Τσιγαρίζουμε
το κρεμμύδι και το σκόρδο ενώ ήδη έχουμε βάλει τις φέτες της μελιτζάνας
στο φούρνο να ψηθούν - αλειμμένες με λίγο λαδάκι.
Ρίχνουμε και το κρέας στην κατσαρόλα και το θωρακίζουμε.
Έπειτα ρίχνουμε και την ντομάτα, τη ζάχαρη, τον ζωμό, το ξυλαράκι κανέλας, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει.
Όταν
είναι έτοιμο το κρέας, ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα του και το κριθαράκι
για 5 μόνο λεπτά και αποσύρουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά.
Σε
ένα ταψί λαδωμένο ελαφρά - το πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά τριμμένη
και από πάνω στρώνουμε τις ψημένες φέτες μελιτζάνας - έτσι ώστε να
καλύφθεί όλο το ταψί.
Στη συνέχεια με μια κουτάλα βάζουμε και το
περιεχόμενο της κατσαρόλας μας, δηλαδή το κριθαράκι και το κρέας με
τόσο ζουμάκι όσο να μαλακώσει το κριθαράκι μας και να ροδοκοκκινήσει στο
φούρνο. Ψήνουμε στους 180 C για 20'.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.