1 ποτήρι χυμό ντομάτας (δεν είχα και έβαλα μισό ποτήρι τριμμένη ντομάτα με μισό νερό)
2 φλιτζανάκια ρύζι (έβαλα λίγο παραπάνω γιατί το θέλω πιο… ρυζωμένο. Καρολίνα, κλασικά)
5-6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το λάχανο σε χοντρά κομμάτια και το καβουρδίζουμε στο λάδι (για 3-4 λεπτά).
Προσθέτουμε
το ρύζι, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε μέχρι το ρύζι να γίνει διαφανές
(αυτό δεν κατάλαβα πώς γίνεται, στο τσακ του πρόλαβα να μη μου γίνει
καφέ, ίσως χρειαζόταν πιο χαμηλή θερμοκρασία, αλλά με παρέσυρε το
«καβουρδίζουμε») και ρίχνουμε το χυμό της ντομάτας. Βράζουμε σε μέτρια
φωτιά για 20’ περίπου, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια του βρασμού, προσθέτουμε λίγο (ζεστό) νερό ακόμα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.