3 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι,για όλες τις χρήσεις
άνηθο μπόλικο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το σπανάκι και το κόβουμε. Κατόπιν,πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τον άνηθο.
Σε
βαθύ τηγάνι, βάζουμε το ένα ποτήρι ελαιόλαδο και μαραίνουμε τα πράσα,
τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπανάκι ωμό
και σε δυνατή φωτιά, τα γυρίζουμε συνεχώς μέχρι να μείνουν με το λαδάκι.
Επισφραγίζουμε με τα αλατοπίπερο.
Μόλις χλιαρύνει η γέμιση, ρίχνουμε τη φέτα και τα τέσσερα από τα οκτώ αυγουλάκια. Εδώ,τελειώνει η διαδικασία της γέμισης.
Αλείφουμε
ένα μέτριο ταψί με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε τα μισά φύλλα μπακλαβά,
αφού τα αλείψουμε ένα-ένα με το υπόλοιπο μισό ποτήρι λαδιού. Ρίχνουμε
την γέμιση με το σπανάκι και σκεπάζουμε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα
μπακλαβά και τα χαράζουμε....
Και εδώ, είναι όλη η επιτυχία...της πίτας αυτής : Ετοιμάζουμε
έναν χυλό, διαλύοντας το αλεύρι στο γάλα και ρίχνοντας μέσα,τα τέσσερα
αυγά που μας έμειναν, καθώς και το μισό ποτήρι ελαιόλαδο, που επίσης
έχει περισσέψει. Τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε την πίτα με τον
χυλό. Κουνάμε ελαφρά το ταψί, ώστε να πάει ο χυλός παντού. Εδώ, βοηθούν
οι χαράξεις, που έχουμε κάνει στο φύλλο.
Ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο, για περίπου μία ώρα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.