Καρύδια (περίπου 15 κομμένα με το χέρι σε μικρά κομμάτια)
Τυριά διάφορα (γλυκά και αλμυρά περίπου 250γραμμάρια)
(εγώ έβαλα ροκφορ, brie μέσα και γούντα, κασέρι από πάνω, εσείς μπορείτε να βάλετε ότι σας αρέσει πιο πολύ)
Φρυγανιά τριμμένη (μια κούπα)
Μπεσαμέλ (έτοιμη ή από τα χεράκια σας με την γνωστή φόρμουλα)
Βούτυρο 50γρ ή Μαργαρίνη - αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Παρασκευή
Στρώνω σε
βουτυρωμένο ταψάκι πυρέξ την μισή φρυγανιά, από πάνω το μπρόκολο σε
μπουκίτσες, τα καρύδια τριμμένα, το 1/2 των τυριών, την υπόλοιπη
φρυγανιά, το πιπέρι και λίγο μπεσαμέλ. Ανακατέυω ελαφρώς. Από πάνω ρίχνω
μπεσαμέλ, τα υπόλοιπα τυριά, βούτυρο, μοσχοκάρυδο. Ψήνω σε 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου (αντίσταση πάνω κάτω) και μετά 5 λεπτά στο γκριλ για να ροδοκοκκινήσει από πάνω.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.