Δευτέρα, 2025-02-10, 9:17 PM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
     Blog-κάρουμε Τον Κοσμο 

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ


    Get your own Chat Box! Go Large!
    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » Συνταγές μαγειρικής
    Υλικα
    • 1 φυλλο κουρου σπιτικο η ετοιμο
    • 350 γραμ τυρι γκουντα
    • 350 γραμ ανθοτυρο
    • 6-7 φετες ζαμπον ψιλοκομμενο
    • 150 γραμ κρεμα γαλακτος
    • 2 αυγα
    • πιπερι
    Εκτελεση
    • τριβουμε τα τυρια, τα βαζουμε σε ενα μπωλ, προσθετουμε το ζαμπον, την κρεμα, τα αυγα, το πιπερι και ανακατευουμε καλα
    • βουτυρωνουμε ενα στρογγυλο και ρηχο πυρεξ και απλωνουμε το φυλλο ετσι ωστε να καλυπτει τα πλαινα του ταψιου
    • ριχνουμε το μιγμα των τυριων και ψηνουμε την ζαμπονοπιτα σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους για 30 λεπτα μέχρι να ροδισει καλα

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 114 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά

    • 500 γρμ .ίσως και λίγο παραπάνω αλεύρι ολικής άλεσης
    • 30 γρμ μαγιά
    • 100 γρμ λάδι
    • 1 μέτριο κρεμμύδι
    • δυόσμο, κολιανδρο ,άνηθο
    • 200 γρμ ελιές χωρις κουκούτσι
    • λίγο σουσάμι
    • αλάτι

    Εκτέλεση

    • Γυαλίζουμε λίγο το κρεμμύδι στο τηγάνι, αφού το ψιλοκοψουμε . Δεν το τσιγαρίζουμε.
    • Βάζουμε σε λεκάνη, το νερό χλιαρό, το αλάτι τη μαγιά, το λάδι και τα κρεμμύδια. Τα ανακατεύουμε, προσθέτοντας το αλεύρι . λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τις ελιές και τα μυρωδικά.
    • Βάζουμε τη ζυμη σε μετριο ταψι, πασπαλίζουμε με σησάμι και ψηνουμε για 45 λεπτα στους 180 β.
    • Η ζυμη που θα παρετε δεν θα ειναι σαν του ψωμιου. θα ειναι πιο σφιχτή, απο του κεικ τη ζύμη.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 57 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 4 ποτήρια αλεύρι
    • 1/2 ποτήρι λάδι
    • 1 φακελλάκι μαγιά ξερή
    • 1 ποτήρι πορτοκαλάδα φρέσκια και το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
    • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
    • 400 γρ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες και χωρίς κουκούτσι
    • δυόσμος ξερός
    • αλάτι με προσοχή
    • νερό αν χρειαστεί
    Εκτέλεση
    Τρίβουμε το αλεύρι με το λάδι. Ζεσταίνουμε την πορτοκαλάδα (να είναι χλιαρή) και την προσθέτουμε μαζί με την μαγιά και το ξύσμα πορτοκαλιού στο αλεύρι. Ζυμώνουμε και προσθέτουμε και νερό αν χρειάζεται. Αφήνουμε την ζύμη για περίπου 1 ώρα να ξεκουραστεί. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το δυόσμο, τις ελιές και ίσως λίγο αλάτι. Ζυμώνουμε (δεν μας ανησυχεί αν η ζύμη σε αυτή την φάση κολλάει) και αφήνουμε να ξεκουραστεί πάλι για 1/2 ώρα.
    Την ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί για περίπου 1 ώρα στους 200 Κελσίου ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
    Να σημειώσω ότι την έχω δει και σαν φρατζόλα (και όχι σαν πίτα)
    Καλή επιτυχία

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 118 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • 150γρ. φρέσκο βούτυρο
    • 300γρ. ζάχαρη
    • 3 μεγάλα αυγά
    • 250γρ. γιαούρτι
    • 50γρ. μαύρη ή άσπρη ζάχαρη
    • 50γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
    • 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
    • Ζάχαρη άχνη
    Υλικά :

    Τα υλικά για αυτή την εύκολη και γρήγορη συνταγή είναι:

    • Φύλλα χωριάτικα ή ετοιμα του εμπορίου
    • τυρί, μαϊντανός

    Τώρα εκτός απο αυτά τα κλασικά υλικά μπορούμε να βάλουμε ότι άλλη γέμιση θέλουμε...

    • κιμάς απο τα μακαρόνια που περίσσεψαν, κασεράκια και ζαμπόν ή λουκάνικα ψιλοκομμένα σπανάκια πράσα (σοταρισμένα).

    Γενικώς περισσεύματα νόστιμα............



