300 γρ. τυριά τριμμένα (εγώ βάζω παρμεζάνα και milner)
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1-2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
αλάτι, λευκό πιπέρι
1 αβγό χτυπημένο
σουσάμι για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε
τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε ελάχιστο λάδι σε μικρή κατσαρόλα μέχρι
να ροδίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαμπόν/γαλοπούλα, την κρέμα
γάλακτος, αλάτι-πιπέρι και αφήνουμε το μίγμα να δέσει για περίπου 10’.
Απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και
ανακατεύουμε καλά.Σε πυρέξ ή ταψάκι ελαφρώς λαδωμένο ανοίγουμε το πρώτο
φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε τη γέμιση. Προσθέτουμε και τις ροδέλες της
πιπεριάς, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, κλείνουμε καλά στις
άκρες για να μη «δραπετεύσει» η γέμιση, αλείφουμε με το χτυπημένο αβγό
κάνοντας τρυπίτσες με ένα πηρούνι, και αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με
λίγο σουσάμι.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.