5 φλυτζάνια ζωμό μοσχάρι ζεστό ή 2 κύβους βοδινούς
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
2 μεγάλα καρότα τριμμένα
1 φλυτζάνι αρακά κατεψυγμένο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
λίγο βρασμένο καλαμπόκι (προαιρετικά)
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, λευκό πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω το κρεμμύδι στο λάδι για 2' και ρίχνω και το ρύζι. Τσιγαρίζω και το ρύζι για άλλα 2'.
Ρίχνω
το τριμμένο καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπεριά, το καλαμπόκι και το
ζεστό ζωμό μοσχαριού, αλατοπιπερώνω και κατεβάζω στο μισό την
θερμοκρασία της κουζίνας μου βράζοντας με μισάνοικτο καπάκι της
κατσαρόλας μου μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του.
Μόλις
κλείσω την κουζίνα μου, σκεπάζω με καθαρή πετσέτα μόνο για 10' -
απομακρύνοντας κατευθείαν την κατσαρόλα μου από τη φωτιά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.