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 74 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    • 150γρ. φρέσκο βούτυρο
    • 300γρ. ζάχαρη
    • 3 μεγάλα αυγά
    • 250γρ. γιαούρτι
    • 50γρ. μαύρη ή άσπρη ζάχαρη
    • 50γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
    • 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
    • Ζάχαρη άχνη
    Εκτέλεση:
    • Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά. Ρίξτε διαδοχικά στο μείγμα το αλεύρι και το γιαούρτι ενώ ανακατεύετε συνεχώς. Αναμείξτε τη μαύρη ζάχαρη, τα αμύγδαλα και την κανέλα. Βάλτε σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 30 εκ. τη μισή από τη ζύμη και πασπαλίστε την επιφάνεια με το μείγμα του αμυγδάλου.
    • Σκεπάστε με την υπόλοιπη ζύμη. Ψήστε τη γιαουρτόπιτα σε μέτριο φούρνο για 40 λεπτά.
    • Κόψτε την όταν κρυώσει σε κομμάτια και σερβίρετέ την πασπαλισμένη με άχνη ζάχαρη.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 121 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά :
    • 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης
    • 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια
    • 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι
    • 150 γρ γαυρος φρεσκος

     

    Εκτέλεση :
    • Ζυμωνουμε τα υλικα μας (αλευρι, μαγια, αλατι) και αφηνουμε για 1 και 1/2 της ωρας να μας φουσκωσει η ζυμη.
    • Κοβουμε τις ουρες και αφαιρουμε το κοκκαλακι απο μεσα ανοιγοντας στα δυο τον γαυρο.
    • Αφου εχουμε την ζυμη φουσκωμενη, αναμειγνυουμε το γαυρο μας ζυμωνοντας.
    • Τοποθετούμε σε ταψί των 25cm με 50 gr λαδι, ή σε φορμα σιλικονης για καλυτερο αποτελεσμα (με λίγο λάδι)
    • Ψήνουμε 1 και 20 λεπτα στους 180 βαθμους


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 74 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά

    • 1 πακετο φύλλο για πιτες
    • 2 πακετα τυρι κρεμα φιλαδελφια
    • 1κιλο γαριδες φρεσκιες καθαρισμενες
    • 2 πιπεριες φλωρινης απο βαζο ψιλοκομενες
    • μισο ματσακι ανιθο
    • 3 κ.σ κεφαλογρβιερα τριμμενη

    Εκτέλεση

    Βραζουμε τις γαριδες για πεντε λεπτα και τις στραγγιζουμε. Ανακατεουμε το τυρι, τις γαριδες, την κεφαλογραβιερα, τον ανηθο και τις πιπεριες ψιλοκομενες . Κόβουμε το φυλλο σε λωριδες και βαζουμε μια κουταλια της σουπας σε καθε φυλλο και τυλιγουμε μπουρεκακια.

    Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 89 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    Για την γέμιση:
    • 2 κιλών μπούτι αρνίσιο,
    • μισό φλιτζάνι βούτυρο,
    • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια,
    • 1 ματσάκι άνηθο
    • αλατοπίπερο,
    • 4 αυγά,
    • 1 φλιτζάνι κασέρι,
    • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι
    Για το φύλλο:
    • 1 φλιτζάνι λάδι,
    • 1 αυγό,
    • 4 φλιτζάνια αλεύρι μαλακό,
    • μισό κουταλάκι αλάτι,
    • 1 κουταλάκι μπεικιν παουντερ.
    Εκτέλεση:
    Πλένω το κρέας, και το κόβω σε μικρά κομματάκια όσο ένα αμύγδαλο. Το βάζω στην φωτιά, μαζί με το βούτυρο, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο χοντροκομμένα. Τα καβουρδίζω , προσθέτω και δύο φλιτζάνια νερό και το αφήνω να βράσει καλά. Αν χρειασθεί προσθέτω κι άλλο νερό.

