250 γρ γιαούρτι σακούλας ή μαγιονέζα light(εγω εβαλα μαγιονεζα)
1μιση κ.σ κέτσαπ
1 κ.σ μουστάρδα
1 κ.γ ελαιόλαδο
1 κ.σ βαλσαμικο ξύδι
(Αν
σας αρεσει πιο κίτρινη βάζετε περισσότερη μουστάρδα,αν τη θελετε πιο
ροζ περισσότερη κέτσαπ.Αν δε τη θελετε πολυ πικαντικη αφαιρεστε λιγο
βαλσαμικο. Γενικα καλο ειναι να την δοκιμασετε και να προσθεσετε τα
υλικα αναλογα τα γουστα σας).
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και ταπερνάμε αφού έχουν στραγγίξει καλά στο τέλος με λίγο βιταμ.Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε τα μανιτάρια και το μπέικον να ροδίσει.
Κόβουμε το ζαμπόν ,το τυρί και τις πιπεριές σε κυβάκια και κρατάμε λίγες λωρίδες πιπεριάς για το γαρνίρισμα.
Χτυπάμε στο μίξερ ή μουλτι μας το dressing.
Βάζουμε σε γυάλινο μπολ τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε τα τυριά και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας.
Στο τέλος ρίχνουμε τη σως και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Πασπαλίζουμε με λευκό πιπέρι (αν θέλουμε τα ανακατεύουμε πάλι).
Στολίζουμε
με τις πιπεριές σε λωρίδες και φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο. μπορουμε
για το στολισμο να βαλουμε και ότι άλλο εχουμε (λιαστη ντοματα,ελιες
καλαμποκι κτλ)
Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να δέσουν οι γεύσεις.
Σημείωση:Μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε αντί γιαχρωματιστά ζυμαρικά ,λευκά ή τορτελινιαγια
πιο πικάντικη γευση.Σε αυτή την περίπτωση για να είναι οπτικά πιο
εμφανίσιμη η σαλάτα μας βάζουμε τα υλικά σε στρώσεις και ανακατεύουμε
όταν είναι να σερβίρουμε.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.