Βάζουμε σε δοχείο τα ρεβίθια τα καλύπτουμε με χλιαρό νερό και λίγο αλάτι και τα αφήνουμε όλο το βράδυ. Τα στραγγίζουμε και τα πασπαλίζουμε με σόδα για 1/2 ώρα. Μετά τα πλένουμε 3-4 φορές και τα βάζουμε σε γάστρα με καπάκι. Προσθέτουμε
τα κρεμμύδια ,περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, και προσθέτουμε τη δάφνη,
αλάτι, πιπέρι, και τα καλύπτουμε με νερό να σκεπαστούν ( το νερό να
είναι δύο δάχτυλα πάνω από τα ρεβίθια). Φτιάχνουμε ένα ζυμαρι με
αλεύρι και νερό, και σφραγίζουμε με το ζυμάρι το καπάκι με το χείλος του
της γάστρας, ώστε να μη φεύγει ο ατμός. Τα ψήνουμε στον φούρνο σε
χαμηλή θερμοκρασία (180°C) για 6 ώρες ή στους 250°C για 2 ½ ώρες Μπορούμε να προσθεσουμε λίγο σκόρδο, ντομάτες τριμμένες ή ένα ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.