2-3 κολοκυθάκια πράσινα τριμμένα στον τρίφτη (τα οποία έχουμε αφήσει σε σουρωτήρι για περίπου 1 ώρα να φύγουν τα πολλά νερά)
1 1/2 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
300 γρ. ντοματάκια (από κονσέρβα) χοντροκομμένα
2-3 κουτ. φρέσκος δυόσμος
1 ποτ. κρασιού λάδι ελιάς
Εκτέλεση
Βράζουμε την
μανέστρα για περίπου 5' σε βραστό νερό ή σε ζουμί κοτόπουλου (για
περισσότερη γεύση). Την σουρώνουμε, πρέπει να είναι al dente και την
μεταφέρουμε σε μπωλ όπου προσθέτουμε το σκόρδο, τα ντοματάκια, το τυρί,
τον δυόσμο, το λάδι και τα τριμμένα κολοκυθάκια.
Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Γεμίζουμε
τις πιπεριές, που έχουμε καθαρίσει και πλύνει και τις τοποθετούμε σε
πυρέξ. Ρίχνουμε στο πυρέξ λίγο από το ζουμί της μανέστρας που
βράσαμε,σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 45'. Βγάζουμε το
αλουμινόχαρτο, ρίχνουμε λίγο τριμμένο τυράκι ακόμα από πάνω και βάζουμε
το πυρέξ στο γκρίλ για 5'.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.