Καθαρίζουμε,
πλένουμε, σκουπίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε ροδέλες ενός
εκατοστού.Aν τις θέλουμε ξεροψημένες τις κόβουμε πιο λεπτές.
Σε ένα τετράγωνο ταψί στρώνουμε τη λαδόκολλα ή το χαρτί του φούρνου.
Από πάνω αραδιάζουμε τις πατάτες, τη μία δίπλα στην άλλη.
Με ένα πινέλο αλείφουμε τις πατάτες και μετά ρίχνουμε το αλάτι, τοπιπέρι και τη ρίγανη.
Τις ψήνουμε στο γκριλ, στους 240ο στην πρώτη σχάρα του φούρνου (αυτή που απέχει περίπου 10 εκατοστά από τις αντιστάσεις).
Γίνονται σε 10 λεπτά με ένα τέταρτο περίπου.
Tώρα,
αν σας αρέσουν ξεροψημένες μπορείτε να τις γυρίσετε να ψηθούν και από
την άλλη πλευρά. Εγώ το κάνω σπάνια. Μας αρέσει να έχουν και λίγο ψίχα
οι πατάτες, να μην είναι εντελώς ξερές. Περί ορέξεως...
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.