νερό, όσο πάρει για να γίνει χυλός όπως όταν κάνουμε το κέικ (περίπου 4-5 κούπες)
Εκτέλεση
Βάζουμε
σε μια λεκάνη όλα τα στερεά και κάνουμε μια λακουβίτσα στην μέση.Εκεί
ρίχνουμε το λάδι μαζί με το νερό (λίγο – λίγο) και ανακατεύουμε με ένα
κουτάλι.
Voila, έτοιμο, ούτε τσουμπλέκια – ούτε πλυσίματα, ούτε τίποτα. Λαδώνουμε
ένα μικρό ταψάκι , πασπαλίζουμε με αλεύρι και ψήνουμε στους 200-250
βαθμούς, σε ζεστό φούρνο για ¾ έως μία ώρα.Μπορείτε να το ξεροψήσετε εαν
θέλετε αλλα να προσέχετε μην σας αρπάξει. Όταν ξεροψηθεί κάνει πολύ
ωραία τραγανή κόρα.
Διατηρείται αρκετές μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. ΤΙΡ: Την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερο γιατι δεν έχει καθόλου υγρασία. Σας προτείνω να κάνετε διπλή δόση γιατί θα τελειώσει αμέσως.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.