Βράζετε
τη ζάχαρη με το νερό και τα ξυλάκια κανέλας σε μέτρια φωτιά και
σιγοβράζετε χωρίς καπάκι για 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει.
Σε
μια πλατιά κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ύστερα, προσθέτετε το
σιμιγδάλι αργά και σταθερά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για 10
περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει να ροδοκοκκινίζει.
Προσθέτετε
σιγά-σιγά το ζεστό σιρόπι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί το
σιρόπι και να πήξει το μείγμα. Το κατεβάζετε από τη φωτιά και το
αδειάζετε όσο είναι ζεστό σε ένα καλούπι ή σε φόρμα.Παράλληλα λιώνετε
την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Αφού κρυώσει καλά ο χαλβάς,
τον αναποδογυρίζετε προσεκτικά από τη φόρμα, περιχύνετε με τη λιωμένη
σοκολάτα και πασπαλίζετε με τα τριμμένα καρύδια.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.