Καθαρίστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ψιλοκόψτε τα.
Κόψτε την κολοκύθα σε κυβάκια. Θρυμματίστε την αμυγδαλόψιχα.
Κόψτε το χαλούμι σε πολύ λεπτές φλούδες.
Βάλτε
στη φωτιά ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι με 5 κουταλιές λάδι και
σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο και την αμυγδαλόψιχα.
Προσθέστε την κολοκύθα, το ζωμό, σκεπάστε το τηγάνι και συνεχίστε το ψήσιμο για 15 λεπτά.
Βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό.
Στραγγίστε
τα al dente, ρίξτε τα στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέστε 1-2 κουταλιές
λάδι, το χαλούμι, τη γλιστρίδα και ανακατέψτε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να
λιώσει το τυρί.
Πασπαλίστε με άφθονο πιπέρι και σερβίρετέ τα ζεστά.
Εάν προτιμάτε μια γεύση λίγο πιο έντονη, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη γλιστρίδα με φύλλα ρόκας.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.