    Ανακατεύω καλά και δουλεύω όλα τα υλικά πού προορίζονται για το φύλλο, φτιάχνοντας με αυτά μια ζύμη πού την χωρίζω σε δύο χοντρά φύλλα. Στρώνω το ένα από αυτά στο βουτυρωμένο ταψί στον πάτο , βάζω επάνω την γέμιση, και σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο. Ψήνω την πίττα σε μέτριο φούρνο επί μία περίπου ώρα.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 102 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 150γρ. βούτυρο
    • 450γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
    • 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
    • 2 αβγά
    • 40γρ. ζάχαρη
    Εκτέλεση:
    • Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, τα 2 αβγά και το βούτυρο σε μία λεκανίτσα και πλάθουμε στο χέρι (η ζύμη να τρίβεται).
    • Βάζω σε πάγκο να ζυμώσω. Ανοίγουμε φύλλο με έναν πλάστη (η ζύμη είναι σκληρή). Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια με ένα κουπάτ ή με ένα μαχαίρι σε κύβους.
    • Περνάμε με  λίγη κρέμα γάλακτος ή γάλα από πάνω με ένα πινελάκι και ψήνουμε στους 210 βαθμούς για 12-15 λεπτά.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 99 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 11/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
    • 11/2 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως (ή απλά ΓΟΧ)
    • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ψιλό (ή λιγότερο αν προορίζεται για άτομο που δεν κάνει να φάει αλάτι)
    • 1 κούπα νερό
    • 1/3 κούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    Eκτέλεση
    • Αναμειγνύουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
    • Ζεσταίνουμε το νερό με το λάδι και το αλάτι στους 37 C.
    • Ρίχνουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και ζυμώνουμε ώστε να γίνει μια ωραία ζύμη σαν του ψωμιού
    • Χωρίζουμε από τη ζύμη 12 μπαλάκια και τα σκεπάζουμε με σελοφάν, ή πετσέτα, αφήνοντάς τα στην άκρη να ξεκουραστούν.
    • Πιέζουμε τα μπαλάκια με την παλάμη μας , ώστε να απλώσουν και να γίνουν στρογγυλά. Μπορούμε να δώσουμε ό,τι σχήμα θέλουμε.
    • Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία ώστε να ψηθεί καλύτερα.
    • Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 230 C φούρνο, εώς ότου ροδίσουν.

    Βγαίνουν περίπου 12 μεγάλα κράκερς.



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 73 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Είναι η αυθεντική ιταλική συνταγή για ζυμαρικά που βάζουμε στην κατσαρόλα δέκα λεπτά αφού τα φτιάξουμε, το λέει και το όνομα, φρέσκα, όχι ξερά.

    Ίσως έχετε δει στην Ιταλία βιτρίνες εργαστηρίων με τέτοια ζυμαρικά να κρέμονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα.

    Φτιάξτε τα στα παιδάκια σας μικρά και μεγάλα, θα γίνουν τα αγαπημένα τους!

    Υλικά (για τέσσερα άτομα)
    • 400γρ αλεύρι τύπου 00 ή αλεύρι μαλακό
      (προσπαθήστε να βρείτε το αλεύρι αυτό, τύπου 00, εγώ το βρίσκω έξω από τη Θεσσαλονίκη στο Βασιλαγα Barilla, υπάρχει σε άλλη μάρκα στα Ατλαντικ)
    • 4 αυγά
    • μια πρέζα αλάτι
      Για κάθε μερίδα αναλογούν 100γρ αλεύρι κι ένα αυγό
    Εκτέλεση
    may_2010_196_420_03may_2010_195_420_02may_2010_197_420_06

    Υλικά
    • ¼ κούπας γάλα
    • 2 κουταλιές ξερή μαγιά
    • ½ ζάχαρη
    • ¼ βούτυρο
    • 2 κούπες αλεύρι
    • 2 αυγά
    • Αλάτι, μαχλεπι, μαστίχα
    Εκτέλεση
    • Αναμιγνύουμε μαγιά και γάλα μαζί με ζάχαρη. Αφήνουμε να αφρίσει και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά

     Όλα τα υλικά να είναι  ζεστά. Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακιά να μην κολλαει στα χεριά

    • Αφήνουμε να φουσκώσει  η ζύμη και ενσωματώνουμε το βούτυρο εδώ και εκεί 
    • Βάζουμε την ζύμη σε φόρμα ή ατομικά φαρμάκια και ψήνουμε στους 180 για 15 λεπτά  ανάλογα το μέγεθος τις φόρμας  


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 93 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Θα χρειαστούμε :
    • 1 κουτάκι μπύρα
    • Αλεύρι ώσπου να γίνει χυλός πηκτός στο ανακάτεμα
    • ½ κουταλάκι μπαίηκιν πάουντερ
    • 1 αυγό
    • Λίγο αλάτι, πιπέρι
    Το παραπάνω κουρκούτι είναι πολύ πετυχημένο και τραγανό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τηγανητό μπακαλιάρο, μύδια,  τηγανητά κολοκυθάκια ή να προσθέσετε μέσα στο χυλό τυρί και να το τηγανήσετε!

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 72 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:

    • 2 φλυντζάνια φαρίνα κόκκινη
    • 30 γραμμάρια βούτυρο
    • 1/2 φλυντζάνι γάλα
    • 1/2 φλυντζάνι νερό
    Εκτέλεση

    Μέσα σε μια λεκανίτσα, τρίβουμε το βούτυρο με το αλεύρι και σαν αποτέλεσμα, προκύπτει ένα μίγμα ψιχουλιαστό. Προσθέτουμε το γάλα και το νερό κι αν η ζύμη μας είναι κολλώδης, προσθέτουμε λίγο ακόμα αλεύρι. Ανοίγουμε το ζυμάρι μας σε αλευρωμένη επιφάνεια, στο επιθυμητό σχήμα.

