Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το βούτυρο λιωμενο και το γάλα κρυο και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο πυρεξ(20x20 περιπου).
Αδειάζουμε μέσα το μείγμα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την εξτρα ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε την επφανεια του μείγματος.
Περιχύνουμε σιγά -σιγά µε το βραστό νερο.
Ψηνουμε
στους 170 βαθμους, στις αντιστασεις στην χαμηλοτερη θεση για περίπου
40΄μεχρι να σταθεροποιηθεί και να δουμε οτι η επιφανεια εχει ψηθει.
Δεν
κόβεται σε ολοισια κομματια αφου το εσωτερικό ειναι ρευστη σοκολάτα,
αλλά πιστέψτε με δεν εχει καμμία σημασια!! Τη σερβίρουμε µε παγωτό ή
λίγη χτυπημενη κρέμα γάλακτος.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.