 6 κολοκυθάκια, καθαρισμένα, πλυμένα
    • 3-4 πατάτες μέτριες κυδωνάτες
    • 1/2 κιλό τριμμένη ντομάτα
    • 4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
    • 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
    • Αλάτι
    • Ελαιόλαδο
    Εκτέλεση:
    Κάνουμε τρεις χαραματιές με ένα μαχαιράκι κατά μήκος στα κολοκυθάκια, όχι όμως μέχρι κάτω. Δημιουργούμε δηλαδή τρεις  "τσεπούλες". ΄Εχουμε δίπλα  τα φετάκια σκόρδου, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, και αλάτι. Ανοίγουμε ελαφρά κάθε χαραματιά με ένα μαχαιράκι, και βάζουμε στη μία φετάκια σκόρδου, στη δεύτερη μαϊντανό και στην τρίτη αλάτι. Το κάνουμε αυτό με κάθε κολοκυθάκι.
    Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν καλά. Σ' αυτό το σημείο, βγάζουμε τα κολοκυθάκια από το τηγάνι, τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα και προσθέτουμε στο τηγάνι τις πατάτες να τηγανιστούν στο ίδιο λάδι μέχρι να ροδίσουν κι αυτές.
    ΄Οταν είναι έτοιμες, τις προσθέτουμε στα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε από πάνω τη ντομάτα και το λάδι από το τηγάνισμα και βράζουμε μέχρι να πήξει η σαλτσούλα. Συνοδεύει τέλεια ψητά κρέατα.


    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 51 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1/2 κιλό τυρί να λιώνει
    • 1/2 κιλό αγγινάρες
    • 2 αυγά
    • μισή κούπα γάλα
    • μπεσαμέλ

    Για τη μπεσαμέλ

    • 1/2 λίτρο γάλα
    • 6 κουταλιές βούτυρο
    • 12 κουταλιές αλεύρι
    • 2 αυγά
    • αλάτι πιπέρι
    Εκτέλεση
    • Στρώνουμε στο ταψί μπεσαμέλ λίγο τυρί και από πάνω τις αγγινάρες ψιλοκομμένες.
    • Κάνουμε το ιδιο πάλι μπεσαμέλ τυρί και αγγινάρες.
    • Ρίχνουμε τα 2 αυγά που χτυπήσαμε με μισή κούπα γάλα και στο τέλος και την υπόλοιπη μπεσαμέλ.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 82 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά (για 3-4 μερίδες) :
    • 3-4 αγκινάρες
    • 300 γρ. ρύζι καρολίνα
    • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
    • ½   μάτσο άνηθο                 >>
    • 2 ντομάτες τριμμένες
    • 1 κύβο κνορ βοδ.
    • 1 φλιτζ. λάδι
    • πιπέρι- αλάτι
    • 1 μέτριο λεμόνι.
    • 1 L νερό περίπου
    0234_425
     Εκτέλεση :
    • 0232_425

      Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε με το λεμόνι για να μη μαυρίσουν.
    • Τις κόβουμε φετάκια ένα δάχτυλο περίπου και τις βάζουμε σε λεμονόνερο.
    • Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο με το λάδι, όταν μαραθούν ρίχνουμε τις αγκινάρες και τις φέρνουμε 2-3 βόλτες.
    • Βάζουμε την ντομάτα, το κνορ και 2-3 ποτήρια νερό και όταν πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι. Το σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά να ψηθεί το ρύζι.
    • Συμπληρώνουμε νερό αν χρειαστεί α ... Διαβάστε περισσότερα »
      Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 98 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 12 αγκινάρες
    • 1/2 κιλό αρακά
    • 5 καρότα σε ροδέλες
    • 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
    • 1πατάτα
    • 1 ματσάκι άνηθο
    • 1 φλυτζάνι λάδι
    • 1 κεσέ στραγγιστό γιαούρτι
    • 1 λεμόνι
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • Προαιρετικά: ένα κύβο λαχανικών
    Εκτέλεση

