Βάλτε τα
κρεμμύδια με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα
για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ξανθύνουν και να μαλακώσουν.
Πασπαλίστε τα με το αλεύρι και ανακατέψτε.
Βάλτε σε ένα μπολ τα
αβγά και την κρέμα, χτυπήστε τα και ρίξτε τα τυριά, τα κρεμμύδια, το
μοσχοκάρυδο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Μαδήστε το θυμάρι, ρίξτε τα
φυλλαράκια του στο μείγμα και ανακατέψτε.
Απλώστε το ένα φύλλο
της ζύμης σε ένα στρογγυλό ταψί για τάρτες με διάμετρο περίπου 28 εκ.
Αδειάστε το μείγμα και σκεπάστε το με το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας.
Κόψτε τις άκρες που περισσεύουν, αλείψτε την επιφάνεια με το χτυπημένο
αβγό και τρυπήστε το φύλλο σε αρκετά σημεία, για να φεύγουν οι ατμοί
καθώς ψήνεται η πίτα.
Βάλτε την πίτα στην χαμηλότερη σχάρα του φούρνου και ψήστε την στους 180°C για 55 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.