    Καλή επιτυχία!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 81 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 ποτηρι νερο χλιαρο
    • 1 κομματακι μαγια νωπη ή 1/2 φακελακι μαγια ξερη
    • 1 κ.γ αλατι
    • 1/2 κ.γ ζαχαρη
    • Αλευρι οσο παρει (βγαινει περιπου 500 gr)
    • προαιρετικα τυρι

    001_220

    Εκτέλεση
    • Ανακατευουμε ολα τα υλικα εκτος απο το τυρι και την αφηνουμε τη ζυμη να φουσκωσει για μια ωρα περιπου σε ζεστο μερος.
    • Σε ενα ρηχο πιατο ριχνουμε στο κεντρο λιγο λαδι, παιρνουμε απο τη ζυμη που εχει φουσκωσει ενα μικρο κομματι, το βαζουμε στο πιατο πανω στο λαδι και με τα χερια μας το ανοιγουμε και ειτε βαζουμε τυρι και το κλεινουμε πατωντας στην ακρη να κολησει καλα η ζυμη ειτε αν τα θελουμε σκετα τα κλεινουμε χωρις να βαλουμε τιποτα.
    • Σε καυτο λαδι τα τηγανιζουμε μεχρι να ροδοκοκκινισουν.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 106 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά (για 30 μεγάλες κρεπες)
    • 5 αυγα
    • 2 βανιλιες
    • 3 κ.γ αλατι
    • 2 κ.γ ζαχαρη
    • 1 κουτακι μπυρα
    • 2 κουτια γαλα εβαπορε
    • 1 φακελακι μπεικιν
    • 1 κιλο αλευρι γ.ο.χ
    • 1 ποτηρι ηλιελαιο
    • 2 ποτηρια νερο 
    Εκτέλεση
    • Χτυπάμε ολα τα υλικα εκτος απο το νερο στο μιξερ για 5 λεπτα.
    • Προσθετουμε το νερο και αφηνουμε να χτυπηθει το μειγμα για αλλα 10 λεπτα.
    • Μολις εχουμε ενα  λειο μειγμα αρχιζουμε την παρασκευη κρεπας.
    • Σε μεγαλο αντικολλητικο τηγανι βαζουμε λιγη λιπαρη ουσια βιταμ ή λαδι και σκουπιζουμε με χαρτι.
    • Μολις ζεσταθει το τηγανι μας ριχνουμε μια κουταλα απο το μειγμα κουναμε να απλωθει παντου και αφηνουμε να ψηθει.
    img_2450_420_01img_2451_420

    Υλικά :
    • 2 σακουλακια τρυμενη φρυγανια
    • 5 αυγα
    • αλατι πιπερι
    • 50 γρ γαλα

    Εκτέλεση
    • Ανακατευουμε όλα τα υλικά μας μεχρι να εχουμε ενα ομοιογενες μειγμα 
    • Λαδωνουμε το ταψι μας και βαζουμε το μειγμα μας για 2 λεπτα στους 200 βαθμους
    • Το βγαζουμε, βαζουμε πανω τα υλικα της αρεσκειας μας και ξανα τοποθετουμε το ταψι μας στο φουρνο.

    2η συνταγή bonus

    • Φτιαχτε την ζυμη σας μονο με μπυρα και αλευρι (λάδι και ταψί)!

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 77 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικα:
    • 500gr αλευρι για ολες τη χρησεις
    • 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο
    • αλατι, πιπερι
    • 20gr μαγια
    • 10gr ζαχαρη
    • 250gr νερο
    Εκτελεση:

    Ριχνουμε το αλευρι, βαζουμε την μαγια με πολυ προσοχη προσθετουμε την ζαχαρη παλι με προσοχη ριχνουμε μια πρεζα αλατι, μια πρεζα πιππερι ριχνουμε το ελαιολαδο και ανακατευουμε πολυ καλα μεχρι να ξεκολλαει το μιγμα απο τα χερια μας

    Ενδιαμεσα ριχνουμε και το νερο σιγα σιγα ομως μεχρι να το φτασουμε στο επιθυμητο σημειο που θελουμε...και ζυμωνουμε καλα

    Αφου φτασει στο επιθυμητο σημειο εχουμε προθερμανει τον φουρνο για 10 με 15 λεπτα στους 170 τον εχουμε σβησει και βαζουμε την λεκανη σκεπασμενη με μια καθαρη πετσετα μεσα και το αφηνουμε για 20'

    Εφ'οσον βγει το ζυμαρι απο τον φουρνο αλευρωνουμε τον παγκο μας-τραπεζι

    και ανοιγουμε εκει περα με τον πλαστη το ζυμαρι αλευρονοντας το καθε τοσο για να μην μας κολλησει!!!!