    Σωτάρουμε τα κρεμυδάκια ελαφρά, προσθέτουμε άνηθο, αρακά καρότα, πατάτα, αγγινάρες, αλάτι, προσθέτουμε νερό να τα σκεπάζει και αφήνουμε να μισοβράσουν. Στο σημείο αυτό προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
    Όταν είναι έτοιμο, βγάζουμε τις αγκινάρες και τις αφήνουμε στην άκρη.
    Περνάμε όλο το υπόλοιπο φαγητό αφού κρυώσει από το μπλέντερ προσθέτοντας σιγά-σιγά και το γιαούρτι.
    Σερβίρουμε σε πιατέλα τις αγγινάρες και περιχύνουμε με τη σάλτσα γιαουρτιού.

    Καλή σας όρεξη!!!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 40 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλό κουκιά
    • 1 κιλό αγκινάρες κομμένες στα δυο
    • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
    • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
    • 1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
    • 1 λεμόνι το χυμό του
    • 1 κουτ. σούπας γεμάτη αλεύρι
    • αλάτι-πιπέρι
    Εκτέλεση
    • Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κουκιά και τις αγκινάρες.
    • Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά
    • Προσθέτουμε τα κουκιά, τις αγκινάρες τον άνηθο και βράζουμε το φαγητό περίπου μισή ώρα με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.
    • Ελέγχουμε αν το φαγητό χρειάζεται λίγο ακόμη νερό, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά.
    • Διαλύουμε το αλεύρι στο χυμό του λεμονιού και το προσθέτουμε στο φαγητό.
    • Ανακινούμε ελαφρά την κατσαρόλα ώστε να απλωθεί παντού και την τοποθετούμε ξανά πάνω στο μάτι της κουζίνας για να δέσει η σάλτσα.
    • Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

    Καλή σας όρεξη!!!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 116 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλ αγκινάρες
    • 1 κιλ φρέσκα κουκιά
    • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
    • 2 φρέσκα σκόρδα, ψιλοκομμένα
    • 1 ματσάκι μάραθο ή άνηθο
    • αλάτι, πιπέρι
    • 2 κουταλιές αλεύρι
    • 2 κουταλιές ξύδι
    Διαδικασία
    • Καθαρίζομε τις αγκινάρες και τις τρίβομε με λεμόνι. Ξεφλουδίζομε τα κουκιά. Αν είναι τρυφερά, αφαιρούμε τις ίνες και τις δύο άκρες.Ζεσταίνομε το λάδι σε ένα τσικάλι και προσθέτομε τα κουκιά.
    • Ρίχνομε τα σκόρδα και τα μάραθα και σιγοβράζομε για ένα τέταρτο.Προσθέτομε τις αγκινάρες και λίγο αλάτι και συνεχίζομε το βράσιμο προσθέτοντας λίγο νερό, αν χρειάζεται.
    • Διαλύομε το αλεύρι στο ξύδι, προσθέτομε και λίγο ζουμί από το τσικάλι και όλο μαζί το αδειάζομε μέσα.Κουνάμε το τσικάλι να πάει παντού, βράζομε για 5-10 λεπτά ακόμα και το φαγητό είναι έτοιμο


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 87 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 100_0413_4004 αγκινάρες προβρασμένες (ή φρέσκες που θα τις βράσετε για 15 λεπτά)
    • 3 αυγά
    • 1 μεριδούλα γάλα
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • λάδι για το τηγάνι
    Εκτέλεση

    Κόβουμε τις αγκινάρες σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το λάδι να κάψει. Ρίχνουμε τις αγκινάρες και τις τηγανίζουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Μόλις δοκιμάσουμε τις αγκινάρες ότι έχουν μαλακώσει ρίχνουμε και τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να πήξουν.

    Kαλή σας όρεξη!





