Πλένουμε
καλά το ρύζι και το βράζουμε στο ζωμό. Κόβουμε τον ανανά στα δυο κατά
μήκος και αδειάζουμε το εσωτερικό του. Την ψίχα που βγάζουμε την κόβουμε
σε κυβάκια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το
σκόρδο και την πιπερόριζα καθαρισμένη και κομμένη σε φετάκια. Κόβουμε
τις πιπεριές σε κυβάκια και τις προσθέτουμε στο ρύζι. Στη συνέχεια
προσθέτουμε τα αμύγδαλα. Τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις
και μετά σβήνουμε την φωτιά. Όταν είναι έτοιμο το ρύζι, προσθέτουμε
τα υλικά από το τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την ψίχα του
ανανά, τον κόλιανδρο και το προσούτο κομμένο σε λωρίδες και ανακατεύουμε
όλα τα υλικά μαζί. Aφήνουμε την γέμιση να κρυώσει και μετά γεμίζουμε τα δυο μισά του ανανά. Σερβίρετε η σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή δροσερή από το ψυγείο. Εκτός από σαλάτα μπορεί να αποτελέσει και το κυρίως πιάτο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.