Κοσκινίζουμε
το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Βάζουμε το βούτυρο σε μπολ και το
χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα
αυγά ένα ένα, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα.
Χαμηλώνουμε την
ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι, τα τυριά, το γιαούρτι και το
σαλάμι, χτυπώντας καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. (Εάν είναι
αραιό προσθέτουμε λίγο ακόμη αλεύρι, αν είναι σφιχτό, το αραιώνουμε με
λίγο γιαούρτι).
Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί διαμέτρου 30 εκ. και
απλώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά και στη
συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 35
λεπτά ακόμη μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα.
Για να γίνει
νόστιμη η πίτα, πρέπει να είναι λεπτή. Για να κάνει τραγανή κρούστα,
λίγο πριν την ψήσουμε, σκορπίζουμε στην επιφάνειά της λίγο τριμμένο
κεφαλοτύρι.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.