4-5 ώριμες τομάτες, μισές κομμένες σε κυβάκια και μισές ξυσμένες στον τρίφτη (για την εμφάνιση και τη γεύση...)
ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γρ ελαιόλαδο
1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
500 γρ κριθαρακοειδές ζυμαρικό της αρεσκείας μας (συνήθως βάζω πεπονάκι ή αστράκι, όποιος θέλει βάζει και πιο χοντρά)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα
μεγάλο ταψί ρίχνουμε το λάδι, τις τομάτες, το κρεμμύδι, την πιπεριά και
ανακατεύουμε λίγο να απλωθούν τα υλικά ομοιόμορφα.
Τοποθετούμε
στο ταψί τα κομμάτια του κοτόπουλου και αλατοπιπερώνουμε. Το βάζουμε
στο φούρνο, στους 250 βαθμούς και ρίχνουμε και το ανάλογο νερό του. όταν
ροδίσει, το γυρνάμε.
Λίγο πριν ψηθεί εντελώς, ρίχνουμε το ζυμαρικό και ανακατεύουμε να πάει παντού. Αν χρειαστεί, ρίχνουμε και λίγο νεράκι.
Ανακατεύουμε κάθε τόσο για να μην κολλήσει. Αν δε θέλουμε το κοτόπουλο ροδισμένο, τοποθετούμε πάνω από το φαγητό μια λαδόκολλα.
Facebook αστεία, εικόνες, βίντεο και άλλα! Μια σελίδα για την αστεία πλευρά του FaceBook. Αστείες φωτογραφίες ,καταστάσεις, βίντεο και άλλα απο το Facebook είναι εδώ.