Καθαρίζουμε το κοτόπουλο και αφαιρούμε τις πέτσες αν θέλουμε και το κόβουμε στη μέση (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φιλέτο).
Χαρακώνουμε με ρηχές μαχαιριές το κρέας του κοτόπουλου σε πολλά σημεία.
Πασπαλίζουμε με αλάτι και λίγο απτο χυμό λεμονιού.
Σε μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το καγιέν, το κίμινο, το κόλιαντρο, το τζίντζερ και το πιπέρι.
Με το μείγμα αυτό αλείφουμε πολύ καλά το κοτόπουλο και το αφήνουμε έτσι τουλάχιστον 5-6 ώρες.
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς ή ανάβουμε το γκριλ.
Βάζουμε
το κοτόπουλο σε ταψί και το ψήνουμε γυρνώντας το απ όλες τις πλευρές
κάθε 5 λεπτά και αλείφοντάς το με βούτυρο, μέχρι να αποκτήσει
ροδοκόκκινο χρώμα παντού.
Το βγάζουμε και το πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και λίγο πιπέρι.
Το σερβίρουμε ζεστό, γαρνιρισμένο με φέτες λεμονιού, το κρεμμύδι σε ροδέλες και φέτες τομάτας.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.