    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 104 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλ. αγκινάρες, (κούπες-καρδιές)
    • 1 κρεμμύδι τριμμένο
    • 1/2 ποτήρι λάδι
    • αλάτι, πιπέρι
    • 1/2 κιλ. μισό κιλό γιαούρτι, (κατά προτίμηση πρόβειο ή στραγγιστό)
    Διαδικασία
    Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις τρίβουμε με λεμόνι, για να μην μαυρίσουν, και τις χαράζουμε στ τέσσερα. (άν είναι τρυφερές καθαρίζουμε και τα κοτσάνια τους, με το χέρι γιατί με το μαχαίρι μαυρίζουνε). Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι . προσθέτουμε τις αγκινάρες και νερό να τις σκεπάζει, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε τις αγκινάρες μέσα στο τσικάλι με μιά λαδόκολλα για να μην μαυρίσουν και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ψηθούν, περίπου 20 λεπτά.Στο τέλος περιχύνουμε τις αγκινάρες με το γιαούρτι και σβήνουμε τη φωτιά




    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 87 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 1 σακουλάκι κατεψυγμένες αγκινάρες (18 αγκινάρες)
    • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
    • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    • Άνηθο ψιλοκομμένο
    • 4 μέτριες πατάτες κομμένες σε κυβάκια
    • 2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
    • Χυμό από 2 λεμόνια
    • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
    • 2 κ.σ. αλεύρι
    • Αλάτι, πιπέρι
    Εκτέλεση:
    • Ζεσταίνουμε το λάδι κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε να μαλακώσουν λίγο και προσθέτουμε τις πατάτες και τα καρότα. Τα γυρίζουμε όλα μαζί για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το αλεύρι. Τα αφήνουμε για μερικά λεπτά.
    • Από πάνω ρίχνουμε τις αγκινάρες, ζεστό νερό τόσο όσο να τις σκεπάζει, αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο και το χυμό λεμονιών.
    • Τις αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.

    Εγώ έφτιαξα το φαγητό σε χύτρα ταχύτητας και το έβρασα 15 λεπτά. Τα λαχανικά έγιναν τέλεια χωρίς να παραβράσουν.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 51 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 8-10 αγκινάρες
    • 2 καρότα ψιλοκομμένα
    • 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
    • λίγο άνιθο
    • 1 λεμόνι το χυμό
    • λάδι
    • αλάτι - πιπέρι
    Εκτέλεση

    Σωτάρουμε το κρεμμυδι με το λάδι και προσθέτουμε τις αγκινάρες, τα καροτα και τον άνιθο. Αφήνουμε λίγο σε χαμηλή φωτιά και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και νερό. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνουν οι αγκινάρες και να μείνει με το λάδι του μόνο.

    Καλή όρεξη!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 69 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά (για μια τηγανιά)
    • 2 μεγάλα κολοκυθάκια
    • Αλεύρι
    • Αλάτι
    • Λάδι για το τηγάνισμα
    Εκτέλεση
    • Κόβουμε τα κολοκυθάκια όπως τις πατάτες σε λεπτά sticks.  Όσο πιο λεπτά τα κόψουμε, τόσο πιο τραγανά θα γίνουν.
    • Τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, σε καλά ζεσταμένο και πλούσιο  λάδι ή  φριτέζα.
    • Τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν καλά και απλώνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας  για μερικά λεπτά, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι. Αλατίζουμε και σερβίρουμε.
    Σημ. Αν έχετε και φριτέζα, γίνονται ακόμη καλύτερα!!

    Καλή σας όρεξη!


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 78 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 3 δοσομετρικες κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις (1 δοσ.κουπα =125 γρ.)
    • 1 και 1/2 δοσομετρικη κουπα χλιαρο νερο (1 δοσ.κουπα =240μλ)
    • 1/4 κ.γ μαγια ξερη
    • 1 και 1/4 κ.γ αλατι (εγω νομιζω οτι θελει παραπανω, βαζω 1 κοφτη κουταλια της σουπας)
    • Λιγο εξτρα αλευρι για το πασπαλισμα ή σιμιγδαλι ή καλαμποκαλευρο.
    • Ενα σκευος στρογγυλο με καπακι (πυρεξ ή γαστρα) ή μαντεμενια κατσαρολα με καπακι διαμετρου 22-24 εκ. που να αντεχει ψησιμο σε υψηλες θερμοκρασιες.
    Εκτελεση
    • Μετρατε τα υλικα σας και αναμειγνυετε σε ενα βαθυ μπωλ το αλευρι με τη μαγια και το αλατι.
    • Προσθετετε το νερο και ανακατεψτε για λιγα δευτερολεπτα μεχρι απλα να αναμειχθουν τα υλικα.
    img_3526_420img_3527_420img_3530_420

