3 τομάτες κομμένες σε κύβους ή 1 κουτί τοματάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι δυόσμος
1 φλ. γάλα
3 κ.σ. αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε διαφορετικά μπολ
, κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πατάτες και τα κολοκύθια. Τα
αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν όσο περισσότερα από τα υγρά
τους. Κατόπιν τους ρίχνουμε λίγο λάδι και τα πουδράρουμε ελαφρώς με
αλεύρι, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους στο ψήσιμο και τα ανακατεύουμε
με τα χέρια .Λαδώνουμε το ταψί μας και απλώνουμε μια πρώτη στρώση από
κολοκύθια, καλύπτοντας τον πάτο του ταψιού .
Ανακατεύουμε τα
τοματάκια με το δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε λίγη από αυτή τη
σάλτσα επάνω στα κολοκύθια. Συνεχίζουμε με μία στρώση πατάτες και τις
περιχύνουμε και αυτές με τη σάλτσα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
Στο μπολ με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας προσθέτουμε 3 κουταλιές της
σούπας αλεύρι, το γάλα και το λάδι, και φτιάχνουμε έναν αραιό χυλό,
περιχύνουμε το ταψί και ψήνουμε το μπουρέκι σε προθερμασμένο φούρνο
στους 200 για 1 ώρα περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε
σε κομμάτια.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.