1 πακέτο ζύμη κουρού (ή σφολιάτα ή την φτιάχνουμε μόνοι μας όπως περιγράφεται στο greekmasa.gr)
1 κουτ. γλ. βούτυρο
1 κρεμμύδι
150 γρ PHILADELPHIA Light
100 γρ σπανάκι
2 αυγά
3 κουτ. σουπ. γάλα
1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Αλείφετε ένα πυρέξ (διαμέτρου περίπου 18 εκατοστών) με λίγο ελαιόλαδο και απλώνετε τη ζύμη.
Καθαρίζετε
το κρεμμύδι και το κόβετε σε φέτες. Το σοτάρετε ελαφρά με λίγο λάδι σε
ένα τηγανάκι. Ψιλοκόβετε το σπανάκι και το προσθέτετε στο τηγάνι, μαζί
με λίγο αλάτι. Μαγειρεύετε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να εξατμιστεί
το νερό του.
Προσθέτετε τα 2/3 του PHILADELPHIA και μια πρέζα
τριμμένο μοσχοκάρυδο, ανακατεύετε και βγάζετε από τη φωτιά. Αφήνετε να
κρυώσει.
Χτυπάτε τα αυγά, τα προσθέτετε στο μείγμα σπανάκι και
ανακατεύετε. Απλώνετε το τελικό μείγμα πάνω στο φύλλο, απλώνετε το
υπόλοιπο PHILADELPHIA και ψήνετε στους 180°C για 35-40 λεπτά. Σερβίρετε
σε θερμοκρασία δωματίου.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.