1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2 κ.σ. πελτέ
1 ποτηράκι κρασί
λάδι
αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά
Εκτέλεση :
Σε χύτρα βάζω το
κρέας και το σωτάρω σε χαμηλή φωτιά με το λάδι. Προσθέτω το κρεμμύδι
ψιλοκομμένο, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά (βασιλικό, ματζουράνα,
κανέλα κλπ). Γυρίζω το κρέας και απο τις δυο μεριές να πάρει λίγο
χρώμα και προσθέτω την ντομάτα και το κρασί. Βάζω ανάλογο νερό και
προσθέτω την πιπεριά ψιλοκομμένη. Το κλείνω στη χύτρα για 30' περίπου.
Ανοίγω τη χύτρα και συνεχίζω για λίγο το βράσιμο χωρίς καπάκι για να
δέσει η σάλτσα. Αν χρειαστεί διορθώνω το αλάτι. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με ρύζι (οπως στη φωτογραφία), πατάτες τηγανιτές ή πουρέ, μακαρόνια και γενικά με ότι μας αρέσει. Καλή όρεξη!!
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.