Μουσκεύουμε
το ψωμί στο κρασί και το στύβουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά. Βάζουμε
τον κιμά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο, το αυγό και τον
κρόκο, το ξύδι, το κύμινο, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε το μείγμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο.
Στη
συνέχεια πλάθουμε σε μακρόστενα σουτζουκάκια, τα περνάμε στο αλεύρι, τα
τηγανίζουμε ελαφρά με ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και τα βάζουμε
σε μια πιατέλα.
Κατόπιν πλένουμε το τηγάνι, το σκουπίζουμε,
βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3
περίπου λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το κύμινο,
ανακατεύουμε και τις σοτάρουμε και αυτές 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει, μέχρι να δέσει.
Αραδιάζουμε τα σουτζουκάκια στο τηγάνι με τη σάλτσα και τα βράζουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Χτυπάμε το γιαούρτι με το σκόρδο, προσθέτουμε το δυόσμο, αλάτι, την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε
τα σουτζουκάκια με τη σάλτσα τους, βάζουμε πάνω στο καθένα (ή στο πλάι)
λίγη σάλτσα γιαουρτιού και πασπαλίζουμε με γλυκιά πάπρικα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.