    Υλικά (για 2 μακρόστενες φόρμες 30 εκατοστών)
    • 475γρ.νερο
    • 135γρ.ζαχαρη
    • 2 φακελακια μαγια ξερη
    • 1 κ.γ αλατι
    • 60γρ.ελαιολαδο
    • 820γρ.αλευρι δυνατο (ιδανικα ειναι τα αλευρια για τσουρεκια που ειναι τα πιο πλουσια σε πρωτεινη).  
    Εκτέλεση
    • Σε ενα μεγαλο μπωλ ή λεκανη διαλυουμε τη μαγια σε χλιαρο νερο (να μην καιει) και αφηνουμε 5 λεπτα να ενεργοποιηθει.
    • Διαλυουμε μεσα τη ζαχαρη και αφηνουμε αλλα 5 λεπτα (θα δουμε μικρες φουσκες στην επιφανεια).
    • Προσθετουμε το ελαιολαδο και το αλευρι και ζυμωνουμε μεχρι να εχουμε μια αφρατη ζυμη, την οποια βαζουμε σε μπαλα στο κεντρο της λεκανης μας.
    • Πασπαλιζουμε αλευρι, σκεπαζουμε  με μεβρανη και αφηνουμε τη ζυμη σε ζεστο μερος να φουσκωσει καλα και να διπλασιαστει σε ογκο.
    • Λαδωνουμε 2 φορμες μακροστενες.
    • Χωριζουμε τη ζυμη στη μεση.
    • Μπορουμε να βαλουμε το καθε ζυμαρι απευθειας μεσα στην καθε φορμα ή αν θελουμε να παρει τη χαραχτηριστικη μορφη του ψωμιου του τοστ (δλδ. η καθε φετα να ειναι σαν καρδουλα) κανουμε το εξης:
    • Κοβουμε τη ζυμη σε μπαλακια και βαζουμε το ενα μπαλακι διπλα στο αλλο μεχρι να γεμιση η φορμα.
    • Αφηνουμε να ξαναφουσκωσει μεχρι να γεμισει σχεδον εως πανω.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 108 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις)
    • 1 1/2 φλιτζανι ξυνογαλα
    • 2 κ.γ σοδα μαγερικη
    • 1 κ.γ αλατι
    • Λιγο νερο (1/3 φλιτζανιου περιπου)
    Εκτέλεση
    • Βαζουμε το αλευρι με τη σοδα σε ενα μπωλ και ανακατευουμε.
    • Μεσα στο ξυνογαλα βαζουμε το αλατι  να διαλυθει και αδειαζουμε στο μπωλ με το αλευρι
    • Ανακατευουμε καλα και ζυμωνουμε προσθετωντας αν χρειαζεται λιγο εξτρα νερο μεχρι να εχουμε μια ζυμη που να πλαθεται.
    • Βαζουμε το ψωμι στι κεντρο ενος ταψιου πασπαλισμενο με αλευρι και χαραζουμε στην επιφανεια του ενα σταυρο.
    img_0367_425 img_0370_425
    • Ψηνουμε στις αντιστασεις σε προθερμασμενο φουρνο στους 220 βαθμους στην τελευταια θεση για 45 λεπτα.
    • Οταν το βγαλουμε το αφηνουμε να κρυωσει πανω σε σχαρα και μετα το κοβουμε.

