Πλύντε τα μανιτάρια, σκουπίστε τα με απορροφητικό χαρτί και κόψτε τα μεγαλύτερα στη μέση.
Ψιλοκόψτε τις αντσούγιες με το σκόρδο και 2-3 κλωναράκια μαϊντανό.
Βάλτε
στη φωτιά μια κατσαρόλα με το βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, το μείγμα
αντσούγιας, τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν.
Πάρτε τα μανιτάρια με τρυπητή κουτάλα και βάλτε τα στην άκρη.
Βάλτε στην κατσαρόλα το κρέας και ροδίστε το σε δυνατή φωτιά.
Όταν ροδίσει, ρίξτε τα μανιτάρια που βάλατε στην άκρη και ανακατέψτε.
Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, ρίξτε το κρασί και όταν εξατμιστεί, σκεπάστε το κρέας με ζεστό νερό.
Ρίξτε
τον κύβο τρίβοντάς τον με τα δάχτυλά σας, ανακατέψτε και αφήστε το σε
χαμηλή φωτιά για μία ώρα ρίχνοντας, όταν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό και
ανακατεύοντας κάθε τόσο.
Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.