1 κουτ.σούπας γλυκάνισο τριμμένο μέσα στις παλάμες να σπάσουν οι σπόροι
Εκτέλεση:
Βάζουμε
όλα τα υλικά σε λεκανίτσα και ζυμώνουμε να γίνει ομοιογενής ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί λίγο, 15-30 λεπτά, ανάλογα τον χρόνο που
έχουμε στη διάθεσή μας.Πλάθουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε στη
λαμαρίνα πάνω σε αντικολητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,
στους 180 βαθμούς με αέρα, στη μέση του φούρνου, 13-15 λεπτά την κάθε
λαμαρίνα. Δεν πρέπει να σκουρήνουν πολύ, αλλά να μείνουν λευκά. Μην
φοβηθείτε αν είναι μαλακά μόλις βγούν, κρυώνοντας σκληραίνουν. Αν τα θέλουμε νηστίσιμα, αντικαθιστούμε το βούτυρο με σπορέλαιο, και παραλείπουμε τον κρόκο.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.