Κυριακή, 2024-05-19, 4:48 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Φεβρουάριος » 05
    Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αυνανισμός στην ενήλικη ζωή, τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας. Και ενώ είναι γεγονός ότι υπάρχει περισσότερη σεξουαλική ελευθερία και μεγαλύτερη απελευθέρωση στη σχέση των δύο φύλων, έχουμε αύξηση της ...
    αυνανιστικής έκφρασης στον ενήλικα. Όμως, δεν φαίνεται να είναι παράξενο.
    Οι μελέτες, σε παγκόσμια βάση, που αναφέρονται στη σεξουαλική συμπεριφορά του ανθρώπου δείχνουν ότι η συνήθεια, η τάση και ο τρόπος του σεξουαλικού μοντέλου στον ενήλικο περικλείει και τον αυνανισμό. Πριν από δέκα χρόνια στην Αμερική μια μελέτη έδειξε ότι σχεδόν ο ένας στους δύο παντρεμένους άντρες αυνανίζεται κατά περιόδους στη σεξουαλική του ζωή.
    Ο αυνανισμός είναι απολύτως φυσιολογικός στην εφηβική περίοδο. Και μέσα από τον αυνανισμό ο έφηβος προετοιμάζεται για τη σεξουαλική του διεκδίκηση και συντροφικότητα. Έτσι λοιπόν, κλείνοντας την εφηβεία του, αρχίζει να φτιάχνει σχέσεις ή να εκφράζεται σεξουαλικά από κάποια γυναίκα (ακόμα και κοινή). Πρέπει να αρχίζει να απομακρύνεται από την έννοια του αυνανισμού και να αναζητά τη γυναικεία γνωριμία, τη σεξουαλική επαφή και το δικό του ηδονικό μοίρασμα με το κορμί ενός άλλου συντρόφου. Και φυσικά, αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.
    Η παράταση του αυνανισμού μέσα στην ενήλικη ζωή είναι απομόνωση. Εκφράζει την ανασφάλεια, την ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 259 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)






















    Επτά μαγευτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο που διαθέτουν αξεπέραστη φυσική ομορφιά ανακοίνωσε το ελβετικό ίδρυμα «New7Wonders Foundation» ότι επιλέχθηκαν -μετά από ψηφοφορία του κοινού και μελέτες ειδικών- για να αποτελέσουν τα επτά νέα θαύματα της φύσης. Καταπράσινα πάρκα, τροπικά βουνά αλλά και παραδεισένιες παραλίες και ανεξερεύνητα νησιά ανήκουν στη λίστα των επτά νέων πιο εντυπωσιακών σημείων στον πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά της φύσης μπορεί να είναι καλά κρυμμένη αλλά όταν έρχεται στο φως… ο παράδεισος είναι επί της γης!
    1. Νησί Jeju στη Νότια Κορέα
    perierga.gr - Οι 7 νέες μαγευτικές τοποθεσίες του πλανήτη!
    2. Table Mountain στη Νότια Αφρική
    perierga.gr - Οι 7 νέες μα
		<!-- ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 220 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Ένα διαγαλαξιακό ταξίδι μπορεί και να μην είναι το άπιαστο όνειρο που ίσως πιστεύετε. Οι παρακάτω προορισμοί μοιάζουν από άλλον πλανήτη για τους οποίους η ειδική στολή της NASA δεν είναι απαραίτητη.





    Árbol de Piedra, Βολιβία


    Στην αμμώδη έρημο Siloli της επαρχίας Ποτοσί της Βολιβίας βρίσκεται το Stone Tree. Αυτό το φυσικό μνημείο οφείλεται στην αιολική διάβρωση που έχουν υποστεί τα ηφαιστειογενή πετρώματα της περιοχής. Στο χώρο υπάρχει πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όμως η διάρκεια παραμονής περιορίζεται στη μισή ώρα.


    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 266 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού είναι το δυνατό σημείο του σύγχρονου τουρισμού. Από αυτό δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ανάλογες ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα να «ζήσουν» σε άκρως ιδιαίτερα μέρη.

    Έχετε ποτέ σκεφτεί πως θα θέλατε να πάρετε πρωινό στα "σπλάχνα" ενός ηφαιστείου, να κοιμηθείτε "αγκαλιά" με τα ψάρια του Ειρηνικού Ωκεανού ή να "ταξιδέψετε" στην αγκαλιά του Μορφέα πάνω σ' ένα τρένο ή αεροπλάνο; Αν ναι, αρκεί ένα κλικ στο διαδίκτυο για να ανακαλύψετε ξενοδοχεία που μπορούν να υλοποιήσουν αυτά και πολλά άλλα ...περίεργα όνειρα κι επιθυμίες σας.

    Ένα απ' αυτά τα περίεργα ξενοδοχεία, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, καθημερινά, σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, είναι το "Propeller Island City Lodge" του Βερολίνου, κάθε ένα από τα 30 του δωμάτια είναι ...παράξενο, με το δικό του διαφορετικό τρόπο και γι' αυτό έχει φροντίσει ο καλλιτέχνης- ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Λαρς Στρόσεν. Ένα από τα δωμάτια, το πρώτο που χτίστηκε, μοιάζει με μια ζωντανή μεσαιωνική πόλη, γεμάτη χρώματα, μ' ένα μίνι γκολφ να περιστοιχίζει το κεντρικό κρεβάτι, που με τη σειρά του, μοιάζει με κάστρο!



    Σ' ένα άλλο από τα δωμάτια, τα έπιπλα είναι καρφωμένα στο... ταβάνι, ένα άλλο έχει φέρετρα αντί κρεβατιών ή -εναλλακτικά- κελιά λιονταριών, ενώ για όσους θέλουν να τη βγάλουν στη... στενή, υπάρχει το "Δωμάτιο της Ελευθερίας", που μοιάζει με φυλακή.

    Υπάρχουν, επίσης, ξενοδοχεία, όπου κυρίαρχο είναι το υγρό στοιχείο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 217 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Κάθε άντρας βρίσκει ελκυστικό ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Βέβαια, αν χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω οκτώ τρικ, θα τον κάνεις να ξεχάσεις τους τύπους και να μπλεχτεί στα δίχτυα σου.
    Χρησιμοποίησε όσα περισσότερα μπορείς και μάγεψε τον. Δεν αποτελούν κάποιο νέο επίτευγμα ή ανακάλυψη, αλλά οι περισσότερες ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα βασικά για να κερδίσουμε έναν άντρα.

    1. Στην τρίχα: φυσικά στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ, η πρώτη αίσθηση που λαμβάνει ενεργό ρόλο (ειδικά για τα αρσενικά όλου του πλανήτη) είναι η όραση. Αυτό σημαίνει ότι το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι αλλά και όλοι οι άντρες έλκονται περισσότερο (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) από μια γυναίκα που φαίνεται θηλυκή. Γι' αυτό και δεν πρέπει να παραμελείς τα γνήσια γυναι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 204 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Αν και έχουν υπάρξει κάποιες έρευνες που κατακρίνουν τη χρήση των διαφόρων gadget εν ώρα πτήσης, ωστόσο η American Airlines έχει διαφορετική άποψη.

    Ακολουθώντας το παράδειγμα που ξεκίνησε πρώτη η Alaska Airlines το περασμένο Μάιο, θα αντικαταστήσει και αυτή τα 41 χάρτινα εγχειρίδια που απαιτείται να έχει ο κάθε πιλότος μαζί του στις πτήσεις με ένα iPad. Όλα τα εγχειρίδια αυτά θα βρίσκονται μέσα στη συσκευή υπό τη μορφή PDF και θα μπορούν να τις διαβάζουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GoodReader. Αν και οι χάρτες θα παραμείνουν στην κοινή χάρτινη μορφή τους, με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθούν 2,4 εκατομμύρια σελίδες χαρτιού, ενώ η ενημέρωση των εγχειριδίων αυτή θα γίνεται πολύ πιο εύκολα και γρηγορότερα.

