Τα σουρωνουμε και τα τριβουμε να φυγουν οι περιττες φλουδες.
Τα βραζουμε σε ανοικτη κατσαρολα για 5λεπτα,ξαφριζουμε και αποχυνουμε το πρωτο νερο.
Βαζουμε τα κρεμυδια και το σκορδο και τα τσιγαριζουμε.
Προσθετουμε τα ρεβιθια και τα γυριζουμε λιγο μεσα στην κατσαρολα.
Προσθετουμε νερο να τα σκεπαζει και ενα κλαρακι θυμαρι(το οποίο μετα αφαιρουμε) και κλεινουμε τη χυτρα μας.
Αφηνουμε για 15 λεπτα και ανοιγουμε.
Προσθετουμε
αλατι ,πιπερι ,ριγανη και το χυμο απο ενα λεμονι και αφηνουμε σε χαμηλη
φωτια να χυλωσουν ομορφα.Το ποσο θα τα αφησετε εξαρταται απο το ποσο
χυλωμενα τα θελετε.Εμεις όλα τα οσπρια τα προτιμαμε καλά χυλωμενα.
Σερβιρουμε με φρεσκο ψωμακι ,φετα και λιγο εξτρα ωμό λαδακι και λεμονι απο πανω για οποιον το επιθυμει.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.