1/2 κιλ. μισό κιλό γιαούρτι, (κατά προτίμηση πρόβειο ή στραγγιστό)
Διαδικασία
Καθαρίζουμε τις
αγκινάρες, τις τρίβουμε με λεμόνι, για να μην μαυρίσουν, και τις
χαράζουμε στ τέσσερα. (άν είναι τρυφερές καθαρίζουμε και τα κοτσάνια
τους, με το χέρι γιατί με το μαχαίρι μαυρίζουνε). Τσιγαρίζουμε το
κρεμμύδι στο λάδι . προσθέτουμε τις αγκινάρες και νερό να τις σκεπάζει,
αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε τις αγκινάρες μέσα στο τσικάλι με μιά
λαδόκολλα για να μην μαυρίσουν και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να
ψηθούν, περίπου 20 λεπτά.Στο τέλος περιχύνουμε τις αγκινάρες με το
γιαούρτι και σβήνουμε τη φωτιά
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.