
Υλικά
- 5 αβγά
- 1 βιτάμ
- 1 ποτήρι νερό
- 5 κ.σ. κακάο
- 1 μπέικιν
- 1 φλ. του καφέ κονιάκ
- 1 1/2 φλ. ζάχαρη
- 2 1/2 φλ. αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, το νερό και το κακάο.
Μόλις πάρει βράση το αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε
έναν κρόκο αβγού καλά χτυπημένο.
Από το μίγμα αυτό κρατάμε ένα ποτήρι.
Στο υπόλοιπο προσθέτουμε και τα άλλα υλικά, τους κρόκους
και τέλος τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψί για 40 λεπτά.
Κοβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε με το ποτήρι που κρατήσαμε.