    Αν δουμε οτι το ζυμαρι ειναι πολυ το κοβουμε και το κανουμε δυο δοσεις

    Ακολουθουμε και παλι την ιδια διαδικασια μεχρι να φτασουμε το ζυμαρι στο παχος που θελουμε και ειναι ετοιμο....για να "ξαπλωσουνε"τα υλικα της πιτσας και να μυρισει ολο το σπιτι!!!!

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!.....


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 135 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 250 γρ χυμο πορτοκαλιου
    • 120 γρ ελαιολαδο
    • 500 γρ αλευρι
    • 2 κτ. Γλυκου baking powder
    Εκτέλεση
    •  Ζυμωνουμε ολα τα υλικα, στην αρχη θα κολλαει λιγο αλλα δεν χρειαζεται αλευρι.
    Οσο περισσοτερο την δουλεψετε τοσο καλυτερα ξεκκολλαει μετα! Ειναι παρα πολυ αφρατη, εγω εβαλα φρεσκο στυμμενο χυμο πορτοκαλιου και ελαιολαδο παραγωγης μας και εγινε καταπληκτικη!

    Μπορειτε να την χρησιμοποιεισετε για πιτες και πιτσες.

    Αν αντικαταστισετε το χυμο με γαλα τοτε γινεται ζυμη για φλαούνες!

    Αν δεν εχετε ελαιολαδο μπορειτε να βαλετε φυστικελαιο!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 93 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά

    • 1/2 κιλο φαρινα κοκκινη
    • 250 γραμ μαργαρινη
    • 1 κεσεδακι γιαουρτι
    • 1 αυγο
    • 1 κ.γ αλατι
    • 1 κ.σ χυμο λεμονι

    Εκτέλεση

    1. Σε ενα μπωλ βαζουμε το βουτυρο με το αλευρι και το τριβουμε με τα χερια να γινει ψιχουλα.
    2. βαζουμε το γιαουρτι το αυγο το αλατι και το λεμονι και το ζυμωνουμε καλα χωρις αλλο αλευρι ουτε νερο
    3. το σκεπαζουμε με μεμβρανη και το αφηνουμε στο ψυγειο για μια ωρα (αυτη η συνταγη ειναι για δυο φυλλα μη το κανετε λεπτο)


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 86 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλκά
    • 1 κιλό αλεύρι για ο.τ.χ.
    • 2 αυγά
    • 1 κούπα καλαμποκέλαιο
    • 2 κούπες γάλα ή γιαούρτι
    • 2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
    • 2 φακελάκια μαγιά
    • 1 κουταλάκι αλάτι
    • σουσάμι
    • κρόκο για επάλειψη
    • 1 κουταλιά ζάχαρη
    • 1/2 κούπα νερό
    • λαδόκολλα
    Εκτέλεση
    • Σε ένα τάπερ διαλύουμε τη μαγιά με μια  κουταλιά ζάχαρη και λίγο νερό και την αφήνουμε να ενεργοποιηθεί.
    • Σε ένα μεγάλο τάπερ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη μαγιά και το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά.

    Μπορούμε να φτιάξουμε κρουασανάκια και να τα γεμίσουμε με ότι μας αρέσει (διάφορα τυριά,με αλλαντικά, με υλικά πίτσας.......)

    Επίσης μπορούμε να τα φτιάξουμε και πλεξούδες και να τις γεμίσουμε.

    • Ψήνουμε στους 180β κελσίου μέχρι να ροδίσουν.

    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 105 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 ποτήρι νερό
    • 1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ γάλα
    • 2 κουταλιές σούπας λάδι
    • αλεύρι ΓΟΧ όσο πάρει (δεν λέω ακριβώς γιατί είναι ανάλογα με το αλεύρι και πόσο δυνατό είναι)
    • αλάτι
    • 2 Βιτάμ(θα πάρει 1 και κάτι περίπου)
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 134 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 4κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    • 100 γρ. βιτάμ κομμένο σε κομματάκια
    • 1/2 κ.γ. ξηρή μαγιά
    • 3κ.σ. λάδι
    • ελάχιστο αλάτι

    Εκτέλεση

    Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το βιτάμ και το λάδι και με τα δάχτυλα τρίβουμε το μίγμα να γίνει σαν τραχανάς, και ρίχνουμε χλιαρό νερό λίγο λίγο μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακιά που να μη κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να ξεκουραστεί σκεπασμένη ώσπου να ετοιμάσουμε τη γέμιση.Εγώ βάζω τυρί φέτα με λίγο γιαούρτι και δυόσμο. Κόβω κομματάκια ζύμης στο μέγεθος καρυδιού και με τα χέρια ανοίγω πιτούλες ΄μικρές σαν πιατάκι του καφέ. Βάζω στο κέντρο ένα κουταλάκι γέμιση και κλείνω καλά σε μισοφέγγαρο. Τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και τα ψήνω στούς 190 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου νά πάρουν ωραίο χρώμα.

