2 κόκκινες πιπεριές φρέσκιες ψημένες ή σε κονσέρβα μεγάλες
2 μελιτζάνες φλάσκες μεγάλες
2 μεσαίες γλυκοπατάτες
2 κολοκύθια μεγάλα
½ φλιτζάνι λάδι
1/3 φλιτζάνι βασιλικό
¼ « παρμεζάνα
¼ « γραβιέρα
πουρές από λιαστές ντομάτες πού γίνεται από ανακατεμμένα και κομμένα στο Μούλτι :
1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλιτζανιού θυμάρι
ρίγανη
2 κουταλιές σε σπόρους μουστάρδα
¼ φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση
Κόβω το επάνω στρόγγυλο μέρος του καρβελιού σαν καπάκι.
Βγάζω την ψίχα του ψωμιού.
Αλείφω εσωτερικά με πουρέ όλα τα τοιχώματα του καρβελιού, όπως επίσης και το καπάκι.
Αλατίζω
και ξεπικρίζω τις κομμένες μελιτζάνες και τις στεγνώνω. Κόβω τις
γλυκοπατάτες και τα κολοκύθια σε χοντρές φέτες. Τα αλείφω με λάδι και
τα βάζω στο γκρίλ να ροδίσουν . Τα στραγγίζω σε χαρτί.
Τοποθετώ
τα λαχανικά μέσα στο καρβέλι με την εξής σειρά: Πρώτα στρώνω τις
πατάτες, τον βασιλικό, πιπεριά , τα κολοκύθια, τα τυριά ανακατεμένα,
την μελιτζάνα και λίγο τυρί από πάνω. Σκεπάζω με το καπάκι.
Τυλίγω με την μεμβράνη και το κλείνω σε δύο ταψιά ανάμεσα και το βάζω στο ψυγείο για μια (1) νύκτα.
Το ψήνω σε ζεστό φούρνο στους 250ο Κελσίου για 15΄ της ώρας.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.