Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα μέχρι
να ροδίσει καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, το σκόρδο
ψιλοκομμένο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με το ξύδι
και προσθέτουμε το πετιμέζι. Αφήνουμε το κρέας να βράζει σε χαμηλή φωτιά
,προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο νερό ζεστό.( Αν θέλετε μπορείτε να
προσθέσετε και μια κουταλιά πελτέ ντομάτας.)
Καθαρίζουμε
τα κυδώνια, αφαιρούμε τα κουκούτσια τους και τα κόβουμε σε μεγαλούτσικα
κομμάτια. Τα διατηρούμε σε νερό με λεμόνι για να μη μαυρίσουν αν είναι
να μείνουν πολύ ώρα.
Όταν το κρέας έχει σχεδόν βράσει προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το βγάζουμε σε μια πιατέλα.
Τοποθετούμε τα κυδώνια στην κατσαρόλα και ξαναβάζουμε το κρέας από πάνω.
Συνεχίζουμε
το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα κυδώνια χωρίς να λιώσουν. Δεν
ανακατεύουμε το φαγητό με κουτάλα, αλλά μόνο κουνάμε την κατσαρόλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.