    Καλή επιτυχία!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 92 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    Για τη σάλτσα
    • 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
    • 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα
    • 1 πιπεριά πράσινη
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • Αλάτι, πιπέρι
    • Μια πρέζα ζάχαρη
    • Ελάχιστο λάδι
    Εκτέλεση

    Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας και σοτάρουμε τα λουκάνικα. Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και σοτάρουμε άλλο λίγο, εως ότου μαραθούν τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και λίγο νερό και αφήνουμε σε σιγά φωτιά τη σάλτσα μας να βράσει, να πιει τα υγρά της και να δέσει.

    Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας και σουρώνουμε. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τη σάλτσα με τα λουκάνικα και τριμμένη ξερή μυζήθρα.

    Στη σάλτσα μπορείτε να προσθέσετε λίγη ρίγανη και θυμάρι. Επειδή τα λουκάνικα μου ήταν αρκετά πικάντικα και είχαν αρκετά καρυκεύματα εγώ δεν έβαλα. Προσοχή στο αλάτι γιατί πολλά λουκάνικα έχουν αρκετό



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 79 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο χυλοπίτες χωριάτικες (τις μακριές)
    • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • αλάτι
    Για τη σάλτσα
    • 250 γραμ. φέτα
    • 1 1/2 κουταλάκι ρίγανη
    • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • 3 κουτ. σούπας κουκουνάρι
    • 1 φλυτζάνι τσαγιού φύλλα μαϊντανού
    Για το γαρνίρισμα
    • ψιλοκομμένο μαϊντανό (κρατάμε λίγο από τη σάλτσα)
    • παρμεζάνα ή αλλο τυρί της αρεσκείας σας (πάει πολύ και μυζήθρα)
    Εκτέλεση
    • Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις χυλοπίτες, μέχρι να καρτάνε λίγο.
    • Τις στραγγίζουμε και τις ανακατεύουμε με μιά κουταλιά λάδι για να μην κολήσουν μεταξύ τους.
    • Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλκά για τη σάλτσα. Αν το μείγμα που θα προκύψει είναι πολύ πηχτό το αραιώνουμε με 2 - 3 κουταλιές νερό από αυτό που έβρασαν οι χυλοπίτες.
    • Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τις χυλοπίτες καλά, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με άφθονο τυράκι.

    Καλή μας όρεξη!!!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 89 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο χυλοπίτες χωριάτικες (τις μακριές)
    • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • αλάτι
    Για τη σάλτσα
    • 250 γραμ. φέτα
    • 1 1/2 κουταλάκι ρίγανη
    • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • 3 κουτ. σούπας κουκουνάρι
    • 1 φλυτζάνι τσαγιού φύλλα μαϊντανού
    Για το γαρνίρισμα
    • ψιλοκομμένο μαϊντανό (κρατάμε λίγο από τη σάλτσα)
    • παρμεζάνα ή αλλο τυρί της αρεσκείας σας (πάει πολύ και μυζήθρα)
    Εκτέλεση
    • Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις χυλοπίτες, μέχρι να καρτάνε λίγο.
    • Τις στραγγίζουμε και τις ανακατεύουμε με μιά κουταλιά λάδι για να μην κολήσουν μεταξύ τους.
    • Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλκά για τη σάλτσα. Αν το μείγμα που θα προκύψει είναι πολύ πηχτό το αραιώνουμε με 2 - 3 κουταλιές νερό από αυτό που έβρασαν οι χυλοπίτες.
    • Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τις χυλοπίτες καλά, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με άφθονο τυράκι.

    Καλή μας όρεξη!!!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 104 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά (για 4 άτομα)
    • 1 φιλέτο ολόκληρου στήθους κοτόπουλου σε μπουκιές
    • 250γρ. Χυλοπιτάκι
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 ντομάτα ξεσποριασμένη σε καρέ
    • 1 πιπεριά φλωρίνης σε καρέ
    • λίγο άνιθο ψιλοκομμένο
    • ¾ κούπας κρασί λευκό
    • ½ κούπα κρέμα γάλακτος
    • αλάτι, πιπέρι
    • ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
    • 1 ποτηράκι του καφέ ελαιόλαδο
    Εκτέλεση
    • Σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
    • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη ντομάτα και την πιπεριά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Αλατοπιπερώνουμε.
    • Ρίχνουμε το χυλοπιτάκι, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για λίγο και σβήνουμε με το κρασί.
    • Χαμηλώνουμε τη φωτιά, και αφήνουμε το ζυμαρικό να βράσει, ανακατεύοντας συχνά και προσθέτοντας λίγο λίγο ζεστό νερό, μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    • Στο τελευταίο δίλεπτο, προσθέτουμε τον άνιθο, την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα μας και σερβίρουμε με έχτρα τυράκι αν θέλουμε.

    Καλή σας όρεξη!


