Πλένουμε και
καθαρίζουμε τη σελινόριζα και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα
κοτσάνια από το σέλερι σε μικρά κομμάτια και σπάζοντάς τα αφαιρούμε τις
ίνες. Το ίδιο και με το σέλινο. Κόβουμε και το πράσο σε ροδέλες.
Ζεματάμε τα σέλινα και το πράσο σε αλατισμένο νερό για 1-2 λεπτά και τα βάζουμε σε σουρωτήρι.
Ψιλοκόβουμε
το κρεμμύδι και το σωτάρουμε ελαφρά με το λάδι. Ρίχνουμε και τα χοντρά
κομμάτια από το σέλερι, το πράσο και την σελινόριζα, προσθέτουμε νερό
και κύβο αν θέλουμε και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε και τα φύλλα, δοκιμάζουμε το φαί στο αλάτι προσθέτουμε και
πιπέρι και αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν οι σελινόριζες.
Όταν
ετοιμαστούν, χτυπάμε το αυγολέμονο καλά , προσθέτουμε σιγά σιγά 2-3
κουτάλες ζουμί από την κατσαρόλα να ενωθούν και το ρίχνουμε πίσω στην
κατσαρόλα. Αν θέλουμε πιο πηχτό το φαί μας το δένουμε με λίγο κορν φλάουρ.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.