    Η εναλλαγή αυτή από το χαρτί σε ηλεκτρονική μορφή θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε καύσιμα. Αν και στη γενικότερη εικόνα η εξοικονόμηση αυτή να μην είναι σημαντική μπροστά στα τεράστια οικονομικά ποσά που δαπανούν για καύσιμα οι αεροπορικές, δεν παύει όμως να μην εξοικονομείται και χαρτί, οπότε η κίνηση αυτή αποκτά μία περιβαλλοντική χροιά.

    Προς το παρόν την έγκριση από το FAA έχει πάρει μόνο η συσκευή iPAD, οπότε οι πιλότοι/οπαδοί άλλων ταμπλετών θα πρέπει να περιμένουν ακόμα
    Category: Κόσμος | Views: 233 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Η Χάλκη είναι ένα από τα μικρότερα νησιά του συμπλέγματος των Δωδεκανήσων. Είναι ένα όμορφο νησί με παρθένες ομορφιές και πεντακάθαρες παραλίες.
    Βρίσκεται στα δυτικά της Ρόδου και απέχει από το κεντρικό λιμάνι της 35 ν.μ., ενώ από τη Σκάλα Καμείρου μόνο 11 ν.μ. Η έκτασή του φτάνει τα 28 τ. χλμ. Είναι ορεινό νησί με πετρώδες έδαφος.
    Αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όσους αποφεύγουν τα πολυσύχναστα και κοσμικά τουριστικά θέρετρα, και προτιμούν τα ήσυχα νησιά που προσφέρονται για φυσιολατρικές διαδρομές και έχουν να επιδείξουν σημαντικά ιστορικά μνημεία.
    Τα τελευταία χρόνια η Χάλκη έχει ανακηρυχθεί ΄΄κέντρο ειρήνης και φιλίας΄΄. Νέοι απ' όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το νησί και διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Γι' αυτό το σκοπό έχει δημιουργηθεί και κοινοτικός ξενώνας.
    Έτσι, η φήμη του νησιού εξαπλώνεται και κάθε καλοκαίρι το επισκέπτονται ολοένα και περισσότεροι φίλοι των ταξιδιών. Προγραμματίστε τις διακοπές σας στη γοητευτική Χάλκη και περάστε αλησμόνητες μέρες στο ήσυχο λιμάνι του Αιγαίου...

    ΙΣΤΟΡΙΑ

    Η Χάλκη κατοικείται από τα προϊστορικά χρόνια. Η ιστορική της διαδρομή ταυτίζεται με αυτή της γειτονικής Ρόδου.
    Κατοικήθηκε από Πελασγούς, Κάρες, Δωριείς και Φοίνικες.
    Σύμφωνα με τα ευρήματα των ανασκαφών το νησί άκμασε από τον 10ο έως και τον 5ο π.Χ. αιώνα. Στο Παλιό Χωριό, στην κορυφή του λόφου θα δείτε τα ερείπια της αρχαίας ακρόπολης.
    Τον 13ο αιώνα οι Ενετοί κυριάρχησαν στο νησί. Τα ερείπια ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 202 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Στη διάσημη ακτή Κολυμπήθρες στη Πάρο και κτισμένο σε μια πλαγιά με πανοραμική θέα στον κόλπο και τη Νάουσα, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο 4 αστέρων των Κυκλάδων διαθέτει ένα χώρο 100.000μ³ που βλέπει σε μια ιδιωτική ακτή.

    Το Porto Paros, κτισμένο σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, διαθέτει 199 δωμάτια, από τα οποία τα 69 είναι μπανγκαλόου. Το συγκρότημα απέχει 3.5χμ. από τη Νάουσα και 14χμ. από την πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικία. Βρίσκεται πολύ κοντά στο υδάτινο πάρκο της Πάρου και η κοντινότερη παραλία βρίσκεται 500μ. μακριά.

    Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια 24ωρη ρεσεψιόν, μια πισίνα και ένα κατάστημα, μια αίθουσα τηλεόρασης και έναν παιδότοπο για τους μικρότερους επισκέπτες, καθώς και ένα μπαρ και ένα εστιατόριο. Το κέντρο της Νάουσας, γνωστό για τη νυχτερινή του ζωή, βρίσκεται περίπου 2.5χμ. μακριά.

    Από 360 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 7 διαν/σεις και με πλήρη διατροφή
    Category: Ελλάδα | Views: 186 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Δεν θα θέλατε να γνωρίζετε τα τρικ που χρησιμοποιούν άλλες γυναίκες για να ικανοποιούνται, μόνες ή με τον παρτενέρ τους; 
     Ζητήσαμε από απενοχοποιημένες φίλες, που βρίσκονται στο σεξουαλικό τους peak, να μας αποκαλύψουν τι είναι αυτό που τις φτιάχνει ερωτικά, είτε πρόκειται για αθώα sexy SMS είτε για προκλητικά S&M σενάρια στο κρεβάτι. (Παρακαλούμε, οι ντροπαλές να απομακρυνθούν από αυτό το άρθρο.)
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 192 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Παλιοί Πόροι, Ανω Σκοτίνα, Παλιός Παντελεήμονας, φαράγγια του Ενιπέα με το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου και του Ουρλιά με τους μικρούς καταρράκτες, µικρές ψηφίδες στη µεγάλη γοητεία του θεϊκού όρους

    Υπό το βλέµµα του Ξένιου ∆ιός

    Είναι να το έχει ο τόπος να σε προσκαλεί κοντά του. Και εδώ στον Κάτω Όλυμπο το κεραυνοβόλο βλέμμα του Ξένιου Δία συντηρεί μια τέτοια ατμόσφαιρα.

    Έτσι, σε μια παλαιότερη επίσκεψή μας στον ξενώνα Αγνάντι, ψηλά στον Παλιό Παντελεήμονα, η κυρία Πόπη στρώνει τον σοφρά μπροστά στο τζάκι με όλα του Ολύμπου τα καλά: λουκάνικο, γαλοτύρι, σπετσοφάι και τσίπουρο από κούμαρα, διάφανο και μυρωδάτο. Οπως μας εξηγεί, εδώ στη σκιά του θρόνου του Ξένιου Δία, η μητέρα την Κυριακή δεν έτρωγε ποτέ τη μερίδα της, αλλά τη φύλαγε μήπως και χτυπήσει την πόρτα κάποιος ξένος. Γι' αυτό η φιλοξενία είναι εδώ παλιά, αρχαία, παράδοση.

    Μια παράδοση που διατηρείται όπως το φυσικό περιβάλλον του θεϊκού βουνού σε δυο φαράγγια, του Ενιπέα και του Ουρλιά, και στους τρεις πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς, τους Παλιούς Πόρους, την Ανω Σκοτίνα και τον Παλιό Παντελεήμονα. Ο τελευταίος οικισμός είναι ήδη γνωστός και πολύ αγαπημένος προορισμός.

    Αλλά μαζί με τους άλλους δημιουργεί μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και γοητευτική ενότητα.

    Το θεϊκό βουνό σε ακολουθεί...

    Ο συνθέτης αυτού του αφιερώµατος προς τον Ολυµπο ξέρει πως ό,τι και να κάµεις, σαν έχεις ανεβεί στον Ολυµπο, ο Ολυµπος σε ακολουθεί. Ο Φράνσις Φάρκιουαρ, ο Αμερικανός ο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 166 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Αν πολλές φορές σπαζοκεφαλιάζεις προσπαθώντας να καταλάβεις
    τι σκέφτεται 'το πρόσωπο' για εσένα...

    παρατήρησε απλώς τις κινήσεις του σώματος του και μάθε αν σε θέλει, αν σου λέει ψέματα, αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Το σώμα δε λέει ποτέ ψέμματα.

