Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα λαζάνια για 7-8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και τα βουτυρώνουμε.
Τα αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε τον κιμά.
Σε
κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί, τσιγαρίζουμε το κρυμμύδι και
προσθέτουμε τον κιμά,την τομάτα, τη δάφνη, το μαιντανό, τη ρίγανη, το
αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τα φέρνουμε 2-3 βόλτες.
Προσθέτουμε 1/2 φλυτζ. τσαγιού νερό και αφήνουμε τον κιμά να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.
Στην
κατσαρόλα που έχουμε τα μακαρόνια προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια,
το γάλα, τα αυγά χτυπημένα, το μοσχοκάρυδο, το τυρί και τέλος τον κιμά.
Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε ταψί καλά βουτυρωμ'ενο στρώνουμε τα μισά φύλλα αφού τα αλείψουμε ένα-ένα με βούτυρο.
Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στα φύλλα και το στρώνουμε να πάει παντού.
Σπεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κι αυτά βουτυρωμένα ένα-ένα.
Χαράζουμε την πίτα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 25 λεπτά περίπου.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.