1 πιπεριά jalapeno (χωρίς τους σπόρους που καίνε) κομμένη μικρά κομματάκια
αλάτι, άσπρο πιπέρι (αν βάλετε και μάυρο δεν πειράζει)
1/2 κουτ. γλ. πάπρικα
1 κιλό ρόκα πλυμένη και στραγγισμέη από νερά
2 μεγάλες κόκκινες γλυκιές πιπεριές
1 αγγουράκι κομμένο σε κύβους
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ
ανακατεύουμε το λεμόνι, την ζάχαρη, τον βασιλικό , τον δυόσμο, την μισή
ποσότητα του σκόρδου και το τζίντζερ.Ανακατεύουμε προσθέτοντας σιγά-σιγά
το λάδι.Όταν πήξει και ασπρίσει ελαφρά το βάζουμε στο ψυγείο. Βάζουμε
το κοτόπουλο σε τηγάνι και ψήνουμε με ελάχιστο λαδάκι και μέχρι να
ροδοκοκκινήσει και να είναι τρυφερό. Το αλατίζουμε και του προσθέτουμε
την πάπρικα και το υπόλοιπο σκόρδο. Το σκεπάζουμε και με σβηστό το μάτι
της κουζίνας το αφήνουμε 15'. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε την ρόκα, τιε
πιπεριές κομμένες ραβδάκια καθώς και την καυτερή πιπερίτσα, από πάνω το
κοτόπουλο και περιχύνουμε με την sauce.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.