Σνίτσελ παντός τύπου (μοσχαρίσιο, χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο)
Αλάτι – πιπέρι
Για το πανιάρισμα
Αλεύρι
Αυγό
Γαλέτα
Τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι τριμμένο (ότι προτιμάται), εγώ το προτιμώ όχι σκόνη αλλά ελαφρά χονδροκομμένο
Μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο
Για το τηγάνισμα
1 κ.σ. Βούτυρο
Λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα
σνίτσελ και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε τη γαλέτα με τον τριμμένο
ξηρό καρπό ( η αναλογία είναι 2:1 γαλέτα – ξηρός καρπός) και τον
μαϊντανό. Πανάρουμε τα σνίτσελ με την εξής σειρά: Αλεύρι, αυγό, γαλέτα.
Αν έχουμε χρόνο τα αφήνουμε να σταθούν όσο περισσότερο μπορούμε στο
ψυγείο.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και το λάδι, αν θέλουμε για πιο υγιεινό μόνο λάδι και τηγανίζουμε.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.