    Η συνταγή ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 105 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλό προζύμι
    • 2 1/2 κιλά αλεύρι σταρένιο
    • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
    • γλυκάνισο(προαιρετικά)
    • 1 σφηνάκι ούζο
    • 2 κουταλάκια κοφτά αλάτι
    • χλιαρό νερό
    • σουσάμι
    Εκτέλεση
    • Ξαναπιάνουμε από το προηγούμενο βράδυ το προζύμι που έχουμε κρατήσει στο ψυγείο.
    • Το πρωί κοσκινίζουμε το αλεύρι,προσθέτουμε το φουσκωμένο προζύμι,χλιαρό νερό και το αλάτι και ζυμώνουμε καλά .
    • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά για 10 λεπτά ακόμα.
    • Φτιάχνουμε ψωμάκια σε φόρμες ή ταψάκια,τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι, τα χαράζουμε ελαφρά με ενα μαχαιράκι και τα αφήνουμε να φουσκώσουν καλά σε ζεστό μέρος ή και στον ήλιο αν ο καιρός είναι καλός,σκεπασμένα.
    • Τα ψήνουμε για 45 λεπτά(ανάλογα το φούρνο,εγώ τα ψήνω σε αερόθερμο 200β κελσιού).

    Αφού ψηθούν τα αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσουν και τα τοποθετούμε σε σακουλίτσες τροφίμων για να διατηρηθούν φρέσκα, επειδή γίνονται αρκετά μπορούμε να κρατήσουμε μερικά στην κατάψυξη.

    Μην ξεχάσετε να κρατήσετε προζύμι για την επόμενη φορά.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 96 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά για ένα μεγάλο καρβέλι:
    • 1 κιλό αλεύρι (ίσως χρειαστεί και καμμια 200αριά γραμμάρια παραπάνω)
    • 2 κουτ. σούπας λάδι
    • 1 κουτ. σ. αλάτι και 1 ζάχαρη
    • 1 μικρό εβαπορέ αδιάλυτο
    • 2 ποτήρια νερό χλιαρό
    • 2 φακελάκια ξηρής μαγιάς
    Εκτέλεση:
    Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και τη μαγιά αφού την έχουμε πρώτα διαλύσει σε λίγο από το χλιαρό νερό μας.
    Ζυμώνουμε το ψωμάκι έως ότου να μην κολλάει στα χέρια μας και πλάθοντάς το να σχηματίζεται ένα στρογγυλό ή μακρόστενο καρβέλι.
    Το βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στο πιο χαμηλό σημείο του φούρνου στους 110 βαθμούς. (Το ψήνουμε με τις αντιστάσεις, όχι στο αερόθερμο). Εκεί μένει για 1 ώρα χωρίς να ανοίξουμε το φούρνο.
    Μόλις περάσει η ώρα γυρίζουμε το θερμοστάτη στους 180 βαθμούς και το αφήνουμε για 1 ώρα και μισή ακόμη. Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το τσακίζουμε με ό,τι βρούμε μπροστά μας.
    Εγώ το χωρίζω στα 4 και βάζω το μισό στην κατάψυξη.
    Είναι πολύ ωραίο και αρέσει πολύ στα παιδιά μου.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 102 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά

    • 1 κιλο αλευρι μισο σταρενιο μισο λευκο
    • 1 κ.γ αλατι
    • νερο χλιαρο οσο παρει για να γινει μια ελαστικη ζυμη
    • Μαγιά 30 γραμμάρια φρέσκια από το φούρνο

    Εκτέλεση

    1. διαλυουμε τη μαγια σε μισο φλυτζανι ζεστο νερο και την αδειαζουμε σε ενα μπωλ
    2. ριχνουμε 2 φλυτζανια χλιαρο νερο ακομα και κατοπιν το αλευρι
    3. προσθετουμε το αλατι και ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια απαλη και ελαστικη ζυμη
    4. αφηνουμε τη ζυμη να φουσκωσει και την ζυμωνουμε παλι
    5. τη μοιραζουμε σε 2 μακροστενες φορμες και την αφηνουμε 20 λεπτα να φουσκωσει
    6. ψηνουμε στους 170-180 βαθμους για 50 περιπου λεπτα



