Χτυπαμε όλα
τα υλικα της ζύμης στο μιξερ στην αρχη γινεται ψιχουλιαστη και οσο
ζυμωνουμε σφιγγει. Συνεχιζουμε με το μιξερ μεχρι να γινει η ζυμη μας μια
μπαλα γυρω απο το γαντζο
Την ανοιγουμε λιγο με ενα πλαστη και
τη στρωνουμε σε μια ελαφρως βουτυρωμενη ταρτιερα κανωντας λιγες τρυπες
με ενα πηρουνι στην επιφανεα
Πλένουμε ,ζεματαμε και σουρωνουμε πολυ καλα το σπανακι μας.
Σε
μια κατσαρολα τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια, φρεσκα και ξερα ψιλοκομμενα
μεχρι να χρυσισουν, προσθετουμε το σπανακι και το γυριζουμε και αυτο
μαζι με τα κρεμμυδια.
Ριχνουμε το γαλα, αλατι, πιπερι και το
μοσχοκαρυδο και βαζοντας ελαχιστο νερο (2κ.σ) γιατι θα βγαλουν και τα
λαχανικα αφηνουμε να μαγειρευτει.
Οταν ειναι ετοιμο και εχει πιει τα υγρα του ριχνουμε τη φρυγανια, το τυρι κρεμα και τον ανηθο.
Μολις το μειγμα ειναι χλιαρο προσθετουμε τη μπεσαμελ, τα τριμμενα τυρια και το αυγο χτυπημενο.
Αδειαζουμε στην ταρτα και καλυπτουμε με τη μπεσαμελ και το τριμμενο τυρι.
Ψηνουμε στους 180 βαθμους για περιπου 1 ωρα μεχρι να ροδισει η επιφάνεια.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.