Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
Καθαρίζουμε τα αγγούρια, τα τα περνάμε σε χοντρό τρύφτι, τα αλατίζουμε
και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν για τουλάχιστον μία
ώρα.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το αγγούρι, τα
φύλλα δυόσμου (πολύ ψιλοκομμένο), αλάτι, πιπέρι και μια κουταλιά της
σούπας λάδι. Προσθέστε το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά
Βάζουμε το τζατζίκι στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, για να δέσουν οι γεύσεις
Καθαρίζουμε τις βρασμένες πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις αφήνουμε να κρυώσουν
Ανακατεύουμε τις πατάτες με τζατζίκι και τις αφήνουμε στο ψυγείο
Σερβίρουμε μια ώρα τουλάχιστον αργότερα, γαρνίροντας με φέτες αγγουριού και ένα φιλαράκι μέντας
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.