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 120 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 kg αλευρι για ολες τις χρησεις
    • 1 κυβακι η μια συσκευασια ξηρης μαγιας
    • νερο λιγο αλατι
    • 1 βαζο πιπεριες φλωρινης (ψημενες-ξυδι)
    • 20 gr ελαιολαδο
    Εκτέλεση
    • Αφου εχουμε ριξει τη μαγια μας στο αλευρι και το αλατι, σουρωνουμε τις πιπεριες, τις ψιλοκοβουμε και τα ζυμωνουμε ολα μαζι.
    • Τοποθετουμε τη ζυμη μας με λιγο λαδι στο ταψι μας και η την βαζουμε για 10 λεπτα στους 70 βαθμους στο φουρνο ή την αφηνουμε να φουσκωσει μονη της.
    • Ψήνουμε 1 ωρα στους 200 βαθμους


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 87 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 φαρινάπ
    • 2 κουταλιές σούπας μέλι
    • 2 κουταλιές σούπας λάδι
    • μισό κουταλάκι αλάτι
    • 1 κουτάκι μπύρα ζεστή
    Εκτέλεση

    Ρίχνετε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μέλι, το λάδι, προσθέτετε το αλάτι και τέλος την μπύρα. Ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα να φουσκώσει .

    Το βάζετε σε μικρό ταψάκι ή φόρμα και το ψήνετε στους 180 περίπου 30-40 λεπτά.
    Καλή όρεξη.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 113 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 κιλό αλεύρι σταρένιο
    • 300γρ.αλεύρι ολικής άλεσης
    • 2 φακελάκια μαγιά
    • 1 κουταλιά ζάχαρη
    • 1 κουταλάκι αλάτι
    • 1/4 ποτήρι κρασιού  ελαιόλαδο
    • χλιαρό νερό
    • γλυκάνισο
    • σουσάμι
    Εκτέλεση
    • Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη σε μια κούπα νερό και το  αφήνουμε 10 λεπτά να φουσκώσει.
    • Ανακατεύουμε τα αλεύρια προσθέτουμε το αλάτι, το λάδι και τρίβουμε λίγο μέχρι να απορροφηθεί το λάδι.
    • Προσθέτουμε τη μαγιά  και τα υπόλοιπα υλικά.
    • Ζυμώνουμε αρκετά ώσπου να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή.
    • Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
    • Πλάθουμε ψωμάκια, τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα αφήνουμε σε ζεστό μέρος να  φουσκώσουν.
    • Τα αλείφουμε με λίγο νεράκι και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
    • Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200β κελσίου για 30-40 λεπτά περίπου.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 61 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1/2 κιλό αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις
    • 1/2 κιλό αλεύρι ολικής άλεσης
    • 4 κουταλιές μέλι
    • 4 κουταλιές καλαμποκέλαιο
    • 1 κουταλιά αλάτι
    • νερό χλιαρό
    • 100 γρ. μαγιά νωπή ή 3 φακελάκια σε σκόνη
    • 3/4 κούπας νερό
     Εκτέλεση
    • Φτιάχνουμε τη μαγιά, ανακατεύοντας τη μισή ποσότητα από το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χλιαρό νερό, τη μαγιά και το αλάτι, μέχρι να γίνουν μια χαλαρή ζύμη και αφήνουμε να φουσκώσει.
    • Χτυπάμε στο μίξερ το υπόλοιπο αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αλεύρι ολική άλεσης και τα ρίχνουμε στη φουσκωμένη μαγιά.
    • Προσθέτουμε το μέλι,το καλαμποκέλαιο και νερό και τα χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί για 10'.
    • Ψήνουμε στους 180o C, για μισή ώρα περίπου.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 57 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    ΥΛΙΚΑ:

    • 1 κιλό αλεύρι λευκό
    • 1/2 κιλό αλεύρι σταρένιο ή κρίθινο
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1/2 κ.γλ. αλάτι
    • 25 γρ. μαγιά

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

    Σε δυο φλιτζάνια χλιαρό νερό διαλύουμε την μαγιά και το μείγμα το βάζουμε σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε στη μαγιά το μισό λευκό αλεύρι, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός πηχτός. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να "ανέβει" να διπλασιαστεί σε όγκο & να σχηματιστούν φουσκάλες.