    Οι επικοινωνιολόγοι λένε ότι ένας άντρας καταλαβαίνει αν ενδιαφέρεται για μια γυναίκα και το αντίθετο από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο της γνωριμίας τους. Σε αυτά λοιπόν τα πρώτα 600 δευτερόλεπτα, δεν στέλνει μόνο η καρδιά μας μηνύματα και σκιρτήματα. Μιλάει και το σώμα.

    Ωστόσο δεν είμαστε όλοι σε θέση να καταλάβουμε τα αισθήματα του άλλου από τον τρόπο που κινεί και στήνει το σώμα και τα διά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 239 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (1)

    Είσαστε τόσο ερωτευμένοι που αποφασίσατε να παντρευτείτε. Κοινή ζωή. Γάμος. Η ημερομηνία ορίστηκε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες, η οργάνωση... Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, η δεξίωση και φυσικά το ταξίδι του μέλιτος!

    Κατευθύνεσαι προς ένα έγκυρο ταξιδιωτικό γραφείο και προσφέρεις στον εαυτό σου κάτι που πραγματικά σου αξίζει.

    Λίγες μέρες μακριά από όλους. Οι δυό σας. Η καλύτερη έναρξη ενός γάμου. Για να μπείτε στην καινούρια σας ζωή με το δεξί... Σεϋχέλλες!

    Εμπειρία μοναδική, διαφορετική. Ένα "cocktail" 115 πρωτόγονων νησιών που θα σου εξασφαλίσουν αυτό ακριβώς που θέλεις. Προσωπικές, αξέχαστες αναμνήσεις γεμάτες έρωτα σε παραδεισένιο φόντο.

    Εσύ κι εγώ...
    Μικροσκοπικοί κόσμοι που ακμάζουν σε μια υπέροχη απομόνωση μακριά από το στρες και την κόπωση ενός γεμάτου δραστηριότητα πλανήτη. Ησυχία. Φυσική αγνότητα ξεκουράζει το βλέμμα. Οι Σεϋχέλλες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας φιλοσοφίας που αντηχεί τις ανάγκες των σημερινών οξεδερκών διορατικών ταξιδιωτών για ένα ήρεμο και παρ' όλα αυτά παλλόμενο προορισμό, ακέραιο ακόμη από το εμπόριο.

    Και κάπου εκεί, μπορείς να χαθείς στην αγκαλιά του και να νιώσεις επιτέλους ασφαλής. Και να ανακαλύψετε πάλι από την αρχή τις εσωτερικές σας ανάγκες για απλότητα, αυθεντικότητα και αθωότητα. Τα βασικά συστατικά της αληθινής αγάπης δηλαδή.

    Η πολυτέλεια της ζωής
    Τα θέρετρα προσφέρουν υψηλά standards διαμονής, παροχών και service αν και έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν την ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 220 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Υπάρχουν και οι καλές ειδήσεις. Ανάμεσα στους 12 κορυφαίους προορισμούς για το 2012, σύμφωνα με το TripAdvisor, η πόλη των Χανίων στην Κρήτη.

    Ανάμεσα στη Μόσχα, τη Ρίγα, αλλά και το Μπαλί, το Σαν Σεμπαστιάν και το Φετιγιέ στην Τουρκία, τα Χανιά κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία μεταξύ των εκλεκτών προορισμών διακοπών το 2012.

    Τα Χανιά επιλέχθηκαν για την ήσυχη παλιά πόλη, τα αναπαλαιωμένα βενετσιάνικα αρχοντικά, την όμορφη αρχιτεκτονική, αλλά και και για τις κορυφαίες παραλίες τους.

    Υπόλοιπες επιλογές είναι η Ρίγα, το Βίλνιους, αλλά και το Μπορντό και η Λυών, το Ώστιν του Τέξας, το Σεμινιάκ στο Μπαλί, το Σαγουένγκ στην Ταϊλάνδη, το Μεντόζα στην Αργεντινή κ.ά.
    Category: Ελλάδα | Views: 172 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Το ταξίδι μου στη Ρώμη συνέπεσε με τις διαδηλώσεις των εκεί «Αγανακτισμένων» ακριβώς πριν από 15 ημέρες. Κάποιοι κλειστοί δρόμοι και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας μάς έδωσαν να καταλάβουμε ότι κάτι συμβαίνει.

    Την ίδια στιγμή για εμάς και τους υπόλοιπους τουρίστες η ζωή στις μεγάλες πλατείες κυλούσε σαν να μη συμβαίνει τίποτα: καλλιτέχνες του δρόμου εξέθεταν τα έργα τους, οικονομικοί μετανάστες με ινδικές εσάρπες σε τραβούσαν από το μανίκι, στα παγωτατζίδικα ουρές, στις καφετέριες όλοι λιάζονταν με ένα καπουτσίνο, στις τρατορίες τα γκαρσόνια προσπαθούσαν να σε πείσουν για την καλύτερη πίτσα.

    Πολύ αργότερα, όταν είχε πλέον αποκατασταθεί η τάξη, μάθαμε από την τηλεόραση για τα γεγονότα στο Σαν Τζιοβάνι με τις οδομαχίες των κουκουλοφόρων με την αστυνομία, ενώ την άλλη ημέρα είδαμε και τα δύο καμένα αυτοκίνητα και τις σπασμένες βιτρίνες στη Βία Καβούρ.

    «Στη Ρώμη κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο» μου λέει η Δώρα Καραβιώτη, Ελληνίδα που ζει μόνιμα στη Ρώμη και εργάζεται ως ξεναγός. «Ηταν, λέει, άρρωστος ο πρώην πρωθυπουργός Τζούλιο Ανδρεότι και ζήτησε να τον κοιμίσουν και να ξυπνήσει έπειτα από 100 χρόνια. Περνάνε λοιπόν τα χρόνια, ξυπνάει και βγαίνει στο μπαλκόνι να δει πώς είναι η Ρώμη. Πουθενά δεν βλέπει σκουπίδια, στον δρόμο δεν υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα και εντυπωσιάζεται! Αποφασίζει λοιπόν να πάει μια βόλτα. Παντού επικρατεί καθαριότητα, τάξη, ησυχία, ηρεμία. Μπράβο, λέει, τι μεγάλη εξέλιξη! Πάει λοιπόν σ' ένα μπαρ και ζητάει να πιει μια πορτοκαλάδα. Πόσο κά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 263 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Ο δρόµος ενώνει τις γειτονιές του νερού και τα χωριά ανάµεσά τους, το Λιµνοχώρι, το Σκλήθρο, τον Αετό, το Ξινό Νερό, τον Αγιο Παντελεήµονα, και ξεστρατίζει προς το «µυθικό» Νυµφαίο. Κάθε γωνιά αυτού του τόπου, στο νερό ή στη στεριά, έχει να κεράσει τον περιηγητή ξεχωριστές εµπειρίες.

    Σε μια επίσκεψη-«αστραπή» στο «τοπ μόντελ» των ευρωπαϊκών χωριών, το Νυμφαίο, έβλεπα ψηλά πάνω από το Βίτσι, κάτω στον κάμπο, να αχνοσχεδιάζονται δύο λίμνες. Φανταζόμουν ότι ήταν η Χειμαδίτιδα και η Ζάζαρη, αλλά δεν ήξερα ποια είναι ποια. Ούτε φανταζόμουν ότι αυτές οι μακρινές κηλίδες νερού ήταν η άκρη ενός υπέροχου κόσμου, που την άλλη πλευρά του οριοθετούσαν άλλες δύο λίμνες, εκείνη των Πετρών και η Βεγορίτιδα.

    Ανάμεσά τους και άλλα δυνατά σημεία αυτού του υπέροχου κόσμου, τα χωριά Λιμνοχώρι, Σκλήθρο, Αετός, Ξινό Νερό, Αμύνταιο, Άγιος Παντελεήμων. Όλα, μαζί και το διάσημο Νυμφαίο, εμπλουτίζουν τη γοητεία μιας ανεξερεύνητης περιοχής, γεμάτης ηθικά - φυσικά και ανθρώπινα - τοπία.

    Κωπηλατώντας μέσα σε ένα διπλό κανό στη Χειμαδίτιδα, δεν μπορείς να διαλέξεις αν είναι πιο ωραίο το φυσικό τοπίο με τους καλαμιώνες και τα πουλιά που τους έχουν σπίτι τους ή το χαμόγελο του Τάκη που με τόσο καλή αύρα σε ξεναγεί, ή καλύτερα σε μυεί στα μυστήρια του τόπου του.

    Ούτε μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι πιο νόστιμες οι υπέροχες γεύσεις που απλώνουν στο τραπέζι σου ο Βαγγέλης, ο Θωμάς, ο Νίκος. Ηθικό για εμάς είναι να μαγειρεύεις και να σερβίρεις ένα φαγητό για να το γευθεί ο επι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 206 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Λυτρωτική δύναμη του νερού και η επιβλητική παρουσία του βουνού ανταμώνουν με χίλιους δυο τρόπους στα βαθύσκιωτα μονοπάτια της βόρειας Εύβοιας. Αυτή η ιδιαίτερη πτυχή της είναι που την κάνει τόσο γοητευτική. Πολύ κοντά στην Αθήνα, αποτελεί ιδανική πρόταση για Σαββατοκύριακο· κι εμείς, διαλέγοντας ως ορμητήριο την ωραία Λίμνη, με την πλούσια ναυτική παράδοση, σπεύδουμε να εξερευνήσουμε ολόκληρη την περιοχή.

    ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

    Περπατώντας στα γραφικά δρομάκια της, θαρρείς πως ο χρόνος σταμάτησε στο χθες, δίχως να πάψει ν' ανασαίνει το σήμερα. Στην περιοχή της Λίμνης, σύμφωνα με τους ερευνητές, τοποθετείται η αρχαία πόλις Ελύμνιον. Το «Νυμφικόν Ελύμνιον», κατά τον Σοφοκλή, είναι συνδεδεμένο με το πρώτο σμίξιμο του Δία και της Ηρας. Τα ρωμαϊκά και μεταβυζαντινά χρόνια ευημερούσε χάρη στη ναυτοσύνη της. Δέχτηκε όμως και επιδρομές από πειρατές και επίδοξους κατακτητές, γι' αυτό ο οικισμός μεταφέρθηκε ψηλά, στη θέση Καστριά και Παναγιά, γύρω στο 900 μ.Χ. Η επάνοδος στην παραλία έγινε στα μέσα του 16ου αιώνα, οπότε χτίζεται η σημερινή πόλη της Λίμνης.

    Τα σπίτια της είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, σφιχτά δεμένα το ένα με το άλλο, τα περισσότερα με κεραμοσκεπές. Το νησιωτικό στοιχείο είναι έντονο παντού. Ο Δήμος Ελυμνίων ιδρύθηκε το 1836 και η αρχική ονομασία του ήταν Δήμος Αιγαίων (εξαιτίας της ταύτισης των αρχαίων Αιγών με την περιοχή). Ιδιαίτερη ανάπτυξη φαίνεται ότι γνώρισε ο τόπος τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Ο Καθεδρικός Ναός των Γενεθλίων της Θε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Ελλάδα | Views: 193 | Added by: marios | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qghKxOKGZkE[/video]

    [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dRpRHLf85ao[/video]


    Category: Μουσικά Νέα | Views: 170 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Ετυχε πριν απο χρονια να βρισκομαι στην Χαλκιδικη για ελεύθερο campping για διακοπες!
    Μετα απο μια βρδυνη μας εξοδο ολη η παρεα κανονισε να παμε στην θαλασσα για ενα μπανακι και καποια στιγμη εκει οπου ειμαστε ολοι ξαπλωμενοι γυρω απο την φωτια ακουσαμε οτι απο την πλευρα των δεντρων ερχοταν φως και λες και καποιος ειχε αναψει φωτια. Γνωριζαμε ομως οτι δεν βρισκοταν κανεις! Αποφασισαμε τοτε να παμε να δουμε και σε αποσταση περιπου 10μετρων ακουσαμε γλυκες γυναικιες φωνες αλλα και γελια αλλα οταν φτασαμε στο σημειο εκεινο δεν υπηρχε κανεις. Ετσι ξαναγυρισαμε πισω.
    Το επομενο πρωι ομως πηγαμε παλι και ενα παιδι που ηταν μαζι μας ανακαλυψε μικρες φωτιες κοντα στο σημειο που ειχαμε δει τις φωτιες το προϊγουμενο βραδυ!
    Οι φωτιες ειχαν μικρη περιμετρο και ηταν καλυμενες απο χορταρακια.
    δεν ξερω τι ακριβως ηταν αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν νεραϊδες αυτα τα υπεροχα πλασματα!

    Πρέπει να ονειροπολούμε

     όταν αυτό που αγαπάμε και θέλουμε

     βρίσκε ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 244 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)


    Αυτά, αυτά βλέπουν εκεί στην κυβέρνηση και  ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Auto-Moto | Views: 317 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-05 | Comments (0)



    Category: Auto-Moto | Views: 283 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Ο Τοτός λέει στον καινούργιο
    μαθητή του σχολείου:
    - "Ο καινούργιος διευθυντής δεν
    σου δίνει στα νεύρα;"
    Και το καινούργιο παιδί λέει:
    - "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο γιος
    του!!!"
    Και ο Τοτός:
    ...- "Εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
    - "Όχι."
    - "Πάλι καλά!!!"

    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 193 | Added by: Admin | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Κάποτε ήταν δύο φίλοι κυνηγοί και συζητούσαν. Ξεκινάει ο ένας και λέει μια περιπέτειά του:
    - Που λες φίλε, μια φορά, καθώς περπατούσα στο δάσος, πετάγεται μπροστά μου μια αρκούδα τεράστια!
    - Άντε ρε, κι εσύ τι έκανες τότε;
    - Αρχικά, έμεινα ακίνητος αλλά άρχισε να με πλησιάζει. Μετά προσπάθησα να την πυροβολήσω, αλλά μου τελείωσαν οι σφαίρες!
    - Σοβαρά! Και μετά τι έκανες;
    - Ε τί να κάνω; Άρχισα και έτρεχα!
    - Και η αρκούδα;
    - Η αρκούδα με πήρε στο κυνήγι. Τρέχαμε, τρέχαμε και σιγά σιγά με πλησίαζε η αναθεματισμένη. Ξαφνικά, κι ενώ πάει να με γραπώσει… πλατς!!! Γλυστράει η αρκούδα και ξεφεύγω για λίγο μέτρα.
    - Έλα ρε. Και μετά;
    - Η αρκούδα δε σταμάταγε και συνέχισε να με κυνηγά. Αλλά και πάλι, καθώς με πλησιάζει, πλατς, γλυστράει και ξαναξεφεύγω. Μετά από λίγο πάλι, με πλησιάζει, πλατς, ξαναγλυστράει και ξαναξεφεύγω. Για να μη στα πολυλογώ το ίδιο συνέβαινε ξανά και ξανά μέχρι που τελικά κατόρθωσα να ξεφύγω!
    - Πρέπει να είσαι πολύ γενναίος! Εγώ στη θέση σου θα είχα χεστεί πάνω μου!
    - Μα κι εγώ χέστηκα πάνω μου. Πού νομίζεις ότι γλύστραγε η αρκούδα;
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 172 | Added by: Evelina | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Μια φορά κι έναν καιρό ένας πλοίαρχος ανέλαβε καπετάνιος σ' ένα εμπορικό καράβι που έκανε υπερατλαντικά ταξίδια μεγάλης διάρκειας, από κείνα που ξεχνάς να βγεις. Από τις πρώτες μέρες τον διπλάρωσε ο λοστρόμος που τον γραδάρισε για ψιμάρι και άρχισε να τον γλύφει. Αυτό καπετάνιο μου, εκείνο καπετάνιο μου του είχε ψιλοπάρει τον αέρα. Μετά τις πρώτες 15 μέρες ταξίδι ο καπετάνιος άρχισε να αισθάνεται σεξουαλική πίεση. Φωνάζει λοιπόν τον λοστρόμο και του λέει:
    - Δε μου λες ρε φίλε, εδώ πως τη βγάζετε από σουλουμπουκουτσούμ τσιτσιρί; Υπάρχει τίποτα ή να το ξεχάσω;
    - Κοίτα να δεις καπετάνιο μου, του απαντά ο λοστρόμος, από θηλυκό δεν υπάρχει ούτε γάτα, οπότε ότι κάνει ο καθένας μόνος του. Άμα θέλεις όμως υπάρχει ένας Κινέζος μάγειρας που ...

    - Έλα αηδίες! τον διακόπτει ο καπετάνιος, Και δεν τη τρώω καλύτερα! Άκου Κινέζος μάγειρας!
    Έτσι πέρασαν άλλες 15 μέρες. Του καπετάνιου του είχε φτάσει μέχρι τον αφαλό και δεν ήξερε τι να την κάνει. Τι να κάνει λοιπόν, ξαναφωνάζει το λοστρόμο και του λέει εμπιστευτικά.
    - Αυτή η ιστορία με το Κινέζο πως γίνεται; Να το βλέπαμε με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό το θέμα γιατί τραβάω μεγάλο ζόρι.
    - Εγώ είμαι εδώ για σένα καπετάνιο μου. Μη σε νοιάζει τίποτα. Θα στα κανονίσω για σήμερα το βράδυ μετά το φαγητό, τον καθησυχάζει με πονηρό ύφος ο παλιός ναυτικός.
    - Ναι αλλά κοίτα να δεις, θέλω αυστηρή εχεμύθεια, μη γίνω νούμερο στο βαπόρι και μου βγει κανένα όνομα ότι παίρνω από μηδέν! τον προειδοποιεί ανήσυχος ο πλοίαρχος. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 216 | Added by: Evelina | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις παραμύθια.
    Από την πόλη έρχομαι και πάω στο χωριό.
    Ασπρίσαν τα μαλλία, τα δυο γενήκαν τρία.
    Γελάει καλύτερα όποιος έχει καλύτερα δόντια.
    Γύρο-γύρο όλοι, εγώ προτιμώ μπιφτέκι.
    Δουλειά δεν είχε ο διάολος και γράφτηκε στον Ο.Α.Ε.Δ.
    Δώσε αέρα στον χωριάτη όταν κάνει καταδύσεις.
    Εδω βυζια δεν εχουμε και τα σουτιεν μάς λειψαν.
    Έλα μπάρμπα μου να σου δείξω το INTERNET.
    Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κοκόρι
    Ειπ`ο γάιδαρος τον πετεινο "κουφάλα!"

    Ένα μήλο την ημέρα δεν μπορεί να σε χορτάσει.
    Η αρχή είναι το ήμισυ του αρχιμανδρίτη.
    Η γριά κότα θα ψοφήσει όπου να'ναι.
    Η πολλή δουλειά απαιτεί υπερωρίες
    Ή στραβός είναι ο γιαλός ή ίσιος.
    Και κανει το σκατο του βολι, το κάτουρο του βιτριόλι...
    Και παθοντα και ταφεντα, ηθελεντα κι επαθεντα.
    Κάλλιο πέντε και στο χέρι, από το να σου βάζουν χέρι.
    Καλλιο dildo και στο χερι, παρα π**τσο και καρτερι.
    Κάνε το καλό και δώσε το σε μένα.
    Κάποιο λάκκο έχει ο δρόμος.
    Κι αν είσαι και παπάς μάλλον στον Παράδεισο θα πας.
    Κύλησε ο τέτζερης και χύθηκε η σούπα.
    Μάρτυς γδάρτης θα σε στείλει φυλακή.
    Μάτια που δεν βλέπονται χρειάζονται επειγόντως λίφτιγκ.
    Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς.
    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, πάνε τα λεφτά των συνταξιούχων.
    Μπρος γκρεμός και πίσω δρόμος.
    Ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από Θηβών.
    Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα ας τρώει καλαμπόκι. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 177 | Added by: Evelina | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    •Ποιος είπε πως είναι νωρίς; Είναι ήδη αύριο στην Ευρώπη και χθες στη Κίνα.
    •Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι πως η ιδιοφυΐα έχει όρια.
    •Μη κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: "Δε θα πετύχω, δε θα πετύχω..." Προτιμότερη είν' η θετική στάση: "Θ' αποτύχω, θ' αποτύχω..."
    •Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μη τον δίνεις.
    •Όσο απλόν είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκον είναι να τ' απλοποιήσεις.
    •Όταν ένας άντρας ανοίγει τη πόρτα του αυτοκινήτου στη σύζυγο, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο αυτοκίνητο.
    •Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε.
    •Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουνε περισσότερο από τη τούρτα.
    •Φυσικά κι υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δε παίρνουνε πολλή κι έτσι συσσωρεύεται.
    •Επιτυχημένος άντρας είναι κείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.
    •Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με τη τύχη μας;
    •Μ' αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να τη κοιτώ.
    •Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.
    •Σας ευχαριστώ όλους που 'ρθατε να γιορτάσουμε τη 43η επέτειο των 39 μου χρόνων.
    •Λογική είν' η τέχνη να κάνεις λάθος μ' αυτοπεποίθηση. ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 284 | Added by: Evelina | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Αγαπητέ αναγνώστη, ψυχραιμία! Για να διαβάζεις το άρθρο αυτό, σημαίνει πως αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα με τον ιό του καψίματος. Μην ανησυχείς όμως! Το περάσαμε όλοι μας, και βρήκαμε (τουλάχιστον εγώ) διάφορους τρόπους αντιμετώπισης, τους οποίους εάν τους μάθεις και εσύ θα σε βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια σου να ξεπεράσεις τη κατάσταση αυτή.
    Έφτασε πια η ώρα να καθίσεις και να σκεφτείς ένα σημαντικό πράγμα!

    Τι αξίζει περισσότερο; Ο υπολογιστής και οι εικονικοί σου φίλοι με ονόματα τύπου (bamias8, noobkiller κ.τ.λ) ή η πραγματική ζωή που στο κάτω κάτω της γραφής, έχει και πιο ρεαλιστικά γραφικά βρε αδερφέ! ??

    Διαβάζοντας τις παρακάτω συμβουλές, πιστεύω πως θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτή σου την προσπάθεια για αποτοξίνωση.

    11 Συμβουλές Για Να ΜΗΝ Γίνεις «Καμένος»:

    1) Πάρε ότι CD από εθιστικά παιχνίδια που μπορεί να έχεις και σπάστα!! Όλα.. μα όλα!

    2) Κάνε απεγκατάσταση κάθε είδους παιχνίδι από τον υπολογιστή σου.

    3) Άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνεις έξω, να γνωρίζεις κόσμο και πάνω από όλα μη ξεχνάς τους φίλους σου! Αυτοί είναι που θα σε βοηθήσουν πιο πολύ από κάθε άλλον στο να ξεπεράσεις το πρόβλημα αυτό.

    4) Βρες κοπέλα! Επειγόντως!! Τώρα! Ακόμη και εάν είναι λιγάκι άσχημη.

    5) Προσπάθησε να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μόνο για εποικοδομητική χρήση (διαβάζοντας Γελαστό Χειλάκι). Τουλάχιστον οι ώρες που θα αφιερώνεις στον υπολογιστή, όλο και κάπου θα σου χρησιμεύσουν.

    6) Να απορρίπτεις κάθε πρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 234 | Added by: Evelina | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 181 | Added by: marilou | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 191 | Added by: marilou | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Ρωτάει το 6χρονο αγοράκι το κοριτσάκι
    που κάθεται δίπλα του γεμάτο απορία:
    Αγοράκι:-Τι είναι αγάπη;
    Κοριτσάκι:-Αγάπη είναι όταν εσύ μου κλέβεις
    τις καραμελες μου κάθε μέρα από την τσάντα μου
    κι εγώ παρ' ολα αυτά συνεχίζω να τις βάζω στο ίδιο μέρος!♥

    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 159 | Added by: Admin | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Οι άντρες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γυναίκες, για το λόγο αυτό, άλλωστε, υπάρχουν περισσότερες χήρες στον πλανήτη από… χήρους (στατιστικά αποδεδειγμένο)!

    Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί ανά τον κόσμο που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, παρουσιάζοντας κατά καιρούς ένα πλήθος επιστημονικών λόγων επί του θέματος.......

    [img]http://pamepreveza.gr/Portals/0/PamePreveza/eidiseis%20mesa/aia1/gin3.jpg[/img]

    [img]http://pamepreveza.gr/Portals/0/PamePreveza/eidiseis%20mesa/aia1/gin2.jpg[/img]

    Εγώ δεν θα σας κάνω ανάλυση ιατρική ούτε πολιτισμική ούτε καν… ψυχολογική για να σας καταδείξω την ισχύ της ρήσης αυτής, αφού την αποδέχομαι πλήρως!

    Θα προχωρήσω απευθείας στο… συμπέρασμα (το οποίο θα βγάλετε και μόνοι σας, βέβαια) παρουσιάζοντας απλώς τις ακόλουθες τέσσερις… αποκαλυπτικές εικόνες.

    Γιατί μέσα από αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άντρες έχουν… λίγη ζωή!

    Κι αν μου πείτε τώρα ότι «φταίνε οι γυναίκες», ένα μικρό σχόλιο οφείλω να το κάνω ως γυναίκα και εγώ: «Ας πρόσεχες!».
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: marilou | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Μια πανέξυπνη φωτογραφία κάνει τον γύρο του Facebook από χθες και έχει κυριολεκτικά τρελάνει κόσμο...

    Στην φωτογραφία εμφανίζεται μια σειρά αριθμών από το 1 ως το 15...

    Στο τέλος η λεζάντα αναφέρει: Μπορείς να εντοπίσεις το λάθος;

    Κάποιοι παρατηρητικοί χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα, άλλοι πάλι λίγα λεπτά και κάποιοι αν δεν τους αποκάλυπταν το λάθος δεν πρόκειται να το έβρισκαν ποτέ!

    Δείτε την φωτογραφία, προσπαθήστε και εσείς και δοκιμάστε τους φίλους σας:
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 215 | Added by: marilou | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 189 | Added by: marilou | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 257 | Added by: marilou | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Στην Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία θεωρείτο οτι ένας άνδρας θα μπορούσε να επιφέρει την μετάλλαξη, εάν κατά τη διάρκεια του θέρους επιλέξει μια Τετάρτη ή Παρασκευή να κοιμηθεί εκτός κατοικίας και η πανσέληνος τον λούζει.
      Με αυτή λοιπόν τη θεωρία ασχολήθηκαν αυστραλοί ψυχίατροι και επιστήμονες, οι οποίοι κατέληξαν πως συμπτώματα ψυχολογικών κρίσεων με έντονες βίαιες τάσεις σημειώνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου το φεγγάρι ολόγιομο αγκαλιάζει τη γη .
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    ΔΕΥΤΕΡΟ «χτύπημα» του Παντελή Οικονόμου, του υφυπουργού Οικονομικών, μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες...

    * * *

    * ΑΦΟΥ είπε στους εμβρόντητους ιδιοκτήτες ακινήτων ότι το ειδικό τέλος και ό,τι έγινε όπως έγινε ήταν επειδή δεν μπόρεσαν να εισπράξουν το ΕΤΑΚ του 2010, αποκάλυψε και τα σχέδια της κυβέρνησης για τον φόρο πολυτελείας...

    * * *

    * ΠΑΕΙ προς κατάργηση ο φόρος πολυτελείας, αρχικά στα αυτοκίνητα και μετά βλέπουμε. Και ο λόγος είναι γιατί θα πληρώνουμε πρόστιμο από την Κομισιόν...

    * * *

    * ΕΝΩ για το τέλος ταξινόμησης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, για το οποίο πληρώνουμε τόσα χρόνια καταδικαστικές αποφάσεις, δεν ιδρώνει τ’ αυτί μας για την Κομισιόν...

    Μ.Μ.

     

    Τι κρίμα...

    * ΣΤΗΝ Ελβετία τα ψάχναμε, στην Αγγλία πήγαν. Ο λόγος για τα δισ. ευρώ που φυγαδεύτηκαν προς το εξωτερικό, εκ των οποίων μόλις ένα μικρό ποσοστό νομίμως...

    * * *

    * ΚΙ αφού τους κάλεσε να τα επιστρέψουν στις ελληνικές τράπεζες, ο υπουργός Οικονομικών-αντιπρόεδρος της κυβέρνησης-υποψήφιος «διάδοχος» έβαλε... χέρι και στους μικροκαταθέτες, που σήκωσαν τα λεφτά τους και τα ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 223 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Την ώρα που οι διευθυντές τριών σωφρονιστικών  καταστημάτων της χώρας ανακοινώνουν πως κλείνουν τις πύλες των  φυλακών και δεν δέχονται κανέναν  κρατούμενο λόγω των υπεράριθμων τροφίμων, τουλάχιστον έξι άλλες φυλακές παραμένουν άδειες. Όσο και  αν ακούγεται παράλογο η γραφειοκρατία και τα παράδοξα του ελληνικού Δημοσίου, έχουν ως αποτέλεσμα τέσσερις αγροτικές φυλακές να παραμένουν άδειες, το πρότυπο κέντρο απεξάρτησης στον Ελαιώνα να είναι ουσιαστικά κενό, ενώ στις καινούργιες φυλακές των Σερρών να λειτουργεί μόνο η μία από τις πέντε πτέρυγες.

         
    Έτσι, με δεδομένο ότι ο νόμος για  την αποσυμφόρηση των φυλακών  ουσιαστικά θα οδηγήσει σε πρώτη φάση στην έξοδο περίπου 300 φυλακισμένων και σε βάθος χρόνου άλλων 600 τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί πρέπει να γίνει σωστή κατανομή των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα και να μην υπάρχει το αντιφατικό φαινόμενο ο Κορυδαλλός να διαθέτει τριπλάσιο αριθμό κρατουμένων από αυτό που μπορεί και ο Ελαιώνας να διαθέτει μόλις 60 ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 300.

    Οι  άδειες φυλακές και  οι περίεργες προϋποθέσεις

    Το Φεβρουάριο του 2012, ο συνολικός αριθμός των  κρατουμένων στα 33 σωφρονιστικά καταστήματα  ανέρχεται στις 12.700. Η κατάσταση σε κάποια από αυτά είναι τραγική… Και αυτό γιατί οι υπεράριθμοί κρατούμενοι στοιβάζονται σε άθλια κελιά, πολλές φορές χωρίς θέρμανση στους διαδρόμο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 236 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)


    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι Δήμοι Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις σφοδρότατες βροχοπτώσεις.

    Το πρωί, μια ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην προσπάθειά της να βγει από το σπίτι της. Το περιστατικό συνέβη έξω από τον Πύργο, στην περιοχή "Κολιρέϊκες Παράγκες" στα Βαρβάσαινα, στο δρόμο για την Σαλμώνη.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού στην περιοχή Λάνθη με τη βοήθεια ελικοπτέρων σούπερ πούμα, πυροσβεστών και αστυνομικών λόγω κατολισθήσεων από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τον νομό όλη την νύχτα.

    Μάλιστα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το νοσοκομείο Πύργου καθώς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων πλημμύρισαν τα υπόγεια 1 και 2 με αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες και να μην υπάρχει ηλεκτρισμός.

    Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα έχει προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη του Πύργου και στα περίχωρα με το νερό της βροχής να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη. Σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα και δρόμοι έχ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 200 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Σε ένα παλιό φυλλάδιο, άγνωστου εκδότη, βρήκα μια ιστορία του Χότζα που επιτρέπει μια σύγχρονη ανάγνωση. Είναι άλλη μια ιστορία, από εκείνες που έτρεφαν τις ανατολίτικες ροπές μας αποχαυνωτικά. Το ενδιαφέρον της βρίσκεται στο πώς χειρίστηκε ο Χότζας το δικό του PSI...

    Έμεινε, λοιπόν, μπατίρης ο Χότζας. Δεν «υπήρχε σάλιο» όπως λέγεται σήμερα, επίσημα. Ή, αλλιώς, ότι «έπιασε πάτο» το ταμείο του. Μας το είπαν κι αυτό. Είχε έλλειμμα κι αυτός ο φουκαράς. Πώς να κάνει «ανάπτυξη»; Κάπως έτσι δεν λέγεται; Κι ο Χότζας ήθελε να φροντίσει τα κτήματά του, να τα... «αναπτύξει», με «άλλο μίγμα πολιτικής»...

    Μια και δυο, πάνω στην απελπισία του, σηκώνεται και πάει στο σπίτι του κουμπάρου του, του Μπεκήρ.

    -Τι τρέχει Χότζα; Τον ρωτάει εκείνος.

    -Κουμπάρε Μπεκήρ, θέλω να μου δανείσεις πενήντα φλουριά.

    Ο τσιγκούνης Μπεκήρ ξαφνιάζεται.

    -Πολλά ζητάς Ναστρεδίν! Πώς θα μπορέσεις να με ξοφλήσεις;

    -Θα σε ξοφλήσω, κουμπάρε Μπεκήρ. Ορκίζομαι στον Αλλάχ πως θα θυμάμαι νύχτα-μέρα το χρέος μου.

    -Βάζεις το χέρι σου στο Κοράνιο Ναστρεδίν;

    -Το βάζω κουμπάρε Μπεκήρ. (σσ: Τότε δεν υπήρχαν... «Μνημόνια»).

    Πραγματικά, μετά τον όρκ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Ελλάδα | Views: 226 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    «Είναι πολύ δύσκολο να κατευθύνεις κάποιον που ευημερεί

    και πολύ εύκολο να επιβληθείς σε κάποιον που απέτυχε»

    Πλούταρχος

     

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η συμπεριφορά των Ευρωπαίων εταίρων μας - με προεξάρχουσα τη Γερμανία - επιβεβαιώνει απόλυτα την παραπάνω αρχαία ρήση που αναφέρεται στη χειραγώγηση των αδυνάτων. Ενδεικτική είναι η επιχειρούμενη παρέμβαση στον ιδιωτικό τομέα της χώρας μας. Διότι αν η μείωση των μισθών στο δημόσιο αιτιολογούνταν με την απαίτηση για εξορθολογισμό στη λειτουργία του κράτους, η αντίστοιχη επιχειρούμενη μείωση στον ιδιωτικό τομέα δεν συνάδει με καμία οικονομικο-κοινωνική λογική. Αντίθετα, θα συμβάλλει στην επιδείνωση του συλλογικού βιοτικού επιπέδου και θα ανακόψει τις ελπίδες διεξόδου της κοινωνίας σε μια αναπτυξιακή λογική, υπερβαίνοντας τη μέχρι σήμερα αντιπαραγωγική κρατικοδίαιτη νοοτροπία.

    Διαφαίνεται πλέον μια προσπάθεια μετάβασης από την Ευρώπη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του υγιούς ανταγωνισμού, στην Ευρώπη της βαρβαρότητας που αντικατοπτρίζει με ωμό τρόπο τη ζουγκλική πλευρά της σύγχρονης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας απάνθρωπης, στην οποία έχουν θέση μόνον οι πλούσιοι και οι «επιτυχημένοι», μιας κοινωνίας που προορίζεται σταδιακά όλο και για λιγότερους. Γιατί όσο αχαλίνωτοι είναι οι ευημερούντες ισχυροί, τόσο απρ ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Οικονομία | Views: 311 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


    Για τη 1 σήμερα το μεσημέρι μετατίθεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους κυβερνητικούς εταίρους. Η συνάντηση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και να συνεχιστεί την Κυριακή, λόγω κομματικής υποχρέωσης του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, και λόγω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αποφασίστηκε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί σήμερα.

    Οι επικεφαλής της τρόικας παραμένουν ανυποχώρητοι στην απαίτηση για ριζικές ανατροπές στο εργασιακό καθεστώς στον ιδιωτικό τομέα και έγκειται στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, που μετέχουν στην κυβέρνηση, το ύψος των αλλαγών που θα γίνουν αποδεκτές.

    Αυτό επισήμανε κυβερνητικός παράγοντας μετά την ευρεία διυπουργική σύσκεψη, υπό τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

    Όπως επιπλέον αναφέρθηκε στη σύσκεψη, στον τομέα της Υγείας δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις προσωπικού, αλλά θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές δα ... Διαβάστε περισσότερα »

    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 219 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)


    ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥΣ


    Πάνω από 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μοίρασαν στους περαστικούς πατατοπαραγωγοί από τη Δράμα, που έφτασαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η 24η Agrotica.

    Οι πατατοπαραγωγοί έδωσαν 1.700 συσκευασίες των έξι κιλών στους πολίτες, ενώ με 300 εξάκιλες συσκευασίες εφοδίασαν το κοινωνικό παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

    Παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έσπευσαν να προμηθευτούν τσουβάλια με πατάτες, τις οποίες μετέφεραν πεζή ή και με ποδήλατα.

    Με την κίνησή τους αυτή οι πατατοπαραγωγοί διαμαρτύρονται για την πολύ χαμηλή τιμή, που αγοράζουν την πατάτα οι έμποροι, σχεδόν μισή τιμή του κόστους παραγωγής. Επιπλέον, καταγγέλουν πως 70% της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, ενώ την ίδια στιγμή εισάγονται στην Ελλάδα πατάτες από την Αίγυπτο.



    Category: Ελλάδα | Views: 176 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-05 | Comments (0)


    Ή αλλιώς ο Χρήστος Πολίτης.
    Για να δούμε πως είναι σήμερα... 








    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 223 | Added by: alexia | Date: 2012-02-05 | Comments (0)

    Το εθνικό πάρκο Lencois Maranhenses βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Βραζιλίας. Είναι μια περιοχή 300 περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων, καλυμμένη με άσπρη άμμο, γυμνή από κάθε είδους βλάστηση. Το γεγονός αυτό την κάνει να μοιάζει με έρημο, ακόμα και αν δεν είναι.



    Αυτό που κάνει το Lencois Maranhenses να διαφέρει από οποιαδήποτε έρημο του πλανήτη είναι το ετήσιο ποσό βροχής που πέφτει σε αυτό, το οποίο ξεπερνάει τα 160 εκατοστά (300 φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Σαχάρα).
    Το νερό αυτό αποθηκεύεται μεταξύ των αμμόλοφων δημιουργώντας εκατοντάδες λίμνες, ακόμα και σε απόσταση 50 χιλιομέτρων μακριά από την ακτή.

    Η ομορφιά του πραγματικά μοναδικού αυτού τοπίου προσελκύει χιλιάδες τουρίστες στην περιοχή. Διοργανώνονται βόλτες με ελικόπτερο για αυτούς που θέλουν να τη θαυμάσουν από ψηλά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αρκούνται στο να βουτάνε στα πεντακάθαρα νερά των λιμνών.









    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 186 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Η πόλη Schiedam είναι μία από τις πιο φτωχές πόλεις της Ολλανδίας. Όταν κατασκευάστηκε εκεί ένας νέος σιδηροδρομικός σταθμός, οι υπεύθυνοι πρότειναν ο δρόμος που τον συνδέει με το κέντρο της πόλης να στρωθεί με κίτρινα τούβλα για να συμβολίζει το δρόμο για την επιτυχία.
    Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει κάνει την πόλη να φαίνεται πιο όμορφη, ειδικά από ψηλά.











    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 178 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Ο Αμερικανός Randy Boni θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους γλύπτες στον κόσμο. Τα έργα του, τα οποία συνήθως απεικονίζουν άγρια ζώα, μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, στις οποίες πωλούνται μέσω διαδικτύου.









    Σαν βάση για τα έργα του χρησιμοποιεί κορμούς δέντρων. Ωστόσο επιλέγει δέντρα άρρωστα ή ετοιμοθάνατα που κόβονται από τους υπεύθυνους του δάσους, αφού όπως δηλώνει και ο ίδιος, σέβεται πολύ το δάσος και τη φύση και δε θα κατέστρεφε ποτέ ένα υγιές δέντρο.









    Για το σκάλισμα των κορμών χρησιμοποι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 190 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία των Φιλιππίνων, γνωστό για την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του αλλά και για το ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο είναι χτισμένο, είναι το Villa Escudero, στην επαρχία Quezon.



    Αυτό, όμως, που το έκανε διεθνώς γνωστό είναι το γεγονός ότι διαθέτει ένα από τα πλέον πρωτότυπα εστιατόρια στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες ενός μικρού καταρράκτη. Το περίφημο «Waterfall Restaurant» αποτελεί από μόνο του μια μοναδική… εξωτική εμπειρία.



    Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να βγάλουν τα παπούτσια τους, αφού τα νερά τρέχουν ανάμεσα στα πόδια τους, αλλά και τα… ρούχα τους προκειμένου να κάνουν μια βουτιά μέσα στον καταρράκτη.



    Μικροί και μεγάλοι δείχνουν να απολαμβάνουν όχι μόνο τις ιδιαίτερες γεύσεις και τα δημοφιλή πιάτα των Φιλιππίνων αλλά κυρίως ένα πρωινό, μεσημεριανό και -γιατί όχι;- ένα βραδινό μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η αίσθηση είναι το λιγότερο… μοναδική!



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 121 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Κατά τη διάρκεια του «Φεστιβάλ Φωτός» στη Γάνδη οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα φανατασμαγορικό θέαμα: Ένας καθεδρικός ναός αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής σχηματίστηκε στον ουρανό με 55.000 πολύχρωμα λαμπάκια!



    Η ιταλική εταιρεία Cagna Illumiations παρουσίασε μία από τις πιο εντυπωσιακές… επιδείξεις φωτός που έγιναν ποτέ, κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση στη φετινή διοργάνωση και κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου.



    Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί σχημάτισαν τη γιγαντιαία κιονοστοιχία του ναού με πολύχρωμους λαμπτήρες LED, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν με τον τρόπο αυτό τη συμβολική είσοδο της πόλης στο Φεστιβάλ Φωτός 2012.



    Ο καθεδρικός ναός δεσπόζει στην πόλη, φτάνοντας τα 28 μέτρα ύψος, ενώ η κατανάλωση -αν και φαντάζει μεγάλη-, αγγίζει μόλις τα 20 ΚWatt/ώρα! Το έργο φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι η εν λόγω εταιρεία φωτίζει κτίρια και πλατείες από το 1930 με λάμπες λαδιού!



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 181 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Η Lori Nix είναι φωτογράφος αλλά δεν φωτογραφίζει μόδα, πασαρέλες ή καλλυντικά. Δεν είναι καν μια κλασική φωτογράφος που πηγαίνει σε γάμους ή βαφτίσεις! Αγαπημένη της ασχολία είναι η κατασκευή μινιατούρων και μάλιστα… ερειπωμένων!



    Τι σημαίνει αυτό; Η φωτογράφος κατασκευάζει μικρογραφίες κτιρίων, δωματίων και συνοικιών όπως θα ήταν μετά από μια φυσική καταστροφή ή μια θεομηνία και στη συνέχεια τις αποτυπώνει καρέ καρέ δημιουργώντας ευφάνταστες συλλογές.



    Την ενδιαφέρει να αποδώσει με πιστότητα την εικόνα του θεάτρου, για παράδειγμα, μετά από έναν σεισμό ή το παιδικό δωμάτιο μετά από μια ανεμοθύελλα, όπου τα ερείπια κάνουν παντού την εμφάνισή τους, υποδηλώνοντας την καταστροφή.



    «Ασχολούμαι τις νύχτες και τα Σαββατοκύριακα φτιάχνοντας μικροσκοπικές μακέτες, με κάθε λεπτομέρεια. Προσέχω και το παραμικρό στη σύνθεση: Από τα χρώματα και τα διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι τα μεγέθη και το ύψος των δωματίων. Όλα πρέπει να είναι απολύτως πειστικά για το θεατή. Μετά η φυσική καταστροφή έρχεται να… κάνει τη δουλειά της, μετατρέποντας τους χώρους σε ερείπια…, λέει η φωτογράφος.

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 188 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Διάφοροι άνθρωποι κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: «Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;». Ο καθένας δίνει μια ξεχωριστή απάντηση, σύμφωνα με την εμπειρία και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Και το σημαντικότερο; Το επάγγελμά του επηρεάζει κατά πολύ την άποψή του περί του… ανήσυχου κοτόπουλου! Από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη μέχρι τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τον Γκαγκάριν και τον Μπιλ Γκέιτς, όλοι έχουν μια… σοφή απάντηση να δώσουν! Άλλωστε ένας φιλόσοφος, ένας τεχνοκράτης αλλά και ένας πολιτικός μπορούν να δώσουν μια πειστική απάντηση… Διαβάστε και θα καταλάβετε.

    Πλάτωνας
    Για το καλό του! Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια.

    Καρτέσιος
    Για να πάει στην απέναντι πλευρά.

    Γαλιλαίος
    Κι όμως, τον διέσχισε…

    Αριστοτέλης
    Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.

    Κάρολος Μαρξ
    Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο.

    Δαρβίνος
    Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.

    Μακιαβέλι
    Ο σκοπός που είχε το κοτόπουλο για να περάσει το δρόμο αγιάζει τα μέσα – όποια κι αν είναι αυτά.

    Φρόιντ
    Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 230 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Πολυμελής ομάδα ερευνητών ανακάλυψε στο υπέδαφος ενός μεγάλου λιβαδιού στη Βραζιλία μια γιγάντια αποικία μυρμηγκιών. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό οικοδόμημα που μοιάζει με λαβύρινθο ανθρώπινης κατασκευής.



    Την ερημωμένη σήμερα αποικία, που διαθέτει φωλιές, δρόμους, λεωφόρους ακόμη και κήπους, κατασκεύασαν μυρμήγκια του είδους Leaf Cutter, που, όπως προδίδει το όνομά τους, κόβουν κομμάτια φύλλων και τα μεταφέρουν με χαρακτηριστική άνεση.



    Η εκπληκτική αποικία αποκαλύφθηκε μετά από δέκα μέρες εκσκαφών και άφησε άφωνους τους ερευνητές, οι οποίοι τη χαρακτήρισαν ως το «Σινικό Τείχος» των μυρμηγκιών. Η αποικία βρισκόταν σε βάθος 9 μέτρων από το έδαφος και καλύπτει μια έκταση περίπου 47 τετραγωνικών μέτρων.



    Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα μυρμήγκια εκχωμάτωσαν 40 τόνους εδάφους για να δημιουργήσουν την εν λόγω αποικία, αλλα δεν μπορούν να απαντήσουν πότε και γιατί την εγκατέλειψαν. Πάντως το σημαντικό είναι το μέγεθος της κατασκευής, που κάνει τα μυρμήγκια να συναγωνίζονται άνετα το ανθρώπινο χέρι! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 198 | Added by: valasia | Date: 2012-02-04 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 12
    Φίλοι-Επισκέπτες: 12
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz