Κυριακή, 2024-05-19, 4:49 AM
Lost Empire MainRegistrationLogin
Welcome Φιλαρακι | RSS
Site menu
"Facebook"
Tag cloud
All uploaded files
Χρήσιμες Σελίδες
  • Upload your photos
  • Upload image
  • My Team Toolbar
  • HTML Color Codes
  • 1-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 2-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • 3-Funny Photo Effects and Gif Animations
  • Audioboo. Because sound is social
  • Live Traffic Feed
    Twitter
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ
    ******
      

    Ειδήσεις ,Ενημέρωση ,Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητικά, Μουσικη ,Gossip από την Showbiz ,Συνταγές μαγειρικής, Αστρα Και Ονειρα ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ

    Τίτλος τραγουδιού σας:
    Οι ακροατές σας αριθμό:
    Κατάσταση του διακομιστή σας:
    Main » 2012 » Φεβρουάριος » 02
    Από το πορνό των σπηλαίων μέχρι τις κούκλες του σεξ που μιλάνε. Από τα ξύλινα και πέτρινα βοηθήματα του σεξ μέχρι τις δονήσεις που έρχονται στο κινητό σου, κάποιος ίδρωσε πολύ περισσότερο από σένα. Με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας τα καταφέρνουμε τόσα χρόνια.
    Διάβασε και λίγο ιστορία...
    Το αγαλματίδιο βρέθηκε το 2008 σε μια σπηλιά κοντά στην Στουτγκάρδη και είναι μια 35.000 ετών ζουμερή απόδειξη του πιο παλιού πορνό από ελεφαντόδοντο, με φουσκωμένα στήθη και τεράστιο αιδοίο. Όπως σχολιάζει ο ανθρωπολόγος Paul Mellars του Πανεπιστημίου Stony Brook, ήταν "τρελοί για σεξ", καθώς η υπερβολή στα σημεία μιλάει από μόνη της.




    Η πέτρινη 28.000 ετών Αφροδίτη του Willendorf, χωριού της Αυστρίας όπου ανακαλύφθηκε, λόγω του μεγέθους της, 20,32 cm x 3,81, πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνταν πολύ έξυπνα από τους κατασκευαστές της.


    Γύρω στο 500 π.χ. οι Ελληνίδες έδιναν τον προκάτοχο του δονητή σε φίλες, των οποίων οι άντρες έλειπαν στον πόλεμο ή είχαν πεθάνει. Η λέξη "δονητής" χρησιμοποιήθηκε πολύ στην Ιταλία της Αναγέννησης το 1400 και οι πρώτοι ήταν υπερβολικοί σε μέγεθος, φτιαγμ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Hξερες ότι | Views: 254 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Τράπεζα αφαίρεσε από λογαριασμό βιβλιαρίου ανήλικου, στον οποίο ήταν συνδικαιούχοι οι γονείς του, το ποσό των 99,94 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί δόση πιστωτικής κάρτας που είναι στο όνομα της μητέρας.

    Το πρωτοφανές περιστατικό, όπως δημοσιεύει το flashnews, καταγγέλλει μέσω της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης η μητέρα της ανήλικης, που παράλληλα αναρωτιέται αν οι τράπεζες μπορούν να κάνουν και κάτι ανάλογο σε λογαριασμό της μητέρας της στον οποίο είναι συνδικαιούχος
    Category: Οικονομία | Views: 299 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Σας παραθέτουμε επτά λόγους για τους οποίους η σοκολάτα (ιδίως η μαύρη) κάνει καλό στον ανθρώπινο οργανισμό:

    1. Καταπολεμά το άγχοςΑυτό συμβαίνει επειδή περιέχει βαλεριανικό οξύ, το οποίο είναι μια μυοχαλαρωτική ουσία και ηρεμιστικό. Επίσης, η ζάχαρη στη σοκολάτα μπορεί να μειώσει την πίεση.
    2. Μειώνει το αίσθημα της πείνας
    Περιέχει κανναβινοειδείς ουσίες που είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τον υποθάλαμο, δηλαδή το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την πείνα. Αυτό δεν είναι ιδανικό εάν είστε σε δίαιτα, αλλά, για όσους θέλουν να πάρουν βάρος κατά την ανάρρωση, η σοκολάτα θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει βρείτε την όρεξή σας.
    3. Διεγείρει τον οργανισμό
    Περιέχει το διεγερτικό θεοβρωμίνη. Η θεοβρωμίνη μας διεγείρει, αλλά δεν μας προσθέτει νευρικότητα, όπως η καφεΐνη.
    4. Δημιουργεί αίσθημα ευεξίας
    Το άρωμα της σοκολάτας επιβραδύνει τα εγκεφαλικά κύματα, κάνοντάς μας να αισθάνομαστε περισσότερο ήρεμοι. ʽΟταν τρώμε σοκολάτα, έχουμε την απελευθέρωση ενδορφινών στον εγκέφαλο.
    5. Δε δημιουργεί προβλήματα στην εγκυμοσύνη
    Η σοκολάτα είναι απολύτως ασφαλής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε.
    6. Αυξάνει τα χρόνια της ζωής μας
    Περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που ονομάζονται πολυφαινόλες, εμποδίζουν την οξείδωση της επιβλαβούς χοληστερόλης. Τα αντιοξειδωτικά είναι επίσης γνωστό ότι προστατεύουν από τον καρκίνο.
    7. Βοηθά την πέψη του γάλακτος ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 248 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    Τι λένε τα άστρα για το φλερτ και τον χωρισμό

    ΚΡΙΟΣ
    Πέσιμο: «Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει με κάτι σαν αυτό: «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δε σ’ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
    Ατάκα χωρισμού: «Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δε γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

    ΤΑΥΡΟΣ
    Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
    Ατάκα χωρισμού: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Πέσιμο: Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.
    Ατ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 328 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Και όμως ναι!! από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μπορώ
    να βρώ τι ζώδιο είσαι...

    ΚΡΙΟΣ

    Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός, κυβερνά το πρόσωπο και το κεφάλι.

    Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν, γενικά, έντονες γραμμές στο πρόσωπό τους και ένα μέτωπο που, συχνά απλώνεται προς το πλάι....

    (σαν τα κέρατα του Κριού).

    Σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερα στους άντρες, το μέτωπο κάνει μια προβολή προς τα μπρός. Είναι άτομα με γερή υγεία, έχουν συχνά ένα ευέλικτο, ευκίνητο και νευρικό σώμα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο περπατούν, φανερώνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολο την εικόνα του ζώου, από το οποίο έχει πάρει το όνομά του.

    Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, λοιπόν, μπορεί να έχουν πάρει το φαρδύ και γερό λαιμό του ταύρου, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις , ο λαιμός τους είναι μακρύς και λεπτοφτιαγμένος.

    Σε γενικές γραμμές, ο λαιμός είναι ένα έντονο χαρακτηριστικό όσων ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

    Όμως δεν είναι απλό χαρακτηριστικό, αφού ο λαιμός και όλα όσα όργανα αυτός κρύβει μέσα του συνδέονται άμεσα με τον Ταύρο.

    Η σωματική διάπλαση των Ταύρων είναι συνήθως, γεροδεμένη, ενώ τα μαλλιά τους είναι συχνά κατσαρά ή κυματιστά και τα μάτια τους είναι σκουρόχρωμα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το ζώδιο των Διδύμων είναι ο κυβερνήτης του αναπν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Αστρα Και Ονειρα | Views: 342 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Πολλοί μύθοι και αλήθειες κρύβονται πίσω από την Coca Cola, που έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο συζητήσεων για την παρασκευή της και τις ουσίες που περιέχει στη σύνθεσή της, οι οποίοι παρόλα αυτά την ταξίδεψαν από ένα μικρό φαρμακείο στην Ατλάντα -όπου δημιουργήθηκε- σε πάνω από 200 χώρες του κόσμου!

    1. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη «OK».
    2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton αρχικά για τη θεραπεία των πονοκεφάλων και το αυθεντικό αντίγραφο της συνταγής βρίσκεται ασφαλισμένο στην τράπεζα «SunTrust Bank» στην Ατλάντα από το 1919.
    3. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ οι αστυνομικοί έχουν στο περιπολικό δύο γαλόνια Coca Cola για να καθαρίζουν τα αίματα από τους δρόμους μετά από ένα δυστύχημα.
    4. Η παραγωγή της Coca Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.
    5. Σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες του κόσμου.
    6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905, η οποία εχρησιμοποιείτο νόμιμα εκείνη την εποχή (τέλη 19ου-αρχές 20ού αι.) ως αναλγητικό φάρμακο, αφού η πρώτη χρήση της Coca Cola ήταν φαρμακευτική. Στις αρχές του 20ού αι. η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε από την καφεΐνη.
    7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας (το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε υαλώδη αντικείμενα), την αφαίρεση του λίπους αλλά κα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 239 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ροχαλητό λέγεται η παραγωγή αναπνευστικού θορύβου κατά τον ύπνο, και προέρχεται από τους κραδασμούς των φαρυγγικών τοιχωμάτων. Ο χαρακτηρισμός του ροχαλητού ως “διαταραχή της αναπνοής” είναι…. κατ’ αρχήν εσφαλμένος, διότι οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ροχαλίζουν κάποιες νύχτες, σε κάποια φάση του ύπνου τους, ιδίως όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Το 30% περίπου του γενικού πληθυσμού ροχαλίζει κάθε φορά πού κοιμάται. Το 80% ροχαλίζει μόνο περιστασιακά.

    Συνήθως ροχαλίζουμε περιστασιακά, αλλά αν το ροχαλητό συμβαίνει συχνά μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου μας καθώς και αυτήν των άλλων μελών της οικογένειας.

    Ο «κακός» ύπνος μπορεί να οδηγήσει σε ημερήσια κόπωση, ευερεθιστότητα, και αυξημένα προβλήματα υγείας.Εάν το ροχαλητό σας, κρατάει ξύπνιο το σύντροφό σας, αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη σχέση σας.

    Συνήθεις αιτίες του ροχαλητού

    * Ηλικία: Στη μέση ηλικία, παρατηρείται μικρή στένωση του λαιμού μας, που συνοδεύεται με μείωση του τόνου των μυών αυτού.
    * Κατασκευή: Οι άνδρες έχουν πιο περιορισμένη δίοδο του αέρα από ότι οι γυναίκες και έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να ροχαλίζουν. Ένας στενός λαιμός, ένα λυκόστομα, οι διευρυμένες αδενοειδείς εκβλαστήσεις (κρεατάκια), συμβάλλουν στην εμφάνιση του ροχαλητού.
    * Προβλήματα της μύτης και των κόλπων. Αποκλεισμένοι αεραγωγοί ( π.χ. από βλέννα) κάνουν δύσκολη την εισπνοή με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό στο λαιμό ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 262 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ο υγιεινός τρόπος ζωής μεταφράζεται σε μακροβιότητα
    . Το συγκεκριμένο πόρισμα προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘American Journal of Public Health’.

    Χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ, από το 1988 έως το 2006, οι ερευνητές καθόρισαν ότι άνθρωποι ηλικίας 17 ετών και άνω, που δεν καπνίζουν, ασκούνται σε τακτική βάση, ακολουθούν υγιεινή διατροφή και καταναλώνουν μέτρια ποσότητα αλκοόλ, έχουν 63% λιγότερες πιθανότητες θανάτου σε μικρή ηλικία, σε σχέση με ανθρώπους που δεν ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Στην έρευνα έλαβαν μέρος σχεδόν 17.000 άνθρωποι.

    Χωριστά η καθεμία συμπεριφορά παρέχει προστασία, αλλά το μεγαλύτερο όφελος προέρχεται από τις 4 σε συνδυασμό.

    Όσοι είχαν υιοθετήσει τις 4 συμπεριφορές παρουσίαζαν κίνδυνο θνησιμότητας από καρκίνο και καρδιοπάθεια κατά τα δυο τρίτα χαμηλότερο, ενώ άλλες αιτίες θανάτου ήταν 57% χαμηλότερες σε σχέση με όσους δεν ακολουθούσαν κάποια από τις παραπάνω συμπεριφορές.

    Ο Thomas R. Frieden, διευθυντής του CDC, δήλωσε ότι αν κάποιος θέλει να ζήσει περισσότερο και να αισθάνεται ευεξία θα πρέπει να υιοθετήσει υγιεινές συμπεριφορές, να μην καπνίζει, να ασκείται τακτικά, να τρώει υγιεινά και να αποφεύγει την υπερβολική χρήση αλκοόλ.

    Οι γυναίκες που ακλουθούσαν τις 4 συμπεριφορές είχαν ελαφρώς καλύτερη εικόνα από τους άντρες. Ο κίνδυνος θνησιμότητας από όλα τα αίτια ήταν 63% χαμηλότερος, ενώ των αντρών ήταν 62% χαμηλότερος.

    Εστιάζοντας σε ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 237 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία, που εδώ και δύο χρόνια, ήταν παντρεμένη με 53χρονο ευκατάστατο κάτοικο της πόλης.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 53χρονος αν και φανατικός εργένης μετά τον χωρισμό με την πρώτη του γυναίκα, μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ουκρανής και παρά τις αντιρρήσεις οικογένειας και φίλων, την παντρεύτηκε.