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 96 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    Για τη ζυμη: (για 12 φυλλα λαζανια)
    • 90 γρ φρεσκο σπανακι
    • 300 γρ σκληρό αλευρι 
    • 3 αυγά 
    • 1 κ. Σ ελαιολαδο
    • 1κ. Γλ αλατι
    Για τη γεμιση:
    • 1κιλο κιμας χοιρινος
    • 1 φλ μανιταρια
    • 3 πρασινες πιπεριες
    • 2 κρεμμυδια ξερα
    • 1κ.σ κρέμα σκόρδου
    • Μαιντανό 
    • Κανελα, πιπερι, αλατι
     
    Για τη σαλτσα:
    • 500 γρ ντοματες φρεσκες
    • ½ ματσακι μαιντανο
    • 1 κρεμμυδι ξερο
    • 1 κ.γλ Βασιλικο ξερο
    • 1 κ.γλ κρέμα σκορδου
    • 50 ml ελαιόλαδο
    • 1 κύβο λαχανικών
    • Αλατι πιπερι
    • 1 κ.σ ζαχαρη
    • Λιγο ντοματοχυμο
    • Τυρι (εγω εβαλα χαλλουμι)
    ΒΗΜΑΤΑ
    Για τη ζυμη:
    • Αφαιρουμε τα κοτσάνια και τα σκληρά νευρα απο το σπανακι και το πλενουμε καλα. Το σιγοβραζουμε μέσα σε ενα κατσαρολακι για 2-3 λεπτα μεχρι να μαλακωσει. Το σταγγιζουμε το ξεπλρνουμε με κρυο νερο. ΠΡΟΣΟΧΗ, στυψτε το οσο καλυτερα μπορειτε αλλιως θα λασπωσει στη ζυμη αργοτερα! Πολτοποιήστε το στο μιξερ. Μπορειτε να χρησιμοποησετε ... Διαβάστε περισσότερα »
      Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 92 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 400 γρ . αλεύρι σκληρό κίτρινο (με σιμιγδάλι) ή για όλες τις χρήσεις ανάμικτο με σιμιγδάλι ψιλό. Όπως έκανα αυτή τη φορά εγώ γιατί δεν είχα αλεύρι σκληρό.
    • 4 αυγά, αλάτι
    • 1 κουταλιά λάδι,
    • ½ κουταλιά αλάτι και ½ κέλυφος αυγού νερό
    ΣΑΛΤΣΑ
    • Ντομάτες για σάλτσα(μόνο το καλοκαίρι) ή αλλιώς σάλτσα του εμπορίου κατά προτίμησης βιολογικής παραραγωγής.
    • 1 κόκκινη πιπεριά , 1 πράσινη και 1 κίτρινη
    • 4 ελιές πράσινες και 4 μαύρες (αν γίνεται χωρίς κουκούτσι )αλλιώς πρέπει να προειδοποιήσουμε αυτούς που θα φάνε.
    • ½ ποτηράκι λευκό κρασί
    • Αλάτι ,παρμεζάνα
    • Φρέσκο μαϊντανό

    Εκτέλεση
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 97 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 1 1/2 ποτήρι γάλα
    • 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
    • 2 κ.σ. βούτυρο
    • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
    • 200 γρ. παρμεζάνα
    • 3 φέτες καπνιστό ζαμπόν
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • ελάχιστο μοσχοκάρυδο
    • 1 πακέτο ζυμαρικά φαρφάλες
    Εκτέλεση
    • sal_2_400Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνετε το κορν φλάουρ και ανακατεύετε να διαλυθεί. Προσθέτετε το γάλα και την κρέμα, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
    • Μόλις πήξει ελαφρώς η σάλτσα ρίχνετε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και την παρμεζάνα.
    • Ανακατεύετε καλά!
    • Βράζετε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνετε και τις ξαναρίχνετε την κατσαρόλα.
    • Ρίχνετε και την κρέμα.


    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 129 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά:
    • 1 πακέτο τορτελίνια
    • 3 φέτες παριζάκι ή ζαμπόν
    • 1 μικρή κρέμα γάλακτος
    • 1/2 κύβο κνορ
    • 1 σκ. σκόρδο
    • 2-3 κ.σ. φιλαδέλφεια
    • 1 κ.σ. βούτυρο
    Εκτέλεση

    Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες (καλό είναι να "κρατάνε" λίγο). Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρολίτσα σωτάρουμε με το βούτυρο το παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το φιλαδέλφεια και τον μισό κύβο. Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε διαρκώς. Οταν αρχίσει να πήζει η κρέμα σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

    Καλή όρεξη!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 95 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο τορτελίνια (πήρα αυτά με γέμιση γραβιέρα Κρήτης)
    • 2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα καρέ
    • 1 ντομάτα ξεσποριασμένη κομμένη καρέ
    • 5 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φετάκια
    • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
    • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • Γραβιέρα τριμμένη (προαιρετικά)
    • αλάτι
    • πιπέρι
    Εκτέλεση
    • p3180003_400Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με το χρόνο που αναφέρεται στο πακέτο και τα σουρώνουμε.
    • Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
    • Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σωταριστούν.
      (Εγώ τα προτιμώ να κρατάνε λίγο για να είναι πιο τραγανά.)
    • Μόλις δούμε ότι είναι έτοιμα ρίχνουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε καλά.
    • Προσθέτουμε την ντομάτα ωμή και το μαϊντανό.
    • Σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε με πιπέρι και αν θέλουμε με τη γραβιέρα.

