Ροδέλες από πιπεριές κόκκινες και πράσινες & κλαδάκια μαϊντανού.
Εκτέλεση
Δεν
πλένω ποτέ το συκώτι του μοσχαριού διότι σκληραίνει ! Αλατοπιπερώνω
και ριγανίζω τα κομμένα συκώτια τα ανακατεύω καλά με την μουστάρδα ,
και τα αλευρώνω .Τα ρίχνω στο καυτό λάδι και τα τηγανίζω ελαφρά , αλλά
να μην έχουν αίμα! Ρίχνω και το κρασί {τα σβήνω} για να πάρουν ωραίο
άρωμα, και αφήνω να βράσει ένα λεπτό να μην έχει πολλά ζουμιά , και
στύβω χυμό λεμονιού. Σερβίρω σε πιατέλα με μπόλικα κλαδάκια
μαϊντανού & ροδέλες από χρωματιστές πιπεριές !
2η συνταγή : Συκώτι τηγανητό από την Κρήτη
Υλικά και εκτέλεση
Κομμάτια μπουκιές από συκώτι, το αλατοπιπερώνω το πασπαλίζω με
δενδρολίβανο, το βουτώ σε κρασί το αλευρώνω , και το ρίχνω στο λάδι το
καυτό για δευτερόλεπτα να κάνει κρούστα και να ψηθεί αλλά να μην καεί.
Το σερβίρω με λεμόνι στυμμένο και διάφορες γαρνιτούρες.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.