Απλώνουμε
το ψαρονέφρι πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Αλατοπιπερώνουμε και
απλώνουμε κατά μήκος τη λιαστή ντομάτα και από πάνω τη φέτα. Τυλίγουμε
σφικτά και δένουμε με ένα κομμάτι σπάγκο. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και
το βάζουμε στο ψυγείο. Επαναλαμβάνουμε και με το άλλο ψαρονέφρι.
Αφήνουμε
στο ψυγείο 8 – 12 ώρες. Αφαιρούμε τα αλουμινόχαρτα και σοτάρουμε στο
ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσει καλά από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε
από το τηγάνι και βάζουμε τα ψαρονέφρια σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε το λευκό
κρασί και κλείνουμε πολύ καλά το ταψάκι με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Βγάζουμε από το
φούρνο, αφαιρούμε από το ταψάκι και αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.
Κόβουμε σε φέτες, σκεπάζουμε και το φυλάμε μέχρι να έρθει η ώρα να το
σερβίρουμε.
Για τη σάλτσα
Στο
ίδιο τηγάνι που σοτάραμε τα ψαρονέφρια, προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο
και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για λίγο να
εξατμισθεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη φέτα και αφήνουμε να βράσει για
5-7 λεπτά.
Ρίχνουμε το ξινόγαλο και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Κλείνουμε
το μάτι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την κάπαρη και τα μυρωδικά.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ζεσταίνουμε τα κομμάτια και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με πιλάφι, γκλασαρισμένα καρότα ή πατάτες.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.