    Καλή σας όρεξη!



    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 116 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    Υλικά
    • 1 πακέτο τορτελίνια
    • 3 μέτρια κολοκυθάκια
    • 2-3 κ.σ λάδι
    • 5-6 φέτες μπέικον
    • 1 μισή κούπα κρέμα γάλακτος
    • 1 κούπα κίτρινα τυριά που λιώνουν
    • Αλάτι , πιπέρι
    317_225
    Εκτέλεση
    • Πλένουμε το κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτά φετάκια.
    • Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε το μπέικον.
    • Το βγάζουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμα και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια.
    • Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα ρίχνουμε σε πυρέξ, ρίχνουμε το μπέικον και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε ελαφρά.
    • Αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω και τα τυριά  και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 88 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    ΥΛΙΚΑ :
    • 1 πακέτο ταλιατέλες (βρασμένες για 10' να κρατάνε λίγο , γιατί θα ψηθούν)
    • 500 γρ. γιαούρτι
    • 3 κούπες διάφορα τριμμένα τυριά
    • 1 κούπα φρέσκο γάλα
    • 1 αυγό
    • 10-15 ντοματάκια (κομμένα στη μέση)
    • 5 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένο)
    • 500 γρ. μανιτάρια φράσκα (κομμένα στα 4)
    • 1 πιπεριά πράσινη (φέτες)
    • 1 πιπεριά φλωρίνης (φέτες)
    • 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
    • ελαιόλαδο
    • αλάτι, πιπέρι
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
    Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το μπέικον να μαραθούν και σβήνω με το κρασί. Ρίχνω αλάτι , πιπέρι και τα αφήνω να τραβήξουν τα πολλά υγρά.
    Αφήνω το μείγμα για 10' , να μην καίει πολύ, και ανακατεύω τις ταλιατέλες, την 1 κούπα τυρί, το μισό γιαούρτι (250γρ.), το μέιγμα και τα ντοματάκια.
    Το βάζω σε ένα λαδωμένο πυρέξ και ρίχνω απο πάνω τις 2 κούπες τυρί.
    Σε ένα μπώλ χτυπάω το υπόλοιπο γιαούρτι (250 γρ.) , το αυγό και γάλα.
    Το ρίχνω πάνω απο τα τυριά και το αφήνω 10'.
    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 66 | Added by: annoulamitilini17 | Date: 2012-02-22 | Comments (0)

    « 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 82 83 »
    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2025  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» [794]
    «Γνωρίζω την Ελλάδα» Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας,εικονες,Τοπικά έθιμα και παραδόσεις
    Του κόσμου τα παράξενα [1052]
    Του κόσμου τα παράξενα
    Οπαδικες προτιμησεις [409]
    Sport,Αθλητικά
    Μουσικές επιλογές [3279]
    Μουσικές επιλογές - ακούσματα που προτεινουν οι χρηστες
    Funny [1091]
    Funny
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [33]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σοφά Λόγια [138]
    Σοφά Λόγια
    Hξερες ότι [346]
    Hξερες ότι
    Συνταγές μαγειρικής [4141]
    Συνταγές μαγειρικής
    Αστρα Και Ονειρα [71]
    Αστρα Και Ονειρα
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [2099]
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz [2176]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz
    X-FILES [105]
    X-FILES
    Tv-Movies [511]
    Tv-Movies
    Auto-Moto [638]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές
    Επιστήμη-τεχνολογία [1031]
    Επιστήμη-τεχνολογία
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες [313]
    Στίχοι, Τραγούδια, Παρτιτούρες
    Θρησκευτικά [61]
    Θρησκευτικά
    Sex Tpis & Σχέσεις !!! [456]
    ...για τις ανθρώπινες σχέσεις. Με άρθρα για ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές σχέσεις, για τον χωρισμό, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
    Ολα για το παιδί [181]
    Ολα για το παιδί
    Ιστορικά [349]
    Ιστορικά
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις... [32]
    Φωτογραφίες - Εικόνες - Animation ...
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠• [194]
    •٠ღ·fashion & style·ღ٠•
    National Geographic [28]
    National Geographic
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! [107]
    Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 1
    Φίλοι-Επισκέπτες: 1
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2025Website builderuCoz