Τα τρίβουμε με χοντρό τρίφτη μέσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε να ομοιογενοποιηθούν.
Εκτέλεση ζύμης
Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρετσίνα, το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το ρίχνουμε λίγο λίγο στο μπολ με τα υγρά και
ζυμώνουμε απαλά, μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή και να μην κολλάει.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 28-30 μπαλάκια. Πατάμε με τα δάχτυλα μας κάθε
μπαλάκι για να γίνει ένα πιτάκι στρογγυλό. Βάζουμε με ένα κουταλάκι του
γλυκού γέμιση και κλείνουμε τη ζύμη σχηματίζοντας ένα μπαλάκι.
Τοποθετούμε τα μηλοπιτάκια με την ένωση προς τα κάτω σε λαδωμένο ταψί,
το ένα πλάι στο άλλο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30-35
λεπτά περίπου, έως ότου ροδίσουν καλά.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, κοσκινίζοντας την με ένα σουρωτήρι.
Μπορούμε να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη για αρκετούς μήνες.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.