300 γρ (ή και περισσότερο) διάφορα μανιτάρια τεμαχισμένα (πλευρώτους, ασπρομανίταρα κλπ)
2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κυβάκια (στήθος ή μπούτι χωρίς πέτσα)
2 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
μια πρέζα ρίγανη
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ
τηγάνι σοτάρουμε τα κομματάκια κοτόπουλου μαζί με τα σκόρδα για 1-2
λεπτά, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε κι αυτά ελαφρά, σβήνουμε
με κρασί, προσθέτουμε μια μόλις πρέζα ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε ,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν σε 10-15 λεπτά.
Προς το τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό, και αφήνουμε να πιεί το νερό του.
Βράζουμε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώνουμε, και τις ανακατεύου με τα υπόλοιπα υλικά.
Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοκομμένο μαϊντανό και χοντρό πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.