    Όταν η ζύμη φουσκώσει ρίχνουμε δυο φλιτζάνια χλιαρό νερό και το αραιώνουμε, προσθέτουμε αλάτι, ελαιόλαδο και σιγά σιγά τα υπόλοιπα αλεύρια αναμειγμένα μέχρι να γίνει μια ομοιογενή ζύμη.

    Σκεπάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε πάλι να ανέβει σε ζεστό περιβάλλον για 40-50 λεπτά. Πλάθεται σε ότι σχήμα θέλετε τα ψωμιά και τα τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν σε ζεστό περιβάλλον για 25 λεπτά και τα ψήνουμε σε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.




    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 57 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά:
    Για   800γρ. - 900γρ.
    Για    300γρ. - 400γρ.
    Νερό
    375 ml
    Νερό
    150 ml
    Ζάχαρη1,5  κ.σ.
    Ζάχαρη
    1 κ.σ.
    Αλάτι3 κ.γ.Αλάτι1.5 κ.γ.
    Γλυκάνυσσο2 κ.γ.Γλυκάνυσσο1 κ.γ.
    Λάδι3 κ.σ.Λάδι1.5 κ.σ.
    Αλεύρι750 γρ.
    Αλεύρι375 γρ.
    Μαγιά σκόνη1 φακελάκιΜαγιά σκόνη1/2 φακελάκι
    Εκτέλεση:

    Υλικά
    • 2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης
    • 2 1/2 κούπες νερό
    • 2 κουταλιές ξηρή μαγιά
    • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
    • 1 κουταλάκι αλάτι (προαιρετικά)
    • 1 κουταλάκι μέλι (προαιρετικά)
    • 4-6 κούπες επιπλέον αλεύρι ολικής βρώμη ολικής για πάνω από το ψωμί (προαιρετικά)
    Υλικά

    Σε λεκανίτσα ανακατεύουμε με κουτάλι τις 2 κούπες αλεύρι με το νερό. Προσθέτουμε τη μαγιά, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Συνεχίζουμε ρίχνοντας κούπα-κούπα το αλεύρι. Ανακατεύουμε με το κουτάλι, μέχρι να είναι πλέον δύσκολο με το κουτάλι. Τότε ανακατεύουμε με τα χέρια. Παίρνει περίπου 4 με 6 κούπες επιπλέον αλεύρι, αναλόγως με τη ζύμη να είναι μαλακή αλλά να μην κολλάει στα χέρια. Ζυμώνουμε 5 λεπτά και αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσει.

    Αλείφουμε 2 φόρμες με λίγο λάδι (με πινελάκι) και πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι. Κόβουμε τη ζύμη στα 2, σχηματίζουμε φρατζολάκια με προσοχή να μη πατηθεί η ζύμη και τα βάζουμε στις φόρμες. Χαράσουμε διαγώνια με μαχαίρι. Πασπαλίζουμε λίγη βρώμη ολικής, πατώντας την ελαφρά με το κουτάλι να κολλήσει στη ζύμη. Αφήνουμε άλλη 1 ώρα.

    Ψήνουμε στους 175 βαθμούς, για 1 ώρα και κάτι.

    Για να δούμε αν είναι έτοιμο το ψωμί τρυπάμε με μαχαίρι ή οδοντογλυφίδα, πρέπει να βγαίνουν καθαρά.



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 90 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
    • 1 αυγό
    • 1/4 κούπας νερό χλιαρό
    • 3/4 κούπας γάλα χλιαρό
    • μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη
    • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 1/4 κούπας μαργαρίνη
    • 3,5 κούπες αλεύρι

    Για την επικάλυψη     

    • 1/2 κούπα μαργαρίνη λιωμένη
    • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
    Εκτέλεση
    • Ζυμώνουμε τα υλικά καλά.Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
    • Μετά χωρίζουμε σε 24 κομμάτια. Βουτάμε κάθε κομμάτι στη λιωμένη μαργαρίνη και ύστερα στην παρμεζάνα.
    • Βάζουμε σε φορμάκια βουτυρωμένα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 30-35 λεπτά.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 52 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-24 | Comments (0)

    « 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 82 83 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2025  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 6
    Φίλοι-Επισκέπτες: 6
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2025Website builderuCoz