Ανακατεύουμε το ανθότυρο το αυγό και το λάδι και τα ζυμώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Διπλώνουμε τη ζύμη σε μεμβράνη. Την αφήνουμε 30 λεπτά
Αφαιρούμε
από το λάχανο τα εξωτερικά φύλλα, το κόβουμε στα τέσσερα και αφαιρούμε
τα πολύ χοντρά κοτσάνια. Κόβουμε τα τέταρτα σε λεπτές φέτες.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε κύβους. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε όγδοα τα μήλα.
Λιώνουμε
σε φαρδιά κατσαρόλα τη ζάχαρη σε χρυσοκίτρινη καραμέλα και προσθέτουμε
το βούτυρο. Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το λάχανο, το κρεμμύδι και το
σκόρδο, λιωμένο στην πρέσα, ανακατεύοντας συχνά.
Καρυκεύουμε με την πάπρικα ,αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε τα μήλα τα σοτάρουμε ελαφρά κι αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε το ξύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένο και αφήνουμε να κρυώσει.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και το τοποθετούμε σε βουτυρωμένη φόρμα (24 εκ.)
Κόβουμε το τυρί σε κύβους 1x 1εκ. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε όλα με το λάχανο.
Ρίχνουμε
τη γέμιση πάνω στη ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200
βαθμούς για περίπου 40 λεπτά, ώσπου να χρυσοκιτρινίσει.
Σερβίρεται ζεστή ή κρύα
ΥΓ: Δεν βρήκα ξινή κρέμα γάλακτος και έβαλα κανονική (αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ας μου πει)
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.