    Όπως αποδείχθηκε όμως, η 27χρονη έκανε διπλή ζωή. Μαζί με μια φίλη της, «ψάρευαν» ερωτικούς πελάτες μέσω αγγελίας που είχαν βάλει σε εφημερίδα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έβγαιναν δήθεν για βόλτα και κατέληγαν σε «ροζ» γκαρσονιέρες για ομαδικά όργια. Το τελευταίο όμως ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα...

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σπίτι μιας παρέας πελατών ήταν και ο γιος του 53χρονου από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος «κεραυνοβολήθηκε» όταν αντίκρισε την 27χρονη να μπαίνει με την φίλη της στο διαμέρισμα προκειμένου να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

    Στην αρχή επικράτησε πανικός, με τον νεαρό να επιτίθεται φραστικά στην Ουκρανή και στη συνέχεια να φεύγει και να ενημερώνει τον πατέρα του. Πλέον ο 53χρονος έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου...
    Category: Κόσμος | Views: 265 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες. Παρ’ όλα αυτά
    επειδή κανείς δεν είναι τέλειος (αν και οι γυναίκες τον ψάχνουν και αν τον βρουν δεν τους κάνει, γιατί τον βρίσκουν ξενέρωτο) ανακαλύψαμε ύστερα από μικρή έρευνα…
    45!! πράγματα που κάνουν οι άντρες και σπάνε τα νεύρα των γυναικών.
    Τι ενοχλεί τις γυναίκες λοιπόν:

    1)τις ενοχλούν οι άντρες που δεν παίρνουν πρωτοβουλίες
    2)τις ενοχλεί οταν σε κοινή έξοδο, οι άντρες ξενοκοιτάνε
    3)οταν πάνε να κάνουν μια συζήτηση και καταλήγουν να τις αποκαλούν γκρινιάρες
    4) το να κοιμούνται οι άντρες νωρίς
    5)να ροχαλίζουν κι απο πάνω
    6)να θεωρούν δεδομένο ότι στο ξύπνημα του μωρού τη νύχτα,θα ξύπνησει μόνο η μαμά
    7)τις ενοχλεί όταν δεν βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού,τουλάχιστον να μη λερώνουν
    8)το να τα θέλουν όλα στα χέρια
    9)οταν η μόνη τους ασχολία πέρα απο τη δουλειά είναι να παίζουν play station η με τον υπολογιστή με τις ώρες
    10)όταν ενω βλέπουν μια καλη ταινια,ερχονται πάνω στο καλύτερο και γυρνάνε στο τελετεξτ του μεγκα να δουν τα σκορ
    11)οταν οδηγούν σαν να ειναι Σουμαχερ
    12)οταν βλέπουν γυναίκα οδηγό και της λένε»αι στο σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιατο»
    13)οταν καπνίζουν και πίνουν πολύ
    14)οταν βρίζουν τα θεία και όλο το συγγενολόι της γυναίκας
    15)οταν τους λένε κανε εκεινο και σου λενε «άλλη φορα»
    16) οι άνδρες με σλιπάκι
    17) οι άνδρες με φανελάκι
    18)οι άνδρες με άσπρα εσώρουχα
    19) ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 251 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
    Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον Βέγγο. Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι’αυτό;
    Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 tips: ...

    1. Δε χτυπάει το ξυπνητήρι σας
    Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίτε, εκτός αν ξεχάσατε να το ρυθμίσετε.
    Κάνετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Και διπλοτσεκάρετε πριν πάτε για ύπνο.

    2. Ξυπνάτε αλλά θέλετε λίγο χρόνο για χουζούρεμα
    Πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξαναπάρει ο ύπνος. Μια εύκολη και ευχάριστη λύση είναι να βάλετε μουσική. Διαλέξτε ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.

    3. Δυσκολεύεστε να ετοιμαστείτε εγκαίρως
    Καλό είναι να αποφασίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε και να το βγάζετε από τη ντουλάπα. Το ίδιο ισχύει και για την τσάντα σας. Μην περιμένετε να τα βρείτε όλα την τελευταία στιγμή. Θα αργήσετε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχάσετε κάτι!

    4. Ξεχνιέστε στο ίντερνετ
    Για όσες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, είναι δύσκολο να μην ρίξετε έστω και μία ματιά στο Facebook ή στο e-mail σας πριν φύγετε για τη δουλειά.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να περιοριστείτε σε αυτό ακριβώς: να ρίξετε μία ματιά! Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε likes και σχόλια, είναι σίγουρο ότι δεν το γλιτώνετε το τρέξιμο…

    5. Υπολογίζετε λάθος το χρόνο που χρειάζεστε για να φθάσετε στον προορισμό σας
    Εδ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 270 | Added by: alexia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 219 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Μαθητικά δελτία αστικών συγκοινωνιών και για μαθητές άνω των
    18 ετών θα εκδίδει πλέον ο ΟΑΣΑ
    , σε συνεργασία με το υπουργείο
    Παιδείας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΟΑΣΑ ξεκίνησε ήδη τη
    διαδικασία έκδοσης τέτοιων δελτίων...

    τα οποία αφορούν μαθητές άνω των 18
    ετών, που φοιτούν σε σχολεία δημόσιας εκπαίδευσης, στην Αττική.

    Σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του ΟΑΣΑ και του
    υπουργείου Παιδείας, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων θα πρέπει να
    προσκομίσουν στον ΟΑΣΑ αίτηση, στην οποία θα αναγράφεται ο αριθμός των
    μαθητικών δελτίων που θα διατεθούν στους δικαιούχους μαθητές, το ΑΦΜ και
    η ΔΟΥ του σχολείου και να παραλάβουν τα μαθητικά δελτία έως την
    Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.

    Κατά την παραλαβή των δελτίων θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό του
    ενός ευρώ για κάθε δελτίο. Ο διευθυντής κάθε σχολικής μονάδας είναι
    υπεύθυνος για το σφράγισμα και την παράδοση των δελτίων στους
    δικαιούχους.
    Category: Ελλάδα | Views: 228 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Για το αν και κατά πόσο οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και παραδέχονταν την αστρολογία, οι γνώμες διίστανται.

    Σε γενικές γραμμές συμφωνείται πως την αξιολογούσαν ως απαράδεκτη και μη εφαρμόσιμη.

    Αυτό που δέχονταν ήταν η αστρονομία στην πρακτική και μετρήσιμη πλευρά της, στη βαθιά γνώση των ουρανίων φαινομένων, των τροχιών τους, αλλά και όλων των ιδιοτήτων των πλανητών και των αστέρων.

    Ωστόσο υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ή ακόμα και αποδείξεις, πως αυτό που σήμερα ονομάζουμε αστρολογία, ήταν παραδεκτή τουλάχιστον σε ορισμένους μυημένους κύκλους και, ίσως, σε κάποια Μυστήρια.

    Πάντως, αν και ο Θεόφραστος διευκρινίζει πως «οι Στωικοί, και ειδικά ο Ποσειδώνιος, είναι υπεύθυνοι για την εισαγωγή της αστρολογίας στην Ελλάδα» από τους Χαλδαίους, είμαστε σε θέση να επισημάνουμε, πως η αστρολογία ήταν γνωστή μερικούς αιώνες νωρίτερα, αφού στους Ορφικούς Ύμνους διαβάζουμε ότι οι «αστερισμοί ορίζουν το πεπρωμένο, ρυθμίζουν τη μοίρα αλλά και τη ζωή των ανθρώπων».

    Ο Ησίοδος, μάλιστα, πολύ πριν τους Στωικούς, συνιστούσε (εκείνη την εποχή) «οι γάμοι να γίνονται όταν ο πλανήτης Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων». Ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης και ο μεταγενέστερος μεγάλος γιατρός Γαληνός αναφέρουν τις επιρροές που δεχόμαστε από την κίνηση ορισμένων άστρων και πλανητών, οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία των ανθρώπων.

    Ο Δημόκριτος, που δεν ήταν γιατρός, έχει την ίδια γνώμη. Ο Πρόκλος, μάλιστα, μας παραδίδει πως ο ωροσκόπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Για «προδοσία των ελίτ» και «δυναστείες που κυβερνούν την χώρα» έκανε λόγο ο Αντώνης Κανάκης, που μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» για την κρίση στην Ελλάδα και το πώς ζουν πλέον οι Έλληνες!

    «Οι Έλληνες βουλιάζουν στην φτώχεια» είναι ο τίτλος του άρθρου της γνωστής εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί απόψεις πολιτών της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

    Μιλώντας έξω από τα δόντια, ο Αντώνης αναφέρει: «τίποτα δεν λειτούργησε καλά ως τώρα, αλλά από εκεί και μετά όλα καταστράφηκαν. Κανείς δεν εξεπλάγην που το ασθενοφόρο που έπρεπε να μεταφέρει τον Θόδωρο Αγγελόπουλο έπαθε βλάβη και τελικά χρειάστηκε να στείλουν άλλο. Είμαστε έκπληκτοι που βρέθηκε ασθενοφόρο. Είναι ό,τι να ‘ναι! Φοβάμαι ότι ακόμα κι αν αλλάξουν οι Έλληνες θα είναι μόνο προσωρινό».

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό ΑΝΤ1», ο παρουσιαστής σχολίασε την συνέντευξή του. «Μας βλέπουν ως εξωγήινους στο εξωτερικό», είπε και τόνισε ότι με όλα αυτά που έγιναν φτάσαμε στα όρια της φτώχειας, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα παιδιά που υποσιτίζονται και την βία στα σχολεία της Ελλάδας.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 237 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Η σύζυγος στον σύζυγο

    :

    -Χρυσέ μου, θέλω να σου πω ότι σύντομα θα είμαστε τρεις.

    Ο σύζυγος την αγκαλιάζει με χαρά και της λέει:

    -Αυτό είναι καταπληκτικό! Είσαι βέβαιη;

    -Φυσικά, το τηλεγράφημα ήταν ξεκάθαρο. Η μητέρα μου θα είναι αύριο εδώ!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 230 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ηταν ενας χασαπης και γυρναει σπιτι του μεσα στη βρωμα...

    (αιματα,κρεατα κλπ)...Λεει στην γυναικα του οτι θα παει να κανει ενα μπανιο και να του φτιαξει κατι να φαει...Οποτε λεει η γυναικα:"θα σου τηγανησω ενα μπαρμπουνι"...Βαζει λοιπον το τηγανι,βαζει λαδακι,βαζει και το μπαρμπουνι και αρχιζει το τηγανισμα.

    Καποια στιγμη την φωναζει ο χασαπης:"Γυναικαααααα,ελα να με πλυνεις δεν φτανω την πλατη μου...!".

    Παει λοιπον και η γυναικα,τον πλενει αλλα ξεχνιεται και το μπαρμπουνι κολλαει στο τηγανι και καιγεται.

    Ποιο το ηθικο διδαγμα?

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    "Τον χασαπη κι αν τον πλενεις το μπαρμπουνι σου κολλας"
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 258 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ένας αξιωματικός της τροχαίας σταμάτησε τον τύφλα στο μεθύσι οδηγό που έκανε οχτάρια

    . Πλησίασε στο παράθυρό του και τού είπε:

    -Κύριε, έχετε την καλοσύνη να φυσήξετε σ' αυτόν τον αναλυτή αλκοόλ?

    -Αδύνατο κύριε πόλισμαν να το κάνω. Είμαι ασθματικός κι αν φυσήξω, όπως μου λέτε, θα.....

    πάθω κρίση και δεν είναι σίγουρο αν θα επιζήσω.

    -Εντάξει, κανένα πρόβλημα, τότε θα ήθελα να έρθετε μαζί μου ως το νοσοκομείο, για μια εξέταση αίματος.

    -Αποκλείεται κύριε πόλισμαν. Είμαι αιμοφιλικός, κι αν τρυπηθώ θα πάθω ακατάσχετη αιμορραγία και θα πεθάνω.

    -Καλά, τότε το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα δείγμα ούρων.

    -Αποκλείεται κύριε πόλισμαν. Είμαι διαβητικός, κι αν ζοριστώ να ουρήσω θα πάθω υπογλυκαιμία και την τελευταία φορά είχα 6 μήνες σε κώμα.

    -Πολύ καλά κύριε. Τότε θα σας παρακαλέσω να βγείτε από το αυτοκίνητό σας και να περπατήσετε ευθεία πάνω σ' αυτή την άσπρη γραμμή.

    -Αποκλείεται κύριε πόλισμαν.

    -Και γιατί όχι?

    -Είμαι τύφλα!
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 241 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Μια μέρα ο Θεός και ο Αδάμ συζητούσαν. Ρωτάει λοιπόν ο Αδάμ τον Θεό.

    - «Γιατί έκανες την Εύα τόσο απαλή και και τρυφερή»;

    - «Για να την θέλεις».

    Ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό.

    - «Γιατί έκανες την Εύα τόσο ελκυστική»;

    - «Για να την θέλεις», απαντάει ο Θεός.

