Κυριακή, 2024-05-19, 6:21 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Φεβρουάριος » 19
    Στον κοσμο του ονειρου,οι νεραιδες μπορει να αντιπροσωπευουν τις ελπιδες κ τις επιθυμιες μας.
    Ολοι μας εχουμε περασει ασχημες στιγμες κ προβληματα,κ ολοι μας θα επιθυμουσαμε εκεινη την στιγμη να εμφανιστει η καλη μας νεραιδα κ με το ραβδακι της να διωξει ως δια μαγειας ολα μας τα προβληματα.
    Οι νεραιδες,που στον κοσμο των μεγαλων συμβολιζουν την φαντασια,μπορουν να αποτελεσουν την αφετηρια για την αναγκη μας να ξεφυγουμε απο την πραγματικοτητα.
    Ο ρολος των παραμυθιων στο ονειρο ειναι πολυ σημαντικος.Ποσες φορες ονειρευτηκαμε με ενα πεταγμα να βρεθουμε σε αλλη πολη,αλλους κοσμους,αλλη πραγματικοτητα?Ποσες φορες θα θελαμε να βρεθουμε στην θεση μιας νεραιδας,που ανοιγοντας τα φτερα της πεταει σε μερη μακρινα?που κουνοντας το μαγικο της ραβδακι αλλαζει τα πραγματα?Κ ετσι ερχομαστε σε επαφη με την μαγεια της προσωπικοτητας μας,κ ξυπνοντας απο το ονειρο παιρνουμε την δυναμη για να κανουμε το ονειρο πραγματικοτητα.
    Γιαυτο δεν πρεπει να σταματησουμε να ονειρευομαστε!
    Οι νεραιδες δεν ειναι μονο στα ονειρα μας!
    Τα ονειρα μας μπορει να γινουν πραγματικοτητα!!!
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 254 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Όταν το οινόπνευμα βάζει έναν άνδρα αντιμέτωπο με τις πράξεις του, όσο ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ!

    Αλκοόλ και απιστία!
    Λόγια στη βότκα βουτηγμένα, μια όμορφη κοπέλα στην απέναντι παρέα και το κακό δεν αργεί να γίνει. Πρώτη φορά βγήκα μόνος με φίλους μετά από μήνες και την έκανα την... μα@@ία! Ξέχασα και την κοπέλα μου στο σπίτι και τους όρκους αιώνιας πίστης και βρέθηκα ένα πρωινό στην αγκαλιά μια ξανθιάς (ή και μελαχρινής, λίγη σημασία έχει!). Ούτε πως την λένε δεν μπορώ να θυμηθώ... Και καλά, πες το κορίτσι δεν πρόκειται να το ξαναδώ, την κοπέλα μου πως θα την αντικρίσω στα μάτια; "Που είσαι χαμένος όλη νύχτα;" θα με ρωτήσει και εμένα θα με λούζει κρύος ιδρώτας πως στα λόγια της κρύβεται η κατηγορία. Πως κάτι ξέρει, κάτι ξέρει! Άσε που δεν λέει να με αφήσει ήσυχο η ιδέα πως για να την απάτησα σημαίνει πως δεν την αγαπώ πια όσο παλιά...

    Αλκοόλ και απιστία νο. 2 (Αυτή τη φορά στον εαυτό μου!)
    Ένας άνδρας δεν απιστεί μόνο απέναντι σε μια γυναίκα! Απιστεί και στις πεποιθήσεις και τα πιστεύω του. Η Μαρία ήταν πάντα από τα καλύτερα παιδιά. Πολύ εντάξει κορίτσι και με καρδιά "αγκινάρα"! Πάντα ήξερα πως με "γούσταρε", όμως κρατούσα τις αποστάσεις μου. Ήξερα πως δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί της και ότι το να τις δίνω ελπίδες την έκανε να υποφέρει. Εκεί όμως που τελειώνει η λογική, αρχίζουν τα αμέτρητα σφηνάκια τεκίλα. Εγώ ξέχασα ποιος ήμουν, εκείνη βρήκε το κουράγιο που της έλειπε και να 'μαι τώρα να ξυπνάω και να την αντικρύζω δίπλα μου να χαμογελά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 187 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Μια σχέση απλά... "φανταστική"!
    "Είμαι κορίτσι για σχέση" λες και ξαναλές! Έτοιμη να κάνεις το ταξίδι με τη γόνδολα προς την ευτυχία... Τι ωραίες σκέψεις! Μας φαντάζεσαι αγκαλιά, να περνάμε χρόνο μαζί! Ονειρεύεσαι μια σχέση όπου ο άνδρας -εν προκειμένω εγώ- θα σέβεται τις ανάγκες σου, θα σε προσέχει, θα σε αγαπάει. Εκείνος ο δυσεύρετος gentleman που θα σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, θα σου κάνει έκπληξη ταξίδια σε μέρη εξωτικά και φυσικά δεν θα παρατά τα ρούχα του εδώ κι εκεί στο σπίτι σας. Μήπως ξεχνάς κάτι;

    Έχεις χτίσει όλη τη σχέση χωρίς να υπάρχω εγώ εκεί... Είναι ο δικός σου φανταστικός κόσμος, ονειρικά πλασμένος.... Ναι. Μαγικός, σύμφωνοι! Όμως εκεί μέσα εγώ δεν υπάρχω και όταν σπρώχνεις να με χωρέσεις, τα πράγματα στραβώνουν. Σκέφτηκες πως μπορεί ο άνδρας των ονείρων σου να παθαίνει ναυτία μέσα στη γόνδολα; Ή πως μπορεί να μην έχει δίπλωμα αυτοκινήτου και άρα θα πρέπει να οδηγείς εσύ; "Εγώ όμως θέλω..." - να σου και το πρώτο εγώ να ραγίζει τον υπέροχο κόσμο σου! Μήπως την επόμενη φορά να φροντίσουμε να βάλουμε την πρώτη πέτρα του δικού μας κόσμου μαζί; Έτσι για να έχουμε κι οι δυο ευθύνη για ό, τι φτιάξαμε.

    Η πράσινη (από τη ζήλια) σχέση!
    Δύκολο θέμα η ζήλια. Είναι κι αυτές οι δηλώσεις "εγώ είμαι ζηλιάρα", σαν να πρόκειται για εμφανισιακό χαρακτηριστικό όπως ξανθιά ή μελαχρινή. Θυμήσου όμως την Χαρούλα (την Αλεξίου ντε!), γιατί εκείνη το έλεγε καθαρά: "Ζήλια μου με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή! Μίλα μου, μα φύγε όταν έρθει εκείνος ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 234 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (1)

    Κανείς δεν λέει "Σ'αγαπώ"! Κανείς;
    Για ξανασκέψου... Το μόνιμο παράπονο στα χείλη σου, πως δεν είμαστε δήθεν εκδηλωτικοί! Ότι τάχα μου, τάχα μου δεν έχουμε τα κότσια να παραδεχθούμε πως είμαστε με μια γυναίκα. Πως την αγαπούμε! Σου έχω νέα... Ένας άνδρας κάνει το μεγάλο βήμα πρώτος. Σύμφωνα με μελέτη του επιστημονικού περιοδικού Personality and Social Psychology, δύο στους τρεις άνδρες χαρίζουν το "Σ'αγαπώ" στις αγαπημένες τους πρώτοι. Κάτι ωραίο, κάτι απλό και αληθινό που εσένα θα σου πάρει έως και 6 εβδομάδες περισσότερο χρόνο να το ξεστομήσεις.

    Και έρχομαι να αναρωτηθώ! Τι είναι αυτό καλή μου γυναίκα που σε κάνει να πιέζεσαι; Να μην αφήνεις τα συναισθήματα να σε πλημμυρήσουν; Γιατί από τη μία πλαντάζεις στο κλάμα με την Miss με το ζόρι (κατά κόσμον Sandra Bullock) που πέφτει στο αγόρι ευθέως και χύμα και από την άλλη όταν έρχεσαι εσύ στη θέση της κάνεις πίσω. Μην παραπονεθείς αν ο καλός γίνει καπνός μετά;

    Τι κρύβει ένα ολόγλυκο Σ'αγαπώ!
    Σε βλέπω εδώ και ώρα να τρεμοπαίζεις το πόδι λες και έχεις καταπιεί σεισμό. Κάτι σε ενοχλεί. Δεν μπορείς να το χωνέψεις πως εγώ λέω πρώτος το Σ'αγαπώ έτσι ανιδιοτελώς. Εμ, εντάξει! Δεν μπορώ να το κρύψω. Άλλωστε είπαμε, θα μιλάμε με αποδείξεις. Εδώ που τα λέμε θέλω να σου πω Σ'αγαπώ και για να κάνουμε σεξ. "Ο άντρας προσφέρει οικειότητα επειδή θέλει σεξ, η γυναίκα προσφέρει σεξ επειδή θέλει οικειότητα" λέει η έρευνα.

    Πριν τρέξεις για κάποιο άλλο άρθρο, απαξιώνοντας την ανδρική εμμονή με το σεξ, σε προλαβ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 223 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Στην περίοδο της εφηβείας, το παιδί ξεκινά πια να διεγείρει συνειδητά τα γεννητικά του όργανα με σκοπό την αυτοϊκανοποίηση. Σε πολλούς γονείς ωστόσο προκαλεί αμηχανία το γεγονός πως το παιδί τους αυνανίζεται. Τι πρέπει να ξέρεις και ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος να αντιδράσεις;

    H Ψυχολόγος, Νίκη Ζαρκάδα απαντά:

    Είναι φυσιολογικό;

    "Ο αυνανισμός και οι φαντασιώσεις που συχνά τον συνοδεύουν είναι μία απολύτως φυσιολογική διαδικασία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και αφορά και στα δύο φύλα. Σημαντικό είναι να γίνεται σε ιδιωτικό-προσωπικό χώρο”

    Οι έφηβοι μέσω του αυνανισμού γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους και προετοιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά για την έναρξη της σεξουαλικής τους ζωής.

    Πως να αντιδράσει ο γονιός;

    - Οι γονείς πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία σε περίπτωση που διαπιστώσουν πως το παιδί τους αυνανίζεται. "Ακόμα και αν έρθετε αντιμέτωποι με την εικόνα του παιδιού σας που αυνανίζεται, αποφύγετε τις αντιδράσεις πανικού. Παραμείνετε ήρεμοι και διακριτικοί και μην προβείτε σε ενοχοποιητικά ή προσβλητικά σχόλια” υπογραμμίζει η κ. Ζαρκάδα.

    - Το παιδί δεν πρέπει να θεωρήσει ότι κάνει κάτι κακό γιατί ενδέχεται να συνδέσει τη σεξουαλικότητά του με την ενοχή. Αποφύγετε να δημιουργήσετε λοιπόν τέτοια συναισθήματα στο παιδί σας.

    Πότε να ανησυχήσετε

    "Ο αυνανισμός μπορεί να λειτουργήσει αγχολυτικά, ως τρόπος εκτόνωσης του άγχους. Σε περιπτώσεις που φτάνει σε ακραία επίπεδα έντασης και συχνότητας τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 215 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Μπορεί τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, όμως η προσωπική της ζωή έχει μείνει πίσω... Περίπου ένα χρόνο πριν, όταν χώρισε από την τελευταία της σχέση. Η Νάντια Μπουλέ είναι μόνη και δεν διστάζε να το πει.

    "Πριν από ένα χρόνο χώρισα από την τελευταία σχέση μου”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια στη Ναταλία Γερμανού. Δεν ήταν όμως το μόνο που εξομολογήθηκε!

    "Δεν έχω παρακαλέσει άντρα για να μείνει μαζί μου. Έχω ρίξει πολλά δάκρυα, αλλά όχι για να μείνει. Έχω κλάψει και για συμπεριφορές πάρα πολύ. Όταν κάποιος μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, το παίρνω πάνω μου και σκέφτομαι τι έχω κάνει εγώ, τι μερίδιο ευθύνης έχω. Και σε αυτήν την περίοδο έχω ρίξει πολύ κλάμα”, συνέχισε η Νάντια.

    Όταν της ζήτησε η Ναταλία να αποκαλύψει το όνομα που έχει ταυτισμένο με την έννοια της "χυλόπιτας” δυσκολεύτηκε. "Η χυλόπιτα είναι ένα θέμα σύνθετο… Το όνομα είναι Τάσος”, είπε.

    Η παρουσιάστρια του "Black out” εκμυστηρεύτηκε ακόμα, ότι δεν έχει τύχει να την παρακολουθεί σύντροφός της. "Έχει τύχει να γυρίζω σπίτι μου ξημερώματα μετά από έξοδο και να με περιμένει σε ένα σημείο του δρόμου”, δήλωσε η Νάντια.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 226 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Το πρωί σε ξυπνώ με φιλιά!!!

    Αλλά, επειδή εκτός από τα φιλιά θέλεις (και θέλω) και έναν ωραίο καφεδάκι, ανασηκώσου στα σκεπάσματα και έλα να απολαύσουμε ένα.
    Να ένας τρόπος να ξυπνήσετε την αγάπη σας! Και, βέβαια, με πολλά πολλά φιλιά και αγκαλιές και χάδια. Και είθε όλες οι μέρες σας να είναι σαν κι’ αυτήν!!!

