Βάλτε σε μια μεγάλη ημιδιαφανή γαβάθα το αλεύρι, τη μαγιά,
το αλάτι και τα μυρωδικά.
Κάντε μια λακκούβα στη μέση και προσθέστε σταδιακά 3 φλιτζάνια
νερό, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί το υγρό στο αλεύρι.
Αρχίστε να δουλεύετε με το μίξερ χεριού (ειδικά τσιγκέλια για ζύμη.
Βάλτε και άλλο νερό όσο χρειάζεται και μόλις το μείγμα γίνει περίπου ομοιόμορφο... αφήστε το να μείνει 10'.
Δουλέψτε και πάλι τη ζύμη για 5'. Η ζύμη θα είναι μαλάκια και θα κολλάει.
Πασπαλίστε τη ζύμη και τα χεριά με αλεύρι... δουλέψτε με τα χεριά τη ζύμη για 8'- 10' πασπαλίζοντας με αλεύρι όσο χρειάζεται... μέχρι να πάρετε ζύμη λεία και ελαστική.
Αλείψτεμε ελαιόλαδο τη γαβάθα μέχρι επάνω και μεταφέρετε τη στη γαβάθα, σκεπάστε με μεμβράνη.
Υστερα από 2-3 ώρες όταν ανέβει αρκετά μεταφέρετε τη ζύμη στο ψυγείο για μια νύχτα (σκεπασμένη). Θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Βγάλτε την και αφήστε να μείνει 1 ωρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Τ ε λ ο ςχωρίστε την στα 2 και στρώστε λαδόχαρτο σε λαμαρίνα απλώστε πάνω τη ζυμη πιέζοντας να πάρει το σχήμα του ταψιου.
*** Βρεξτε τα δαχτυλα σας και καντε δαχτυλιές στην επιφάνεια! προθερμάνετε το φούρνο στους 240
ψήστε 3' ανοίξτε το φουρνο και ψεκάστε (3 ψτ) νεράκι μετα απο 5'χαμηλώστε στους 200 για 15'
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.