Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε νερό με λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Καθαρίζουμε
και πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν
τα νερά. Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες.
Βάζουμε
στη χύτρα το κρέας σκέτο και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα του
τα υγρά (περίπου 20 λεπτά). Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Μόλις δούμε ότι το κρέας στεγνώσει ρίχνουμε το λάδι και τα κρεμμύδια να τσιγαριστούν όλα μαζί.
Προσθέτουμε
αλάτι, πιπέρι και όσο νερό χρειάζεται να να καλυφθεί το κρέας,
κλείνουμε τη χύτρα και το αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα. Σε ένα τηγάνι
βάζουμε να κάψει λίγο λάδι και σωτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια. Ανοίγουμε τη χύτρα και βγάζουμε το κρέας σε μια πιατέλα.
Στο
ζουμάκι που έχει μείνει στη χύτρα ρίχνουμε τις ντομάτες πολτοποιημένες,
το σκόρδο κομμένο σε χοντρά κομμάτια, το μπαχάρι, την κανέλα, τα
κολοκύθια, τις αγκινάρες, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό. Βάζουμε και
το κρέας από πάνω, κλείνουμε πάλι τη χύτρα και αφήνουμε το φαγητό να
βράσει για 15-20 λεπτά.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.