    Μετά από λίγο ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό,

    - «Γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια»;

    - «Για να σε...... θέλει»! απαντάει ο Θεός
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 240 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο γνωστός μόδιστρος;
    Τι συνέβει στο Λάκη Γαβαλά μέσα στη φυλακή.

    Μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της χλιδάτης ζωής του ζει ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς. Και το χειρότερο που αντιμετωπίζει ο Λάκης είναι ......
    ....ο σεξουαλικός ρατσισμός μέσα στις φυλακές. Φωνές ακούγονται από όπου περνάει και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες προχώρησαν σε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση με τον επιχειρηματία να παραμένει ψύχραιμος, σύμφωνα με το fimes.gr.

    Ο Λάκης Γαβαλάς ούτως ή άλλως θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, ύστερα από την καταβολή του ποσού της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο, λόγω μη καταβολής Φ.Π.Α.

    Σχετικός θόρυβος έχει δημιουργηθεί και στην Άμφισσα με τους κρατούμενους να είναι ενθουσιασμένοι με τον «υψηλό» συγκρατούμενό τους Λάκη Γαβαλά. Δεν τον δέχτηκαν σε δύο φυλακές. Ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, ως προσωρινά κρατούμενος.

    Πάντως εκτιμάται ότι οι δικηγόροι του Λάκη Γαβαλά θα καταφέρουν να αποφυλακιστεί σύντομα από τη φυλακή, με τη διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται μέσα στο μήνα.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 245 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 223 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Είτε είστε στην αρχή της σχέσης σας, είτε έχετε διανύσει χιλιόμετρα ερωτικού πάθους

    , υπάρχουν κάποιοι μπελάδες που ούτε και η πιο σεξουάλα γυναίκα δεν θα μπορούσε να λύσει εύκολα στο κρεβάτι της.

    Δες πως θα διαχειριστείς έξυπνα και σεξουαλικά ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις του στο σεξ!

    1. Θέλει να κάνετε σεξ βάσει του δικού του προγράμματος:
    Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να φεύγεις διαρκώς αργοπορημένη για τη δουλεία, να ξυπνάς μέσα στον ύπνο σου γιατί εκείνη την ώρα επιστρέφει από το ξενύχτι του κι έχει... μια φούντωση, μια φλόγα! Και δεν είναι μόνο αυτό- τα ερωτικά του χτυπήματα συμβαίνουν σε ανύποπτο χρόνο και ψάχνεσαι σαν άλλη Βίκυ Σταυροπούλου να θυμηθείς αν έχεις ξυρίσει πόδια, αν έχεις βάλει το καλό σου το εσώρουχο και σε ποιό ντουλάπι έχεις κρύψει τα προφυλακτικά.
    Πώς θα το διαχειριστείς: το σίγουρο είναι πως με τα αντίστοιχα αντίποινα (να τον ξυπνάς εσύ για να το κάνετε όποτε σε βολεύει) ο καλός σου όχι μόνο δεν θα καταλάβει πόσο σε κουράζει, ίσα ίσα θα το διασκεδάσει! Και επειδή στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις αρσενικό που να θέλει να το κάνετε παντού και πάντα, έσω προετοιμασμένη (πλυμένη και με τα καλά σου τα εσώρουχα) γιατί τέτοια χαρά πρέπει να την γιορτάζεις καθημερινά! Άσε τη γκρίνια!

    2. Όταν έχεις περίοδο, έχει τις περισσότερες ορμές:
    Κάθε φορά που πρέπει να βγεις εκτός ερωτικού παιχνιδιού, αυτές τις ρημάδες 5 μερούλες το πολύ, η σεξουαλική του διέγερση δεν έχει προηγούμενο. Εσύ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 220 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Νέοι τρόποι για γνωριμίες, μοδάτες στάσεις, Interactive porn, σεξουαλικά βοηθήματα και ό,τι χρειάζεται για είσαι…μοδάτος το 2012!!!

    Μιλάω για τη μόδα στο σεξ. Ας δούμε λοιπόν τι είναι φέτος must στον έρωτα.....

    Date sites
    Ολοένα και περισσότερα άτομα στρέφονται στο διαδίκτυο για να βρουν την ιδανική γυναίκα. Γιατί όχι κι εσύ; Θα μου πεις κουτσός ή στραβός είμαι για να μην ρίξω μια γκόμενα με τον παραδοσιακό τρόπο; Τίποτα από τα δύο δεν είσαι. Αν σου έλεγα όμως ότι τα περισσότερα μέλη είναι γυναίκες, σίγουρα θα το ξανασκεφτόσουν. Μάλιστα θα βρεις site για όλα τα γούστα. Ελεύθερες, χωρισμένες, παντρεμένες. Δεν σου κοστίζει τίποτα να γραφτείς σε κάποιο από αυτά και φυσικά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βρίσκεται αυτό που ψάχνεις.
    Πάει η 69, έρχεται η 77
    Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά την χρονιά που πέρασε έγινε ο κακός χαμός με την 69. Ήθελα να ξέρα, τώρα το ανακαλύψατε το στοματικό; Πάει όμως η μπογιά της πέρασε και από trendy κατατάσσεται πλέον στις old time classic στάσεις. Τη θέση της παίρνει η 77. Δεν περιέχει στοματικό, υπόσχεται όμως τρελούς οργασμούς για τις κυρίες σας. Είναι το γνωστό κουτάλι, η γνωστή αγκαλίτσα στο πλάι με θέα την πλατούλα της. Όλο και περισσότερες γυναίκες την ζητάνε μιας και έτσι έχεις απευθείας πρόσβαση στο σημείο G. Άσε που είναι και ιδανική για σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας στο μισοκοιμισμένο ή ακόμα και το πρωί που θα ξυπνήσετε αγκαλιά.
    Eco-sex
    Το βουκολι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 271 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ένας Ταλιμπάν τρέχει στην έρημο για να σωθεί από τούς Αμερικανούς
    και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει νερό. Ξαφνικά βλέπει στο βάθος κάτι σαν ανθρώπινη φιγούρα και με αναπτερωμένο το ηθικό τρέχει προς τα εκεί. Φτάνοντας βρίσκει έναν. γέρο Εβραίο που πουλάει γραβάτες.

    Τον ρωτάει ο Ταλιμπάν:

    - Μήπως έχεις νερό;

    - Όχι, τού λέει ο Εβραίος και συνεχίζει, μήπως θες να....

    αγοράσεις μία γραβάτα; Λόγω εκπτώσεων κοστίζει μόνο 25 $.

    - Καλά μ@λ@κ@ς είσαι; τού απαντάει ο Ταλιμπάν.

    Εγώ ψάχνω για νερό για αν επιζήσω και εσύ θες να μου πουλήσεις μια γραβάτα και μάλιστα σε τέτοια εξωφρενική τιμή;

    Κανονικά έπρεπε να σε «καθαρίσω» ηλίθιε, αλλά έχε χάρη που βιάζομαι.

    - Σαν καλός Εβραίος θα σου δείξω την ανωτερότητα μου παρ' όλο που με μισείς και θες και να με σκοτώσεις, του απαντά ο Εβραίος.

    Σε δύο χιλιόμετρα από εδώ υπάρχει μία ταβέρνα που έχει όσο κρύο νερό θες και μάλιστα τσάμπα. Αυτό, για να ξέρεις τι άνθρωποι είμαστε εμείς οι Εβραίοι.

    Βρίζοντας ο Ταλιμπάν, τρέχει προς την κατεύθυνση που τού είπε ο Εβραίος. Μία ώρα αργότερα,. επιστρέφει σχεδόν πεθαμένος και λέει στον Εβραίο:

    «Ο κ@ριόλης ο αδερφός σου δεν με αφήνει να μπω στο μαγαζί του χωρίς γραβάτα!».
    Category: ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** | Views: 258 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    H Γερμανική Roding συνεχίζει τις δοκιμές του νέου της roadster. Το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα σασί από CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) με τα μπροστά και πίσω υποπλαίσια να είναι κατασκευασμένα από CFRP και αλουμίνιο. Μηχανικά φορά έναν 6-κύλινδρο κινητήρα απόδοσης κοντά στα 300 άλογα με 400 Nm ροπής. Ζυγίζει μόλις 950 κιλά και ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το Roding Roadster θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης με τις πωλήσεις να ξεκινούν λίγο αργότερα.
    Category: Auto-Moto | Views: 313 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    Ακόμη η Mercedes δεν την έχει παρουσιάσει, -αναμένεται να παρουσιαστεί στην Γενεύη τον Μάρτιο, αλλά ήδη ανακοινώθηκε ότι η πρώτη νέα Mercedes SL63 AMG θα δημοπρατηθεί κατά την διάρκεια του 6ου Gala Boca Raton Concours d’Elegance στις 25 Φεβρουαρίου. Μαζί του θα δημοπρατηθεί και ένα κόκκινο Audi R8 GT Spyder του οποίου οι τιμές ανακοινώθηκαν χθες στην Αμερική με αρχική τιμή $210.000 (€160.000) καθώς και μια Lamborghini Aventador χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις 18 μήνες.
    Λογικά η Mercedes μέσα στις επόμενες ημέρες θα μας στείλει τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της αλλά οι φήμες την θέλουν να φορά τον twin-turbo V8 5.5-λίτρων απόδοσης κοντά στα 540 άλογα ενώ ίσως βγει και σε Black Series έκδοση, αφού υπήρχε στην προηγούμενη γενιά και απέδιδε 670 άλογα.
    Category: Auto-Moto | Views: 271 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    H Infiniti έδωσε το όνομα του ηλεκτρικό sportcar πρωτότυπου που θα παρουσιάσει στην Γενεύη τον Μάρτιο. Το πρωτότυπο ονομάζεται EMERG-E, η Infiniti το χαρακτηρίζει ως ένα ασυμβίβαστο σπορ αυτοκίνητο και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Infiniti το οποίο φορά έναν ηλεκτρικό range extended ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, ο οποίος συνδυάζεται με έναν 1.200αρη κινητήρα εσωτερικής καύσης πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη κατανομή βάρους και οδηγική συμπεριφορά.
    Το πρωτότυπο θα έχει φρέσκια και ζωντανή σχεδίαση, προσφέροντας μια σοφιστικέ εμπειρία οδήγησης, που μέχρι σήμερα δεν προσφέρει κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο γενικός διευθυντής στρατηγικής και σχεδιασμού της Infinti, Francois Bancon, στο video δηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα μπορεί να οδηγήσει στο κέντρο του Λονδίνου δωρέαν, χωρίς να εκπέμπει γραμμάριο CO2, έχοντας στα χέρια του ένα υψηλών επιδόσεων σπορ αυτοκίνητο.
    Category: Auto-Moto | Views: 277 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    Το Group B είναι μια από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τ’ αυτοκίνητα που ήταν κατασκευασμένα για το Group B ήταν πολύ δυνατά και πολύ δύσκολα στην οδήγηση, ενώ το θέαμα ικανοποιούσε αρκετούς από τους φίλους του αθλήματος.
    Για να πάμε μερικά χρόνια πίσω, ο Chris Harris οδηγεί τα Ford RS200 και Audi Sport Quattro, κάνοντας μια μικρή μάχη μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Κάτι παραπάνω δε θα γράψω, αφού τα λέει όλα ο Harris στο παρακάτω 14λεπτο βίντεο.

    Category: Auto-Moto | Views: 314 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 254 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    Πριν από 20 χρόνια η Jaguar είχε παρουσιάσει την θρυλική XJ220, το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής μέχρι να παρουσιαστεί η McLaren F1. Ντεμπούτο είχε κάνει σε μορφή πρωτότυπου στην έκθεση British Motor Show του 1988 και σύντομα πήρε το πράσινο φως για να περάσει στη παραγωγή, αφού η απήχηση που είχε στον κόσμο ήταν τεράστια.
    Έχει σχεδιαστεί από τον Keith Helfet και μηχανικά φορά έναν V6 3.5-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 643 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο κιβώτιο, ζυγίζει 1.470 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.9 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 354 χλμ/ώρα. Στην αγορά κυκλοφόρησε το 1992 και έως το 1994 κατασκευάστηκαν μόλις 275 αυτοκίνητα με τιμή £470.000 (€565.750).

    Category: Auto-Moto | Views: 327 | Added by: VaGGoS_3 | Date: 2012-02-02 | Comments (1)

    Είναι όμορφη, σέξι, πολυτάλαντη και δημοφιλής τραγουδίστρια
    . Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που περνάει το κατώφλι των φυλακών. Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία επισκέπτεται τον αδελφό της, που έχει φυλακιστεί για ληστεία σε σούπερ μάρκετ. Εξάλλου... πριν τρία χρόνια, οπότε κι έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του 22χρονου, ήτο ένα σοκ τόσο για την τραγουδίστρια και την οικογένεια της, όσο και για τον καλλιτεχνικό χώρο.
    Η Τάμτα, όμως στάθηκε στο πλευρό του αδελφού της, ενώ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ιστορία. Εξάλλου, μπορεί η ίδια να είναι εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, όμως την οικογένεια της την προστατεύει από αυτά. Ο 22χρονος δικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης και μέχρι σήμερα έχει εκτίσει τα τρία. Και όλα αυτά τα χρόνια η αοιδός έχει δώσει μεγάλο αγώνα και με την οικογένεια της έχουν ασκήσει έφεση για να βγει νωρίτερα από τη φυλακή.

    Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως, δε ξεχνά τον αδελφό της. Και με κάθε ευκαιρία τον επισκέπτεται στις φυλακές. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν δει να περνά το κατώφλι τους και να βρίσκεται κοντά του.
    Category: Gossip από την Showbiz | Views: 201 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)



    Υλικά:

    1kg χοιρινό χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκιές

    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

    1 μεγάλο κρεμμύδι, χοντροκομμένο

    4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

    2 πιπεριές πράσινες χοντροκομμένες

    3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες

    1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί

    1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο, σκόνη

    1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

    1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Προετοιμασία:

    Για να φτιάξουμε το μπεκρη μεζε ξεκινούμε βάζοντας το ελαιόλαδο σε μία μεγάλη κατσαρόλα ή τηγάνι (που να έχει καπάκι) και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε και τσιγαρίζουμε το κρέας για 5-6 λεπτά γυρίζοντας το συχνά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ακόμα 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και τα αφήνουμε τα υλικά μας στην ίδια θερμοκρασία, για ακόμα 2 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το κρασί και χαμηλώνουμε ελάχιστα την θερμοκρασία για να εξατμιστεί το αλκοόλ (περίπου 2 λεπτά).

    Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο και επαναφέρουμε την θερμοκρασία σε μέτρια.

    Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη. Τα τελευταία ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 289 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Η δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει μια 15χρονη το σοβαρό πόβλημα υγείας της
    αλλά και η επιστολή που έγραψε στο blog της για τα...πράγματα που θα ήθελε στην ζωή της, μας κάνει να σκεφτόμαστε πόσο αδύναμοι είμαστε σε προβλήματα μικρά…
    Διαβάστε το:«Το Blog μου καταγράφει τις πολύτιμες αυτές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μου και όλα αυτά που σκοπεύω να κάνω. «You only have one life … live it!» Ποια είμαι: «Γεια, είμαι η…Άλις, είμαι 15 χρονων και ζω με τους γονείς και την αδερφή μου στο Άλβερστον. Δίνω μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου και τώρα πια ξέρω ότι με έχει μάλλον νικήσει και ότι δε φαίνεται να τα καταφέρνω.»Το πρώτο ποστ / 6 Ιουνίου 2011«Μου είναι λίγο περίεργο να γράφω στο δικό μου πλέον μπλογκ… όταν η μαμά μου ασχολιόταν μ’ αυτά, εγώ δεν έβρισκα κανένα ενδιαφέρον. Οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε ήδη ότι ο καρκίνος τώρα εξαπλώνεται σε όλο μου το σώμα. Είναι κρίμα, έχω τόσα πολλά που θέλω ακόμα να κάνω. Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος καρκίνος είναι αήτητος (παρόλο που έδωσα με αποφασιστικότητα και σθένος όλο μου το είναι πολεμώντας τον).Όπως και να ‘χει, η μαμά μου έλεγε πάντα να ζω τη ζωή μου και αυτό πρόκειται να κάνω, έχω και ένα σωρό πράγματα που δεν έχω προλάβει να ζήσω ακόμα, κι η μαμά μου πρότεινε να βάλω όλες τις επιθυμίες μου σε μια λίστα. Ακόμα προσθέτω πράγματα στη λίστα. Δεν πρόκειται να τα κάνω όλα φυσικά. Κάποια από αυτά δεν μπορούν καν να γίνουν γιατί δεν μπορώ να ταξιδέψω εκτός Αγγλίας, είναι μεγάλο το ρίσκο, αλλά ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 205 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    [img]http://3.bp.blogspot.com/-R4P0bmtPsec/TrvH6I1BPaI/AAAAAAAAEI0/CWTyEvrTJx4/s400/2.jpg[/img]
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 244 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 198 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Category: Μουσικά Νέα | Views: 251 | Added by: marilou | Date: 2012-02-02 | Comments (0)


    1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας!
    Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία αντανάκλαση στο...

    λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον
    μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»

    2. Αποκτήστε υπερηχητική ακοή

    Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος με θόρυβο και δυσκολεύεστε να ακούσετε τον συνομιλητή σας, ο οποίος μιλάει ψιθυριστά, τότε σκύψτε προς το μέρος του με το δεξί σας αυτί.Το δεξί αυτί έχει την ικανότητα να ακολουθεί τους γρήγορους ρυθμούς του λόγου, σύμφωνα με ερευνητές της Ιατρικής Σχολής David Geffen του UCLA. Εάν, από την άλλη, προσπαθείτε να αναγνωρίσετε το τραγούδι που παίζει χαμηλά σε έναν χώρο, τότε προβάλετε το αριστερό σας αυτί προς τον ήχο. Το αριστερό αυτί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει ευκολότερα τους μουσικούς τόνους.

    3. Απαλλαγείτε από τον πόνο!

    Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως εάν βήχουμε κατά τη διάρκεια μιας ένεσης, μειώνεται ο πόνος από το τσίμπημα της βελόνας. Σύμφωνα με τον Taras Usichenko, συγγραφέα μίας μελέτης πάνω σε αυτό το φαινόμενο, το κόλπο προκαλεί μία ξαφνική, προσωρινή αύξηση της πίεσης στο στήθος και το ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 223 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΘΕΣ - ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ
    [img]http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img=9kairiko%20agia3.jpg&w=577[/img]

    Αποχιονιστικά και γκρέιντερ, της Πολιτικής Προστασίας και των Δήμων, καθαρίζουν από χθες το οδικό δίκτυο του νομού * Απαιτούνται αλυσίδες στα οχήματα, στα ημιορεινά και ορεινά του νομού

    «Άσπρισε» ο νομός Λάρισας και ο θεσσαλικός κάμπος γενικότερα, με τη χιονόπτωση να παρατηρείται πιο έντονη από χθες τη νύχτα ενώ αναμένετο να συνεχιστεί έως και τις πρωινές ώρες σήμερα.

    Σχολεία έκλεισαν στο νομό και κάποια θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά, ενώ σε κατάσταση επιφυλακής είναι από χθες όλες οι αρχές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν, με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, να εργάζεται πυρετωδώς, συνεχίζοντας και σήμερα, με είκοσι αποχιονιστικά μηχανήματα και γκρέιντερ, να καθαρίζει το οδικό δίκτυο του νομού Λάρισας, για την ομαλή κίνηση των αυτοκινήτων.

    Αν και στη Λάρισα παρατηρήθηκε η μικρότερη απ΄ ό,τι στις άλλες θεσσαλικές πόλεις χιονόπτωση, παρ΄όλα αυτά «άσπρισε» η πόλη, εικόνα όμως που δεν θα διαρκέσει πολύ, αφού όπως μας πληροφορεί ο μετεωρολόγος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Σκριμιζέας, από σήμερα το μεσημέρι και μετά, σταδιακά θα έχουμε αύξηση θερμοκρασίας και θα εκδηλωθούν βροχές, στα πεδινά, που θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο Παρασκευή.

    Η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμαίνεται από 2 β ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 248 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, με ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις, πολικές θερμοκρασίες και ανέμους που στο Ιόνιο φτάνουν τα 10 μποφόρ.

    Πολλά είναι τα προβλήματα σε πολλές περιοχές λόγω του χιονιά που πλήττει όλη τη χώρα. Η τροχαία απαγόρευσε την κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε συγκεκριμένα τμήματα των εθνικών οδών ώστε να αποφευχθεί παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ κλειστά παραμένουν πολλά σχολεία.

    Μάλιστα αργά το απόγεμα της Τετάρτης έκλεισε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων λόγω των συνεχιζόμενων χιονοπτώσεων στα Ιωάννινα και ακυρώθηκαν οι νυκτερινές πτήσεις της Olympic Air 808 και 809 από Αθήνα προς Ιωάννινα και αντίστροφα.

    Αναλυτικά ο καιρός:

    Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σήμερα στις βόρειες περιοχές της χώρας. Βροχές θα εκδηλωθούν στις νότιες περιοχές ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα κατά τόπου θα είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά ενώ στα βόρεια θα είναι ολικός

    Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή και χιονόνερο στα νότια. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί 7 Μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 6 βα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ο Γιανούζ Πάλικοτ, εκκεντρικός αρχηγός του ομωνύμου αντιεκκλησιαστικού κινήματος της αριστεράς, κάπνισε σε κοινή θέα ένα τσιγάρο που περιείχε μαριχουάνα!


    Με αυτόν τον ακραίο τρόπο, όπως εξήγησε ο ίδιος, θέλησε να υποστηρίξει την εκστρατεία του υπέρ της απελευθέρωσης των «ελαφρών» ναρκωτικών.
    Πρόσφατα ο ίδιος, που είναι γνωστός για τις
    προβοκατόρικες ενέργειές του στην Πολωνία, είχε προαναγγείλει πως θα κάπνιζε μαριχουάνα στο Κοινοβούλιο, παίζοντας με την διπλή έννοια του Πολωνικού ρήματος «zapalic» που σημαίνει ανάβω αλλά και καπνίζω.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 197 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Τι είναι η «ροζ γλίτσα»;

    Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald’s για να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες...

    Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα McDonald’s χρησιμοποιούσαν αυτή την ουσία που δεν είναι τίποτα άλλο από υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) όπως είπε.

    Τα McDonald’s απέσυραν τελικά την ουσία αυτή από τα προϊόντα τους αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε ολόκληρη τηλεοπτική εκστρατεία εκ μέρους του Όλιβερ. Ο Τοντ Μπέικον πάντως -διευθυντής του αρμόδιου τμήματος των McDonald’s στις ΗΠΑ-, αρνήθηκε ότι η απόφαση της αλυσίδας εστιατορίων είχε σχέση με την εκστρατεία του Όλιβερ. «Η απόφαση να αφαιρέσουμε αυτό το προϊόν από το σύστημα των McDonald’s δεν συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά με την απόφασή μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια εναρμόνισης των παγκόσμιων προτύπων στα υλικά του ωμού βοδινού. Τα McDonald’s εναρμονίζονται με τα κυβερνητικά προαπαιτούμενα και κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων» είπε.
    Ο μικροβιολόγος του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας Τζέραλ Ζίρνσταϊν υποστηρίζει ότι η χρήση του υδροξείδιου του αμμωνίου πρέπει να απαγορευθεί: «Δεν θεωρώ ότι πρόκειται ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 220 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ζει στην Κρήτη, στο Ρουκάνι, μέσα σε μια καλύβα και το όνομά του "φιγουράρει” στη θέση 200 με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου…
    Ο 65χρονος που είναι πατέρας 5 παιδιών και έχει 13 εγγόνια,

    πριν από 15 χρόνια εισέπραξε παράνομα χρήματα από την επιστροφή ΦΠΑ με πλαστά τιμολόγια. Για την ακρίβεια, τα χρήματα που πήρε μαζί με άλλα άτομα τότε, ήταν 30 εκατομμύρια δραχμές.
    Κάποια στιγμή τον ανακάλυψαν και του
    επιβλήθηκε πρόστιμο.
    Το αρχικό ποσό που έπρεπε να πληρώσει ήταν 4.581.150,56 ευρώ. Με τις προσαυξήσεις άγγιξε τα 6,214,675 ευρώ, ενώ, σήμερα, κατέχει μία θέση στη λίστα των Ελλήνων μεγαλοοφειλετών, με χρέος που έχει φτάσει το ποσό των 10.796.226,06 ευρώ.
    "Δε με νοιάζει να πληρώσω, και δύο και τρεις φορές, το αρχικό ποσό που εισέπραξα από το ΦΠΑ, αλλά να πληρώσω 11 εκ. ευρώ… Δε φτάνουν ούτε τα 50 πρόβατα που έχω, αλλά και να πουληθεί όλη η περιουσία των Παρασύρηδων στην Κρήτη πάλι δε φτάνει!” είπε στο Cretalive, ο Στέλιος Παρασύρης.
    Ο ίδιος, πολλές φορές στο παρελθόν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας ένα "κούρεμα”, που θα έφτανε το ποσό σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, ωστόσο έχασε όλες τις δίκες.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 217 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Με τον όρο πορνογραφία ή πορνό αναφερόμαστε εν γένει στην αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, λεκτικά ή μέσω εικόνων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου.


    Το φιλμ Le Coucher de la Marie ή Bedtime for the Bride είναι η πρώτη(;) πορνογραφική ταινία (Γαλλική), τραβηγμένη το 1896, σε παραγωγή Eugène Pirou και σκηνοθεσία Léar (Albert Kirchner). Η αρχική διάρκεια της ήταν επτά λεπτά αλλά με τα χρόνια έχουν μείνει στα Γαλλικά αρχεία μόνο δύο. Πρωταγωνιστές ήταν η Louise Willy με έναν άγνωστο.

    Η παλιότερη τώρα καταγεγραμμένη πορνογραφική ταινία (αφού τα δυο λεπτά της Le Coucher de la Marie δεν θεωρούνται πλέον πορνογραφικό υλικό) χρονολογείται από το 1908 και είναι το Γαλλικό φιλμ A L'Ecu d'Or ou la bonne auberge που πραγματεύεται τη συνεύρεση ενός κουρασμένου στρατιώτη με την υπηρέτρια ενός πανδοχείου.

    Έχουμε ακόμα όμως και το Αργεντίνικο φιλμ El Satario που πιθανόν να είναι ακόμη παλιότερο καθώς η χρονολόγηση του πιθανολογείται κάπου ανάμεσα στο 1907 και το 1912. Αν ισχύει δηλαδή το 1907 είναι πιο παλιό από το A L'Ecu d'Or ou la bonne auberge (1908).

    Όποια και από τις τρεις να είναι η παλιότερη ταινία πορνό, οι ταινίες αυτού του είδους διαδόθηκαν πολύ στην εποχή του βωβού κινηματογράφου, όπου συχνά προβάλλονταν σε οίκους ανοχής. Εκατοντάδες ακόμα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 210 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Πολλές κοπέλες επιλέγουν τις ΧΧΧ ταινίες ως επάγγελμα
    Φοιτήτριες γίνονται πορνοστάρ για ένα κομμάτι ψωμί. Σπουδάζουν Φιλολογία, Ιατρική, Αρχιτεκτονική. Η οικονομική κρίση όμως και η ανεργία τις οδηγούν στο κρεβάτι για να βγάλουν τα προς το ζην.



    Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις φοιτητριών έχουν φθάσει σε εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό. Νεαρές κοπέλες από όλη τη χώρα ανταγωνίζονται τις επαγγελματίες πορνοστάρ για να επιβιώσουν!

    Όπως γράφει στο κύριο θέμα της η Espresso, τα ήθη έχουν αλλάξει στο ερωτικό σινεμά, καθώς οι ταινίες δεν γυρίζονται πλέον σε στούντιο ή ξενοδοχεία, αλλά στα σπίτια των φοιτητριών, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται… ερασιτεχνικό.

    Μάλιστα, όπως λένε οι παραγωγοί, οι κοπέλες μπορούν να επιλέξουν τον παρτενέρ τους! Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι κοπέλες, ακόμη και αν είναι «κουμπωμένες» στην αρχή, στη συνέχεια αποκτούν άνεση και είναι διατεθειμένες να γυρίσουν τις πιο καυτές σκηνές, για να βγάλουν χρήματα.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 207 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Όλοι στην αυλή τους κάτι φυτεύουν για να ομορφύνει ο χώρος
    και να ευωδιάσει. Ένας 66χρονος από χωριό του Πύργου φύτεψε χασίς. Και το ένα θα πετύχαινε και το άλλο, αν δεν έφταναν στην αυλή του οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.


    Ο 66χρονος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε φυτέψει σε περίπου...
    15 γλάστρες στην αυλή πίσω από το σπίτι του, χασίς και οι αστυνομικοί μέτρησαν 146 μικρά φυτά ύψους από πέντε έως είκοσι εκατοστά.Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, ενώ γνώριζαν ότι ο εν λόγω κύριος είχε απασχολήσει και πάλι τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

    Παράλληλα έγινε και έρευνα στο σπίτι του δράστη, χωρίς να βρεθεί κάποιο άλλο στοιχείο.
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 196 | Added by: Kostas | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Οι ταξιδιώτες που έρχονται στη Βαρκελώνη για να θαυμάσουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική της καταλανικής πόλης βρίσκονται μπροστά σε ένα «επικίνδυνο» ξενοδοχείο, που όμοιό του σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί!



    Ο λόγος για το πρωτότυπο «Rock Barcelona Hotel» που πρόκειται να κατασκευαστεί στο κέντρο της πόλης, αποτελώντας αν μη τι άλλο κάτι πέρα από αυτό που θα θεωρούσε κάποιος «άνεση ξενοδοχείου»!



    Διά χειρός του πολωνικού αρχιτεκτονικού γραφείου UGO, o «Βράχος της Βαρκελώνης» δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τεράστιο πέτρινο »πύργο», ύψους 100 μέτρων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν τα βράδια τους… σκαρφαλωμένοι σε μια προεξοχή με θέα την ισπανική πόλη.



    Για τους πιο τολμηρούς (ή για τους επαγγελματίες ορειβάτες), υπάρχει η δυνατότητα αναρρίχησης μέχρι την κορυφή, όπου η διαμονή κάτω από τα αστέρια είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή



    Βέβαια, οι αρχιτέκτονες δεν θα μπορούσαν παρά να σκεφτούν και τους κλασικούς τύπους, που προτιμούν τη σιγουριά ενός δωματίου αλλά και τις πολυτελείς ανέσεις που αυτό μπ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 254 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Οι μαϊμούδες και οι γορίλες είναι από τους κοντινότερους συγγενείς μας και δείχνουν πολύ συχνά ότι έχουν ανάγκη από συντροφικότητα, ειδικά σε περιόδους απώλειας ή μοναξιάς, όπως ακριβώς κάνουν και οι άνθρωποι. Τότε είναι η στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα κατοικίδιο για να μας κάνει παρέα και για να μοιραζόμαστε μαζί του στιγμές της καθημερινότητας.



    Έτσι επιλέγουμε έναν σκύλο ή μια γάτα για συντροφιά. Οι γάτες, μάλιστα, αν και είναι μοναχικές από τη φύση τους και αρκετά ανεξάρτητες ώστε να φροντίζουν μόνες τους τον εαυτό τους, είναι πολύ κοινωνικά ζώα και απολαμβάνουν κάθε στιγμή την αγάπη που τους δίνουμε. Αυτή η συμπεριφορά τους, άλλωστε, είναι που τις καθιστά «ιδανικούς υποψηφίους» για κατοικίδια.



    Το ίδιο κάνουν και οι προσφιλείς «συγγενείς» μας! Και, μάλιστα, με πάθος. Επιλέγουν τις γάτες ως κατοικίδια και τους δείχνουν μεγάλη τρυφερότητα. Μια αμφίπλευρη σχέση αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ τους που δεν περιγράφεται με λόγια…
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 231 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Αστρονόμοι με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου VLT στη Χιλή έκαναν παρατηρήσεις ενός μυστηριώδους κοσμικού φαινομένου. Πιο συγκεκριμένα κατέγραψαν εικόνες του Barnard 68 που ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων «σκοτεινών νεφελωμάτων». Πρόκειται για περιοχές που είναι εξαιρετικά σκοτεινές και αδιαφανείς και μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες πίστευαν ότι είναι απόλυτα κενές.

    Όπως διαπιστώθηκε όμως πρόκειται για μοριακά νέφη στο εσωτερικό των οποίων επικρατεί σχεδόν το απόλυτο σκοτάδι και ψύχος. Το Barnard 68 είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκοτεινά νεφελώματα επειδή βρίσκεται στο κέντρο μιας περιοχής γεμάτης άστρα και οι ειδικοί το παρομοιάζουν με μια «τρύπα στο αστρικό ύφασμα».



    Τα σκοτεινά νεφελώματα
    Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακόμη τον μηχανισμό δημιουργίας των σκοτεινών νεφελωμάτων. Αυτό που έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν είναι ότι αποτελούνται από υψηλές συγκεντρώσεις μοριακού αερίου και κοσμικής σκόνης και ότι απορροφούν όλο το φως (στο ορατό φάσμα) που εκπέμπουν τα άστρα που βρίσκονται πίσω τους. Οι επιστήμονες θεωρούν ακόμη ότι πρόκειται για περιοχές όπου γεννιούνται νέα άστρα.

    Το Barnard 68
    Το Barnard 68 είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους των σκοτεινών νεφελωμάτων. Βρίσκεται στον αστερισμό του Οφιούχου σε απόσταση 500 ετών φωτός από εμάς. Έχει έκταση 0.5 έτη φωτός και μάζα περίπου δύο φορές μεγαλύτερη από αυ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Σύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:

    1. Πλούτο χωρίς μόχθο

    2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα

    3. Εμπόριο χωρίς ήθος

    4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα

    5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά

    6. Λατρεία χωρίς θυσία

    7. Πολιτική χωρίς αρχές
    Category: Είπαν - Εγραψαν.. | Views: 322 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    «Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν! Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι; Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού. Κι αν το ερώτημα «Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο» σάς φαίνεται… ρητορικό, ελάτε να δούμε μαζί 10 σημαντικά πράγματα που… ταξίδεψαν από τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, για να γίνει καλύτερος!

    1. Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες



    Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν το 1896 στην Αθήνα. Αν και το ελληνικό κράτος αντιμετώπιζε πολλά οικονομικάπροβλήματα, οι Έλληνες κατάφεραν να οργανώσουν τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες με μεγάλη επιτυχία. Η μικρή τότε Ελλάδα έστειλε στον κόσμο ένα μήνυμα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών, ενώ αυτή η πρώτη διοργάνωση έβαλε τα θεμέλια για μια διεθνή αθλητική οργάνωση που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη!

    2. Σύσταση Δικαστηρίων



    Η αρχική έννοια σύστασης δικαστηρίου για την απονομή δικαιοσύνης βρίσκεται στην ελλη ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 245 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Μοναδικό φωτογραφικό υλικό που βγαίνει για πρώτη φορά στο «φως».
    Μία «χαμένη» φυλή που ζει μέσα στις τροπικές εκτάσεις του Αμαζονίου κοντά στο Εθνικό Πάρκο Μανού στο νότιο τμήμα του Περού και έχει ελάχιστη έως καθόλου επαφή με τον πολιτισμό ανακαλύφθηκε πρόσφατα ενώ φωτογραφίες από την καθημερινότητά της είδαν το φως της δημοσιότητας.

    Τα μέλη της φυλής Μάσκο-Πίρο, η οποία είναι μόλις μία από τις 100 φυλές που δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον κόσμο, ζει μέσα στα δάση απομονωμένη από τον έξω κόσμο.

    Μάλιστα για κάποιους η απόπειρα να έρθεις σε επαφή μαζί τους μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνη.



    Φίλος του θύματος είπε ότι ο θάνατος του είναι μία τραγωδία καθώς ήταν ένας καλός άνθρωπος που ήθελε απλά να τους βοηθάει.
    Κατά καιρούς έχουν ακουστεί κι άλλα τέτοια θανατηφόρα περιστατικά



    «Το μήνυμα που στέλνει η Μάσκο-Πίρο είναι ότι θέλει να μείνει μόνη της», επισημαίνει εκπρόσωπος της οργάνωσης Εθνική Επιβίωση, που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.
    Category: Κόσμος | Views: 300 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Οι νιφάδες του χιονιού δεν είναι τίποτα άλλο από συσσωματώματα πολλών κατεψυγμένων κρυστάλλων πάγου, που παίρνουν διάφορα σχήματα και σχέδια κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς το έδαφος.



    Οι περισσότεροι νιφάδες χιονιού είναι μικρότερες από 2,5 εκατοστά, ενώ μια μέση νιφάδα αποτελείται από 180 δισεκατομμύρια μόρια νερού. Το παράδοξο είναι ότι κάθε νιφάδα είναι μοναδική, σαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα, αποδίδοντας το σικό της εκπληκτικό σχηματισμό.



    Οι περισσότερες μορφοποιούνται σε εξάκτινο μοτίβο αλλά υπάρχουν και νιφάδες με δώδεκα ακτίνες, γεγονός που εξαρτάται από τη θερμοκρασία του νερού αλλά και από τη δύναμη του αέρα που τις μεταφέρει.



    Έτσι η ποικιλία των σχημάτων είναι ατελείωτη, με έναν ολόκληρο γεωμετρικό κόσμο να απλώνεται μπροστά μας που περιλαμβάνει «κίονες», περίτεχνα «άνθη», ακόμη και φουτουριστικά «κτίρια».



    Άλλωστε οι νιφάδες του χιονιού είναι από μόνες τους οι «βασίλισσες» του χειμώνα, συνθέτοντας μοναδικές φυσικές εικόνες που θα ζήλευε και ο πιο έμπειρος ζωγράφος. Ένας καλός φωτογράφος, όμως, ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 226 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Ισραηλινοί επιστήμονες ανέπτυξαν ένα νέο είδος τομάτας χρώματος… μαύρου, εξωτερικά βέβαια, γιατί στο εσωτερικό της η τομάτα παραμένει κατακόκκινη. Το νέο είδος προέρχεται από διασταύρωση ήμερων ειδών με άγρια είδη τομάτας.

    Ο «Μαύρος Γαλαξίας» (Black Galaxy), όπως την ονόμασαν, οφείλει το χρώμα του σε γονίδια παρόμοια με αυτά των blackberries, που κάνουν τον καρπό φωτοευαίσθητο. Έτσι όσο περισσότερο εκτίθεται στον ήλιο, τόσο πιο σκουρόχρωμος γίνεται.

    Η εταιρεία που παρήγαγε τη νέα ποικιλία, η Technological Seeds, ειδικεύεται στην παραγωγή υβριδικών λαχανικών. Οι προγραμματιστές λένε ότι η νέα τομάτα μπορεί ακόμη και να είναι πιο θρεπτική καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, που είναι γνωστή για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.



    Οι υπεύθυνοι αποσκοπούν στην εμπορική εκμετάλλευση της τομάτας σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια, λόγω του μοναδικού της χρώματος. Η τομάτα θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αγροτικής Έρευνας και Ανάπτυξης Arava, μαζί με άλλα περίεργα αγροτικά προϊόντα όπως τα λεμόνια χωρίς κουκούτσια, τα κόκκινα λεμόνια και τα καρότα ουράνιο τόξο, που θα είναι κίτρινα, μοβ και ροζ!

    σ.σ.: Απολαύστε φρούτα και λαχανικά όσο είναι ακόμη σε «ανεκτή» μορφή και γεύση, σε λίγα χρόνια μπορ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 182 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Η περιοχή Wulingyuan βρίσκεται στα βουνά της κινεζικής επαρχίας Hunan και είναι διάσημη για τους… βράχους της. Χιλιάδες άνθρωποι την επισκέπτονται κάθε χρόνο για να θαυμάσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία





    Οι πραγματικά περίεργοι αυτοί βράχοι, που αποτελούνται από ένα είδος πετρώματος που λέγεται χαλαζίτης, μοιάζουν με γιγάντιες κολώνες το ύψος των οποίων σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 800 μέτρα! Το σχήμα τους είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας διάβρωσης που προκαλείται από το νερό της βροχής και τον πάγο που καλύπτει το έδαφος κατά τη διάρκεια των κρύων χειμερινών μηνών.

    Οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί των βράχων του Wulingyuan είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ορόσημα της Κίνας και μπορεί κανείς να τους δει σε πολλούς από τους πιο παλιούς πίνακες της χώρας. Επιπλέον, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των «Hallelujah Mountains», των βουνών που εμφανίζονται να επιπλέουν στη διάσημη κινηματογραφική επιτυχία «Avatar».

    Απολαύστε το εκπληκτικό τοπίο στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.



    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Κόσμος | Views: 251 | Added by: valasia | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

    Χαζεύω στο διαδίκτυο... Είναι από εκείνες τις αναζητήσεις που ψάχνεις για online κατάστημα παπουτσιών και καταλήγεις να προσπαθείς να βρεις με ένα search στο google το νόημα της ζωής. Γιατί δεν κρατάνε οι σχέσεις; Πώς μπορείς να κάνεις το "εγώ", "εμείς" για να έχει χώρο και αέρα να αναπνεύσει μια ερωτική σχέση; Το εξειδικευμένο ινστιτούτο για τις Σχέσεις (RPI) της Αμερικής έδινε μερικές πολύ αποκαλυπτικές απαντήσεις.

    Σκέφτεσαι πως εσύ δεν είσαι από αυτές... Το ξέρω, κι εγώ αυτό πίστευα! Αφιέρωσε όμως 5 λεπτά για να δεις πως το ύπουλο και μοχθηρό "εγώ" μας μπορεί να κρύβεται ακόμη και πίσω από πράξεις που στα μάτια μας μοιάζουν αυτοθυσία!

    Μια σχέση απλά... "φανταστική"!
    "Είμαι κορίτσι για σχέση" λες και ξαναλές! Έτοιμη να κάνεις το ταξίδι με τη γόνδολα προς την ευτυχία... Τι ωραίες σκέψεις! Μας φαντάζεσαι αγκαλιά, να περνάμε χρόνο μαζί! Ονειρεύεσαι μια σχέση όπου ο άνδρας -εν προκειμένω εγώ- θα σέβεται τις ανάγκες σου, θα σε προσέχει, θα σε αγαπάει. Εκείνος ο δυσεύρετος gentleman που θα σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, θα σου κάνει έκπληξη ταξίδια σε μέρη εξωτικά και φυσικά δεν θα παρατά τα ρούχα του εδώ κι εκεί στο σπίτι σας. Μήπως ξεχνάς κάτι;

    Έχεις χτίσει όλη τη σχέση χωρίς να υπάρχω εγώ εκεί... Είναι ο δικός σου φανταστικός κόσμος, ονειρικά πλασμένος.... Ναι. Μαγικός, σύμφωνοι! Όμως εκεί μέσα εγώ δεν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 236 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Μπαμπάς δεν σημαίνει μόνο παιχνίδι και χαρά, σημαίνει και υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις απέναντι στο μωρό, αλλά και απέναντι στη γυναίκα που μόλις γέννησε.
    Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη δίνει συμβουλές χρήσιμες για τους νέους μπαμπάδες και για ένα σπίτι γεμάτο ευτυχία. Δώστε του το κείμενο να το διαβάσει...

    Συμβουλές στους μπαμπάδες!
    Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι ενεργός και συμμέτοχος σε ό, τι γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχολείται με όλα όσα χρειάζεται το παιδί, χωρίς διακρίσεις και χωρίς σεξισμούς (αυτά τα κάνουν οι γυναίκες και όχι οι άντρες). Το παιδί έχει δύο γονείς και πρέπει να συνεισφέρουν και οι 2 στο μεγάλωμά του από την πρώτη στιγμή.

    Να δείχνει πολύ μεγάλη κατανόηση στη μαμά η οποία περνά δύσκολα και λόγω των ορμονών και λόγω της αλλαγής στο σώμα της και λόγω της ταλαιπωρίας της γέννας και λόγω του ωραρίου του μικρού.

    Δεν πρέπει να μένει μόνο στην κατανόηση αλλά να ενισχύει και την αυτοεκτίμηση της μανούλας με φιλοφρονήσεις, δωράκια και κυρίως ευχαριστίες που τον έκανε μπαμπά, επαίνους για το πόσο καλά τα καταφέρνει και επιβεβαιώσεις του πόσο πολύ την αγαπάει και πόσο επιθυμητή του είναι.

    Θα πρέπει να μαντεύει κάποια πράγματα που μπορεί η μαμά είτε γιατί πιστεύει ότι είναι αποκλειστικό της καθήκον είτε γιατί ντρέπεται να μην του ζητά να τα κάνει (πχ να σηκώνεται και εκείνος το βράδυ για το μωρό).

    Να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη μαμά, το παιδί και τον έξω κόσμο έτσ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 216 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Τα παιδιά βιώνουν την ανησυχία και το άγχος των μεγάλων μέσα από τις συζητήσεις και βέβαια από τις περικοπές δαπανών τις οποίες υποχρεώνονται οι γονείς να αποφασίζουν.

    Πως να τους εξηγήσεις την κατάσταση χωρίς να επηρεάσεις αρνητικά την ψυχολογία τους;

    Τι λέει Ψυχοπαιδαγωγική Σύμβουλος, Χρυσούλα Μαυράκη;


    - Τα παιδιά θα πρέπει να είναι ενήμερα και συμμέτοχα, αλλά στο βαθμό που επιτρέπει η ηλικία και η αντίληψή τους.


    - Τους λέμε πάντα την αλήθεια, αλλά με τρόπο που να τα βοηθά να κατανοήσουν το νόημα των λόγων μας και να μην παρανοήσουν το μέγεθος και την σπουδαιότητα του προβλήματος γιατί τότε μπορεί να μεγαλοποιήσουν τον κίνδυνο και να τρομάξουν με δυσάρεστα για την ψυχική τους κατάσταση αποτελέσματα.


    - Εξηγούμε στα παιδιά ότι η δυσκολία στα οικονομικά είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλα τα νοικοκυριά, για να μην θεωρήσουν ότι μόνον εμείς και από δική μας υπαιτιότητα τη βιώνουμε, αναπτύσσοντας αισθήματα επιθετικά, αφού άλλοι είναι μια χαρά, ενώ εμείς δυσκολευόμαστε (θεωρία σχετικής αποστέρησης).


    - Τους εξηγούμε, επίσης, ότι αυτό είναι προσωρινό και θα ξεπεραστεί, με προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση, δίνοντας μία αισιόδοξη προοπτική, που αν λείψει, θα δημιουργήσει στα παιδιά αίσθημα ανασφάλειας, απαισιοδοξίας και παραίτησης.


    - Μπορεί σήμερα να μην έχου ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 236 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Η ανάπτυξη της ομιλίας είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το παιδί, όσο και για την οικογένειά του αφού το βοηθά να αναπτύσσει κοινωνικές σχέσεις αλλά και να εκφράζει τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τους φόβους και τα συναισθήματά του.

    Ωστόσο, κάποιες φορές το παιδί μπορεί να εμφανίσει δυσκολία ή καθυστέρηση στη γλωσσική του ανάπτυξη και να χρειαστεί η συνδρομή ενός ειδικού για τη βελτίωση ή την αποκατάσταση του προβλήματος.

    Τι ακριβώς όμως είναι η λογοθεραπεία και ποιά "σημάδια" θα πρέπει να σε οδηγήσουν στον λογοθεραπευτή;

    Η λογοθεραπεύτρια, Χριστίνα Καραχάλια απαντά:

    - Τι είναι λογοθεραπεία;

    Η λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση, αποκατάσταση και την έρευνα των διαταραχών επικοινωνίας, λόγου, φωνής, ομιλίας και μάσησης-κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες, ανεξάρτητα από την αιτία των διαταραχών (νευρολογική, εξελικτική).

    - Πότε ανησυχώ για την γλωσσική εξέλιξη του παιδιού μου;

    Αν το παιδί σας παρουσιάζει κάποια από τις παρακάτω δυσκολίες (σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας του), θα πρέπει να απευθυνθούμε σε έναν λογοθεραπευτή προκείμενου να αξιολογήσει το στάδιο της γλωσσικής ανάπτυξης του παιδιού σας.

    • Δυσκολεύεται να κατανοήσει αυτό που του λέτε, δεν αντιδρά κατάλληλα στις οδηγίες που του δίνετε.
    • Μιλά ακατάληπτα, δεν ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 192 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Η υπερβολική αυστηρότητα μπορεί να του δημιουργήσει αίσθημα ανεπάρκειας. Μήπως το κάνεις να αισθάνεται κατώτερο των προσδοκιών σου; Τι να προσέξεις και τι πρέπει να αποφύγεις;

    Η Ψυχολόγος, Νίκη Ζαρκάδα, απαντά:

    Τι είναι κόμπλεξ;

    “Για τον όρο “κόμπλεξ” είναι δύσκολο να δώσει κανείς έναν συγκεκριμένο ορισμό. Πρόκειται για μια λέξη πολύ διαδεδομένη στο λεξιλόγιό μας, την οποία χρησιμοποιούμε προκειμένου να χαρακτηρίσουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά δείχνει να είναι κατά κάποιο τρόπο προβληματική.

    Οι γονείς, οι συνομήλικοι, ο κοντινός περίγυρος είναι συχνά η πηγή δημιουργίας ενός αισθήματος ανεπάρκειας ή κατωτερότητας σε έναν ή περισσότερους τομείς. Έτσι έχουμε την αίσθηση ότι υστερούμε, ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, όμορφοι, έξυπνοι ή δημιουργικοί συγκριτικά με τους άλλους, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ελλειμματικοί", λέει η Νίκη Ζαρκάδα.

    Που οδηγεί αυτό το αίθημα ανεπάρκειας;
    "Το γεγονός ότι κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του σε έναν ή περισσότερους τομείς είναι ικανό να επηρεάσει τη γενικότερη λειτουργικότητά του, την ποιότητα ζωής, αλλά και τις διαπροσωπικές και διαφυλικές του σχέσεις. Το άτομο δίνει τόσο μεγάλη έμφαση σε αυτό που θεωρεί ότι «υστερεί», ώστε από ένα γενικότερο σύνολο χαρακτηριστικών και γνωρισμάτων του εαυτού, με εμμονικό σχεδόν τρόπο εστιάζει εκεί. Ως αποτέλεσμα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 193 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Πολλές φορές οι γονείς και ειδικά οι μαμάδες νομίζοντας ότι φέρονται σωστά στα παιδιά τους, από την υπερβολική τους αγάπη κάνουν λάθη. Είτε είναι υπερπροστατευτικές προς το παιδί, είτε του κρύβουν την αλήθεια για να μην το στεναχωρήσουν, είτε, είτε, είτε...

    Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη επισημαίνει τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες μανούλες. Τσέκαρέ τα και προσπάθησε να τα αποφύγεις... Κυρίως να είσαι νέα μανούλα.

    1. Υπερπροστατεύουν σε βαθμό εξάρτησης τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να γίνονται άβουλα και αδρανή.

    2. Ανησυχούν υπερβολικά για το οποιοδήποτε απόλυτα φυσιολογικό γεγονός και μεταδίδουν το άγχος τους στα παιδιά κάνοντάς τα ανασφαλή.

    3. Ενδίδουν με μεγάλη ευκολία στις πιέσεις των παιδιών και τους κάνουν τα χατίρια οπότε κι εκείνα με τη σειρά τους γίνονται χειριστικά.

    4. Νιώθουν αισθήματα ενοχής και ανεπάρκειας (χωρίς λόγο) τα οποία εξισορροπούν με υπερπροσφορά υλικών αγαθών που δημιουργούν τάση για υπερκατανάλωση.

    5. Επιμένουν σε ασήμαντα θέματα π.χ. αν θα φάει αρακά, αλλά αφήνουν απαρατήρητα σημαντικά όπως σεβασμό στα ζώα ή στο περιβάλλον ή δεν σπαταλάμε το νερό κλπ.

    6. Μιλούν στα παιδιά με υποκοριστικά ακόμη κι όταν έχουν μεγαλώσει και τα καθηλώνουν σε βρεφικό στάδιο, αντί να τα προωθήσουν να μεγαλώσουν και να ανεξαρτητοποιηθούν.

    7. Χρησιμοποιούν συγκρίσεις π.χ. κοίτα το ξαδερφάκι σου, τι ωραία που τρώει και ρίχνουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού.

    8. Λ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 241 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    2 στις 10 γυναίκες στην Ελλάδα αναφέρουν πρόβλημα διέγερσης στην ερωτική τους επαφή. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) το 22,4% των γυναικών απέχει από το σεξ ακόμη και έναν ολόκληρο χρόνο. Ενδεικτικό είναι πως στις νέες γυναίκες, οι οποίες και θεωρούνται και πιο σεξουαλικά ενεργές, οι περίοδοι αποχής από το σεξ εμφανίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά. Το 31% των γυναικών 18-24 ετών δηλώνει ότι έχουν περάσει έως και 5 μήνες χωρίς σεξουαλική επαφή. Αντίστοιχα στο 30,5% των γυναικών ηλικίας 25-34 ετών η περίοδος αποχής φτάνει μέχρι και τον ένα χρόνο.

    Μπορεί το ποσοστό αυτό να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη ερωτικού συντρόφου (69,3% των γυναικών όλων των ηλικιών), όμως νεαρές γυναίκες από 18-24 ετών, σε ποσοστό 20%, δηλώνουν στην έρευνα πως ο βασικός λόγος αποχής είναι η έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος.

    Τι γίνεται λοιπόν στις περιπτώσεις που ο ένας από τους δύο δεν έχει καμία όρεξη για συνεύρεση και αποφεύγει το σεξ; Σύμφωνα με την ψυχολόγο Ντόρα Μίνου “αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θυμώνει ο άλλος που επιδιώκει και αναζητά τη σεξουαλική επαφή από τον/την σύντροφό του αλλά έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες προφάσεις που στόχο έχουν να αποτρέψουν τη σεξουαλική επαφή”.
    Και δεν έχει και άδικο...

    Τι να κάνεις
    Η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου σε συμβουλεύει...

    ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 286 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Μπορεί να είναι η ρουτίνα, μπορεί να είναι η κούραση, το άγχος... η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού όμως όσο περνάει ο καιρός δύσκολα παραμένει “καυτή” όσο τον πρώτο καιρό. Το σεξ όμως είναι βασικό κομμάτι μιας ερωτικής σχέσης και ανθρώπινη ανάγκη -βεβαίως.

    Τα πάντα όμως είναι στο χέρι μας. Υπάρχουν τρόποι να καλυτερεύσουμε την ερωτική μας ζωή ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό μοιάζει να έχει λίγο χαλαρώσει. Και η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας βοηθάει σε αυτό...

    ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    1. “Να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το άγχος μας. Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ερωτικής ζωής.”

    Μπορεί να είναι άγχος για τα οικονομικά, μπορεί να είναι επαγγελματικά προβλήματα ή ακόμα και θέματα εμφάνισης. Ό, τι και να 'ναι υπονομεύουν την ερωτική μας ζωή. Λίγο γυμναστική, μια βόλτα στον καθαρό αέρα θα βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να αλλάξουμε διάθεση.

    Το σεξ πάντως είναι επίσης ένας καλός τρόπος να αντιμετωπίζεις το στρες.

    2. “Να προσπαθήσουμε να ξαναφλερτάρουμε.”

    Το ότι είστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να φλερτάρετε. Μην συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλον σαν να υπάρχουν δεδομένα. Κανείς δεν είναι δεδομένος και τίποτα. Κοιταχτείτε λοιπόν, γελάστε, δώστε χώρο και χρόνο στο φλερτ.

    3. “Να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας. Μπορούμε να αγοράσουμε ένα άρωμα ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 238 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Η σεξολόγος Ελεάνα Ελευθερίου αναλύει ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες, αλλά και πολλά ζευγάρια σήμερα...

    1. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει κατά τη διάρκεια της ζωής τους πάνω από μια φορά πορνογραφικό υλικό, είτε από περιέργεια είτε για να εμπλουτίσουν τη φαντασία τους ή γιατί κατέληξαν ότι είναι διεγερτικό. Η εικόνα μπορεί να προάγει τη φαντασίωση, τις αισθήσεις και τη διέγερση και ως επί το πλείστον η έκθεση των ενηλίκων σε πορνογραφικό υλικό δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα ή τη σεξουαλική τους συμπεριφορά, δεν επηρεάζει τους ίδιους ή τις σχέσεις τους, τις αντιλήψεις τους για το φύλο τους ή το άλλο φύλο, αλλά ούτε και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

    2. Στην ερωτική ζωή των ζευγαριών, το πορνό μπορεί να αποτελεί ένα ερέθισμα που αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση, ένα ερωτικό παιχνίδι ή ακόμα και μια πηγή από όπου και στους δύο συντρόφους γεννιούνται καινούριες ιδέες, με σκοπό τη δοκιμή, τον πειραματισμό και την ανανέωση των σεξουαλικών πρακτικών τους.

    3. Τι είναι, όμως, αυτό που μας κάνει να ενδιαφερθούμε για το πορνό; Υποθετικά μοιάζει να είναι το διαφορετικό, το καινούριο και το πρωτόγνωρο που κάνουν το πορνό ερεθιστικό για τους περισσότερους ανθρώπους και αντίστοιχα το ιδανικό που θα επιθυμούσαν οι ίδιοι να έχουν στην ερωτική τους ζωή και που τους παρουσιάζεται σε μια εικόνα, ιδίως σε περίπτωση που οι ερωτικές σκηνές που περιγράφονται ή αναπαριστώνται στην πορνογραφία δεν έχουν ομοιότητες με την πραγματική πρ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 226 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Την παρατηρώ ώρα. Το ντύσιμό της προκλητικό. Το ίδιο και η συμπεριφορά της. Είναι πιτσιρίκα και συμπεριφέρεται σαν μεγάλη γυναίκα -με την κακή έννοια. Δεν έχει ωριμάσει καν το σώμα της και ο τρόπος που κινείται στο χώρο, ο τρόπος που μιλάει μου κεντρίζει την προσοχή. Και δεν είναι η μόνη. Πολλές πιτσιρίκες σήμερα έχουν λίγο χάσει την αίσθηση της ηλικίας τους. Και προφανώς βιάζονται να μεγαλώσουν...

    Το καταλαβαίνω. Σε εκείνες τις ηλικίες σε πιάνει μια βιασύνη. Βλέπεις τις γυναίκες πια γύρω σου και θέλεις να μεγαλώσεις κι εσύ. Φαντάζει γοητευτική η ανεξαρτησία, ο δυναμισμός των σημερινών γυναικών. Όμως, η κάθε ηλικία έχει τη δικιά της γλύκα και αυτό οι πιτσιρίκες σήμερα μοιάζουν να το ξεχνάνε. Και χάνουν κάτι που δεν θα μπορέσουν ποτέ να γυρίσουν πίσω και να ζήσουν γιατί -είπαμε- η κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της, το ρόλο της, τα πράγματα που κάνεις.

    Όταν, μάλιστα, αρχίζει να μπαίνει και το σεξ μέσα σε αυτή τη βιασύνη τα πράγματα σοβαρεύουν. Οι νόμοι περί ανηλίκων δεν είναι χαζοί. Ούτε υπάρχουν για να μας καταπιέζουν. Έχουν πίσω της μια πραγματικά χρήσιμη και ουσιαστική βάση.

    Όταν είσαι μικρή, μπορεί να νιώθεις, αλλά δεν είσαι ώριμη. Και αυτό θα το δεις και εμπράκτως αργότερα. Τι συμβαίνει όμως και τα κορίτσια ξεκινάνε την ερωτική τους ζωή τόσο νωρίς;

    Η άποψη της ειδικού
    Σύμφωνα με την ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου μια βασική απάντηση σε αυτό το γιατί είναι η μεγάλη έμφαση που έχει δοθεί στο σεξ στις μέρες μας. Το σεξ είναι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 211 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Ναι, ναι... ξέρω, θα σε ξενερώσω τώρα, μέρες γιορτινές που έρχονται θέλεις να ακούς μόνο χαρούμενα πράγματα, αλλά οφείλω να σου θυμίσω να προστατεύεις τον εαυτό σου. Ο ιός του HIV δεν κάνει διακρίσεις.

    Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS σήμερα... Και οι περισσότεροι, το έχω παρατηρήσει, όταν ακούμε την “κακιά” τη λέξη, αλλάζουμε συζήτηση, κάνουμε ότι δεν ακούμε. Ίσως, είναι ένας τρόπος να ξορκίζουμε το “κακό”. Λες και η άρνηση, η αδιαφορία, η άγνοια μπορεί να μας προστατέψει...

    Κι όμως, τίποτα δεν μπορεί να σε προστατέψει όσο η σοβαρή αντιμετώπιση. Προφύλαξη! Το “δεν του φαίνεται”, “μοιάζει καλό παιδί”, “τον ξέρω χρόνια” δεν πιάνει...

    Και το προφυλακτικό είναι μη διαπραγματεύσιμο!

    ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ: Η ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.

    Μια ελαστική θήκη από Latex ή πολυουρεθάνη που αρκεί για να σε προστατέψει και δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς...

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!
    1. Τα προφυλακτικά έχουν ημερομηνία λήξεως. Μην ξεχνάς να την τσεκάρεις πριν τη χρήση του. Καθώς και αν υπάρχει η σφραγίδα CE στη συσκευασία.

    2. Σιγουρέψου ότι η συσκευασία είναι σε καλή κατάσταση.

    3.Τσέκαρε αν είναι ηλεκτρονικά ελεγμένα.

    4. Μην τα βάζεις στις τσέπες σου ή στο π ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 228 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Η σεξολόγος Ελεάνα Ελευθερίου αναλύει το πρόβλημα, τις αιτίες, αλλά και τις λύσεις για μια υγιή σεξουαλική ζωή...

    Η σεξουαλικότητα της γυναίκας, που μέχρι πρόσφατα ήταν παραμελημένη από την επιστημονική κοινότητα, αποτελεί πλέον μείζονα τομέα διερεύνησης.

    ΤΟ 50% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...
    Η Γυναικεία Σεξουαλική Δυσλειτουργία απασχολεί μεγάλο ποσοστό γυναικών (έως και 40%). Σύμφωνα με τις έρευνες της Ε.Μ.Α.Σ. το 10% των γυναικών δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό, το 15% αναφέρουν δυσκολία στην επίτευξη οργασμού ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 50% των γυναικών που έχουν έρθει σε οργασμό δεν δηλώνει ικανοποιημένο ούτε απο τη ποιότητα του οργασμού αλλά ούτε και απο τη συχνότητα του.

    Αντίστοιχα τα στοιχεία της Mayo Clinic δείχνουν πως τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες εμφανίζει προβλήματα οργασμού, ενώ το συνολικό ποσοστό των γυναικών με οργασμική διαταραχή ανεξαρτήτως υποστρώματος, σύμφωνα με την Αμερικανική Ψυχιατρική Ένωση αγγίζει το 30% παγκοσμίως. Ο οργασμός της γυναίκας είναι ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο, το υψηλότερο στάδιο ικανοποίησης της από τη σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να αποτελεί υποχρεωτική παράμετρο για κάθε ή για όλες τις σεξουαλικές επαφές, ενώ δεν είναι απόλυτα καθοριστικός παράγοντας για την συνολική ποιότητα της σεξουαλικής της ζωής και για την ικανοποίηση της μέ ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 197 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Στην φυλακή οδηγήθηκε δικαστής, μετά την καταδίκη του για την κατηγορία της αποπλάνησης σε βάρος του ανήλικου παιδιού του.

    Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο δικαστή και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για την αποπλάνηση του μόλις 5 ετών γιού του.

    Με την απόφασή του το Δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε ουσιαστικά την ποινή που του είχε επιβάλει το πρωτόδικο δικαστήριο (Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων) στον δικαστή κατά 7 έτη.
    Category: Οικονομία | Views: 236 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Πως να διδάξεις στο παιδί έναν ασφαλή και σωστό τρόπο χρήσης του διαδικτύου; Τι να προσέξεις;

    Η χρησιμότητα του διαδικτύου ως μέσo που προάγει την ενημέρωση, τη γνώση και την ψυχαγωγία είναι δεδομένη και η εξάπλωση του τόσο ραγδαία που δεν λείπει πια σχεδόν από κανένα σπίτι. Και πράγματι, πολλοί γονείς από νωρίς θεωρούν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το internet απαραίτητο εργαλείο, που βοηθάει το παιδί τους να ενημερωθεί, να διευρύνει τις γνώσεις του, να βρει εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα πληροφορίες για τις εργασίες του σχολείου, ή ακόμα και να εξοικειωθεί με την τεχνολογία που η εποχή επιτάσσει. Ωστόσο, όταν μιλάμε για παιδιά οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς όσο ελκυστικό και αν είναι το διαδίκτυο δεν παύει να εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

    Είναι σημαντικό για το παιδί να μάθει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με κανόνες και όρια, καθώς αυτό εύκολα μπορεί να γίνει εθιστικό. Και επειδή ο υπολογιστής εύκολα μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού, θα πρέπει να μην αφιερώνει σε αυτό πολύ χρόνο, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του από τα μαθήματά του στο σχολείο. Η φυσική διαπροσωπική επαφή και το παιχνίδι με παιδιά της ηλικίας του δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικατασταθεί από τα παιχνίδια που μπορεί μόνο του να παίζει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Για τον λόγο αυτό, οι γονείς είναι ωφέλιμο να ενισχύουν τι ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Δελτία Τύπου - News | Views: 208 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Για το Νίκο Παπάζογλου…

    «Νίκο Παπάζογλου… πλούτισες την πινακοθήκη των φωνητικών τύπων του λαϊκού τραγουδιού, μ’ έναν καινούργιο, εφηβικό, τελείως δικό σου τύπο, που δεν μπορεί πια κανείς να αγνοήσει. Θα ’θελα να σε διαβεβαιώσω για την φιλία και την εκτίμησή μου…». Μ’ αυτά τα λόγια, γραμμένα πριν χρόνια και δημοσιευμένα στο ένθετο του δίσκου «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι», ο Διονύσης Σαββόπουλος απευθύνεται στο συμπατριώτη του ερμηνευτή και τραγουδοποιό Νίκο Παπάζογλου. Που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή των Βαΐων στα 63 του χρόνια, μετά από σκληρή και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Σεμνός και ταλαντούχος, ο τροβαδούρος της Θεσσαλονίκης κινήθηκε διακριτικά και ήσυχα στο χώρο του, κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση όλων.

    Αν δεν υπήρχε ο Σαββόπουλος και «Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια», ίσως ο Νίκος Παπάζογλου να μην είχε βρεθεί στη δισκογραφία. «Το 1976, μετά από παραγγελία του Θεάτρου Τέχνης, ο Σαββόπουλος καταπιάστηκε με τους «Αχαρνής» μεταφράζοντας ελεύθερα και με δική του πρωτοβουλία ό,τι ήταν να μελοποιήσει. Η δουλειά αυτή, που δεν ευτύχησε ν’ ανέβει στο θέατρο, παρουσιάστηκε σε μπουάτ της Πλάκας με προσθήκες αφηγήσεων και σχολίων που βοηθούσαν στην ερμηνεία την οποία ο Σαββόπουλος ήθελε να δώσει στο έργο του Αριστοφάνη. Το 1977 εκδόθηκε σε δίσκο με τίτλο “Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια”…». (Κώστας Μυλω ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Μουσικά Νέα | Views: 228 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Όπως το παλιό καλό κρασί! Η επιλογή του ελαιόλαδου είναι ολόκληρη επιστήμη και εσύ μαθαίνεις από πρώτο χέρι τα μυστικά του. Άλλωστε μην ξεχνάς πως από λάδι σε λάδι θα ανακαλύψεις μεγάλες διαφορές τόσο στη γεύση, όσο και στο άρωμα.

    Οι ειδικοί του ΑΛΤΙΣ σου εξηγούν πως μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα ελαιόλαδο με πλούσια γεύση και άρωμα ή ένα απαλό ελαιόλαδο με γλυκιά επίγευση…

    Τα μυστικά της γευσιγνωσίας
    Τα στάδια της αναγνώρισης ενός ελαιολάδου είναι απλά και εύκολα. Σε τρία βήματα θα μπορέσεις να γνωρίσεις τα μυστικά της γευσιγνωσίας του ελαιολάδου με τη βοήθεια του Άλτις:
    Βήμα 1ο: Βάζουμε λίγη ποσότητα ελαιολάδου σε ένα ποτήρι κρασιού και το κουνάμε, ώστε να “λαδωθούν” τα τοιχώματά του.
    Βήμα 2ο: Το λόγο έχει πρώτα η μύτη μας. Μυρίζουμε παίρνοντας μια βαθιά αναπνοή. Έτσι, ανακαλύπτουμε τα αρώματα του καρπού της ελιάς, που μπορεί να μας θυμίσουν από χαμομήλι, μέχρι ματζουράνα. Όχι, δεν πρόκειται για πρόσθετα αρώματα βοτάνων. Είναι τα αρώματα της φύσης που κλείνονται στο χυμό της ελιάς, όπως συμβαίνει και με το κρασί.
    Βήμα 3ο: Βάζουμε μία μικρή ποσότητα (1 κουταλάκι του γλυκού) στο στόμα μας και το κρατάμε λίγη ώρα στο μπροστινό και μετά στο πίσω μέρος της γλώσσας. Το αφήνουμε να φτάσει σε όλα τα σημεία της γλώσσας και στη βάση του ουρανίσκου. Οι αρετές του καλού ελαιολάδου, όπως το «πικρό», το «πικάντικο», το «φρουτώδες», θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις μας.
    Αναγνώρισε τα καλά στοιχεία του λαδιού
    Αυτό που έχει ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: Συνταγές μαγειρικής | Views: 372 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Άλλοι κόβουν μαχαίρι τα γεύματα και άλλοι αρκούνται μόνο στη γυμναστική για να χάσουν κιλά. Τι από όλα αυτά τελικά είναι αλήθεια και τι μύθος;

    1) Αλήθεια ή Μύθος; Το φαγητό σε χαμηλά λιπαρά είναι υγιεινό
    Χαμηλότερα λιπαρά ισοδυναμούν με λιγότερες θερμίδες, το οποίο συνεπάγεται μια υγιεινή εναλλακτική στην λύση των πολλών λιπαρών; Όχι απαραίτητα! Τα φαγητά με χαμηλότερα λιπαρά είναι εμπλουτισμένα με συστατικά όπως ζάχαρη και αλεύρι, τα οποία κάνουν το αίσθημα της πείνας πιο έντονο. Πολλές φορές επίσης τα φαγητά με χαμηλά λίπη περιέχουν περισσότερες θερμίδες από τα υπόλοιπα. Άρα για να καταρρίψεις τον μύθο θα πρέπει να τσεκάρεις τα συστατικά και τις διατροφικές αξίες σε κάθε κατηγορία.
    2) Αλήθεια ή Μύθος; Το να χάνεις γεύματα είναι καλός τρόπος για να χάνεις βάρος
    Δεν είναι μόνο ανθυγιεινό, αλλά θα απορροφάς περισσότερα όταν τελικά τρως γιατί θα πεινάς κατά την διάρκεια της μέρας. Δεκάδες έρευνες τονίζουν πως ένα πλήρες πρωινό και πολλά μικρά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας βοηθάει στο να χάσεις βάρος από το να μειώσεις τα γεύματά σου και να τρως λιγότερες φορές την ημέρα. Ο λόγος; Τα ασταθή γεύματα δεν βοηθούν τον οργανισμό σου να ρυθμίσει τον μεταβολισμό σου.
    3) Αλήθεια ή Μύθος; Μην τρως μετά τις 7 το απόγευμα
    Ο μύθος λέει ότι όποιο φαγητό καταναλώσεις μετά τις 7 θα συσσωρευτεί στον οργανισμό σου αυτόματα σαν λίπος. Στην πραγματικότητα οι θερμίδες δεν παρακολουθούν την ώρα για να ελέγξουν αν είναι 5 λεπτά με τις 7 οπότε όπο ... Διαβάστε περισσότερα »
    Category: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ | Views: 248 | Added by: marilou | Date: 2012-02-01 | Comments (0)

    Lost Empire
    Πάτα CTRL+D να μας βάλεις στα αγαπημένα σου!
    Καλως όρισες στο Lost Empire.
    Μια σελίδα με πολυ ενημέρωση για Ελλάδα & κόσμο-Μουσική ψυχαγωγία,Γνωριμίες..
    Και πολλα αλλα θεματα  που μας κανουν να  ξεχνιόμαστε περνάμε ευχάριστα και επικοδομιτικα. 
    Μια σελιδα χτισμενη απο τα μελοι της.Καλή διασκέδαση..:-) 

    http://www.lost-empire.gr

    Search
    Login
    Social bookmarks
    Ελληνικό Μουσικο P
    Μπές στη παρέα μας! Ελληνικό Μουσικο Portal Προσθεσε (εύκολα και γρηγορα)τις δικές σου μουσικές επιλογές Ελληνικό Μουσικο Portal
    Newsletters Newsl

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις νέες αναρτήσεις μας στο email σας! Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, μπαίνοντας στα email σας! Γράψτε εδώ το email σας:

    Σας ευχαριστώ!

    Calendar
    «  Φεβρουάριος 2012  »
    ΚυρΔευτΤρΤετΠεμΠαρΣαβ
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829
    Banner
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Δελτία Τύπου - News [5325]
    Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ-Ειδήσεις Ενημέρωση
    Ελλάδα [2154]
    Ειδήσεις και νέα απο όλη την Ελλάδα - τοπικά νέα
    Κόσμος [1469]
    Οι εξελίξεις στον Κόσμο όπως διαμορφώνονται τώρα. Άμεση Ενημέρωση, νέα και ειδήσεις για θέματα που αφορούν στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, ...
    Οικονομία [329]
    Διαβάστε όλες τις οικονομικές εξελίξεις, τις χρηματιστηριακές και επιχειρηματικές ειδήσεις, δείτε την εικόνα της αγοράς.
    Αθλητικά νέα [1316]
    Όλα τα αθλητικά νέα, ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μεταγραφές. Αθλητικές ειδήσεις..
    Μουσικά Νέα [1643]
    Μουσικά Νέα - Ενημέρωση για συναυλίες, νέες δισκογραφίες και άλλα θέματα που αφορούν την Μουσική!
    Gossip από την Showbiz [2305]
    Paparazzi - Gossip από την Showbiz-Gossip από την ελληνική showbiz και όχι μόνο. Θέματα από την ζωή των επωνύμων και κουτσομπολιά.
    ***Γελάτε γιατί χανόμαστε....*** [1560]
    Αστεια video, έξυπνα, τολμηρά, κουφά ανέκδοτα, χιούμοριστικές εικόνες, φάρσες, αστείες διαφημίσεις και άφθονο γέλιο καθημερινά!
    Είπαν - Εγραψαν.. [903]
    Δηλώσεις - Συνεντεύξεις-Σοφά Λόγια και σοφές κουβέντες που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν από διάφορα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα.
    Hξερες ότι [281]
    Ήξερες ότι... - Σαν Σήμερα - Παράδοξα και σχετικά άγνωστες πτυχές της ιστορίας.
    Συνταγές μαγειρικής [833]
    Συνταγές μαγειρικής έτοιμες στο τραπέζι σας. Μάθετε τώρα εντυπωσιακές, μοναδικές συνταγές φαγητού για να τους αφήσετε όλους άφωνους
    Αστρα Και Ονειρα [130]
    Αστρολογία, ζώδια σήμερα, ωροσκόπιο, αστρολογικές προβλέψεις ...Τα όνειρά σου κρύβουν σημαντικά νοήματα και προβλέψεις για το μέλλον σου, διάβασε τώρα την ερμηνεία τους! ...
    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ [892]
    Eνημέρωση σε θέματα ιατρικής & υγείας,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ... συμβουλές υγείας,πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας ...
    Auto-Moto [196]
    Αυτοκίνητα - Μηχανές Νέα μοντέλα, παρουσιάσεις, test drives, classic cars, green cars, tuning cars, supercars…
    Θρησκεία [34]
    Ειδήσεις για την θρησκεία μας και οχι μονο..
    Tv-Movies [238]
    Tv-Movies-Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική - Greek movies, tv series, tv shows and music, Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική
    Διαδίκτυο [244]
    Διαδίκτυο ή Ίντερνετ- WEB-TOOLS - tips & μικρά μυστικά! Tricks - Tips - Hacks - Gadgets - Templates.
    Τεχνολογία [172]
    Ενημερωθείτε πάνω σε τεχνολογικά νέα,
    X-FILES [93]
    Ελάτε στον κόσμο του ανεξήγητου..UFO, ΑΤΙΑ, Εξωγήινοι, Παραφυσικά φαινόμενα, Φαντάσματα,Μύθοι, Θρύλοι...κτλ
    Free Online Games [19]
    Free Online Games
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ [74]
    Τεστακια - Tεστ γνώσεων, γρίφοι, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές,Σταυρόλεξα, quiz,IQ
    Σπίτι - Κήπος [118]
    Είδη για το σπίτι και το νοικοκυριό. Είδη για τον κήπο. Έξυπνες και χρηστικές προτάσεις. gadgets, αναλώσιμα κ.α.
    Γνωρίστε μας.
    Οn Line

    Συνολο συνδεδεμενων Φίλων: 14
    Φίλοι-Επισκέπτες: 14
    Φίλοι-Μελη της σελιδας: 0
    Block title
    Acceptance Mark
    Copyright Lost Empire © 2024Website builderuCoz