    Τι χρειαζόμαστε:
    2 φλυτζανάκια δυνατού espresso.
    λίγο ξύσμα από μοσχοκάρυδο (ίσα-ίσα ένα πέρασμα από τον τρίφτη)
    1 καρφάκι γαρύφαλλο
    1 μικρό κομμάτι κανέλλα (σε ξύλο)
    1 κομμάτι βανίλια (μισό φασόλι)
    ζάχαρη, όση βάζετε συνήθως στον καφέ σας

    Πως το κάνουμε:
    Ρίχνουμε στον καφέ όση ζάχαρη μας αρέσει ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλα τα αρωματικά.
    Σερβίρουμε σε λευκά φλυτζανάκια (τι πιο ωραίο από ένα κατάλευκο και με στιλπνή επιφάνεια φλυτζανάκι .....), φροντίζοντας να συνοδεύεται από μία "γιορτινή παρέα” (ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ένα σοκολατάκι σε σχήμα καρδιάς, τα κλειδιά ενός mini cooper ή ενός smart)

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Προσοχή. Το χρώμα του τριαντάφυλλου αυστηρά κόκκινο (αποφύγετε ροζουλί ή άλλες αποχρώσεις), το σοκολατάκι αγορασμένο αυστηρά από κάποιο καλό ζαχαροπλαστείο (αποφύγετε "εκείνο που πήραμε το καλοκαίρι από το πρωινό του ξενοδοχείου, αγάπη μου”) και το mini cooper ή το smart μόνο εάν της αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο. (εάν είναι πολύ "του σπιτιού”, πάρτε της μία stirella, τελευταίο μοντέλο)
    Εάν έχετε μεταξύ σας διαφορετικές προτιμήσεις ως προς την ποσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 177 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Ο Άκης το είπε "Μπράουνι των ερωτευμένων"! Εγώ το κάνω προτροπή....."Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε! Φτιάξτε το, απολαύστε το και σαγηνεύστε το ταίρι σας για πάντα!!!

    Τι χρειαζόμαστε:
    180 γρ. βούτυρο
    250 γρ.κουβερτούρα
    40 γρ.κακάο άγλυκο
    4 αυγά
    300 γρ. ζάχαρη
    200 γρ. αλεύρι
    1 καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα

    Πως το κάνουμε:
    Λιώνουμε σε μπέν μαρί το βούτυρο και την κουβερτούρα.
    Αποσύρουμε την μεταλλική μας λεκάνη ή κατσαρόλα απο το μπέν μαρί και προσθέτουμε το κακάο.
    Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας.
    Βάζουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και το μείγμα μας είναι έτοιμο!
    Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί ή πυρέξ και ρίχνουμε το μισό μείγμα.
    Με κουταλάκι ρίχνουμε κουταλιές εδω κι εκεί το ζαχαρούχο γάλα.
    Προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα και το υπόλοιπο ζαχαρούχο.
    Τέλος στρώνουμε με σπάτουλα το γλυκό για να γίνει λείο και να πάνε οι κουταλιές του ζαχαρούχου παντού.
    Ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου για 35-40 λεπτά.
    Κόβουμε αφου κρυώσει.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Ο Άκης έβαλε στο γλυκό και 100 γρ. καρύδια. Στη Φαίη θα άρεσαν φυστίκια Αιγινης εγώ ίσως να βάλω και ροδέλες μπανάνας για να θυμίζει περισσότερο banofee! Αυτοσχεδιάστε κορίτσια (κι αγόρια!) και δημιουργήστε φανατικούς συντρόφους στα πόδια σας! Καλή επιτυχία! Πολλά ευχαριστώ στον πιο διαβασμενο σεφ που εχω παραδεχτεί ποτέ!!
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 184 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Μια εύκολη λύση για να δείξετε την αγάπη σας στον καλό ή την καλή σας!

    Τι χρειαζόμαστε:
    ψωμί του τοστ (άσπρο ή ολικής άλεσης)
    κασέρι
    κέτσαπ
    πλαστικά σπαθάκια ή οδοντογλυφίδες
    κουπ-πατ

    Πως το κάνουμε:
    1. Κόβω από το κέντρο του ψωμιού μια καρδιά, χρησιμοποιώντας ένα κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς.

    2. Κόβω το κασέρι με το ίδιο κουπ-πατ.

    3. Φτιάχνω σαντουιτσάκια ενώνοντας τα ψωμάκια με το κασέρι.

    4. Καρφώνω τα σαντουιτσάκια με πλαστικά σπαθάκια ή οδοντογλυφίδες, για να φαίνονται σαν ερωτοχτυπημένα.

    5. Αν θέλω, φτιάχνω ένα σάντουιτς και με το ψωμί που περίσσεψε από το κόψιμο με το κουπ-πατ και γαρνίρω με κέτσαπ.
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 184 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Κόσμος βραδινός, φεγγάρι με φως,
    μια νύχτα τ' Αυγούστου
    Περπατώ αργά, σοκάκια μικρά, τριγύρω γιορτάζουν
    Θάλασσες φωτιά, και φώτα θαμπά,
    παρέες που γελάνε
    Κι ένας ουρανός, μ' αστέρια και φως
    μια νύχτα τ' Αυγούστου



    Είναι η μορφή σου καράβι που φεύγει
    και είσαι αέρας σε ξένο νησί
    Είναι η φωνή σου τραγούδι που μένει
    και εγώ ξανά τραγουδώ

    BUTTEFLY Fairy by Pygar.png


    Γέλια και φωνές, κουβέντες τρελές,
    και πάρτυ στην άμμο
    Τραγούδια μουσικές, αγάπες παλιές,
    τη σκέψη μου χάνω




    Κοιτ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Μουσικά Νέα | Views: 295 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (1)

    Περιγραφή
    Τα πιο αφράτα και εύγευστα μπιφτέκια που έχω καταφέρει να φτιάξω!

    Τι χρειαζόμαστε:
    1kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά
    2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
    1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
    2 αυγά
    1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
    1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
    1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
    1 κουταλιά της σούπας ρουμελιώτικη ρίγανη, τριμμένη
    2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
    1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
    1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
    1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
    ελαιόλαδο για το ταψί

    Πως το κάνουμε:
    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
    Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
    Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 45 λεπτά ή ψήνουμε στο γκριλ.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 218 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Φτιάξτε μόνοι σας ροδόνερο, οπως εκαναν οι γιαγιάδες μας, και πείτε αντίο σε ολα αυτά που υπάρχουν στην αγορά!

    Τι χρειαζόμαστε:
    ροδοπέταλα απο τις μαγιάτικες τριανταφυλλιές (ειναι οι ρόζ με τα ανοιχτόχρωμα φύλλα, οι άγριες)
    1 γυάλα μεγαλη με καπάκι
    3 με 4 σκάγια (μικρές στρογγυλές σφαίρες για οπλα)

    Πως το κάνουμε:
    Βάζουμε τα ροδοπέταλα μέσα σ' ενα τούλι και το δένουμε καλά.
    Τοποθετούμε το τούλι μέσα στη γυάλα και κλείνουμε το καπάκι με προσοχή, ετσι ώστε να πιάσουμε και τις ακρες απο το τούλι με αποτέλεσμα τα τριαντάφυλλα να μην ακουμπάνε στον πάτο της γυάλας.
    Αφήνουμε στον ηλιο μέχρι να ξεραθούν εντελώς τα τριαντάφυλλα και να έχουν βγάλει το απόσταγμά τους.
    Εν συνεχεία, αφού πετάξουμε τα τριαντάφυλλα ριχνουμε 3 με 4 σκάγια μεσα στην γυάλα και αφήνουμε για μια εβδομάδα ακομη.
    Τέλος, αφου περάσουμε απο ενα ψιλό σουρωτήρι το ροδόνερο, το βάζουμε στο ψυγείο και το κρατάμε για παρα πολύ καιρό.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Η διαδικασία αυτή αρχίζει οταν ανθίζουν οι τριανταφυλλιές και τελειώνει με το σταμάτημά τους. Αυτό σημαίνει οτι καθε εβδομάδα μπορούμε να συμπληρώνουμε τριαντάφυλλα και να έχουμε 2 ή και 3 γυάλες στο μπαλκόνι μας.
    Τα σκάγια τα βάζουμε στο τέλος, αφου δεν έχουμε άλλα τριαντάφυλλα.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 228 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Τι χρειαζόμαστε:
    1 φλ. βιτάμ
    5 αυγά
    1 φλ. ζάχαρη
    1 φλ. φουντούκια αλεσμένα
    1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)
    250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
    250 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη

    Πως το κάνουμε:
    Κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες.
    Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 νούμερο.
    Ψήνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
    Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο.
    Περιχύνουμε την σοκολατόπιτα με το γλάσο.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Σερβίρεται τέλεια με παγωτό βανίλια!! Κάτι σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος του ταψιού, αν είναι μικρότερο απο 28 πρέπει να το αφήσετε περισσότερο γιατί το μείγμα μας θα είναι πιο ψηλό οπότε θα χρειαστεί και πιο πολυ ψήσιμο.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 218 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Ένα παγωμένο σοκολατένιο ρόφημα.

    Τι χρειαζόμαστε:
    3 κ.γ. γεμάτες σκόνη σοκολάτας (ρόφημα)
    λίγο γάλα φρέσκο (ανάλογα με το γούστο σας)
    7-8 παγάκια
    λίγο ζεστό νερό

    Πως το κάνουμε:
    Βάλτε στο ποτήρι τις 3 κουταλιές σκόνη, προσθέστε λίγο ζεστό νερό, ίσα ίσα να λιώσει η σκόνη (με το κρύο νερό δε λιώνει τελείως).
    Βάλτε στο μπλέντερ τα παγάκια, τη λιωμένη σκόνη και το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
    Δοκιμάστε για να δείτε αν θέλετε κι άλλο γάλα.
    Βάλτε το στο ποτήρι και σερβίρετε.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Μπορούμε να κάνουμε και τα εξής:
    Βάλτε από πάνω λίγη σαντιγύ
    Αντί για γάλα, προσθέστε παγωτό
    Γαρνίρετε με κομματάκια σοκολάτας
    Προσθέστε λίγο σιρόπι σοκολάτας
    Βάλτε μεγάλη ποσότητα γάλακτος εάν θέλετε να κάνετε την κρύα σοκολάτα σας πιο "γαλατένια".
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 346 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Ένα ζεστό ρόφημα για τις κρύες μέρες του χειμώνα και ίσως για το κρύωμα που "αρπάξατε".

    Τι χρειαζόμαστε:
    1/2 λίτρο νερό
    2 κλαράκια τσάι του βουνού
    1 ξυλάκι κανέλα
    1 ξυλάκι βανίλια
    μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα
    1/2 πορτοκάλι σε ροδέλες(με τη φλούδα)
    2 μπαχάρια ολόκληρα
    μέλι

    Πως το κάνουμε:
    Βάζουμε το νερό να βράσει.
    Ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από το μέλι. Τα αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά.
    Βγάζουμε τα κλαράκια τσάι του βουνού και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμα τα υπόλοιπα μυρωδικά να βράσουν.
    Το σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό με 1 κουταλιά μέλι (ή και περισσότερο αν σας αρέσει πιό γλυκό)

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Είναι πολύ καλό για το κρύωμα γιατί περιέχει βιταμίνη C. Στην υγειά σας και....περαστικά σας.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 149 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Πως να φτιαξετε ζεστη σοκολατα με κανονική σοκολάτα, οχι στιγμιαίες σκονες κλπ, με την αφρωδη υφή της καφετεριας!

    Τι χρειαζόμαστε:
    Λευκή σοκολάτα ή κουβερτούρα
    Κρεμα γάλακτος
    Λιγο γάλα
    Ζαχαρη και καφε(προαιρετικά)

    Πως το κάνουμε:
    Χτυπήστε ενα πακετο κρεμα γάλακτος μεχρι να γίνει σαντυγη. Αν θελετε προσθεστε και ζαχαρη.
    Σε ενα μπρίκι βάλτε μερικά πλακακια σοκολατας. Αν βαλετε λευκή 2-3 σειρες πρεπει να φτάνουν, αναλογα με τη μαρκα, ή 50 γραμμαρια περιπου αν βαλετε κουβερτούρα. Μπορειτε φυσικα να τις συνδιασετε.
    Αναψτε το ματι στο χαμηλότερο, και ριξτε περιπου ενα φλυτζανι απο τη σαντυγη που φτιαξατε πριν απο λίγο μεσα στο μπρικι με τη σοκολάτα.
    Συνδιαστε με γαλα για να πετυχετε την πυκνότητα που θελετε..
    Ανακατέψτε και περιμενετε μεχρι να λιώσει η σοκολατα.
    Ανακατεύετε καθε τόσο, μεχρι να μην υπαρχει στερεη σοκολατα μεσα στο μπρίκι.
    Τοτε ειναι έτοιμη, αλλα αν θελετε μπορειτε να το αφησετε στο ματι λιγο ακομα για να ζεσταθεί περισοτερο.( θα ειναι χλιαρή οταν μολις εχει λιωσει η σοκολατα)
    Προσθεστε ζαχαρη και μια κουταλια στιγμιαίο καφε, αν θελετε, και ριξτε τη σοκολατα.
    Χτυπιστε λιγο με το χτυπιτίρι του φταπε για να αποκτησει πιο ομοιομορφο χρώμα και στην υγειά σας.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Προτιμώ σκετη κουβερτουρα ή σκετη λευκή, οχι και τα δύο, γιατι δεν ανακατεύονται ωραια. Αν παρολαυτα το κανετε και υπαρχουν κομματακια μαυρης σοκολατας που δε διαλύονται με τίποτα, παρτε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 227 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Category: Μουσικά Νέα | Views: 231 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Ένα ρόφημα με τσάι βουνού, μαύρο τσάι και διάφορα βότανα.

    Τι χρειαζόμαστε:
    κλωναράκια τσάι βουνού
    κλωναράκια τσάι ευρωπαϊκό (μαύρο)
    2 κουταλιές χαμομήλι
    2 φύλλα μέντας
    3 ξυλαράκια κανέλας
    2 κουταλάκια κάρδαμο
    ξύσμα ενός πορτοκαλιού
    4 φλιτζάνια νερό

    Πως το κάνουμε:
    Βράζουμε όλα τα υλικά μέχρι να αφρίσουν.
    Σουρωμένο το σερβίρουμε σε 4 φλιτζάνια προσθέτωντας 1 κουταλάκι μέλι (ή παραπάνω αν θέλετε) στο καθένα.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 176 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Παχύρρευστο ρόφημα με γεύση φράουλα!

    Τι χρειαζόμαστε:
    7 μέτριες φράουλες
    1/2 φλυτζάνι γάλα ελαφρύ
    1 κ.γ. μέλι
    παγάκια

    Πως το κάνουμε:
    Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες και τις λιώνουμε. Προσθέτουμε το γάλα με το μέλι και τα χτυπάμε πολύ καλά ώσπου να αφρατέψει το μίγμα.
    Σερβίρουμε το ρόφημα σε μεγάλο ποτήρι προσθέτοντας παγάκια.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε τα παγάκια μαζί με το γάλα στο μπλέντερ ώστε να θρυμματιστούν και να μην "κάτσουν" στον πάτο του ποτηριού!
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 178 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Το ευεργετικό πράσινο τσάι, σε μια εντελώς καλοκαιρινή έκδοση, ελαφρύ, δροσιστικό, ευεργετικό!

    Τι χρειαζόμαστε:
    Γυάλινη διαφανής φυάλη 1 λίτρου τουλάχιστον
    ανα λίτρο 1 κουταλιά πράσινο τσάι
    λεμόνι, δυόσμο, ζάχαρη κατα βούληση
    νεράκι χωρίς χλωρίνη (κάνει καλυτερη γεύση)

    Πως το κάνουμε:
    Βάζουμε το νεράκι στην φυάλη
    Προσθέτουμε το τσαγάκι μας και αν θέλουμε τη ζάχαρη (απεταξάμην).
    Το αφήνουμε στον ήλιο όσο θέλουμε (το λιγότερο 2 ώρες). οσο πιο πολύ σκουραίνει το χρώμα τόσο πιο πολύ δυνατό γίνεται. Μη το σκοτώσετε εντελώς (πανω απο 4-5 ωρες), οι τανίνες δεν είναι καλό πράγμα για την υγεία σας!
    Οταν είναι έτοιμο, το σουρώνουμε, προσθέτουμε 1-2 φύλλα δυόσμο ή βασιλικό και το βάζουμε στο ψυγείο.
    Σερβίρεται παγωμένο, ενίοτε με λεμόνι , ενίοτε στο μπαλκόνι

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Ελευθερες ρίζες, κατεχίνες, και ότι θέλετε!
    Χιντ, αγοράστε χύμα τσάι, είναι καλυτερης ποιοτητας απο αυτα σε σακουλάκια, θα το διαπιστώσετε όταν δείτε εκεινες τις μικρες μπαλιλτσες να γινονται οσο περνα η ωρα φυλλα. Το τσαι στα φακελλακια ειναι συνηθως τριμματα απο τσαι!
    Καλο ειναι να μη βαλετε ζαχαρη και αν θελει καποιος να προσθεσει ζαχαρη ή μελι.
    Θα ξαφνιαστειτε ποσο αρωματικο γινεται, ποσο πολυ πινεται και ποσο καλο σας κανει.
    Υποσημειωση: Μπορει να χρησιμοποιηθει και ως σπλας μετα το ντους, για να ανακουφισει απο τον ηλιο, αν εχετε παει στη θαλασσα!
    Αν το κανετε πολυ δυνατο μπορειτε να το αραιωσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 154 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Ένα υγιεινό και δροσιστικό ρόφημα φράουλας με λίγες θερμίδες

    Τι χρειαζόμαστε:
    250 γρ γιαούρτι 2%
    250 γρ. γάλα 2%
    125 γρ. φράουλες
    2-3 κουταλιές μέλι (ή ζάχαρη)
    παγάκια

    Πως το κάνουμε:
    Πλύντε και καθαρίστε τις φράουλες
    Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός απ'τα παγάκια.
    Αναμείξτε καλά να γίνουν απαλό μείγμα.
    Βάλτε σε ποτήρια και ρίξτε παγάκια κατά βούληση.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Οι θερμίδες του συνόλου της συνταγής είναι 211.
    Το μέλι είναι πιο υγιεινό, αλλά αν δεν σας αρέσει ο συνδιασμός του με τη φράουλα, προτιμήστε τη ζάχαρη.
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γιαούρτι με γεύση φράουλας χαμηλών λιπαρών, αλλά τότε θα πρέπει να ελατώσετε την ποσότητα μελιού ή ζάχαρης γιατί θα γίνει πιο γλυκό.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 163 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    To OREOτερο μίλκ σεϊκ!!!

    Τι χρειαζόμαστε:
    3 - 4 μπάλες παγωτό βανίλια
    3 OREO μπισκότα
    φρέσκο γάλα
    2 κ.σ. λικέρ (σοκολάτα και irish cream-baileys)

    Πως το κάνουμε:
    Γεμίστε το ποτήρι με παγωτό (περίπου 3 μπάλες)
    Καλύψτε με το γάλα.
    Χύστε το περιεχόμενο του ποτηριού στο μπλέντερ.
    Προσθέστε τα λικέρ και τα μπισκότα.
    Ανακατεύετε μέχρι να γίνει απαλό μίγμα.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Εάν δεν θέλετε να βάλετε ποτό μπορείτε να προσθέσετε λίγη λιωμένη σοκολάτα ή σιρόπι σοκολάτας. Καλή απόλαυση!
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 194 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Τι χρειαζόμαστε:
    4 μπαλες παγωτο βανιλια
    2 φλιτζ. τσ. γαλα
    6 φετες ανανα απο κονσερβα

    Πως το κάνουμε:
    Πολτοποιουμε στο μπλεντερ τον ανανα αζι με το παγωτο και το γαλα μεχρι να γινουν ομοιομορφο μειγμα.
    Μοιραζετε το μειγμα σε 4 ποτηρια,διακοσμειτε το καθε ποτηρι με μιση φετα ανανα και 2 καλαμακια και σερβιρετε τα μιλκσεικ αμεσως.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 206 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Τι χρειαζόμαστε:
    1 1/2 κουταλάκι γλυκού στιγμιαίο καφέ
    1 φλυτζάνι νερό
    2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη σκούρα
    κρέμα σαντιγύ
    λίγο ουίσκυ

    Πως το κάνουμε:
    Ρίχνω το νερό, καφέ, ζάχαρη και ανακατεύω. Ζεσταίνω για 2 λεπτά.
    Ρίχνω λίγο ουίσκυ και προσθέτω σαντιγύ
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 170 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Όπως το πίνουμε στις καφετέριες και ακόμα καλύτερο!

    Τι χρειαζόμαστε:
    1 1/2 φακελάκι ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη (περίπου 2 κ.σ. κοφτές)
    1/2 φακελάκι εσπρέσο (περίπου 1 κ.γ. κοφτό)
    γάλα εβαπορέ
    2-3 μπισκότα (π.χ. πτι-μπερ, digestive...)
    ζάχαρη (όση θέλετε)
    παγάκια

    Πως το κάνουμε:
    Γεμίζετε μέχρι πάνω ένα νεροπότηρο με παγάκια
    Προσθέτουμε το γάλα να γεμίσει τα κενα από τα παγάκια μέχρι τη μέση
    Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να πάρουν τη γνωστή μας υφή
    Απολαμβάνουμε...
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 217 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Είναι πολύ ωραίο και γευστικό ρόφημα με στηγμ. καφέ και σοκολάτα και από πάνω σαντιγί!

    Τι χρειαζόμαστε:
    3-4 πρέζες στιγμιαίο καφέ
    2 κ.σ. στιγμιαίο κακάο
    1 αυγό
    40 ml μαρασκίνο
    40 ml λικέρ λεμόνι ή πορτοκάλι
    2 κ.γ. ζάχαρη άχνη
    λίγη κρέμα γάλακτος
    1 κεράσι μαρασκίνο

    Πως το κάνουμε:
    Βάζουμε όλα τα υλικά στην κανάτα του μίξερ και τα χτυπάμε καλά ώσπου να αφρίσουν.
    Τα βάζουμε σε κωνικό ποτήρι της σαμπάνιας και στολίζουμε με κρέμα γάλακτος και με το κεράσι.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Το είχα δοκιμάσει σε ένα καφέ πριν 4 χρόνια και ζήτησα τη συνταγή!
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 206 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 277 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Δροσιστικό κοκτέηλ χωρίς αλκόολ

    Τι χρειαζόμαστε:
    1 φέτα καρπούζι
    1 φρούτο της αρεσκείας σας
    6 παγάκια

    Πως το κάνουμε:
    Τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ, ή σε multi
    Σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι και στολίζουμε με φράουλα ή ομπρελίτσα.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Βάλτε οτι φρούτα θέλετε, ο θρυμματισμένος πάγος δίνει την αίσθηση κοκτεήλ. Οι ενήλικοι μπορούν να προσθέσουν και βότκα, είναι super!
    Attachments: Εικόνα 1
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 186 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Ήρθε ο χειμώνας αλλά εγώ δεν μπορώ να αποχωριστώ αυτό το υπέροχο coctail χωρίς αλκοόλ που μου έκανε συντροφιά όλο το καλοκαίρι! Γι'αυτό λοιπόν και εγώ θα το μοιραστώ μαζί σας και θα με θυμηθείτε...!!

    Τι χρειαζόμαστε:
    2 ώριμα μάνγκο
    500 γρ. ακτινίδια
    500 ml χυμός καρότου
    2-3 κ.γ. μέλι
    παγάκια

    Πως το κάνουμε:
    Ξεφλουδίστε τα μάνγκο και τα ακτινίδια, αφαιρώντας τα κουκούτσια απο τα μάνγκο.
    Απο το ένα ακτινίδιο κόψτε 4 φέτες και αφήστε τις στην άκρη για αργότερα.
    Πολτοποιήστε τα υπόλοιπα ακτινίδια με τα μάνγκο.
    Ανακινήστε σε σέικερ τον πολτό φρούτων μαζί με τον χυμό καρότου και προσθέστε το μέλι και τα παγάκια.
    Σερβίρετε σε ποτήρια για cocktails και βάλτε στο καθένα μια φέτα ακτινίδιο για γαρνιτούρα.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Ονόμασα το κοκτέιλ μου cocktail κεφάτο χωρίς αλκοόλ αλλά το έχω δοκιμάσει προσθέτοντας λίγο γρεναρδίνη .Έγινε ακόμη πιο υπέροχο.
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 184 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Πανεύκολα και πολύ γρήγορα κεκάκια με μπανάνα, νόστιμα και νηστίσιμα!

    Τι χρειαζόμαστε:
    1 ώριμη μπανάνα
    1/3 κούπας σπορέλαιο
    1 κούπα υγρή σόδα
    1/2 κούπας καστανή ζάχαρη
    1,5-2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

    Πως το κάνουμε:
    Χτυπάμε με αυγοδάρτη το λάδι με τη ζάχαρη.
    Προσθέτουμε τη σόδα, τη μπανάνα λιωμένη με πιρούνι και τέλος το αλεύρι (με το μάτι μέχρι να γίνει όπως η γνωστή ζύμη του κέικ).
    Μοιράζουμε σε 12άρα φόρμα για muffins και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Η συνταγή είναι έμπνευση της στιγμής, με έναυσμα τη συνταγή που υπάρχει στο σάιτ για κέικ λεμονιού με υγρή σόδα!
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 206 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Tο τοστακι αυτό το φτιάχνω από το δημοτικό κι όταν το έπαιρνα στο σχολειό με παρακαλάγανε τα παιδάκια να το μοιραστούμε. Eάν είστε σε δίαιτα πατήστε ”back” και αλλάξτε σελίδα όσο προλαβαίνετε!

    Τι χρειαζόμαστε:
    2 φέτες ψωμιού για τοστ
    1-2 κ.γ. του γλυκού φυστικοβούτυρο
    4-5 κομματάκια σοκολάτα γάλακτος

    Πως το κάνουμε:
    Σε μια φέτα ψωμί αλείφουμε φυστικοβουτυρο.
    Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας ομοιόμορφα
    Καλύπτουμε με τη άλλη φέτα ψωμιού
    Ψήνουμε στην τοστιέρα έως ότου λιώσει η σοκολάτα

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Τρώγεται και κρύο, παραλείποντας το ψήσιμο.
    Εάν είχε και καραμέλα η γεύση θα ήταν ολόιδια με την σοκολάτα snickers (absolute γουρουνιά) αλλά ας είμαστε συγκρατημένοι….
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 202 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Περιγραφή
    Είναι ψωμάκια τραγανά από έξω και αφράτα από μέσα, τα αποία βράζονται και μετά ψήνονται στο φούρνο.

    Τι χρειαζόμαστε:
    4 1/4 αλεύρι ΓΟΧ (περίπου 720 γρ.)
    1 1/5 κούπα του τσαγιού χλιαρό νερό
    1 1/2 γακελάκι μαγιά ξερή
    3 κουταλιές κοφτές ζάχαρη
    2 κουταλάκια κοφτά αλάτι
    Σουσάμι ή ότι άλλο σπόρο μας αρέσε

    Πως το κάνουμε:
    Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με το αλάτι, κατόπιν ανοίγω μια λακούβα και βάζω το νερό, τη ζάχαρη και τη μαγιά και τα ανακατεύω λίγο.
    Παίρνω σιγά σιγά το αλεύρι περιστροφικά και πλάθω μια ζύμη ελαστική, η οποία να ξεκολάει από τα χέρια. Αν είναι πολύ σφιχτή βάλτε ελάχιστο νεράκι ακόμα.
    Σκεπάζω το μπολ με μια πετσέτα και το καπάκι του και το τυλίγω με κουβέρτες να φουσκώσει.
    Στη μισή ώρα περίπου το ξεσκεπάζω και το πατάω να φύγει ο αέρας και το ξανασκεπάζω για μια ώρα ακόμα.
    'Υστερα χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια (εμένα βγήκαν 15 κομμάτια) και κάνω με τα δάχτυλά μου μια τρύπα στη μέση μεγαλούτσικη γιατί μαζεύει κιόλας η ζύμη. Τα βάζω στις λαμαρίνες του φούρνου (τις οποίες τις έχω στώσσει με λαδόκολα) και τα σκεπάζω με βρεγμένη πετσέτα ή σακούλες για κανένα 20'.
    Στο μεταξύ βάζω σε μια φαρδιά κατσαρόλα νερό να βράσει, στο οποίο έχω ρίξει 1 κουταλάκι αλάτι και μια κουταλιά ζάχαρη. Χαμηλώνω τη φωτιά από το 9 στο 7 και ρίχνω λίγα λίγα τα ψωμάκια μέσα στο νερό. Πρέπει να βράσουν 1' λεπτό από κάθε πλευρά.
    Ύστερα τα βγάζω με μια σπάτουλα και τα ρίχνω στην πιατέλα με το σουσάμι ή τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 181 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 177 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Banoffee χωρίς να βράζετε το γάλα με τις ώρες μέχρι να γίνει καραμέλα! Σίγουρα πιο οικονομικό!

    Τι χρειαζόμαστε:
    Για την βάση:
    12 μπισκότα digestive
    75 γρ. λιωμένο βούτυρο

    Για την καραμέλα:
    125 γρ. βούτυρο
    125 γρ. καστανή ζάχαρη
    400 γρ. (ένα κουτί) γάλα ζαχαρούχο, συμπυκνωμένο

    Για την γαρνιτούρα:
    3 μπανάνες σε φέτες (ανάλογα με το μέγεθος κιόλας)
    σαντιγύ
    τρούφα ή κακάο ή κομματάκια ή ξύσμα σοκολάτας για διακόσμηση (προαιρετικά)

    Πως το κάνουμε:
    Φτιάξτε την καραμέλα ώς εξής: σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε τη ζάχαρη. Σε χαμηλή φωτιά (να σιγοβράζει), ανακατεύετε μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί τελείως. Τότε αρχίζει να αφρίζει κάπως. Προσθέστε το γάλα και αφήστε τα να βράσουν κανονικά (ανεβάζετε ελαφρά τη θερμοκρασία). Όταν αρχίσει ο βρασμός χαμηλώστε πάλι και αφήστε το να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Η καραμέλα σας είναι έτοιμη! Βγάλτε την απ' την φωτιά και αφήστε την να κρυώσει. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εσείς σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανακατεύετε! Όχι με μανία αλλά συνεχώς.
    Μέχρι να κρυώσει φτιάξτε τη βάση: Σπάστε τα μπισκότα πολύ καλά, μέχρι να γίνουν τρίμματα και ανακατέψτε με το λιωμένο βούτυρο καλά. Απλώστε τα σε μία φόρμα και πατικώστε τα με ένα κουτάλι (όπως η βάση του cheesecake).
    Προσθέστε την καραμέλα πάνω στην βάση. Βρέξτε ένα κουτάλι σε ένα ποτήρι νερό και πιέζοντας με το πίσω μέρος του την καραμέλα, απλώστε την ομοιόμορφα στη φόρμα. Βάλτε το στο ψυγείο για 1 & 1/2 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 171 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Category: Μουσικά Νέα | Views: 220 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)




    ...................................................

    "Μέσα στο δάσος κατοικώ

    Κι έχω για συντροφιά μου

    Νεράιδες των παραμυθιών

    Φίλους τα ξωτικά μου…"
    Category: Μουσικά Νέα | Views: 197 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Πέθαναν από ασφυξία ή κάηκαν όταν το σπίτι

    της ηλικιωμένης στο Πεκίνο έπιασε φωτιά.
    Εδώ και 30 χρόνια η γιαγιά Ντινγκ μάζευε αδέσποτα σκυλιά και γατιά και τα φιλοξενούσε στο παραδοσιακό σπίτι της, στο κέντρο της κινεζικής πρωτεύουσας.
    Η πυρκαγιά που ξεκίνησε στις 5 τα ξημερώματα επεκτάθηκε στα τρία δωμάτια των γάτων, με αποτέλεσμα τα ζώα να πεθάνουν μέσα στις φλόγες.

    Περισσότερα από 30 σκυλιά και άλλες 50 γάτες που είχαν το "προνόμιο" να ζουν στο ίδιο δωμάτιο με τη γιαγιά Ντινγκ, σε άλλο κτίριο, σώθηκαν.

    Η ηλικιωμένη γυναίκα εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι έχει για συντροφιά της τα ζώα επειδή όταν ήταν νέα έπαθε φυματίωση, δεν παντρεύτηκε και έτσι κατέληξε να γεράσει μόνη...
    Category: Οικονομία | Views: 268 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (2)



    Τι πιστεύουν οι νέοι γι' αυτό που ζούμε...

    Τι λένε για τους πολιτικούς αλλά και τους ψηφοφόρους; Με αυτή την απορία οι «Πρωταγωνιστές» που μεταδίδονται από το MEGA, προσέγγισαν νέους (κάτω 30 ετών) και συζήτησαν μαζί τους για τις ελπίδες τους αλλά και τους φόβους τους. Το επεισοδιο θα μεταδοθεί σήμερα στις 23:15

    Στο Σταύρο Θεοδωράκη μεταξύ άλλων μιλούν:

    Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος του αθλητικού ομίλου «Πρωτέας». Ο 26χρονος εξηγεί πώς μπορεί να συσταθεί μέσα σε 20 μήνες μια ομάδα 230 αθλητών χωρίς την παραμικρή βοήθεια από δήμαρχο ή κόμμα.

    Ο νεαρός δικηγόρος Δημήτρης Καραστογιάννης, που έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη και την Αγγλία.

    Ο 'Αγγελος Κράνης, πλανόδιος μουσικός στο Μοναστηράκι και φοιτητής στην Καλών Τεχνών.

    Η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, ερευνήτρια Ιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

    Η Ελευθερία Σίντρου, κοινωνική λειτουργός η οποία δραστηριοποιείται στην ΜΚΟ Praksis.

    Στην εκπομπή παρεμβαίνουν οι σπουδαστές της ανώτερης δραματικής σχολής «Πράξη Επτά» και ο δάσκαλός τους ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.
    Category: Ελλάδα | Views: 243 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (2)

    Η δασκάλα της Α’ Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό, ο οποίος δείχνει να βαριέται αφόρητα...

    στην τάξη.

    - Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.

    - Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος από αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ.

    Η δασκάλα τον πήγε στον διευθυντή που συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην τρίτη τάξη.

    - Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής.

    - 9, απαντάει ο Τοτός.

    - 3Χ13;

    - 39

    Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει:

    - Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;

    – Τα πόδια.

    - Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;

    – Τσέπες.

    - Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;

    – Η καρύδα.

    - Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;

    Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:

    - Η τσίχλα.

    - Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;

    Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι…

    - Χειραψία, λέει ο Τοτός.

    - Και τώρα μερικές ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 199 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (1)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 203 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 184 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 180 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    O Αύγουστος Λάντμεσερ (August Landmesser) (γεννημένος στις 24 Μαΐου 1910, πιθανολογείται ότι σκοτώθηκε το Φεβρουάριο του 1944) ήταν εργάτης στα ναυπηγεία Blohm + Voss shipyard στο Αμβούργο. Έγινε γνωστός από αυτή τη φωτογραφία, όπου ήταν ο μοναδικός ο οποίος είχε το σθένος να αρνηθεί να κάνει το ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια καθέλκυσης εκπαιδευτικού σκάφους στις 13 Ιουνίου του 1936.

    Αν και ήταν μέλος του ναζιστικού κόμματος από το 1931 έως το 1935, όταν παντρεύτηκε μία Εβραία (Ίρμα Έκλερ) και απέκτησε παιδιά μαζί της, κρίθηκε ένοχος για «φυλετικό ατιμασμό» σύμφωνα με το ναζιστικό ρατσιστικό νόμο. Η Ίρμα συνελήφθη το 1938 από την Γκεστάμπο ενώ οι δύο κόρες χωρίστηκαν. Ο Αύγουστος αποφυλακίστηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1941 και το Φεβρουάριο 1944 στάλθηκε σε εργατική μονάδα στήριξης του στρατού (εκεί έστελναν τους κατάδικους οι ναζί). Εκεί ανακηρύχτηκε αγνοούμενος και πιθανολογείται ότι σκοτώθηκε.

    Εντελώς τυχαία μία από τις κόρες του αναγνώρισε τον Αύγουστο στην επίμαχη φωτογραφία όταν δημοσιεύθηκε σε Γερμανική εφημερίδα το 1991. Πρέπει να αισθάνθηκε πολύ περήφανη εκείνη τη στιγμή. Τόσο περήφανη όσο δεν θα αισθανθούμε εμείς για τους πολιτικούς μας που αντί να ορθώσουν ανάστημα σε λίγο θα μιμηθούν τον Σημίτη και θα βγουν να πουν «Ευχαριστούμε την Γερμανία»…
    Category: Ελλάδα | Views: 225 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (1)



    Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία: των πολιτών, στην άμεση δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία.
    Ετυμολογία
    Η ετυμολογία της λέξεως βρίσκεται στα συνθετικά «δήμος» (το σύνολο ή η συνέλευση των ανθρώπων που έχουν πολιτικά δικαιώματα) και «κράτος» (δύναμη, εξουσία, κυριαρχία). Ο όρος επινοήθηκε κατά τον πέμπτο αιώνα π.Χ., στην κλασική Ελλάδα, και χρησιμοποιήθηκε κατ' αντιδιαστολή με τη μοναρχία, την αριστοκρατία και την ολιγαρχία. Σήμερα, στην καθομιλουμένη, χρησιμοποιείται συνήθως κατ' αντιδιαστολή με τον όρο δικτατορία. Η λέξη «κράτος» ήταν μία απροσδόκητα σκληρή λέξη. Στις λέξεις «μοναρχία» και «ολιγαρχία» το δεύτερο συνθετικό «άρχω» σημαίνει «κυβερνώ, οδηγώ, κυριαρχώ». Είναι πιθανό ο όρος «δημοκρατία» να επινοήθηκε από τους δυσφημιστές της που απέρριπταν την πιθανότητα μίας, ούτως ειπείν, «δημαρχίας». Οποιαδήποτε κι αν ήταν η αρχική απόχρωση, ο όρος υιοθετήθηκε από τους Αθηναίους δημοκρατικούς ώστε να δηλώνει «το πολίτευμα εκείνο στο οποίο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια της συνέλευσης των εχόντων πολιτικών δικαιώματα». Η λέξη παρουσιάζεται στον Ηρόδοτο, που έγραψε μερικά από τα πρωιμότερα σωζόμενα γραπτά, αλλά ίσως δεν χρησιμοποιήθηκε πριν το 440-430 ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 200 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)


    Πόσα κιλά μλκας μπορεί να είναι αυτός ο τύπος;

    Πόσα κόμπλεξ μπορεί να κουβαλάει;

    Ο σκύλος ενόχλησε το "όργανο" (ναι, την άλλη έννοια δίνω) της τάξης. Δεν τον πειράζει η ελεεινή και τρασάθλια φορομπηχτική κυβέρνηση που πάει να κάνει όλο τον κόσμο μία μάζα άνεργων με λιμοκτονικές τάσεις, αλλά τον ενοχλεί ένα σκύλος που ούτε ασπίδα φέρει, ούτε κράνος, ούτε μολότοφ, ούτε πέτρα.

    Πάλι καλά που δεν το πυροβόλησε το άμοιρο τετράποδο για να ικανοποιήσει τον σαδισμό του.

    Αυτή την αστυνομία έχουμε. Την αξίζουμε όμως;
    Category: Ελλάδα | Views: 216 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (1)



    Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς συστολή καμία, απόμακροι, απάνθρωποι και αδάκρυτοι προαγγέλλουν την καταρράκωση του λαού των Ελλήνων, το άδοξο τέλος του Ελληνισμού…

    Να ξέρετε, όμως, νενέκοι και εφιάλτες και βάλτε το καλά στα αρρωστημένα μυαλά σας ότι μόνοι σας αποφασίσατε «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» να βάλετε τα κεφάλια σας στο ντορβά…

    Ούτε ως έννοια σκέψης να περάσει από το μυαλό σας ότι έχετε να κάνετε με λαό δειλών και φοβισμένων…

    Έχετε να κάνετε με λαό γενναίο που ξέρει να ανταμείβει, αλλά πρωτίστως γνωρίζει και να τιμωρεί… Και η δική σας τιμωρία θα είναι αντάξια των άθλιων προδοτικών πράξεων και κακουργημάτων σας…

    Προδομένοι Έλληνες…

    Μη δεχθείτε την υπέρτατη ταπείνωση της πατρίδας μας…

    Βάλτε τέλος στην φάρσα της σωτήριας…

    Πάρτε με τις πέτρες τους ανίκανους και προδότες πολιτικούς…

    Μην επιτρέψετε στους επίορκους να υποθηκεύσουν το μέλλον της χώρας, των παιδιών σας και το μέλλον των επόμενων γενεών…
    γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
    Category: Ελλάδα | Views: 168 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (2)

    Τα χρώματα, οι μυρωδιές, ο φωτισμός, οι υφές – όλα αυτά μπορούν να ενισχύσουν με μαγικό τρόπο την σεξουαλική διέγερση. Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτά τα "αφροδισιακά" στη διακόσμηση τους υπνοδωματίου; Διαβάστε παρακάτω και πάρτε ιδέες!

    1. Αρωματικά φυτά και λουλούδια

    Πρόσφατη μελέτη στο «Σκανδιναβικό Περιοδικό Ψυχολογίας» (Scandinavian Journal of Psychology), διαπίστωσε ότι οι γυναίκες γίνονται πιο δημιουργικές και εφευρετικές όταν περιβάλλονται από φυτά.


    Επιλέξτε για το υπνοδωμάτιο μια κλασική τριανταφυλλιά εσωτερικού χώρου, η οποία βελτιώνει τη διάθεση χάρη στην παραγωγή φαινυλαιθυλαμίνης. Ή γεμίστε τον χώρο με λεβάντες και κρίνους. Τα αρώματα αυτών των λουλουδιών, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές, περισσότερο από κάθε άλλη μυρωδιά διεγείρουν τους άνδρες.

    2. Σωστά υφάσματα για την κρεβατοκάμαρα

    Κατά την επιλογή των υφασμάτων για την κρεβατοκάμαρα, ακολουθήστε τις συμβουλές γνωστών διακοσμητών. Επιλέξτε έναν συνδυασμό από "ευγενή" υφάσματα όπως το βελούδο και το σατέν.




    Η πολυτελή λάμψη κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 231 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (2)



    Category: Ελλάδα | Views: 189 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (2)



    Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της
    χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν
    με την διαστροφή της νεότερης ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και
    τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα
    και την εξαθλίωση. Εάν ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκωθεί σύσσωμος για να τους
    εμποδίσει, ο κίνδυνος για την εξαφάνιση της Ελλάδας είναι υπαρκτός. Εγώ την
    τοποθετώ μέσα στα δέκα επόμενα χρόνια. Από μας θα μείνει μόνο η μνήμη του
    πολιτισμού μας και των αγώνων μας για την ελευθερία.
    Ως το 2009 δεν υπήρχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Οι μεγάλες πληγές της
    οικονομίας μας ήταν οι υπερβολικές δαπάνες για την αγορά πολεμικού υλικού και η
    διαφθορά μιας μερίδας του πολιτικού και του οικονομικο-δημοσιογραφικού χώρου.
    Όμως και για τις δύο πληγές ήταν συνυπεύθυνοι και οι ξένοι. Όπως λ.χ. οι Γερμανοί,
    Γάλλοι, Άγγλοι και Αμερικανοί, που κέρδιζαν δισεκατομμύρια ευρώ σε βάρος του
    εθνικού μας πλούτου από την ετήσια πώληση πολεμικού υλικού. Αυτή η συνεχής
    αιμορραγία, μάς γονάτιζε και δεν μας επέτρεπε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός,
    ενώ προσέφερε πλούτο στα ξένα έθνη. Το ίδιο συνέβαινε και με το πρόβλημα της
    διαφθοράς. Λ.χ. η Γερμανική Siemens είχε ειδικό κλάδο για την εξαγορά Ελλήνων ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 253 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (2)



    Το 1994, στην ετήσια συνέλευση της Αμερικανικής ΄Ενωσης Ιατροδικαστών στο Σαν Ντιέγκο, ο πρόεδρός της Ντον Χάρπερ Μάιλς εξέπληξε το κοινό του με τις νομικές δυσκολίες ενός παράξενου θανάτου. Η ιστορία έχει ως εξής:

    Στις 23 Μαρτίου 1994, ένας ιατροδικαστής εξέτασε το πτώμα του Ρόναλντ ΄Οπους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε πεθάνει από ένα τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι. Ο νεκρός είχε πηδήξει από την ταράτσα ενός δεκαόροφου κτιρίου σκοπεύοντας να αυτοκτονήσει (είχε αφήσει σχετικό σημείωμα). Kαθώς όμως πέφτοντας περνούσε από τον ένατο όροφο, πέθανε ακαριαία από έναν πυροβολισμό. Ούτε αυτός που πυροβόλησε, ούτε ο νεκρός γνώριζαν όμως ότι στον όγδοο όροφο είχε τοποθετηθεί ένα δίχτυ ασφαλείας για τους καθαριστές των τζαμιών του κτιρίου και ότι ο ΄Οπους δε θα μπορούσε εξαιτίας του να ολοκληρώσει την αυτοκτονία του.

    Kανονικά, είπε ο δόκτωρ Μάιλς, επρόκειτο για ένα πρόσωπο που κατάφερε να αυτοκτονήσει, παρ' όλο που ο τρόπος αυτοκτονίας δεν ήταν αυτός που σκόπευε αρχικά να χρησιμοποιήσει. Το γεγονός ότι πυροβολήθηκε καθώς όδευε προς βέβαιο θάνατο εννιά ορόφους πιο κάτω, κανονικά δε θα μετέτρεπε την αυτοκτονία του σε ανθρωποκτονία. Ομως το ότι δε θα κατάφερνε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του διχτυού ώθησε τον ιατροδικαστή να θεωρήσει ότι είχε στα χέρια του μια υπόθεση ανθρωποκτονίας.

    Το διαμέρισμα του ενάτου ορόφου απ' όπου προήλθε ο πυ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 140 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε στην τηλεόραση (και μάλλον κάθε βράδυ θα λέει “μεγάλη η χάρη σου Αλαφούζε”) και στο πλαίσιο του promotion της εκπομπής του έδωσε συνέντευξη σε στιλ Βασιλάκης Καΐλας.
    Μέχρι και ότι θα έκανε το λούστρο για να ταΐσει την οικογένεια του είπε, την ώρα που δεκάδες μισθοσυντήρητοι και απλήρωτοι για πάνω από 10 μήνες πρώην συνεργάτες του στον Alter παλεύουν μπας και πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

    Αυτά είναι γεγονότα και δεν τα κρίνω. Θυμήθηκα όμως ένα σκηνικό, προσωπική εμπειρία το οποίο μάλλον έχει πλάκα.

    Ήταν το 2007 (ίσως πέφτω κι ένα χρόνο έξω), ασχολούμουν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ εφημερίδας και μου αναθέτουν να κάνω συνέντευξη στον Αυτιά. Δεν ήταν καμιά επιτυχία μου, συμφωνημένα πράγματα ήταν και είχα απλά να διεκπεραιώσω το διαδικαστικό (ερωτήσεις, απομαγνητοφώνηση κλπ). Ήταν και η εποχή που ως ανταγωνιστής του Παπαδάκη πάσχιζε να τον ξεπεράσει στα νούμερα. Ευγενέστατος πάντως ο Γιώργης, δεν μπορώ να πω. Ε και πάνω στην κουβέντα του είπα ότι θα καταφέρει να τον περάσει τον Παπαδάκη.

    Δεν έλεγα καλύτερα τους αριθμούς του τζόκερ, να ήμουν τώρα σε μία σεζλόνγκ στην Βραζιλία; Ο Αυτιάς όντος, λίγο καιρό μετά, ανέβηκε στην πρώτη θέση των τηλεθεάσεων. Και να σου χτυπάει το τηλέφωνο μου. “Αγόρι μου, σου χρωστάω ένα κέρασμα...” λέει η φωνή από την άλλη γραμμή. Μου θυμίζει τι του είχα πει (εύγε μνήμη), συνεχί ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 167 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Περήφανος πλέον, μπορεί να ορθώσει το ανάστημα του μπροστά στην Μέρκελ και με βροντερή φωνή να της πει "εγώ ψέκασα το Γλέζο".



    ΥΓ

    Μία μέρα πριν ο εκπρόσωπος των αστυνομικών δήλωνε "δεν θα χτυπήσπουμε τα αδέρφια μας".
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 165 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    «Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ

    και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου»



    «Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε

    προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα»



    «Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές»



    «Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών»



    «Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις μόνος στο σπίτι μετά τις 9»



    «Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα για να μπεις σε μια σχολή και να βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος»



    «Βία είναι να στέκεσαι 5 ώρες στην ουρά στην εφορεία για να πληρώσεις, να έχεις ανεβοκατέβει σε 3 ορόφους και τέλος ο υπάλληλος να δηλώνει αναρμόδιος»



    «Βία είναι να παρακολουθείς τα σκάνδαλα να περνούν από μπροστά σου σαν παραμύθι, να κουκουλώνονται από όλους, να μην μπαίνει κανείς φυλακή και να τελειώνουν με ένα ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»



    «Βία είναι να πληρώνεις 1. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 201 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Η ΝΔ ζητάει μέσα από το επίσημο site της ελεημοσύνη. Καταθέσεις σε ευρώ μπορούν να γίνουν online. Όποιος επιθυμεί να πληρώσει σε είδος (πχ να τους δώσει τα @ρχίδια του) μάλλον θα πρέπει να πάει από τα γραφεία...
    Category: Ελλάδα | Views: 149 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Η μάνα raver ήταν γατάκι μπροστά τους!

    Respect στις γιαγιάδες του black metal!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 165 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Και πολύ μεγάλη καρδιά. Σε αντίθεση με το Βενιζέλο και τον Γιωργάκη που αποδεδειγμένα είναι της τακτικής "ασάλιωτο" (θα τσούξει στην αρχή αλλά μπες βγες θα συνηθίσεις και θα σου αρέσει) ο Σαμαράς προσπαθεί ώστε να πονέσει λιγότερο ο κόσμος. Μας συγκίνησες βρε αγωνιστή. Τόσο πολύ που ήδη τα κωλομάγουλα μας άρχισαν να χτυπάνε παλαμάκια!
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 192 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)


    Αυτές οι μανάδες δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.
    Μας τσαντίζουν αλλά μαγειρεύουν ωραία... ε... τις αγαπάμε.
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 162 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Τέτοιο αρχηγό είχε χρόνια να δει η Ελλάδα. Ο Αντώνης Σαμαράς σκεφτόμενος τον πολύπαθο ελληνικό λαό και μόνο, απαρνήθηκε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στο τσίρκο (μαστεράς στις εναέριες κωλοτούμπες). Τώρα μιλά σαν να έχει στο τσεπάκι την πρωθυπουργία. Να γίνει πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού. Όπως ακριβώς ο βεζίρης Ιζνογκούντ ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

    Ξεχνά όμως κάτι. Ο λαός μπορεί την ώρα της κάλπης να παθαίνει αμνησία με μεγάλο κίνδυνο να λησμονήσει την κρίσιμη ότι ο Σαμαράς είναι συνυπεύθυνος στο Μνημόνιο 2 (και κόντρα σε ότι έλεγε μέχρι να μπει στην κυβέρνηση Παπα...δήμιου) αλλά δεν ξεχνά ο... Επίτιμος. Και η "ευχή" του θα τον συνοδεύει για πολύ καιρό (αφού δεν προβλέπεται να έχουμε κάνα αναπάντεχο τον επόμενο αιώνα, ούτε ο Χάρης του Ου Φονεύσεις τον πλησιάζει).

    Antonis Iz No Good.
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 153 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (1)

    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 160 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    To marketing φαντάζει ως κάτι δύσκολο, πολύπλοκο που θέλει πολύ διάβασμα και κόπο. Κι όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Με τον ακόλουθο απλοποιημένο τρόπο κάθε αντρικό μυαλό θα το πιάσει με τη μία. Λογικά και τα γυναικεία. Ε, δεν είν αι δα και η εξήγηση του οφσάιντ...



    1. Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
    Την πλησιάζεις και της λές :
    » Eίμαι εκπληκτικός στο κρεββάτι »
    Αυτό λέγεται... Direct Marketing

    2. Eίσαι σε ένα πάρτυ με παρέα και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
    Ένας φίλος από την παρέα την πλησιάζει, δείχνει εσένα και της λέει :
    » Είναι εκπληκτικός στο κρεββάτι »
    Aυτό λέγεται διαφήμιση

    3.Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
    Την πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου της.
    Την επόμενη μέρα την παίρνεις τηλέφωνο και της λές :
    » Γειά, είμαι εκπληκτικός στο κρεββάτι «.
    Αυτό λέγεται telemarketing

    4.Eίσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
    Σηκώνεσαι, ισιώνεις την γραβάτα σου. Την πλησιάζεις και της κερνάς ποτό.
    Της λές : «Μπορώ; » και της ισιώνεις το κολιέ στον λαιμό, ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στον ώμο της και της λές : » Α, επίσης είμαι εκπληκτικός στο κρεββάτι »
    Αυτό λέγεται δημόσιες σχέσεις

    5.Είσαι σε ένα πάρτυ και βλέπεις μια ωραία γυναίκα.
    Σε πλησ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 133 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Category: Μουσικά Νέα | Views: 219 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (2)



    Ο Κύριος φανερώθηκε στο μονασικό σύγχρονο ενάρετο Έλληνα, ας τον πούμε Νώε, και του είπε:



    - Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα.



    Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχουν στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.



    Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό.



    Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο Κύριος, πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.



    Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει η καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.



    - Νώε! Ανακράζει, που είναι η Κιβωτός;



    - Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.



    Μ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 180 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Συγκλονιστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο που δεν χωρά αμφισβήτηση. Νεαρή διαδηλώτρια, που είναι ξεκάθαρο ότι ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο κάνει θρασύτατη επίθεση σε μεροκαματιάρηδες που παλεύουν για την τάξη και την ασφάλεια του πολίτη.



    Πόσο θα αντέξει η ελληνική κοινωνία τέτοια φαινόμενα; Πόσο πια ανοχή;
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 190 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Υπάρχουν γυναίκες εθισμένες στο σεξ; Σε ποιο βαθμό συμβαίνει αυτό; Ποιες είναι οι αιτίες αυτής της εξάρτησης; Η επιστήμη αποκαλύπττει!

    "Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το γυναικείο εθισμό με το σεξ - μεταξύ αυτών και ότι οι γυναίκες απλώς δεν μπορεί να είναι τοξικομανείς με το σεξ και ότι είναι πιο πιθανό να είναι εξαρτημένες από τις σχέσεις ή από τον έρωτα.

    Η πραγματικότητα όμως είναι ότι υπάρχουν γυναίκες εξαρτημένες από το σεξ - και μπορεί να υπάρχουν σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από ό, τι πέφτει στην αντίληψή σας," δηλώνει ο Robert Weiss, συγγραφέας και ιδρυτής του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Αποκατάστασης στο Λος Άντζελες.

    Από την αρχαιότητα το σεξ έχει δώσει δύναμη στις γυναίκες μέσα στις σχέσεις. Μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό ατού με τους άνδρες; Ναι, μπορεί να χρησιμοποιείται φανερά ή συγκαλυμμένα αλλά πολλοί άνδρες θα ομολογούσαν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα για το σεξ ή για μια γυναίκα πρόθυμη να τους προσφέρει σεξ. Οι γυναίκες δεν περιγράφονται συνήθως με αυτόν τον τρόπο.

    Εν τω μεταξύ ένα διπλό πρότυπο που αφορά τη σεξουαλικότητα έχει υπάρξει ταυτόχρονα και εξακολουθεί να υπάρχει. Οι άνδρες αναμένεται να είναι σεξουαλικά ενεργοί αλλά το αντίθετο δεν ισχύει για τις γυναίκες. Οι γυναίκες υποτίθεται ότι αποδέχονται τη χρήση της πορνογραφίας από τους άνδρες και τη σεξουαλική τους ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 197 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Αν ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που πιστεύουν ότι το σεξ είναι κάτι φυσικό που πρέπει να το γιορτάζουμε τότε μπορείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας ερωτοφιλικό, αλλά αν οι σεξουαλικές σας απόψεις είναι συντηρητικές και αυστηρές, τότε είστε ερωτοφοβικός.

    Για πολλούς μπορεί να μην έχει σημασία αν είναι ερωτοφιλικοί ή ερωτοφοβικοί, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι το σε ποιον τύπο ανήκετε μπορεί να λέει πολλά για τη σεξουαλική σας κατάσταση και τη σεξουαλική σας ζωή.

    Αυτά τα γνωρίσματα επηρεάζουν την ικανότητά σας να ‘’αγκαλιάσετε’’ τη σεξουαλική σας επιθυμία. Επηρεάζουν ακόμη άμεσα το πώς αισθάνεστε για το σεξ, τη σεξουαλική ανταπόκριση και τη λίμπιντό σας, υποστηρίζει η σεξολόγος Yvonne K. Fulbright.

    Το αν είστε ερωτοφιλικός ή ερωτοφοβικός είναι τόσο σημαντικό γεγονός που αυτές οι κατηγορίες έχουν χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες μελέτες σεξουαλικότητας, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

    Οι ερευνητές έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις ετικέτες ως έναν τρόπο για να εκτιμήσουν πράγματα, όπως την ανθρωποφοβία, την ένταση των ερωτικών φαντασιώσεων αλλά ακόμη και την προθυμία ενός ατόμου να μοιραστεί λεπτομέρειες της σεξουαλικής του ζωής.

    Και ο καθένας μπορεί πια να ξέρει πού βρίσκεται, επειδή ακριβώς μπορεί να καταλάβει αν βλέπει το σεξ και τις σεξουαλικές σχέσεις ως κάποιου είδους επιβράβευση ή όχι.

    Επίσης μ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 157 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Πεταχτό: βιαστικά ακουμπάμε τα χείλη . Αν και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε στη μύτη.

    Γαλλικό Φιλί: τα χείλη ακουμπάνε , το στόμα ανοίγει και εξερευνούμε ο ένας τον άλλον με τη γλώσσα .

    Φιλί - Πεταλούδα: Πλησιάζετε τα πρόσωπα μέχρι να ακουμπήσουν οι βλεφαρίδες, τις ανοιγοκλείνετε συνεχώς μέχρι να πετάξετε στον αέρα. Αν το κάνετε καλά, η αίσθηση ότι έχετε φτερά και πετάτε θα ταιριάζει με το φτερούγισμα της καρδιάς σας .

    Φιλί στο μάγουλο, για πρώτο ραντεβού είναι ότι πρέπει: ένα απαλό, ευγενικό φιλί ακουμπώντας ελαφρά τους ώμους του άλλου προσώπου, «βουρτσίζουμε» απαλά τα χείλη στο μάγουλο.

    Φιλί Διακόπτης: φιλήστε το άνω χείλος του συντρόφου σας ενώ αυτός φιλάει το κάτω χείλος.

    Πιπιλιά: στόχος δεν είναι να ρουφήξετε το αίμα του συντρόφου σας αλλά να αφήσετε ένα σημαδί ώστε την επόμενη μέρα να θυμάται πως όλο αυτό δεν ήταν όνειρο (μη πέσετε τόσο χαμηλά και το κάνετε από ζήλια, θέλωντας να την σφραγίσετε)

    Μετωπικό φιλί: Ένα μητρικό φιλί ή το όχι πια σεξ, μόνο φίλοι.

    Λοβο-φιλί: Ρουφάτε απαλά το λοβό του αυτιού και τον πιπιλάτε χωρίς αγενείς θορύβους, γιατί θα την/τον κουφάνετε!

    Φιλί - Λιώσιμο: Πειραματιστείτε και διασκεδάστε με αυτό το φιλί . Βάλτε ένα μικρό κομμάτι πάγου στο στόμα σας και ανταλλάξτε το στόμα με στόμα, με τη βοήθεια της γλώσσας. Είναι ένα ερωτικό και α ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 167 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    [img]https://lh5.googleusercontent.com/-1OITMsDYAxs/TW9BvshbeBI/AAAAAAAAJZA/E-VC9GR6FPQ/s320/12520.jpg[/img]

    Η οικειότητα στο σεξ με ένα άτομο που το νοιάζεται και το αγαπάει είναι αυτό που ψάχνει κάθε άντρας. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που επιθυμούν με την οικειότητα αλλά δεν επιθυμούν- ή δεν χρειάζονται-το ρομάντζο. Μια φαντασίωση που έχουν όλοι οι άντρες είναι να έχουν μια γυναίκα με την οποία θα επικοινωνούν μονάχα όταν έχουν ανάγκη από σεξ. Μπορεί να γίνει όμως κάτι τέτοιο πραγματικότητα;

    Διάβασε τα παρακάτω 10 tips για να αποκτήσεις τη δικιά σου "friend with benefits".

    Aρ. 10 : Εξασκήσου
    Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι μια γυναίκα θα σου προσφέρει μια καθαρά σαρκική σχέση δίχως δεσμεύσεις εάν δεν έχεις κάνει πρώτα την έρευνα σου. Πρώτα από όλα θα πρέπει να μιλάς διαρκώς με γυναίκες, να μάθεις πώς να τις κάνεις να γελάνε, να φλερτάρεις μαζί τους και να τις κάνεις να νιώθουν άνετα μαζί σου. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα στενό κύκλο με φίλες γιατί στη τελική από εκεί θα βρεις την γυναίκα που ψάχνεις. Βγες έξω με μια γυναικοπαρέα και δες τις πιθανότητες που έχεις ανάμεσα τους

    Aρ. 9 : Δούλεψε με τη γλώσσα του σώματος
    Αρχικά φρόντισε να δίνεις προσοχή στα λόγια μιας γυναίκας και να διατηρείς θετική την γλώσσα του σώματος σου. Κράτα τους ώμους πίσω, το πιγούνι ψηλά, ίσια την πλάτη και πάνω από όλα χαμογέλα. Εάν ανησυχείς για την στάση του το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στηθείς μπροστά από έναν καθρέπτη και να κάν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 212 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (1)



    Βήμα 1
    Προετοιμάζουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ. Ενας ζεστός καναπές ή ενα κρεβάτι με φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια θα ήταν οτι πρέπει προκειμένου να δημιουργήσουμε ερωτικό κλίμα και καθεστώς χαλάρωσης . Αν το δωμάτιο μας δεν έχει θερμοκρασία τέτοια που να επιτρέπει στο πρόσωπο που θα λάβει το μασάζ να είναι ξαπλωμένο γυμνό , τότε θα πρέπει να ανάψουμε το air-condition ή το καλοριφέρ. Προσοχή : Σε καμία περίπτωση το πρόσωπο δε θα πρέπει να κρυώνει! Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να δαπανήσουμε κάποια χρήματα προκειμένου να στολίσουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ με ροδοπέταλα , κεριά και άλλα λουλούδια . Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι χαμηλός ή να αφήσουμε μόνο το φως των κεριών ! Κατόπιν φροντίζουμε για να δημιουργήσουμε κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα (απαραίτητο!). Βάζουμε ενα cd ή κασέττα να παίζει με χαλαρωτική αισθησιακή μουσική . Τέτοια για παράδειγμα είναι η μουσική των enigma! Ρυθμίζουμε το cd player στην επιλογή aytoreplay προκειμένου να μην χρειαστεί να διακόψουμε το μασάζ αν η μουσική σταματήσει! Φροντίστε για την καθαριότητα των χεριών σας . Ενα πολύ καλό πλύσιμο με σαπούνι επιβάλλεται καθώς εκτός από καθαρά θα προσφέρει και απαλά χέρια.

    Βήμα 2
    Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα έλαια. Προτιμείστε έλαια που δίνουν εγγύηση οτι δε θα δημιουργούν πρόβλημα κατά την επαφή τους με το σώμα ή το κυριότερο για τα γεννητικά όργανα.
    Αυτά ε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 186 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Κάθε σύστημα σχετικό με τη μαγεία είχε τα δικά του ειδικά σύμβολα. Αλλά μερικά από αυτά βρίσκονται σε όλες τις αποκρυφισηκές σχολές και θα έλεγε κανείς ότι είναι παγκόσμια. Και με την ελληνική μυθολογία συμβαίνει το ίδιο. Κάποια από τα σύμβολα της θα ερμηνεύσουμε σήμερα, με βάση πάντα τον μυστικισμό-αποκρυφισμό.
    Το δόρυ της Αθηνάς
    Ο δόρυ είναι παγκόσμιο σύμβολο. Ας θυμηθούμε τη λόγχη, την αιχμή του δόρατος, που τρύπησε το πλευρό του Ιησού επάνω στον Σταυρό, κάνοντας να τρέξει αίμα και νερό. Το νερό -σύμφωνα με τις γνώμες των αποκρυφιστών- είναι στενά συνδεδεμένο με το συναίσθημα και τις ευαισθησίες. Έτσι μπορεί να σημαίνει τη συναισθηματική αποδέσμευση, που έρχεται μετά τον θάνατο. Ας δούμε όμως τον συμβολισμό του στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Η Αθηνά ήταν η θεά της σοφίας. Αλλά ήταν και πολεμική θεά γι’ αυτό πήρε και την προσωνυμία Πρόμαχος. Ο μύθος μάς λέει ότι μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιηθεί δύναμη, ακόμη και με τα όπλα, για να ακολουθήσει κάποιος το μονοπάτι που οδηγεί στους πιο ειρηνικούς δρόμους. Όμως η θεά Αθηνά είναι και γυναίκα και προστάτιδα της γυναικείας ύπαρξης που τη χαρακτηρίζει το συναίσθημα, ενώ την αντρική τη χαρακτηρίζει η λογική. Το δόρυ, λοιπόν, σύμβολο του νερού και του συναισθήματος, είναι το όπλο με το οποίο παλεύει η γυναίκα στον άνισο αγώνα της με τον άντρα των πατριαρχικών κοινωνιών.
    Το κέρας της Αμάλθειας
    Η Αμάλθεια ήταν η κατσίκα που σύμφωνα με τον μύθο έθρεψε τον Δία, και αυτός για να της δείξει την ευγνωμοσύνη του, τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 201 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο, υπάρχουν όμως στην ζωή. Και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της. Κάποιοι μπήκαν στον κόπο και κράτησαν σημειώσεις. Για να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει όταν η πείρα μιλάει...

    1. Όσο πιο όμορφη είναι η γυναίκα που σε αγαπάει, τόσο πιο εύκολο είναι να
    την αφήσεις χωρίς ενοχές.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 171 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)


     

    Το 50% των γυναικών προτιμούν το σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ γιατί τις βοηθάει να απαλλαγούν από τις αναστολές τους και να είναι πιο τολμηρές και σέξι.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 170 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Ο λόγοι που δημιουργούνται οι συμμορίες ή τα συνδικάτα του εγκλήματος είναι πολλοί. Συνήθως έχουν να κάνουν με χρήματα, καθώς και με την χρήση του φόβου, του εγκλήματος και του εκβιασμού. Μερικές από αυτές δεν έχουν κάποια οργανωμένη δομή, ενώ άλλες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και βασίζονται σε στρατιωτική οργάνωση.



    Σε αντίθεση με αυτά που βλέπουμε στα media, η έννοια της συμμορίας έχει τις ρίζες της στα βάθη των αιώνων και εμφανίζεται σε πολλές μορφές. Οι Chinese Triads για παράδειγμα, είχαν δημιουργηθεί ως αντίσταση στον δικτάτορα Manchu το 1760 στην Κίνα, ενώ οι πασίγνωστες συμμορίες παρανόμων στην Άγρια Δύση, επικεντρωνόντουσαν εξ'ολοκλήρου στις ληστείες τραπεζών. Στις μέρες μας, υπάρχουν ακόμα αρκετές συμμορίες που δραστηριοποιούνται σε πολλά μέρη του κόσμου. Σας παρουσιάζουμε τις πιο "δημοφιλείς" και επικίνδυνες από αυτές. Οι Crips
    Πρόκειται για μια αφροαμερικάνικη συμμορία που ιδρύθηκε το 1969 στην Καλιφόρνια από τον 15χρονο Raymond Washington. Ξεκίνησε σαν μια συμπαγής ομάδα για να καταλήξει στις μέρες μας σε ένα δίκτυο από δεκάδες μικρές συμμορίες, που έρχονται συχνά σε ανοιχτή σύγκρουση.
    Δραστηριότητες: Φόνοι, ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών.
    Μέγεθος συμμορίας: Με την πάροδο των χρόνων οι Crips έγιναν μία από τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές συμμορίες στις ΗΠΑ, με μέλη που ξεπερνούσαν τα 30.000. Μιας και τα στοιχεία είναι ανεπίσημα, ο αριθμός μπορεί να είναι και μεγαλύτερος.
    Σύμβολα συμμορίας: Η συμμορία είναι γνωστή για την φαν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 222 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Άναυδους έχει αφήσει τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, μια φωτογράφος από το Παρίσι. Ενόψει της έκθεσής της "Nue York" φωτογραφίζεται γυμνή όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Δείτε το αποτέλεσμα (Pics)

    Οι φωτογράφοι πολλές φορές  λένε ότι βγάζουν την ψυχή τους μέσα από τη φωτογραφία. 
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 168 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    image

    Αν η ψυχή της είναι άβυσσος, τότε το σώμα της τι είναι; Πίεσε τα σωστά κουμπιά και βγάλε το συμπέρασμά σου...

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 244 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Η μέλισσα είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα έντομα. Ήδη από την Αρχαιότητα οι άνθρωποι αναγνώρισαν τη χρησιμότητά της και την περιέβαλαν με ποικίλες ιστορίες.


    Ένας από τους συνηθέστερους μύθους των Αρχαίων Ελλήνων θέλει τη Μέλισσα να είναι αρχικά μία υπερήλικη ιέρεια της θεάς Δήμητρας. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ιδιαιτέρως ευσεβής και εργατική. Η παροιμιώδης ευλάβειά της είχε συγκινήσει ακόμα και την ίδια τη Δήμητρα.

    Η θεά κρίνοντας ότι η γριά Μέλισσα ήταν αξιόπιστη και άξια για το έργο που επιτελούσε, αποφάσισε να της κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο. Συγκεκριμένα τη μύησε η ίδια στα πιο απόκρυφα μυστήριά της, αλλά η Μέλισσα δεν μπορούσε να τα αποκαλύψει σε κανένα άτομο.

    Οι υπόλοιπες γυναίκες γνώριζαν το ιδιαίτερο προνόμιο της Μέλισσας και ήθελαν να γίνουν κοινωνοί αυτών των απόκρυφων γνώσεων. Όλες ήθελαν να μάθουν τα θεϊκά μυστικά και τις ιδιαίτερες τελετουργίες προς τιμήν της Δήμητρας. Αλλά η Μέλισσα τηρώντας μία ακλόνητη στάση ποτέ δεν αποκάλυψε τις γνώσεις που της εμπιστεύθηκε κατ' ιδίαν η Δήμητρα. Οι υπόλοιπες γυναίκες εξοργίστηκαν από την άρνηση της Μέλισσας και σε μία στιγμή υπό το κράτος της φρενήρους οργής διαμέλισαν σε πολλά μικρά κομμάτια τη δύστυχη γριούλα ιέρεια.

    Η Δήμητρα όταν συνειδητοποίησε το κακό που είχε γίνει εξοργίστηκε αφάνταστα και τιμώρησε τις γυναίκες πολύ αυστηρά εξαπολύοντας έναν φονικό λοιμό και ταυτοχρόνως από τα κομμάτια της Μέλισσας δημιουργήθηκαν ολόκληρα σμήνη από μικρά εντυπωσιακά έντομα. Αυτά ήταν οι μέλισσες.
    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 175 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Στην κορυφή της λίστας με τις αφροδισιακές τροφές κατέταξε καναδική μελέτη τον κρόκο, το διάσημο μπαχαρικό που φύεται στην Κοζάνη.

    Το κρασί και η σοκολάτα φαίνεται επίσης να έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, όμως αυτές βρίσκονται κυρίως στο μυαλό, καθώς επηρεάζουν το επίπεδο των ενδορφινών και της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Το, δε, αλκοόλ επιβεβαιώθηκε ότι αυξάνει μεν τη σεξουαλική διέγερση, αλλά μειώνει τη σεξουαλική απόδοση.

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 141 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Με την πεταλούδα και τον συμβολισμό της φαίνεται πως ασχολήθηκαν ιδιαίτερα οι αρχαίοι λαοί του Μεξικού.



    Στο ''Las Mariposas entre los Antiguos Mexicanos'', (Οι πεταλούδες στους αρχαίους Μεξικανούς) του Carlos Beutelspacher καταγράφεται η στενή παρατήρηση της πεταλούδας από τους αρχαίους μεξικανικούς πολιτισμούς των Μιξτέκ των Κχολουλτέκ και των Αζτέκοι|Αζτέκ. Εκεί φαίνεται πώς οι πεταλούδες συμβόλιζαν τη φωτιά, την ψυχή, το θάνατο, τους πολεμιστές τους ταξιδιώτες και τα κολίβρια.Οι αρχαίοι Μεξικανοί γνώριζαν τους κύκλους ζωής των λεπιδόπτερων και έδιναν ονόματα σε κάθε φάση τους. Στη Ναχουάτλ γλώσσα|γλώσσα Ναχουάτλ η φάση του αυγού ονομάζεται ''αχουαχπαπαλότλ'' (αμάρανθος) εξαιτίας της ομοιότητάς του με τους σπόρους του φυτού. Οι προνύμφες ονομάζονται ''οκουϊλίν'' και έδωσαν το όνομά τους σε αρκετές γεωγραφικές περιοχές. Στην ενήλικη πεταλούδα έδωσαν και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα σε ορισμένες περιοχές να δίνουν το όνομα ''παπαλότλ''.

    Ο Beutelspacher καταγράφει επίσης δύο σημαντικές θεότητες, την Ξοτσικετζάτλ και την Ιτζπαπαλότλ. Η Ξοτσικετζάτλ ήταν η θεά της αγάπης, των λουλουδιών, της βλάστησης και της φωτιάς. Το όνομα της θεάς σημαίνει όμορφο λουλούδι, πιθανή απεικόνιση του είδους ''papilio multicaudatus'', μιας πολύ κοινής πεταλούδας του κεντρικού Μεξικό|Μεξικού. Αυτή η θεά προστάτευε τους καλλιτέχνες, τους βιοτέχνες, τους ζωγράφους και τις κοινές γυναίκες. Ενίοτε συνδέεται με το κολίβρι, αν και ο Beutelspacher παρέχει αρκετά επιχειρήματα για τ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 177 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Cocottine = Φόρμες μίας δόσης, από πορσελάνη ή πηλό, μικρού μεγέθους και κυλινδρικού σχήματος, που χρησιμεύουν στο μαγείρεμα, σε μπεν μαρί, κρεμών ή σουφλέ.
    Οι δικές μας cocottine με τυριά και καπνιστή γαλοπούλα είναι ένα κυρίως πιάτο, πολύ γευστικό, μελετημένο για παιδιά, ιδιαίτερα τα πιο "δύσκολα”, εκείνα που δεν έχουν και πολύ διάθεση να φάνε, γενικώς.
    Για τα άλλα, στο χέρι σας είναι να επιλέξετε συνδυασμούς υλικών τέτοιους που θα τα κάνουν να φάνε "δύσκολα” φαγητά. Εδώ αναφέρομαι στην βασική συνταγή (μόνο με τυριά), στην οποία όμως μπορείτε να προσθέτετε γεύσεις όπως μπρόκολου, σπανακιού, φρέσκων φασολιών, διαλέξτε που είναι το... πρόβλημά σας.
    Θα σερβίρετε αυτή τη νοστιμιά σε τέσσερα μικρά πήλινα σκεύη, έχοντας εξασφαλίσει ότι παρά την ευκολία της (αρκούν δέκα λεπτά προετοιμασίας και άλλα είκοσι ψησίματος), η συνταγή θα αποδειχθεί μία πραγματική νοστιμιά, όχι μόνο για τους πιτσιρικάδες αλλά και για τους μεγαλύτερους και πιο λιχούδηδες συνδαιτυμόνες σας.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 131 | Added by: annamaroulia | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Η πολιτισμική τάση goth είναι μια σύγχρονη υποκουλτούρα διαδεδομένη σε πολλές χώρες. Άρχισε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '80 στη σκηνή του gothic rock, παρακλαδιού του μεταπάνκ και απέκτησε αρκετά μεγάλο ρεύμα μετά το ουσιαστικό τέλος του πανκ και την άνοδο του New Wave. Η goth έχει επιζήσει πολύ περισσότερο από άλλες τάσεις της ίδιας εποχής και συνεχίζει μέχρι σήμερα να διαφοροποιείται και να εξελίσσεται.
    Τα καλολογικά στοιχεία και οι πολιτιστικές ροπές τους δείχνουν επιρροές από τη γοτθική λογοτεχνία του δέκατου ένατου αιώνα και το Παρακμιακό Κίνημα, μαζί με πρώιμες ταινίες φρίκης -ειδικά αυτές του γερμανικού εξπρεσιονισμού- και - σύμφωνα με τον Cesar Fuentes Rodriguez και την Carol Siegel - σε μια μικρότερη έκταση, τη σαδομαζοχιστική BDSM κουλτούρα. Η goth εκφράζεται τόσο σαν μουσικό στυλ όσο και σαν αισθητική και μόδα.
    Η goth μουσική καλύπτει διάφορες μορφές, κοινός τόπος όμως για τους περισσότερους καλλιτέχνες είναι μια τάση προς τον σχετικά πένθιμο και επαναλαμβανόμενο ήχο, τους απαισιόδοξους στίχους και τα χαμηλών τόνων μπάσα φωνητικά. Οι μορφές της goth μουσικής κυμαίνονται ορισμένες φορές από το gothic rock στο punk. Σημαντικοί goth καλλιτέχνες ήταν οι Bauhaus, Siouxsie and the Banshees, David Vanian, The Mission, Fields of the Nephilim, The Cure, Christian Death, Dead Can Dance.
    Η goth μόδα δίνει έμφαση στην εικόνα του ανδρογύναιου, στα ρούχα της εποχής του Μεσαίωνα, της Αναγέννησης και της Βικτοριανής εποχής ή ένα συνδυ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

          


       








                  ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 123 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (1)

    Πρώτα τους είπαν fuck buddies, αργότερα friends with benefits και τελευταία FF. Aλλά είναι το κίνημα των Fuck Friends η λύση για τις περιόδους που είσαι single; ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 147 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Κάθε λαός έχει τις παραδώσεις του, τα ήθη και τα έθιμα του και φυσικά τους μύθους του. Μέσα από αυτά ξεπηδούν πλάσματα φανταστικά και μαγικά, με υπερφυσικές ιδιότητες και μοναδική μορφή. Πολλά από αυτά τα όντα τα συναντάμε σε διαφορετικούς λαούς παρότι βρίσκονται μίλια μακριά, με κάποιες προσαρμογές ανά περιοχή. Ο μονόκερως, ο φοίνικας, ο μανδαγώρας και άλλα εμφανίζονται συχνά σε ιστορίες ανά τον κόσμο.

    Υπάρχει όμως ένα μοναδικό πλάσμα που έχει εξάψει την φαντασία των λαών όσο κανένα άλλο. Το άκουσμα του προκαλεί δέος και τρόμο στις καρδιές των ανθρώπων ενώ έχουν γραφτεί αναρίθμητες ιστορίες που το περιγράφουν. Δεν είναι άλλο από τον θρυλικό δράκοντα.
    Στο άκουσμα αυτής της λέξης μας έρχονται στο νου σκέψεις πέρα από το μυθικό πλάσμα. Είναι μία λέξη που της έχουμε αποδώσει πολλές έννοιες, είτε αυτούσια είτε στα παράγωγα της. άλλες φορές με θετική και άλλες με αρνητική απόδοση.
    Δράκος αποκαλείται ένας εγκληματίας αλλά και ένας μεγάλος στρατηγός. Δρακόντεια είναι τα αυστηρά μέτρα κ αποφάσεις, δρακοντιά είναι είδος φυτού ενώ δράκαινα λέμε την πολύ σκληρή γυναίκα. Οι περισσότερες έννοιες που χαρακτηρίζουν τις παραπάνω λέξεις έχουν να κάνουν με την φύση της συμπεριφοράς που έχουν αποδοθεί και στο μυθικό πλάσμα. Την αγριότητα, την επιθετική συμπεριφορά, την μεγαλοπρέπεια και τον όλεθρο που ο δράκος μπορεί να προκαλέσει στον κόσμο των ανθρώπων.
    Στα μάτια των αφηγητών και των παραμυθάδων της δύσης, ο δράκος είναι η ίδια ενσάρκωση του κακού και του χάους. Στα μά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 156 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Ένας νευροδιαβιβαστής, η σεροτονίνη, μια χημική ουσία στον εγκέφαλο, φαίνεται να ελέγχει τις σεξουαλικές προτιμήσεις, τουλάχιστον στα αρσενικά ποντίκια, τα οποία μπορούν να γίνουν αδιάφορα απέναντι στα θηλυκά, δείχνοντας παράλληλα ενδιαφέρον για άλλα αρσενικά, όπως αποκάλυψαν πειράματα Κινέζων επιστημόνων.

    Είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι ένας γνωστός νευροδιαβιβαστής παίζει ρόλο στη σεξουαλική ζωή ενός θηλαστικού, αν και άλλοι επιστήμονες συστήνουν επιφύλαξη κα ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Μερικές φορές, είναι απλά αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Κι ας ορκιζόμαστε όλοι ότι αυτό που θέλουμε να ξέρουμε είναι η απόλυτη αλήθεια και τίποτα λιγότερο από αυτή.

    Για να σας βοηθήσουμε να αναθεωρήσετε αυτήν την τελευταία άποψη, ιδού τα δημοφιλέστερα ψέματα που λέμε -σχεδόν- όλοι και οι καταστροφικές αλήθειες πίσω τους. Μαζί με τ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 180 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Ένας άνδρας είναι ευαίσθητος... μπορεί και περ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 191 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη, που περιγράφει μια σειρά ερευνών του Πανεπιστημίου του Michigan, η ψυχολόγος Terri Conley υποστηρίζει ότι «όταν οι γυναίκες βρεθούν μπροστά σε μια πρόταση δελεαστική όσον αφορά την ασφάλεια και τη σεξουαλική ικανοποίηση είναι εξίσου πιθανό με τους άνδρες να πουν ναι στο περιστασιακό σεξ».

    Η έρευνά της δείχνει ότι οι γυναίκες, όπως και οι άνδρες, έχουν ως κίνητρο την ευχαρίστηση που επιδιώκουν όταν προχωράνε σε μια περιστασιακή σεξουαλική σχέση. Η διαφορά είναι απλά ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να ικανοποιηθούν από μια βραχυπρόθεσμη σχέση και το ξέρουν.

    Η Conley περιγράφει μια σειρά πειραμάτων, που διαπίστωσαν ότι αν μια φοιτή ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 195 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    H Lara Stone σε φωτογράφιση μόδας (και όχι sexy shooting) της Γαλλικής Vogue (και όχι αντρικοπυ περιοδικού). Οι εικόνες διανθίζονταις με άντρες που φοράνε ζαρτιέρες προσδίδοντας kinky στοιχεία.

    Φαίνεται πώς και τα γυναικεία περιοδικά θέλουν την τσόντα τους. Και όταν βλέπουμε την Vogue που θεωρείται το περιοδικό που ορίζει το γυναικείο στυλ, τότε μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για μία νέα τάξη πραγμάτων.

     

    LaraStoneVogueParis2 ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 171 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Είναι ερωτευμένη μαζί σου, την κάνεις να νιώθει σέξι, θέλει να σε ικανοποιήσει. Είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα την κάνουν να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.Άντρες και γυναίκες κάνουν σεξ για διαφορετικούς λόγους. Είναι γνωστό ότι εμείς είμαστε πιο εγκεφαλικές. Για να μην ψάχνεις λοιπόν τι έχει στο κεφάλι της κι αποφάσισε να σου κάτσει, θα σου δώσω εγώ τις απαντήσεις που ψάχνεις.

    Φιλάς υπέροχα

    Ακόμα κι αν τα προκαταρτικά για σένα είναι πολύ περισσότερα από ένα φιλί, εκεί θα κριθείς. Άλλωστε το έχουν πει και έρευνες ότι ο τρόπος που φιλάμε λέει πολλά για τον τρόπο που κάνουμε σεξ. Ένα παθιάρικο φιλί διαρκείας λοιπόν είναι ότι χρειάζεται για να πειστεί και να πέσει στην αγκαλιά σου.

    Το θεωρεί το επόμενο βήμα

    Φυσικά μιλάω για τα στάδια της σχέσης. Κάποιες έχουν ένα όριο κι αποφασίζουν ότι πλέον ήρθε η στιγμή να προχωρήσουν. Βγήκατε, τα είπατε, δειπνήσατε, πήγατε σινεμά, άρα ήρθε η στιγμή να βρεθείτε και στο κρεβάτι. Για άλλες πάλι δεν υπάρχει κανένα όριο, όποτε μπορεί να είσαι τυχερός και να την έχεις από το πρώτο βράδυ σας.

    Την κάνεις να νιώθει σέξι
    Και είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Όταν της κάνεις κομπλιμέντα για την εμφάνισή της και τα προσόντα της, αυτόματα νιώθει σέξι. Και μια σέξι γυναίκα πώς να κρατηθεί; Δεν γίνεται. Θέλει να σου αποδείξει ότι αυτό που φαντάζεσαι για εκείνη είναι πραγματικότητα. Αν είσαι τυχερός θα στο αποδείξει μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

    Ρομαντισμός πάνω απ’ όλα

    Έχεις ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 142 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Μια 21χρονη φοιτήτρια από το Βέλγιο έβγαλε στο «σφυρί» την παρθενιά της, μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών Yantra Escorts που εδρεύει στο Άμστερνταμ.

    Η Noelle γράφτηκε στο site το Μάρτιο και ύστερα από δύο μήνες αρκετών προσφορών (με αρχική τα 5.000 ευρώ), αποδέχτηκε το ποσό των 50.076 ευρώ που πρόσφερε ο άγνωστος πλειοδότης.

    Ο «νικητής» την «αγόρασε» για 24 ώρες, ενώ βάσει της συμφωνίας θα πρέπει να τη βγάλει έξω για ψώνια και για δείπνο σε εστιατόριο της επιλογής της. Θα του δοθεί πιστοποιητικό παρθενίας από γιατρό, ενώ η πράξη μπορεί να γίνει μόνο με τη χρήση προφυλακτικού.

    Στο site υπήρχαν φωτογραφίες της κοπέλας σε προκλητικές πόζες.

    Μάλιστα, η ίδια, δήλωσε ότι θα δώσει το 5% του ποσού αυτού σε φιλανθρωπικό σκοπό, για να αποδείξει ότι δεν είναι «πόρνη». - newsbeast.gr

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 163 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Το έχουμε ξαναπεί: ο φετιχισμός φεύγει από το περιθώριο και γίνεται ολοένα και περισσότερο μέρος του maistream lifestyle. Αφού είδαμε Μαζωνάκη και Παπαρίζου να βάζουν έντονα BDSM στοιχεία στα βίνεο κλιπ τους, όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότεροι φωτογράφοι επιδιώκουν να κάνουν kinky shootings (ο δικός μας, Γιάννης Τσιλίδης, ξεκίνησε να τα κάνει χρόνια νωρίτερα).

    Δείτε μία προσομοίωση bondage που έγινε με πρωταγωνίστρια την Βενετία Κυρίου.

    Μπορεί να απέχει αρκετά από την πραγματική τέχνη και τεχνική του bondage ωστόσο δεν παύει να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας. Και είναι και ωραίο το μοντέλο ;)

    ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 122 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Σε συμφωνία με τον Ότο Ρεχάγκελ ήρθε η διοίκηση της Χέρτα, για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, έως το τέλος της σεζόν.

    Η είδηση είχε ... γίνει γνωστή από την Παρασκευή και λίγες μόλις ώρες αργότερα οι δύο πλευρές κατέληξαν σε γάμο.

    Ο Ότο Ρεχάγκελ έδωσε μάλιστα το «παρών» στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου για την αναμέτρηση της Χέρτα με τη Ντόρτμουντ.

    «Ο Ότο συμφώνησε να μας βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη κίνηση για να βγούμε από την αγωνιστική κρίση», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Βερολίνου, Μίχαελ Πρέετς.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 143 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)



    Category: Μουσικά Νέα | Views: 171 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Η ώρα για την αποθέωση των εκπορθητών της Μόσχας, έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο (17:15-NS1) στον ΝΑΟ και είναι πανέτοιμος να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

    Το κλίμα είναι εξαιρετικό στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων μετά και απο την μεγάλη εμφάνιση στην ... ρωσική πρωτεύουσα, απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν.

    Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι κάθονται στους καναπέδες και κλαίγονται για το ένα ματς που δίνουν κάθε εβδομάδα-και αυτό ΦΙΛΙΚΟ-οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν μάχες σε τρία μέτωπα.

    Πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ διεκδικεί φέτος η ομαδάρα του Ερνέστο Βαλβέρδε και σας καλεί σήμερα να της συμπαρασταθείτε εκ νέου και να την γεμίσετε με περισσότερη δύναμη για την συνέχεια.

    Αγωνιστικά υπάρχουν τα προβλήματα με τις απουσίες των Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, αλλά ο Θρύλος δεν μασάει απο αυτά και το έχει δείξει και στο παρελθόν.

    Πατήστε εδώ για να δείτε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και αυτή του Πανιωνίου.
    Category: Αθλητικά νέα | Views: 202 | Added by: marios | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Πριν προσπαθήσεις να κάνεις κάτι καινούριο, σπάσε την περίοδο της ρουτίνας...  έξω από τη σεξουαλική σας ζωή, κάνοντας κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί, ακόμα κι αν αυτό είναι μαραθώνιος παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που θα κάνετε, αρκεί να μην έχει γίνει πάλι τον τελευταίο μήνα. Κάνοντας διαφορετικά πράγματα στην καθημερινότητά σας, θα ανοίξετε τις πόρτες για νέες περιπέτειες και στη σεξουαλική σας ζωή. Εκτός αυτού όμως, καλό θα κάνετε και στη σχέση σας γενικότερα, καθώς κανείς δε θέλει να κάνει τα ίδια πράγματα συνέχεια. Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ βαρετή αν δεν ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 158 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Όσοι έχετε μπερδευτεί με τη σύγχρονη Ελληνίδα για το τι ζητάει πλέον στο sex από έναν άντρα, ήρθε μια νέα έρευνα να σου λύσει όλες σου τις απορίες.

    Αναλυτικά η έρευνα που ξεκαθαρίζει το τοπίο στο… ελληνικό «παραδοσιακό» κρεβάτι:

    Στο πρωινό σε ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 188 | Added by: marilou | Date: 2012-02-19 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 3
    Φίλοι-Επισκέπτες: 3
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz