Ρίχνουμε όλα τα
υλικά σε μπωλ, και προσθέτουμε λίγο-λίγο χλιαρό νερό ζυμώνοντας, να
γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού, αλλά όχι πολύ σφικτή – να κολλάει ελαφρώς
στα χέρια. Αφήνουμε σκεπασμένη τη ζύμη για περίπου 30 λεπτά σε ζεστό
μέρος (κοντά σε καλοριφέρ, ή ζεσταίνουμε για 2-3 λεπτά το φούρνο στους
50 βαθμούς, τον σβήνουμε και βάζουμε στον χλιαρό φούρνο το μπώλ).
Βάζουμε
να κάψει ελαιόλαδο στο τηγάνι. Λαδώνουμε τα χέρια και κόβουμε μπαλάκια
από τη ζύμη, τα πατάμε να γίνουν πιτούλες πάχους περίπου 5-7 χιλ. και
τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Όταν τις βγάζουμε
από το τηγάνι, τις βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας μέχρι να γίνουν οι
επόμενες.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.